Dodaj do ulubionych

2 pierwsze osoby .

IP: *.30.46.93.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.13, 15:07
Witam wielu z was pisało do mnie z zapytaniem kiedy będzie znów jakaś promocja.
Pracuję ,dlatego nie zawsze mogę je organizować , a że teraz mam urlop zapraszam dwie pierwsze osoby na bezpłatną poradę partnerską . Potrzebne mi są imiona i lekki zarys sytuacji .Wtedy wykonam rozkład.
Kolejne osoby niestety koszt wyniesie 10 zł
Kontakt cesarzowa@poczta.onet.pl
o mnie/cesarzowawrozka.manifo.com/
Obserwuj wątek
    • Gość: tarocistka Re: 2 pierwsze osoby . IP: *.30.46.93.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.13, 15:10
      dodatkowo wyciągam kartę życia oraz przesłania anielskie.
      • Gość: pierwsza Re: 2 pierwsze osoby . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 15:14
        Renata 11.05.71 Robert 12.09.64 co nas czeka ? Dziekuje i pozdrawiam :)
        • Gość: Ines1985 Re: 2 pierwsze osoby . IP: *.rev.pro-internet.pl 12.07.13, 18:01
          Agnieszka 1985.12.31 Czy wyjadę faktycznie do pracy za granicę? Kiedy? I czy będzie to udany wyjazd? Dziękuje
          • Gość: gośc Re: 2 pierwsze osoby . IP: *.ip.netia.com.pl 12.07.13, 18:36
            witam,moze ja tez się załapię na porade partnerską...pytanie wysłałam na maila .Pozdrawiam
            Gosia
    • Gość: tarocistka Re: 2 pierwsze osoby . IP: *.181.172.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.13, 19:15
      kochani tu nie odpowiadam kolejka się rusza od napisania na emil/
      Napisały do mnie już 4 osoby.
    • Gość: gość Re: 2 pierwsze osoby . IP: *.nplay.net.pl 12.07.13, 19:33
      Ja dostałam bezpłatną poradę w poprzedniej promocji, ale jakoś szczególnie zachwycona nie byłam, może za pieniądze jakość usług u tej osoby jest lepsza, nie wiem.
      • Gość: tarocistka Re: 2 pierwsze osoby . IP: *.181.192.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.13, 21:23
        Chyba wiem kim Pani jest . Powiedziałam Pani co widziałam, może nie to chciała Pani usłyszeć
        A ja usłyszałam , że wróżba była za skąpa nie wiem jak tak można mówić poświęciła dla Pani czas i energię nie chcąc nic w zamian.
        Może również niech się wypowiedzą te osoby , które otrzymały ode mnie płatną poradę czy są zadowolone czy tez nie.

Pozdrawiam
        • Gość: Ines1985 Re: 2 pierwsze osoby . IP: *.rev.pro-internet.pl 12.07.13, 21:45
          Zgłosiłam się na listę jako 2 osoba i co? Pani robi taką promocję, ze żąda 10zł za wróżbę, gdzie tu promocja? Powinna uznawać wg wpisania na listę wątku a nie na e mail, głupota i żenada.
          Trzeba było wyraźnie napisać, 2 pierwsze osoby mają pisać na email by otrzymać e mail. Z resztą gdzie tu sprawiedliwość? Wg wpisu na listę powinno się liczyć, przynajmniej widać kto jest pierwszy a nie na emailu. Równie dobrze sama może Pani sobie wybierać osoby na emailu i wcale nie tą która jest pierwsza.
        • Gość: gość Re: 2 pierwsze osoby . IP: *.nplay.net.pl 12.07.13, 21:50
          Skoro Pani pamięta -i to tak szczegółowo- wróżbę sprzed ponad tygodnia to znaczy, że nie ma Pani z jakiś powodów zbyt wielu klientów. Moim zdaniem 4 zdania jak na rozkład partnerski to trochę mało, ale może za pieniądze bardziej się Pani rozwija.
          • Gość: dorota Re: 2 pierwsze osoby . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 22:46
            przecież było napisane, że 'kontakt mailowy'. ja wyslalam maila i wrozbe otrzymalam.
    • irona.sonata Re: 2 pierwsze osoby . 24.04.23, 22:49
      Ciekawe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka