bellss 10.02.13, 11:14 Potrzebuję kogoś sprawdzonego do wykonania uroku miłosnego. Przeglądałam ostatnie wątki na ten temat, ale przez ostatni tydzień nie odpisała mi żadna osoba zajmująca się tym. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sasha0409099 Re: uroki miłosne IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 10.02.13, 18:44 Polecam ci wejsc na strone luckymojo.com i tam znajdziesz rootworkerow ktorzy moga xi naprawde pomoc..strona jest anglojezyczna Odpowiedz Link Zgłoś
bellss Re: uroki miłosne 11.02.13, 01:39 a ktoś z okolic warszawy, lub w ogóle polski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: uroki miłosne IP: *.91.140.52.tellas.gr 11.02.13, 10:12 Polecam Pania Emma Cole, jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
bellss Re: uroki miłosne 11.02.13, 12:51 Ewentualnie wrózka Annabel - ktoś korzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
ann.pt Re: Annabel to pic na wode 05.09.13, 08:31 Czemu uwazasz ze Annabel to pic na wode? Korzystalas/es?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha0409099 Re: uroki miłosne IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 11.02.13, 19:08 Pani ola jak najbardziej..sama znam osobe ktorej pomogla z pozytywnym efektem a to najwazniejsze..probuj dalej bo na pewno sie odezwie..wiem ze miala wypadek i moze ma przerwe i teraz nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: uroki miłosne IP: *.37.6.61.tellas.gr 28.02.13, 09:56 Tak, korzystalam - bez skutku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: uroki miłosne IP: *.37.6.61.tellas.gr 28.02.13, 09:57 mowie o wrozce Annabel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: uroki miłosne IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 20:56 Poznałem jednego pana robi uroki nie wiem jakie są skutki ale w trakcie seansów się to czuje bo ja jestem w trakcie. Co naważniejsze dużo może ci powiedzieć o twojej przeszłości i przyszłości świetnie czyta daty zdarzeń. Kopara mi opadła jak mi powiedział czego nie mógł wiedzieć. Do tego pierwsze pytanie jest za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: uroki miłosne IP: *.centertel.pl 05.03.13, 19:12 Mżesz podać namiary na tego Pana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesliwa Re: uroki miłosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.13, 13:58 poprzez pocztę pantoflową dowiedziałam się o pewnej wróżce ktota wykonuje tego typu uroki, bylam dość sceptycznie nastawiona ponieważ juz wielokrotnie zostałam oszukana ale co raz kozie śmierć tym bardziej że moja koleżanka jako pierwsza kożystała z jej usług i się udało sa teraz razem i są bardzo szcześliwi, ja również skożystalam i naprawdę z całego serca moge ja polecić. sympatyczna rzeczowa i skuteczna. tym bardziej ze moja sytuacja była beznadziejna ale mi pomogła i jesteśmy teraz razem jeśli ktoś chce jej namiary zapraszam na maila roskosze@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arleta Re: uroki miłosne IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 20:45 Czy mógłby Pan podać mi namiary na tą osobę wykonującą rytuały i opisać jak Pan to odczuwał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenna Pani Aleksandra nie jest dobra IP: *.iq.pl 02.03.13, 17:02 jest po prostu fenomenalna!! Dzieki niej wrocil do mnie partner i wiem ze to dzieki niej, poniewaz nie mielismy kontaktu przez pol roku, a w miesiac po rytuale u niej zdarzyl sie cud Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Pani Aleksandra nie jest dobra IP: *.access.telenet.be 05.09.13, 12:51 hey Magdaleno mozesz mi podac namiary do tej pani Aleksandry?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Pani Aleksandra nie jest dobra IP: *.181.114.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.13, 14:13 Polecam naprawdę skuteczną wrozke Gosie tel.do niej 696624623 Odpowiedz Link Zgłoś
