Gość: Magda
IP: *.dynamic.gprs.plus.pl
10.11.13, 22:58
Gdy się otwiera .Na początku widzisz białe światło w oddali tak dalekiej,że ciezko to sobie wyobrazić. To taka przestrzeń jakby patrzeć na kosmos. Zamykasz oczy,żeby udwowodnić,że to głupie złudzenie. Ale wtedy jest ciemność otoczenia i to zbliżające się światło. I nie możesz uwierzyć jak możesz widzieć to światło ,jasne skoro masz zamknięte oczy.Światło przypiera kolory filoetu i postaci jednak w momencie gdy zaczynasz myśleć,analizować to znika.
Później pojawia się czy tego chcesz czy nie.Zbliża się do Ciebie, może go dotnąć,ale jest powietrzem, twoje palce przenikają przez postać. Nie boisz się tego,ale też nikomu o tym nie mówisz, bo co powiedzieć....
Ale jednocześnie zaczynasz przyciągać różne sytuacje o których marzysz( nawet niemożliwe), niespodziewanie widziec aure, choć nigdy nie wierzyłaś ,że możesz ją zobaczyć, że wogóle istnieje,ale pierwsze wrażenie z jasnowidzenia jest najpiekniejsze. Jest odpowiedzą na Twoje skrywane marzenie.
Jest tak wyraźne jakby działo się to na prawdę. Jednak twoje oczy tego nie widzą.To nie jest sen, bo siedzisz. Widzisz innym wzrokiem, twoje oczy się zamykają w tym czasie, ja otworzyłam swoje, ale nie widziałam otocznia pokoju,a tylko obraz z mojej wizji. Trwa to kilka sekund,jednak nie możesz przestać myśleć o tym co widziałeś.Nie masz wpływu na to co zobaczysz i kiedy.
Rozwija się w Tobie pewien magnetyzm. Pomyślisz o czyms i przyciągasz to, za miesiąc dwa,ale przyciągasz.
Od 2 lat myślałam o obrazie niemieckiego pisarza z 1940 roku. Na ścianie było dla niego miejsce. Jeden obraz już miałam tego autora i marzyła o drugim,bo malował na desce i to obrazy we mgle, ale poniewaz nie żyje to zbytnio nie łudziłam się,że będę go miała. weszłam na allego ot z nudów. I akurat był na aukcji.
Jest wiele takich sytuacji które przyciągam.
To nie rozwija się w miesiąc. U mnie trwa to 4 lata A opisuję,bo byc może znajdzie się tu ktoś co również ma takie doświadczenia,a czuje się z tego powodu zagubiony.
Czy zdarzyło się Wam mieć uczucie, że spadacie w trakcie snu i poczuć nagłe szarpnięcie ciała ,nogi,czy ręki. To jest powrót do ciała z podróży w astralu. Większosć osób jej nie pamięta, ale jak się pracuje nad rozwojem intuicji to się ją przeżyje...