brzydka.piekna Re: uroki miłosne 30.10.19, 01:19 Tak, ja polecam jedną wróżkę i rytualistkę jednocześnie. To Pani Wróżka Tarocina, ale ja nie będę tu dużo pisała, bo widzę, że tu się non stop chwali tylko Apollonusa, ale może są powody, nie wiem, bo ja tego pana nie znam, więc szkoda mi strzępić języka. Powiem tylko jedno. Ta pani Wróżka Tarocina naprawdę mi pomogła w mojej z punktu widzenia ludzkiego sprawie beznadziejnej. Tu od niej magia miłosna zadziałała. Na efekt czekałam 4 miesiące, ale ten czas był mi, raczej nam potrzebny. Polecam wszystkie prawdziwe rytualistki i rytualistów, bo od prawdziwych doświadczonych wszystko się uda pozytywnie i według zamówienia. Dodam jeszcze, że ta pani ma świetną ręke do kart tarota. Bardzo się u Tarocina sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
havetka Re: uroki miłosne Apollonus 31.10.19, 15:27 Może i jest dobra trzeba sprawdzać, każdy może być w czymś lepszy. Apollonus według mnie nie ma tak rozdmuchanego ego jak co niektóre osoby a jak pytałam się go o innych to nie spotkałam się z jakimś negatywnym komentarzem nawet jak po nim jęździli jak po łysej kobyle. Kiedyś myślałam, że nie ważne kto pomaga a ważne jak to robi, a teraz wiem że to jest jednak ważne kto bo nie każdy ma dobre intencje. Odpowiedz Link Zgłoś
blanka5 Re: uroki miłosne Apollonus 11.01.20, 21:32 Przyłączam się do opinii, że Apollonus faktycznie nie ma rozdmuchanego ego. Bardzo skromny człowiek w swoich wypowiedziach wykazywał olbrzymi dystans do siebie. Nawet jak na początku myślałam, że go zdenerwowałam zbyt bezpośrednimi pytaniami i takimi no atakami i podjazdówkami za co potem przeprosiłam to on stwierdził, że nie było powodu do obrażania i pisał do mnie jakby nic się nie stało. Nie wyczułam od niego choćby małego ułamka procenta wyniosłości ani nic podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 11.01.20, 22:42 Taki miły, uprzemy, skromny... Warto być miłym, więcej naiwnych przyjdzie się ostrzyc z kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
hapilucia Re: uroki miłosne Apollonus 13.01.20, 16:20 Racja pan Apollonus jest bardzo miły uprzejmy i skromny a to co zapłaciłam to jest nie dużo w porównaniu z tym co otrzymałam. A Miłości i Szczęścia nie da się wycenić. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 13.01.20, 20:48 No to jest prawdziwy profesjonalista - w strzyżeniu. W autoreklamie też niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
hapilucia Re: uroki miłosne Apollonus 17.01.20, 11:16 Ale nie można myśleć tylko o strzyżeniu panie olek13. Pan skupia się na bujnych fryzurach stylistycznych żeby być dobrze widocznym na tym forum i to panu się udaje. Jak ktoś napisze pozytywnie o kimkolwiek z dziedziny ezoteryki czy to o Apollonusie czy o innej osobie to od razu pojawia się pan przedstawiciel Niedowiarek jak rycerz na białym koniu w obronie innych niedowiarków. Niedługo pana nick pojawi się w wikipedii w dziale wytrwałość w nienawiści i zawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 17.01.20, 13:31 Aaa... rozumiem, nienawiść ze mnie wychodzi... Bo oszukiwanie i okradanie ludzie to przejaw miłości, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
nowakowskaania Re: uroki miłosne 17.01.20, 10:48 jeśli chodzi o rytuał miłosny polecam wróżkę Alicję, gdyż mój mąż odszedł odemnie po 15latach malzenstwa, byłam załamana, płakałam, moja koleżanka poleciła mi alicje i zakupiłam rytuał miłosny wzmocniony i dosłownie stał sie cud po 20dniach mąż wrócił, przepraszając i widzę ze naprawia to co zepsół. wiec chyba warto taki rytuał sobie sprawić.. także polecam wróżkę ca,łym sercem a jej strona to allsh.net/wrozka-alicja lub wrozka alicja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hapilucia Re: uroki miłosne Apollonus 17.01.20, 11:20 A od jak dawna jest ta pani? Ja korzystałam z Apollonusa i jestem zadowolona ale warto wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hapilucia Re: uroki miłosne Apollonus 17.01.20, 12:00 Zaraz pojawi się on Sherlock olek13 jak rycerz na białym koniu tylko, że z fajką i śmieszną czapką i pojedzie po tej pani że się tutaj ewidentnie reklamuje wstawiając linki do swojej strony a potem zakwestionuje te cuda. Dla niego nie ważne czy to Apollonus czy ktoś inny ważne że on zabłyśnie erudycją, wnikliwością i dedukcją. Odpowiedz Link Zgłoś
hapilucia Re: uroki miłosne Apollonus 14.02.20, 17:52 No i Sherlock olek 13 się nie pojawił bo widocznie zamienił białego konia na mściwego Koronawirusa albo dopadła go zemsta Apollonusa. hapilucia napisał(a): > Zaraz pojawi się on Sherlock olek13 jak rycerz na białym koniu tylko, że z fajk > ą i śmieszną czapką i pojedzie po tej pani że się tutaj ewidentnie reklamuje ws > tawiając linki do swojej strony a potem zakwestionuje te cuda. Dla niego nie wa > żne czy to Apollonus czy ktoś inny ważne że on zabłyśnie erudycją, wnikliwością > i dedukcją. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 14.02.20, 21:06 hapilucia napisał(a): > No i Sherlock olek 13 się nie pojawił bo widocznie zamienił białego > konia na mściwego Koronawirusa albo dopadła go zemsta Apollonusa. A co? Jakiś szarlatan miał mnie przyprawić o rozwolnienie? Musiałby mi coś do jedzenia dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka.7677 Re: uroki miłosne 04.03.20, 18:36 Robiłam rytuał u Akiri, super kontakt jeszcze czekam na efekt choć pierwsze objawy już są ale na długo po wpłacie pieniędzy nadal ze mną koresponduje więc raczej nie jest to jakaś oszustka a normalna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
hapilucia Re: uroki miłosne Apollonus 14.03.20, 18:59 Gdyby te ściany miały uszy? Popełniłyby samobójstwo. Sherlocku co ty na to? Z Apollonusem mam też cały czas kontakt i jest przy tym pomocny. Nie raz już mi pomógł i nie jedną sprawę załatwił. Normalny facet zna życie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek18 Re: uroki miłosne 02.04.20, 16:04 szukam kogos kto wykomuje takie uroki rytualy prosze o kontakt laraw18@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hapilucia Re: uroki miłosne Apollonus 14.05.20, 17:59 Mam bogate doświadczenia z ezoteryką, ale najbardziej owocne z Apollonusem i jestem z tego powodu usatysfakcjonowana. Wiele skorzystałam i to nie tylko z obrzędów, ale z przekazanej wiedzy. Jak dla mnie to przygoda życia, ale każdy musi się sam przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 14.05.20, 21:57 Przygoda życia z wiedzą to dopiero jest przed Tobą. By taką przygodę przeżyć, trzeba najpierw umieć sceptycznie i krytycznie patrzeć do swoje doświadczenia, wierzenia i przekonania. No ale każdy sam musi do tego się przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
hapilucia Re: uroki miłosne Apollonus 25.07.20, 18:34 Kontakt z Apollonusem to z pewnością nie wszystko sporo wiedzy pozostało do poznania. Muszę przyznać, że to co zrobił w obrzędach dla mnie Apollonus jest przekonujące i przede wszystkim skuteczne. Przekazana przez niego wiedza jest nietuzinkowa i przemawiająca do mego wnętrza jak głos prawdy czyli czujesz, że to prawda. Mam na myśli wiedza o życiu, o prawach życia, o promieniu stworzenia, o automatyzacji człowieka, typach ludzi, stosunku bycia do wiedzy, światach, wymiarach - jak ktoś tego doświadczył i to zrozumiał to sam poczuje, że jest mało prawdopodobne, że tak nie jest. Sceptycznie patrzyłam na każdą wiedzę również na tę od Apollonusa, ale jak się z tym zapoznałam to najbardziej do mnie to przemawia spośród dostępnej wiedzy typowo uczelnianej, daje odpowiedzi na temat wielu zagadnień odnośnie poznania siebie i świata. Apollonus kiedyś zadał mi pytanie czy potrafię obserwować siebie? Jak się okazało nie jest to tak oczywiste jak samo pytanie. Olek13 wiesz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
