Gość: kasandra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.04, 18:59 Jaka jest wasza opinia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wodniczka Re: Ona -Baran, On -Wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:47 Mogę napisać o zestawieniu Baran-Wodnik, kobieta Baran i mężczyzna-Wodnik ciężko mi się wypowiadać. Ale może coś Ci to pomoże. Ja jestem wodniczką i w moim otoczeniu jest bardzo dużo baranów co mi bardzo odpowiada. Są to same kobiety-świetne babki, kapitalne przyjaciółki, można polegać, mają bardzo fajny temperament. Czesto moje układy z baranami są bardzo wybuchowe, ale jest super. Odnoszę wrażenie, że miedzy tymi znakami po prostu iskrzy (tak pozytywnie) i są sobie przyjazne. Na pewno nie są to letnie układy i cała w tym ich uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
xzielak Re: Ona -Baran, On -Wodnik 02.08.04, 02:47 hmm z ogolnej charakterystyki moge powiedziec ze wodnik jak i rowniez baran sa indywidualistami...jezeli miedzy soba wymienicie pare zdan na ten temat to powinno byc dobrze i szanujcie sie wzajemni. Baran jak i wodnik lubieja wolnosc. To prawda ze baran jest wybuchowy ale cale szczescie latwo go pocieszyc :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Ona -Baran, On -Wodnik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.04, 07:19 zgadza sie. Baran jest narwany, załamuje sie czesto , i... szybko staje na nogi, (ale na pewno nie ma w sobie tej depresyjnosci co Ryby). Wodnik ma w sobie spokoj. Szczerze mowiac jako Barana nigdy mnie do Wodników nie ciagneło - wolałam Skorpiony, Strzelce- Wodniki były nieco dziwne, skomplikowane.Okazuje sie jednak, ze dogadujemy sie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Ona -Baran, On -Wodnik 09.03.23, 01:20 Czasem sporo czasu to zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Ona -Baran, On -Wodnik 29.04.23, 14:51 Elektryzujące i nurtujące Odpowiedz Link Zgłoś