Gość: regina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 10:09 Czy zna ktoś tego Pana ? Pisze o sobie niesamowite rzeczy... www.wrozbyonline.pl/ekspert/656/Silv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Silv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 11:43 jak widzisz ma zero usług ,kolejne dziecko ktore chce do studiow dorobic,no ale WAM wrozka z dyplomem nie potrzebne wy wierzycie w geny,wiec powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Silv IP: *.ip.netia.com.pl 26.01.12, 11:55 hm... jaka mądrośc zyciowa jak człowiek wygląda na 22-24 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: Silv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 12:22 żadna mądrosc, ale wy tylko obserwujecie jaka nowa twarz sie pojawi i całe pielgrzymki ida jak owieczki na żeż bo do przewidzenia ze tak młode dziecko moze mieć tylko dobra gadane i bajer na który nabiora się starsze nie dowartosciowane kobiety bo to sa głownie klientki wróżek ,z niskim poczuciem wartosci bezradne ktorym nie chce sie nic w zyciu zmienic tylko licza na tani cud albo ze ktos posprzata ich bałagan zyciowy.Sa to osoby ktore zycie spedzaja przed monitorem czesto z kawa papierosem ci...ami i takim zadna wrozka juz nie pomoze same pograzaja sie .....w swojej bezradnosci depresji itd.A zeby doradzac oprocz odpowiedniego wieku potrzebne jest wykształcenie intuicja madrosc zyciowa i bdb znajomosc kart same karty bez wiedzy psychologicznej to moga wam powiedziec tylko tyle ze siedzac w domu i stukajac kolejny post na forum nie spotkacie bruneta wieczorowa pora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa i ktoś korzystał w końcu, czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 00:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: i ktoś korzystał w końcu, czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 00:43 skorzystaj sama nie stać cie na 3zł tylko zadajesz głupie pytania myslisz że to przesiadują nastolatki i będą wróżyć u 20 latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: i ktoś korzystał w końcu, czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 16:45 Ja jestem zadowolona. Nie spotkałam tak wysokiego poziomu wiedzy u tych wszystkich podstarzałych tarocistek. Więc coś w tych wrodzonych umiejętnościach jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: i ktoś korzystał w końcu, czy nie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 19:24 ja korzystałam. Na proste pytanie na TAK/NIE i prostą sprawę (jej wynik na następny dzień ) Pan mi nie chciał odpowiedzieć i nie odpowiedział. A to co mówił hmm brzmi bardzo mądrze i wysokoezoterycznie ale to nie dla mnie, ja wolę konkret i więcej nie skorzystam; przykro mi. Nie mój Doradca. Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: i ktoś korzystał w końcu, czy nie ? 14.02.12, 17:13 Nie chciał.... ? Nie odpowiedział bo bał się że nie trafi. Skoro zadałaś proste pytanie na TAK lub NIE, wynik w następny dzień, to chłopina bał się że jak nie strzeli, to na następny dzień wystawisz mu zły komentarz że sie nie sprawdziło. Najwyraźnie rzuca monetą i bał się że chybi ;-) Masz racje że liczy się konkret a nie ściema vel "wysokoezoteryczne" pie...ny cytowane za książką lub wydrukowane z netu. Wpisz sobie w google "generator wypowiedzi duchowych" a zachwycisz uduchowieniem niejednego ;-P Gość portalu: Ania napisał(a): > ja korzystałam. Na proste pytanie na TAK/NIE i prostą sprawę > (jej wynik na następny dzień ) Pan mi nie chciał odpowiedzieć i nie odpowiedzia > ł. > > A to co mówił hmm brzmi bardzo mądrze i wysokoezoterycznie > ale to nie dla mnie, ja wolę konkret i więcej nie skorzystam; przykro mi. Nie m > ój Doradca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość33 Re: Silv IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.12, 21:23 Ja korzystałam i nie polecam. Pewny siebie, zarozumiały, nie znoszący słów krytyki na swój temat. W odpowiedzi na pytanie masę zwrotów może i robiących wrażenie, ale nie zrozumiałych dla normalnego człowieka a to co zrozumiałe mnie totalnie poraziło. Dowiedziałam się, że mnie ktoś zniszczy, wykończy psychicznie i ogólnie nawet najsilniejsze metody reiki nie są mi wstanie pomóc. Jestem w stanie przyjąć negatywną odpowiedź, ale sposób przekazu tego pana tych niekoniecznie dobrych wieści może zwalić z nóg. W dodatku po otrzymaniu negatywnej opinii zaczął mi grozić, że skierował na mnie swoje negatywne emocje i energie jakie w nim wywołałam i teraz mi współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Silv 25.04.23, 05:18 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś