Dodaj do ulubionych

Natalia Ksawerów

IP: 85.219.170.* 09.05.13, 12:36
czy ktoś z Was był u Natalii z Ksawerowa? coś się sprawdziło?
byłam, co do teraźniejszosci wszsytko powiedziała dokładnie tak jak jest, zastanawiam się na przyszłością, bo na razie mało czasu minęlo, a jak u Was jest?
Obserwuj wątek
    • monikalee Re: Natalia Ksawerów 03.06.14, 09:15
      Witam
      Jestem bardzo w bardzo trudnej sytuacji i rodzinnie i zawodowo, mam długi nie na swoje życzenie malutkie dzieci ...ale dość o mnie poszłam do Pani NAtaliji chyba szukałam pocieszenia i je otrzymałam nie koloryzowała mówiła że będzie trudno mówiła o mojej samotności ale jednoczenie mówiła co zrobić aby się przed niektórymi błędami ustrzec i za każdym razem mówiłam sobie " to nie możliwe że tak się stanie" a potem małą rację. Dziś chodzę z wieloma jeszcze problemami, nie omijają mnie ale wiem na co uważać. Dodatkowo śmiać mi się chce bo czasem myślę sobie to niemożliwe kiedy słyszę co mnie np. miłego spotka uśmiecham się pod nosem i nie przyjmuje do wiadomości a potem wszystko się sprawdza.
      Polecam również mamę Pani NAtaliji wróży z ręki, u mnie wróżby na przyszłość wychodzą dobre wręcz wspaniałe bo wielka część np. budowa domu była moim marzeniem od dawna i czekam na ich spełnienie.
      obie kobiety wyrozumiałe, nie oceniają czasem tylko Pani Natalia postawi do pionu ale robi to z wielkim wyczuciem.
      Dodatkowym atutem jest cena 50 zł + 10 zł rozłożenie kart na każdą wybraną osobę. Mnie to pozwala na częstsze wizyty szczególnie jak jestem w sytuacji podbramkowej lub na rozdrożu a od ponad 10 msc taka sytuacja niestety trwa ;-(
      Ponieważ ja wzięłam nr. tel z jakiegoś forum więc myślę że nie będzie problemu jak podam nr. 518384911.
      Polecam koniecznie udać się do obu Pań, mama Pani NAtali jeszcze nie wyjechała na Ukrainę więc jest okazja.
      Jeśi ktoś chce poznać moją historię i w jaki sposób pomogła mi Wróżka zapraszam na priv: moniklee@o2.pl
    • irona.sonata Re: Natalia Ksawerów 24.04.23, 23:37
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka