la1luna 07.06.12, 11:54 Obie wspaniałe osoby , które emanują ciepłem i wrażliwością ; www.beatakalinowska.cba.pl/ aniolkosmicznejenergii.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewelina Re: Polecam IP: *.dynamic.mm.pl 07.06.12, 14:05 To prawda, ale ze sprawdzalnoscia nie bardzo... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polecam IP: 195.117.61.* 08.06.12, 12:50 Jak widać nie znasz zasad ,że sama sobie kreujesz życie a nie karty , po to pytasz aby dostać podpowiedz a nie uzyskanie wyroczni ,,,po wyroki chodzi się do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Polecam IP: *.adsl.szeptel.net.pl 08.06.12, 13:21 Po wyroki chodzi sie do sądu i owszem ale myslę, że autorka słow miala na mysli że owe wskazówki nie koniecznie okazują się trafne. Wiem to na swoim przykladzie jak i swojej bliskiej koleżanki. Osobiscie radziłam się w pewnym sprawach i jak wielkie było moje rozczarownie, kiedy rady wrózki /wychwalonej na tym forum/ okazały sie zupełnie chybione ... Przepowiednie wrózek nie tylko zawieraja wskazówki ale czesto mowią o wydarzeniach, które czy chcemy czy nie i tak sie wydarzą. Z tego wynika że wrózka to nie tylko doradczyni a czesto jest też jakby owym sędzią i stąd oczekuje sie owej sprawdzalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polecam IP: 195.117.61.* 17.07.12, 16:09 Polecam wrozkaissana.host77.pl/th/1/show-1.html donna-jasnowidz.blog.onet.pl/ oraz forum wrozby.mojeforum.net/ Można uzyskać poradę darmową od wielu wspaniałych ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.12, 01:57 polecam www.wrozenieonline.pl Odpowiedz Link Zgłoś