Dodaj do ulubionych

3oko moje wrażenia

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.11.13, 22:58
Gdy się otwiera .Na początku widzisz białe światło w oddali tak dalekiej,że ciezko to sobie wyobrazić. To taka przestrzeń jakby patrzeć na kosmos. Zamykasz oczy,żeby udwowodnić,że to głupie złudzenie. Ale wtedy jest ciemność otoczenia i to zbliżające się światło. I nie możesz uwierzyć jak możesz widzieć to światło ,jasne skoro masz zamknięte oczy.Światło przypiera kolory filoetu i postaci jednak w momencie gdy zaczynasz myśleć,analizować to znika.
Później pojawia się czy tego chcesz czy nie.Zbliża się do Ciebie, może go dotnąć,ale jest powietrzem, twoje palce przenikają przez postać. Nie boisz się tego,ale też nikomu o tym nie mówisz, bo co powiedzieć....
Ale jednocześnie zaczynasz przyciągać różne sytuacje o których marzysz( nawet niemożliwe), niespodziewanie widziec aure, choć nigdy nie wierzyłaś ,że możesz ją zobaczyć, że wogóle istnieje,ale pierwsze wrażenie z jasnowidzenia jest najpiekniejsze. Jest odpowiedzą na Twoje skrywane marzenie.
Jest tak wyraźne jakby działo się to na prawdę. Jednak twoje oczy tego nie widzą.To nie jest sen, bo siedzisz. Widzisz innym wzrokiem, twoje oczy się zamykają w tym czasie, ja otworzyłam swoje, ale nie widziałam otocznia pokoju,a tylko obraz z mojej wizji. Trwa to kilka sekund,jednak nie możesz przestać myśleć o tym co widziałeś.Nie masz wpływu na to co zobaczysz i kiedy.
Rozwija się w Tobie pewien magnetyzm. Pomyślisz o czyms i przyciągasz to, za miesiąc dwa,ale przyciągasz.
Od 2 lat myślałam o obrazie niemieckiego pisarza z 1940 roku. Na ścianie było dla niego miejsce. Jeden obraz już miałam tego autora i marzyła o drugim,bo malował na desce i to obrazy we mgle, ale poniewaz nie żyje to zbytnio nie łudziłam się,że będę go miała. weszłam na allego ot z nudów. I akurat był na aukcji.
Jest wiele takich sytuacji które przyciągam.
To nie rozwija się w miesiąc. U mnie trwa to 4 lata A opisuję,bo byc może znajdzie się tu ktoś co również ma takie doświadczenia,a czuje się z tego powodu zagubiony.
Czy zdarzyło się Wam mieć uczucie, że spadacie w trakcie snu i poczuć nagłe szarpnięcie ciała ,nogi,czy ręki. To jest powrót do ciała z podróży w astralu. Większosć osób jej nie pamięta, ale jak się pracuje nad rozwojem intuicji to się ją przeżyje...
Obserwuj wątek
    • Gość: m.m9 Re: 3oko moje wrażenia IP: *.205.136.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.13, 16:49
      Wiem o czym piszesz. Oko otworzyło mi się 2 lub 3 lata temu. Przeżycia opisane przez Ciebie podobne do moich ale nie takie same. Odpowiedzi na pytania, które cisnęły mi się na usta dostarczył mi OSHO, a konkretnie jego pozycje literaturowe. Czytałaś?
      Boisz się kiedy trzecie oko ci się otwiera? Od razu napiszę, ze nie jestem żadną wróżką ani jasnowidzem. Nie udzielam żadnych porad...itd.
      • Gość: livia Re: 3oko moje wrażenia IP: *.play-internet.pl 13.11.13, 17:01
        ja nie wiem czy mam otwarte trzecie oko ale to co piszecie to dla mnie norma plus jeszcze kilka doznań , tudzież zdarzeń i innych sytuacji i faktycznie tej energi się nie boję , moge ją dotknąć bez obawy że coś mi zrobi , chociaż czasem się na mnie złości ale pozytywnie
        • Gość: ciekawy Re: 3oko moje wrażenia IP: *.beseeingyou.org.uk 13.11.13, 17:08
          Moglibyście podać na siebie jakieś namiary ? dotykając coś lub patrząc na miejsce na zdjęciu też macie wizje ? kontaktujecie się z istotami z astrala lub innymi energiami i uzyskujecie od nich jakieś odpowiedzi na własne pytania ?
          • Gość: livia Re: 3oko moje wrażenia IP: *.play-internet.pl 13.11.13, 17:31
            no oni nie chca dawać żadnych odpowiedzi przynajmniej mnie , miałam kontakt i ze złymi ale to dawno , jak i z dobrymi , teraz przychodzą tylko tacy , chociaż czasem wygląd odstrasza ale ogólnie wiem że są ok , mają inna gęstość i inne postrzeganie rzeczywistości więc wiadomo ze co innego jest dla nich istotne , w każdym razie ja się już nie boje , kiedyś było inaczej ale i ta energia była inna , co do wizji , niestety przychodzi kiedy chce i odchodzi kiedy chce , dlatego nie można zaplanowac nić np - dziś się położe i bede miec wizje na to czy tamto , to tak nie działa , ale mówię tylko za siebie
            • Gość: gość Re: 3oko moje wrażenia IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.11.13, 17:52
              Jeżeli ma się tego typu wizje lub widzi się aurę to tylko jedno powinniśmy zrobić - szukać dobrego egzorcysty bo od Boga nie pochodzi. Wszystko w temacie!
              • Gość: livia Re: 3oko moje wrażenia IP: *.play-internet.pl 13.11.13, 18:00
                sama sobie poszukaj egzorcysty , skąd wiesz co pochodzi od Boga a co nie , kim jesteś że to oceniasz , pycha to bardzo zła cecha berecie
                • Gość: gość radzę poszukać dobrego egzorcysty! IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.11.13, 18:10
                  Livo, to jest tyko moje zdanie na wasze zwidy i to wszystko. Możesz przyjąć je lub nie i to wszystko co mam do powiedzenia. Nie rozumiem po co się unosisz :)
                  • Gość: livia Re: radzę poszukać dobrego egzorcysty! IP: *.play-internet.pl 13.11.13, 18:19
                    unoszę? nie , ja tylko widzę że na tej planecie i w tym wymiarze wszystko co wykracza poza granice przyjętej normalności wymaga natychmiastowego leczenia, chocby egzorcystą
                    • Gość: ja Re: radzę poszukać dobrego egzorcysty! IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.11.13, 18:29
                      nie przejmuj się to beret tacy są najgorsi...do kościoła berecie modlić się o rozum a nie włazisz na fora ezoteryczne!
                    • Gość: gość Re: radzę poszukać dobrego egzorcysty! IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.11.13, 18:30
                      natychmiastowego leczenia, nic takiego nie napisałem? Możesz jeszcze z tymi zwidami troszkę pochodzić, nic się nie stanie. Później co będzie to nie będę straszyć bo i tak masz swoją rację!
                      • Gość: livia Re: radzę poszukać dobrego egzorcysty! IP: *.play-internet.pl 13.11.13, 18:39
                        biedna jednowymiarowa istoto, powiedz mi co ty tutaj jadziku mały robisz, zapewne jesteś jedną z bardziej znanych forumowych wariatek które maja rację swoją i tylko swoją
                        • Gość: gość Re: radzę poszukać dobrego egzorcysty! IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.11.13, 21:53
                          Nie mam zwyczaju obrażać i poniżać nikogo dlatego nie odwdzięczę się podobnym. Zdanie mogę swoje wyrazić i nikt mi nie zabroni. Powiem tylko, nie jestem biedną jednowymiarową istotą z jadzikiem a beretem tym bardziej. Czy wariatem? Wiem, że trzeciego oka nie mam więc wszystko jest jasne, zwidów i omamów na szczęście nie mam.
              • usa-hexa Re: 3oko moje wrażenia 15.11.13, 13:44
                Gość portalu: gość napisał(a):

> Jeżeli ma się tego typu wizje lub widzi się aurę to tylko jedno powinniśmy zrob
                > ić - szukać dobrego egzorcysty bo od Boga nie pochodzi. Wszystko w temacie!

Ja tez widze aure (mysle ze kazdy moze sie tego nauczyc ) i mam wizje i z pewnoscia
                nie potrzebuje egzorcysty !
                Te wizje pojawiaja sie z nienacka (nie wiem czy jest to 3 oko ?) najczesciej krotko przed zasnieciem , ale nigdy sie tego nie balam. Dla mnie jest to bardzo pomocne bo pomaga mi czesto w podejmowaniu trudnych decyzji lub rozwiazywaniu problemow.
                Podam moze jeden przyklad : jakis czas temu pewien pan sprawil mi przykrosc i postanowilam
                ze juz nigdy sie do niego nie odezwe. Kiedy tak postanowilam , jego energia zaczela mi sie pojawiac . Przed zasnieciem czulam ze , on jest w moim luzku i mowilam do niego :
                no nie chowaj sie - przeciez wiem ze tu jestes - przytul mnie . Ale on mnie nie przytulal
                wiec spojrzalam w kierunku sciany i zobaczylam , ze on lezy odwrocony do sciany , skulony
                i placze tzn. nie widzialam ze placzebo nie widzialam jego twarzy ale wiedzialam , ze placze.
                (dodam tylko ze nigdy nie bylam z tym panem w zadnym zwiazku a tym bardziej w luzku )
                Ta wizja pojawiala mi sie prawie co wieczor i w koncu bylo mi go zal . pomyslalam , ze
                jednak musze z tym panem porozmawiac , bo moze zaszlo jakies nieporozumienie
                moze ma duze problemy z ktorymi sobie nie radzi ? i tak wlasnie bylo .
                Mialam wiele ciekawych wizji i nie rozumiem czego miala bym sie bac ?
                • Gość: do Uso-heksy poważna sprawa! IP: *.sta.asta-net.com.pl 15.11.13, 17:44
                  Uso-heksiu, heksio, przepraszam ale nie wiem jak odmienić. Nie chcę już tłumaczyć od nowa zagrożenia którego należałoby się bać poprzez zainteresowania które masz bo myślę, że dość jasno pisałem wcześniej. W każdym bądź razie mając takie objawy wizyjne i odczucia o których piszesz powinny cię one bardzo zaniepokoić, to wiem na pewno. Ktokolwiek zaczyna widzieć aurę od razu powinien skierować się do egzorcysty! Dlatego powinnaś również obejrzeć filmik, który zaproponowałam Madzi na yotube - "Byłem energoterapeutą". Były bioenergoterapeuta tam dość jasno opisuje swoją historię i doświadczenia w temacie zagrożeń duchowych.
                  www.youtube.com/watch?v=S5q7HM6J-Rk&list=PLCE14267749E4565D
                  O aurze natomiast mówi były sekciarz na filmiku - "Czym jest zło gdy go nie widać". Też warty obejrzenia.
                  www.youtube.com/watch?v=joO83SoHzAs
                  Pozdrawiam :)
          • Gość: m9 Re: 3oko moje wrażenia IP: *.30.138.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.11.13, 21:51
            Gość portalu: ciekawy napisał(a):
            Moglibyście podać na siebie jakieś namiary ?