eternalhope Re: uroki miłosne 12.03.13, 00:52 Polecam wróżkę Iwę. Ma niesamowite zdolności i jej rytuały działają. Polecam ją tym, którzy poszukują pomocy przy udziale magii. Indywidualnie podchodzi do każdego problemu i osoby. Najlepiej przekonać się samemu podczas rozmowy telefonicznej. Iwa odprowadza rytuały: Uroki, miłosne, pieniężne, wróżby, tarot, runy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Apollonus uroki miłosne IP: *.tktelekom.pl 03.04.13, 17:20 dlaczego jest od 2 kwietnia wielkim reklamowym hitem a wcześniej nikt o nim nie słyszał, napisz z jakiego forum masz namiary na niego ? i skąd od razu kilkoro Twoich znajomych wpisało pozytywne opinie o nim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Apollonus uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 18:15 Nie będę pisać sam sobie poszukaj. Ja napisałam, ze człowiek mi pomógł i na to zrobił sie odzew a weźcie mnie ukrzyżujcie za to, ze napisałam o uczciwym facecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Apollonus uroki miłosne IP: *.tktelekom.pl 03.04.13, 18:24 napisałaś też że namiary masz z forum to napisz którego chyba że to wszystko to ściema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJO Re: Apollonus uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 19:58 Miałam się nie odzywać, ale niech stracę:) Z mojego doświadczenia wiem, że jeśli polecam kogoś kto coś dla mnie zrobił, pomógł lub mam złe doświadczenia i przywołuję rózne wypowiedzi z forów to jestem w stanie napisać (wkleić link) gdzie, z kim lub kiedy skoro o tym wspominam i jeśli ktoś mnie prosi jak frajer i nie jestem na tyle niekompetentna by złosliwie napisać "sam sobie szukaj" lub coś w podobie. Każdy wyciągnie z tego subiektywne wnioski. Aha- nie oczekuję reakcji na ten post. Pozdrawiam JAJO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: polecam hipnozę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 11:35 Większość zaburzeń seksualnych oraz problemów w kontaktach miłosnych ma swoje żródło w psychice. Poprzez hipnozę można łagodzić te problemy i pomóc pacjentom cieszyć się miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apppppppppppppp. Re: uroki miłosne IP: *.play-internet.pl 04.04.13, 16:32 Kolejny super cudak za parę złotych bo będzie robił cuda na kiju, a jakie rewelacje o sobie wypisuje to aż się wierzyć nie chce pogryziony przez węża i znalazła go Indianka śmiech na sali cytuje te megahistorie Apollonus o sobie Kim jestem? Nazywam się Apollonus i jestem Magiem. Od wielu lat praktykuje tajniki wiedzy uniwersalnej, oraz tajemnej wiedzy szamanów i Magii. Swoją przygodę z czarami zacząłem w wieku 18 lat kiedy pierwszy raz wyjechałem do USA. Tam spotkałem Indiankę, która pomogła mi, kiedy zostałem ukąszony przez węża. Leżałem obok kamienia i nie mogłem nawet krzyczeć o pomoc. Wtedy przed moimi oczami pojawiła się zamazana postać kobiety. Kiedy się obudziłem znalazłem się w drewnianej chacie bardziej przypominającej szałas zbity z desek. Obok mnie tańcował jakiś pomalowany dziadek z grzechotkami i wymachiwał piórami – tak to wtedy postrzegałem. Podawano mi dziwne mikstury do picia czego rezultatem były dość szybki powrót do zdrowia. ale ściema takiego głodnego kawałku dawno nie widziałem kolejny cudak liczący na zarobienie szybkiej kasy na naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 19:19 ale zawiść i żal dupe sciska a Ciebie to nawet jaszczurka by nie chciała osr... a co dopiero ugryźć. Panie Apollonus jak Pan to czytasz to pewnie boki zrywasz z tych nieudaczników tak jak ja. A to bardzo ciekawa historia i bardzo ciekawe ma Pan życie i dlatego Panu tak zazdroszcza hieny jedne. Pozdrawiam i mogą Pana w dupę cmoknać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estebanita Re: uroki miłosne IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.13, 12:10 indianki w USA? Pan ma 500lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: uroki miłosne IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.04.13, 12:02 no ja akurat nie powiedziałabym,że 615 zł. to ''parę groszy'' zależy dla kogo i zalezy od zawatrości portfela,dla mnie osobiście jest to spora kwota,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 12:00 Ja zapłaciłam 615 i jestem zadowolona, też już nie miałam ale uzbierałam, w porównaniu do innych to nie jest dużo bo u jednej pani wcześniej zapłaciłam 1400 i nie było efektu czekałam i czekałam pół roku i nic a teraz już zaczynaja się miłe sms-ki od mojego narzeczonego, który mnie zostawił 2 miesiące przed ślubem. Pan Apollonus obiecał, że przywróci mi go z powrotem i zaczyna sie to dziać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: uroki miłosne IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.04.13, 23:13 WITAJ KINGA,A MOGŁABYŚ NAPISAĆ PO JAKIM CZASIE OD RZUCENIA UROKU ZACZĘŁO SIĘ COŚ DZIAĆ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 22:34 Za 1200 lat>:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: uroki miłosne IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.04.13, 22:59 Spadaj pacanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 23:15 Co jest? Palimy pacana? - Pięknie. Skręcaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: uroki miłosne IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.04.13, 23:26 pacan czyli w wolnym tłumaczeniu-człowiek bardzo ograniczony,ignorant ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 23:47 Pacan=Marihuana zmieszana z tytoniem skręcona w bibułkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesamowita Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 23:51 Dla zainteresowanych wszelkiego rodzaju magią i rytami polecam niesamowitą w swym fachu czarownicę Joannę Wiśniewską z Rodintv.Naprawdę warto powierzyć jej wykonanie wszelkich czarów i rytów,kobieta ma wielką moc i nie odczujesz kosztów bo robi to prawie za darmo.Telefon do niej to:708788644 Odpowiedz Link Zgłoś
bazibaz Re: uroki miłosne 08.12.19, 11:43 aska nie robi milosnych na konkretnego i nie lamie woli do oczyszczen jest dobra apollonus taaaa przypadkiem spotkal indianke i przypadkiem sie dogadali zwlaszcza w jakims pierwotnym dialekcie, oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Apollonus uroki miłosne IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.04.13, 15:24 skoro tak polecasz tego Pana apollonusa to podaj swojego meila chociaż bo wcale nie jesteś wiarygodna,a wręcz przeciwnie-wygląda to jak natrętna reklama dla zdesperowanych naiwniaków od których chcesz wyciągnąć kase!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywnyobserwator345 Re: Apollonus uroki miłosne 02.10.14, 11:31 Sciemniacz, na kafe jako bazienka dziala, sami sobie poczytajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
bazibaz Re: Apollonus uroki miłosne 08.12.19, 11:44 nie no co ty, to juz bylam eris, lucillex, meil.ina, nadija, mystery, ostatnio Leszczynska, Szalkowska i pomocnica Artura a tu 5 lat temu Apollonusem ;) tego jeszcze nie grali :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estebanita Re: uroki miłosne IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.13, 12:08 Cześć, ja szukam ogólnie taroistki natomiast ezoteryka od uroków mogę ci polecić GG : 10047629, jak chcesz to Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estebanita Re: uroki miłosne IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.13, 12:12 10047629 - namairy GG chyba że chcesz telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 20:21 Ja polecam pana Apollonusa, zaufałam mu i jego rytuały działaja , nie tak jak w innych przypadkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderca Re: uroki miłosne IP: *.tktelekom.pl 02.05.13, 21:55 Aż se gruche zwale z twojego zadowolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: uroki miłosne IP: *.centertel.pl 07.05.13, 00:52 A ja szyderco wyczochram sobie bobra z tej radości uuuuhhhh. A jak mi nie pójdzie to ciebie poproszę bo czuję, że jesteś w tym dobry :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 05:53 Motyla żywot jest kruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: uroki miłosne IP: *.centertel.pl 09.05.13, 02:08 Ja korzystałam z usług pana Apollonusa i chciłam aby rozłożył mi płatnośc na raty ale on tego nie robi. Suma sumarum wpłaciłam całość i nie żałuję - jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z efektów. Po jego obrzędach i wskazówkach stałam się zupełnie inna kobietą. On ze mnie z zachukaner kury zrobił seksowną pewną swojej kobeicości osobę. W życiu nie myślałam, że mam w sobie tak wielki potencjał. Bardzo polecam Apollonusa wszystkim kobieta, które czuja się niedowartościowane, brzydkie, grube, nieatrakcyjne - on was odkryje i obudzi na nowo.Kontakt z nim to również terapia psychologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: uroki miłosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 17:21 Dzięki Ola za info, Apollonus już się zajał moją sprawą , jestem naładowany dobrymi myślami po rozmowie z nim i wiem, że to musi się udać nie ma innej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: uroki miłosne IP: *.play-internet.pl 17.06.13, 18:39 Robiłam ostatnio urok u Zmory. niesamowicie intteligentna i ciepła osoba. Wysłuchała mojej historii i podesłała email to co miałam wykonać. Mija obecnie dopiero 4 miesiąc a ja znowu znalazłam miłość u tego kogo szanowałam. Obecnie mamy plany co do Naszej przyszłości. Dziękuje Tobie Zmoro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonora Re: uroki miłosne IP: *.timplus.net 19.06.13, 17:31 neoplus.adsl.tpnet.pl - jeden adres i ,, kilka "osób zachwalających Apollonusa, a to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: uroki miłosne IP: *.perr.cable.virginmedia.com 29.07.13, 20:38 hej moje drogie, juz od x czasu szukam kogos kto moglby mi pomoc. Chcialabym skorzystac z Apollonusa czy moglabym prosic o meile na vic.wojciech@wp.pl czy ktos mial z nim kontakt i czy cos o nim slyszal, nie chcialabym wyrzucic kasy w bloto, a tez nie chce byscie pisaly na forum bo zaraz jedna na druga naleci ze jakas albo reklama albo jakas antyreklama. mozecie tez pisac do mnie, niestety nie powiem Wam kto jest dobry bo nie trafilam, ale moge Wam podac kilku oszustow na ktorych juz sie natknelam. tylko tez nie chce tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: uroki miłosne IP: *.dynamic.mm.pl 29.07.13, 23:43 kaliaroza@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Apollonus robi skutecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.13, 10:56 Ten pan pomaga a ta cała zgraja pseudo magów to nieuczciwa konkurencja zazdrosna o jego zdolności. pan mi bardzo pomógł oczywiście chodzi o miłość i tylko on zrobił to dobrze a tylu magów oznajmiających swoje niezwykłe zdolności tylko wyciągnęło ode mnie pieniądze i to bardzo duże bo raz 2000 drugi cwaniak wziął 1600 a trzeci dwa razy po 1500zł razem wydałam w powietrze 6600 nie wspomnę o rachunkach za telefon i nie było żadnych efektów. Ale nie chodzi tu o pieniądze jak chodzi o ratowanie małżeństwa a jednak ten pan nie wziął za swoja pomoc w tysiącach tylko 615zł uważam, że to uczciwe i ten pan jest uczciwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ann.pt Re: Annabel to pic na wode 05.09.13, 09:12 Internet to internet mozna spotkac kazdego ale jak nie dac sie oczukac? My ktorzy szukamy tutaj pomocy jestesmy zdesperowani. Oczywiscie jesli juz sie zdecydujemy to chcemy wspopracowac z osobami ktorym powierzylismy swoje zycie ale co jesli ta 2 strona zaczyna urywac kontakt nie podajac nam zadnej przyczyny i odpowiada na @ po kilku dniach albo i w ogole? Mamy miec wtedy pretensje do siebie ze ZNOWU dalismy sie nabrac? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-23 Re: Annabel to pic na wode 06.09.13, 17:05 Wróżka to nie automat 24/24 h więc trzeba być hipokrytą lub niespełna rozumu by oczekiwać że wróżka będzie na zawołanie. To tak tytułem wprowadzenia. Ja jakoś korzystam z usług Pani Emilii z ezo24 i nie przeszkadza mi że odpisuje raz od razu innym po dwóch dniach. Jeżeli ktoś się sprawdza to dajmy mu czas i na prywatne życie ludzie;) Czy Wasi znajomi dzwonią do Was o 4 rano? Puk puk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara32 Re: uroki miłosne IP: *.range31-54.btcentralplus.com 07.09.13, 14:44 Na uroki miłosne autorko polecam Pana Malaborę. Facet zna się na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ann.pt Re: uroki miłosne 07.09.13, 14:45 Czy korzystala juz Pani z jego pomocy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna56 Re: uroki miłosne IP: 82.221.102.* 07.09.13, 14:49 Ja korzystałam i zachwalam sobie skuteczność tego pana! warto było skorzystać z jego pomocy.Mi pomógł i mój facet znów coś do mnie czuje i myślę że będzie jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabinia Re: uroki miłosne IP: 213.163.71.* 07.09.13, 14:45 Śmiech na sali z reklamą naciągaczki. Nikt nie skorzysta z twoich rad bo już za dużo jest oszukanych. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.pt Re: uroki miłosne 07.09.13, 15:03 Hmm... a co z bardzo problematycznymi sprawami?? Jesli ktos naprawde jest uparty czy Malabora jest naprawde skuteczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: uroki miłosne IP: *.wdm.pl 07.09.13, 16:26 były tematy o nim i wynikało że nie jest skuteczny poza czyszczeniem portfela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olenia32 Re: uroki miłosne IP: *.plesklogin.net 07.09.13, 19:38 tobie to chyba wyczyściło ale mózg. Przecież malabora ma jedne z tańszych usług. Za urok bierze 100 zł a ja dałam innym po 600zł albo po 400 zł za jeden urok! więc nie mów że on czyści portfel bo bierze naprawdę mało w stosunku do reszty a skutecznośc taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paani Re: uroki miłosne IP: *.inowroclaw.mm.pl 14.09.13, 01:04 zero, korzystałam, nie polecam - urok nie zadziałał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: uroki miłosne IP: *.31.167.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.09.13, 11:58 kolejny raz polecam wrozke Gosie znowu mi pomogła i znowu się sprawdza wszystko! www.wrozkagosia.blogspot.com z góry przepraszam ze znowu ja ale tylko tak mogę wyrazić swoją radość i wdzięczność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: uroki miłosne IP: *.31.167.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.09.13, 12:59 Mam swoja dziewczynę a już byl koniec między nami. Teraz na bieżąco zwracam się o pomoc. Miałem problem w rodzinie ktos chciał mocno zaszkodzić przez co moglibyśmy zostać bez domu ale kolejny raz Gosie poprosiłem i pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nies Re: uroki miłosne IP: *.zone12.bethere.co.uk 13.09.13, 19:15 Hej, mogę polecić wróżkę, która robiła mi urok jeśli ktoś chce. Sprawdzona, skuteczna, a nie jakaś oszustka. Przemiła, starsza Pani. Zrobiła mi urok i po niecałym miesiacu facet do mnie wrócił, a nic na to nie wskazywało i byłam sceptyczna. Jeśli ktoś chce to podaję mojego maila niesmiala@op.pl , adres do wrozki podam na prv. Odpowiedz Link Zgłoś
cocolino834 Re: uroki miłosne 06.07.16, 12:55 Ja bym poprosila. Cocolino834@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
ankazag80 Re: uroki miłosne 08.07.16, 19:01 Ja zaczęłam u pewnej Pani, do której kontakt mam z polecenia, taki przekazywany po ludziach. Tu nie ma co pisać, albo autoreklama, albo jakieś bzdury, jak chcesz to odezwij się na emaila ankazag80@onet.pl To starsza Pani, jakieś 70 lat, czarownica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: uroki miłosne IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.10.13, 20:05 takkkki ma dziesięcioro dzieci gorszej bzdury nie czytałem;) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: uroki miłosne 14.10.13, 20:10 Az 10 dzieci???? Co prawda znam jedna rodzinę co mają 14 dzieci, ale uważam, ze to zdecydowana przesada. po co aż tyle????? Odpowiedz Link Zgłoś
ankazag80 Re: uroki miłosne 14.07.16, 06:57 Nie wiem, ile ma dzieci. Po tym jak dałam się nabrać Gruszczyńskiej przy pierwszej wizycie poprosiłam o dowód, żeby wiedzieć czy dane sobie zmyśliła i z kim mam kontakt. Być może ukradła komuś dowód, zrobiła sobie operację, żeby wyglądać podobnie, albo zamówiła dokument na czarnym rynku- wszystko możliwe. Zamówione u niej opisy astrologiczne z wręcz niewiarygodną dokładnością zgadzają się z tym, co było - jest. Ja uroku miłosnego jeszcze nie zamawiałam, więc o efektach tego nie powiem, ale na konsultacje z kartami, astrologii, na spokój w głowie i włączenie myślenia jest dobra. Jak ktoś chce pogadać niech do mnie napisze ankazag80@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: uroki miłosne IP: *.182.149.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.13, 22:45 s9 czy ty piszac te bzdury dochodzsz do orgazmu? masz w życiu mało problemów? chcesz mieć jeszcze z policja? pisz dalej a doczekasz się naprawdę mało brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s9 do Patryk, a raczej do wrozki Gosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 11:42 Czemu nie wystawiasz rachunkow za "usluge"? I czy dalej wszystkim opowiadasz bajeczki o latajacych lalkach? Odpowiedz Link Zgłoś