blanka5 Re: uroki miłosne Apollonus 25.07.20, 19:55 A u mnie Apollonus sprawdził się przede wszystkim w pracy w tym co zmawiałam. Przepowiedział mi przyszłość i zrobił obrzęd na znalezienie partnera. Praktycznie wszystko się sprawdziło a obrzęd postawił mnie na nogi, bo bo stracie męża chciałam mieć nowego partnera a okazało się, że mam kandydatów od wyboru do koloru. Nawet mąż się w kolejce znalazł, ale już go nie chciałam i wybrałam innego lepszego i przystojniejszego. Co do kontaktu to skromny człowiek, bez rozdmuchanego ego z dystansem do siebie. Nie obrażał się byle co. Taki silny facet z doświadczeniem co kobieta może się na nim wesprzeć jak jest jej potrzebne wsparcie tak go oceniam. hapilucia napisał(a): > Kontakt z Apollonusem to z pewnością nie wszystko sporo wiedzy pozostało do poz > nania. Muszę przyznać, że to co zrobił w obrzędach dla mnie Apollonus jest prze > konujące i przede wszystkim skuteczne. Przekazana przez niego wiedza jest niet > uzinkowa i przemawiająca do mego wnętrza jak głos prawdy czyli czujesz, że to p > rawda. Mam na myśli wiedza o życiu, o prawach życia, o promieniu stworzenia, o > automatyzacji człowieka, typach ludzi, stosunku bycia do wiedzy, światach, wy > miarach - jak ktoś tego doświadczył i to zrozumiał to sam poczuje, że jest mał > o prawdopodobne, że tak nie jest. Sceptycznie patrzyłam na każdą wiedzę również > na tę od Apollonusa, ale jak się z tym zapoznałam to najbardziej do mnie to pr > zemawia spośród dostępnej wiedzy typowo uczelnianej, daje odpowiedzi na temat > wielu zagadnień odnośnie poznania siebie i świata. Apollonus kiedyś zadał mi py > tanie czy potrafię obserwować siebie? Jak się okazało nie jest to tak oczywiste > jak samo pytanie. Olek13 wiesz o co chodzi? > > Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 25.07.20, 20:43 Ładnie napisałaś zadane przez guru wypracowanie. Na pewno dostaniesz co najmniej czwórkę z plusem. Jednakże mam nadzieję, że nie zachęci to kolejnych naiwnych do futrowania manipulanta. Odpowiedz Link Zgłoś
havetka Re: uroki miłosne Apollonus 25.09.20, 16:12 Na pewno ty być lepiej napisał bo zawiść jest motorem sprawczy niejednego trola internetowego. Olek 13 to zdecydowanie wierny interlokutor i fan Apollonusa. A wiadomym jest, że wierni interlokutorzy są jak przyjaciele niczym gwiazdy na niebie albo hemoroidy. Nawet jak stracisz z nimi kontakt na jakiś czas to jednak czujesz że oni gdzieś są i pamiętają o tobie. Gdyby nie Apollonus to by nie miał co robić a tak może pisać o nim piosenki czy anty pean`iki. Gdyby nie magnetyzm Apollonusa to grawitacja trzymająca Olka 13 na tym forum nie dała by rady, gdyż poddała by się już nie raz. Olek 13 jest pomysł: Lennon jest na tamtym świecie, Harrison nie żyje, wyślemy twoje piosenki o Apollonusie McCartneyowi, będzie trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 25.09.20, 16:31 Słabe. I od rzeczy. Co to za hemoroidy, które da się zauważyć raz na dwa miesiące? Musisz się bardziej wysilić, by być zabawną, bo być merytoryczną raczej nie masz szans. Odpowiedz Link Zgłoś
havetka Re: uroki miłosne Apollonus 01.10.20, 18:36 Tylko masochiści chcą częściej je zauważać. Jak chcesz częściej to trzeba się bardziej spinać przy pracy na forach to na pewno wyjdą. Odpowiedz Link Zgłoś
havetka Re: uroki miłosne Apollonus 01.10.20, 18:39 Od razu widać, że rywalizujesz z panem Apollonusem, ale nie sięgasz mu do pięt dlatego ten ścisk odbytu. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 24.11.20, 22:11 Ale nawet nie aplikuję na członka tego klanu. Wystarczy mi przynależność do takich, co nie łykają wszystkich bajek bez popijania. Odpowiedz Link Zgłoś
havetka Re: uroki miłosne Apollonus 17.03.21, 20:13 Apollonus nie opowiada bajek to konkretny facet twardo stojący na ziemi. Zna się na tym co robi. Pomógł mi i mojej rodzinie nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 17.03.21, 22:30 No tak, pewnie zna się na tym, co robi. W przeciwnym razie nie ogłupiłby tylu wyznawców. Swoją drogą ciekawe, ilu dało się ogłupić. Pewnie sporo, bo inaczej by się z tego nie utrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
havetka Re: uroki miłosne Apollonus 29.05.21, 13:47 Od dawien dawna wiadomo wszem i wobec, że marzenia i gdybanie bywają masturbacją wyobraźni i trzeba mieć w tym umiar. Same gdybania i hipotezy zero konkretów, jakieś marzenia o Apollonusie na wyspie fantazji gdyby, pewnie sporo, gdyby. Znów nadużywasz tej czynności w desperackim akcie niemocy. Apollonus to konkretny pomocny facet, który pomógł nie tylko mi, ale rodzinie i wielu znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 29.05.21, 22:20 Jasne. Marzę nieprzytomnie, gdybam i fantazjuję, zaprzeczając istnieniu czarów. Za to ostoją racjonalności jesteś Ty, głosząc istnienie czarów. Ot - rozsądek! Przy okazji: nie "wszem i wobec", tylko "wszem wobec". Warto wiedzieć, co się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
havetka Re: uroki miłosne Apollonus 07.06.21, 22:01 To nie czary tylko życie. Apollonus tłumaczył mi nie raz, że nasze życie to magia. Jak się skaleczyć w paluszek to jak to się dzieje że to samo się goi, kto to wszystko wymyślił że to tak działa. To jest magia. Sam proces gojenia jest znany nauce ale jak to się dzieje że to wszystko działa i wie kiedy co i jak ma działać. A pro po wszem i wobec to jest tak: "wariant wszem i wobec jest niekiedy uważany za niepoprawny ze względu na brak uzasadnienia w historii języka, jednak odnotowują go już niektóre słowniki" wiktionary org No właśnie trzeba wiedzieć dokładnie jak się kogoś poucza. Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. Mark Twain Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: uroki miłosne Apollonus 17.06.21, 21:15 > No właśnie trzeba wiedzieć dokładnie jak się kogoś poucza. No tak, bo jak analfabetów jest większość, to analfabetyzm staje się normą. Do szkoły. Tam też uczą jak to jest, że paluszek sam się goi. Hochsztaplerzy tego nie powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
havetka Re: uroki miłosne Apollonus 21.06.21, 12:45 Jak pokazuje życie normom staje się ogół, a nie margines. A żyjemy w społeczeństwie, choć niektórzy są samotni i widać też im źle. A w szkole nie uczą dlaczego samo się goi tylko, że się goi i tłumaczą tylko proces gojenia, większość genów jest nieznana. O prawach życia, którym podlegamy to się dowiedziałam od Apollonusa bo w szkole to nic na ten remat nie uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
adamadam19 Re: uroki miłosne Apollonus 28.10.21, 19:20 havetka napisał(a): > Jak pokazuje życie normom staje się ogół, a nie margines. A żyjemy w społeczeńs > twie, choć niektórzy są samotni i widać też im źle. > > A w szkole nie uczą dlaczego samo się goi tylko, że się goi i tłumaczą tylko pr > oces gojenia, większość genów jest nieznana. O prawach życia, którym podlegamy > to się dowiedziałam od Apollonusa bo w szkole to nic na ten remat nie uczą. No właśnie święta racja. W szkole nie uczą nic o życiu ani jak radzić sobie z tym życiem a już o radzeniu sobie z emocjami nie wspomnę. A od takich ludzi jak Apollonus dowiesz się dużo więcej i to tego co jest potrzebne żeby żyć czy przetrwać. Kopalnia wiedzy ten Apollonus. Odpowiedz Link Zgłoś