1glus12 dos9 16.10.13, 00:04 Zauważ, że tylko ty piszesz negatywy, rozsiewasz je po całym necie i po co? chyba tylko po to by udowodnić że kłamiesz. Ten kto jest klientem Gosi wie o niej wszystko a ty? gubisz się niestety i tym samym potwierdzasz jej wiarygodność, zwłaszcza dla klientów którzy jeszcze z nią pracują.Naprawdę dodajesz im otuchy pisząc te bzdury. Każda osoba która robi rytuały u Gosi-Powtarzam wie o niej wszystko, wie co robi, wie w jaki sposób Gosia zajmuje się klientami a ty najprawdopodobniej jesteś kimś z branży komu nie idzie wróżenie i magia , znalazłeś sposób na pokonanie konkurecji, nie zdajesz sobie jednak z tego sprawy że to działa odwrotnie. Kto mądry od razu widzi że pisze wszędzie jedna osoba w jednym celu no i to że na 100% nie jest to były klient. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angh Re: dos9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 18:06 ja w końcu nie rozumiem, to jest watek o wróżce Gosi? Czy ktoś w końcu mógłby polecic dobrego rytualiste???? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-23 Re: dos9 24.10.13, 19:28 Jeżeli tylko w ogóle odpisze, to gorąco polecam itom Gość portalu: angh napisał(a): > ja w końcu nie rozumiem, to jest watek o wróżce Gosi? > Czy ktoś w końcu mógłby polecic dobrego rytualiste???? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: dos9 24.10.13, 19:52 skoro gorąco kogoś polecasz, rozumiem, że korzystałaś? rybka-23 napisał: > Jeżeli tylko w ogóle odpisze, to gorąco polecam itom ile się czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luy Re: dos9 IP: *.15-1.cable.virginm.net 13.12.13, 06:19 chcialbym prosic o kontakt do kogos kto pomogby mi rzucic urok milosny Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: polecam hipnozę 20.10.13, 19:09 bo do miłości - nie można nikogo zmusic.... przez te pół roku, byłas raczej z zombie, niż z ukochanym.... Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: polecam hipnozę 20.10.13, 19:21 Właśnie stara pi..., do miłości nie można zmusić. Dotyczy to Ciebie bez mózgowe piździsko salamandra.69 napisał(a): > bo do miłości - nie można nikogo zmusic.... przez te pół roku, byłas raczej z z > ombie, niż z ukochanym.... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: polecam hipnozę 20.10.13, 19:50 do rytuałów, też nikogo nie da sie zmusić. najlepszy Mag, przymuszany do swoich czynności - nigdy nie wykona ich dobrze, pod przymusem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donia Re:czy to burdel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 20:08 ruudai napisał(a): > Właśnie stara pi..., do miłości nie można zmusić. Dotyczy to Ciebie bez mózg > owe piździsko Czy Ty kobieto przebywałaś jakiś czas w burdelu a może pracowałaś na ulicy? Twoich wpisów nie da się czytać. Cały czas bluzgasz jakbyś nie znała innego słownictwa.Czy rzeczywiście tak nisko upadłaś? Współczuję Twojemu wybrankowi serca, będąc w Twoim towarzystwie w śród znajomych jak on się czuje.Pewnie go nie masz a usilnie zabiegasz o względy i tak bardzo dokuczasz salamandrze.Swoimi wpisami tylko się pogrążasz.Wystawiasz świadectwo kobietom XXI w. jakie są postępowe ,bez żadnych hamulców moralnych na forach publicznych.Jak byś mogła tutaj wstawić swoją nagą fotkę wypiętą na salamandrę może też byś zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re:czy to burdel? IP: *.204.31.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.13, 20:12 Ty kobieto byś to zrobiła sądząc po wpisie. Co w głowie to na klawiaturze, może nie? Obydwie są nieźle walnięte że na wszystkich forach jedna ściga drugą. tyle w temacie na macie Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re:czy to burdel? 20.10.13, 20:14 oho, ruudai wpisała się pod innym nickiem, sadzac po stylu..... burdel dziewczyn ci u nas nie brakuje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realisktaa Re:czy to burdel? IP: *.204.31.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.13, 20:23 Pani ma naprawdę kłopoty z głową. Wszędzie widzi ruuda, to po co Pani sie udziela na jej wpisach. Cóż, mnie każdy ma jakieś kłopoty rodzinne. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re:czy to burdel? 20.10.13, 20:42 to dlaczego IP ruudai ? PS Normalnie, nie sprawdzam, ale jak to sie mówi jak sie wejdzie miedzy wrony to sie kracze tak jak one :) Odpowiedz Link Zgłoś