W jakim celu?
    • Gość: Magda Re: 3oko moje wrażenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.13, 21:49
      Nie sądzę by potrzebny był egzorcysta, wystarczy akceptacja inności drugiego człowieka i spojrzenia troszke szerzej niż tylko przed siebie.
      Ja akurat nie korzystam z usług oferowanych przez kościół, ale szanuję ludzi którzy go potrzebują. Choć jestem osobą bardzo wierzącą ale bez szufladkowania się do jakiejkolwiek wiary. Tymbardziej,że im więcej czytam i analizuje swoje życie, zachowania tym bardziej jestem pewna ,że istnieje karma, a życie to lekcja do przerobienia.
      Ale cieszę się,że są tu osoby mające podobne doświadczenia do moich :-)
      Nie czytałam książki Osho, choc ktoś mnie namawiał abym przeczytała.Wiele innych czytałam. Ale skoro polecacie jutro poszukam.
      Wiem,że osoby z tym darem mają kolor aury Indygo. Powinno się pracować z kryształami, aby rozwijać swoje zdolności jasnowidzenia.
      A co robicie aby dalej się rozwijać?
      • Gość: gość Uważaj! IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.11.13, 22:01
        Madziu, radziłabym uważać z takimi zainteresowaniami bo do niczego dobrego cię nie doprowadzą. O jakim darze mówisz? Czy aby ten dar od Boga? Książki owe radzę spalić i za pomieć o nich. Posłuchać starszego i bardziej doświadczonego. Co robić aby dalej się rozwijać? Nie tą drogę obrałaś Madziu. Pozdrawiam :)
        • Gość: livia Re: Uważaj! IP: *.play-internet.pl 14.11.13, 10:31
          Magda na tym forum nie znajdziesz konstruktywnej porady , tu siedzą sami "najmądrzejsi' którzy w dużej mierze zazdroszcza że innym przychodzi łatwo coś na co oni być może czekaja całe życia a tu wielka d...a, bo trzeba też zrozumieć że nikt nie biega po świecie i nie szuka nadprzyrodzonych zdolności , one przychodzą do człowieka czy się tego chce czy nie , można je stłumić ale można też wykorzystać , bo w jakimś celu się objawiły, więc dobre rady wuja toma typu uważaj to niech wuj wykorzysta przy sadzeniu marchewki w ogródku
          • Gość: gość Re: Uważaj! IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.11.13, 11:24
            Co za bzdury Livio piszesz! Jacy tu siedzą sami " najmądrzejsi" i zazdroszczą? Chyba, że siebie masz na myśli bo jako jedna z pierwszych wypowiadałaś się na tym wątku. Nie oceniaj innych po sobie bo to niesprawiedliwe i nieuczciwe. Nie zachęcaj też do czegoś czego do końca nie rozumiesz. Dużo osób daje teraz świadectwa na youtube uwikłania się w tego typu zainteresowania, stąd moje przestrogi. Prowadzeni są często jak po sznureczku przez złego i to widać wyraźnie czytając wypowiedzi. Ewidentna manipulacja, fałsz i omamienie. Dlatego też jak nie masz kompletnej wiedzy w temacie to nie wypowiadaj się i utwierdzaj młodych ludzi w złej drodze, która niczego dobrego nie przyniesie. Madziu poczytaj sobie o zagrożeniach duchowych w internecie a wiele zrozumiesz. Pozdrawiam :)
            • Gość: livia Re: Uważaj! IP: *.play-internet.pl 14.11.13, 14:14
              to ty nic nie rozumiesz as twoja ignorancja jest powalająca - do złego , do dobrego , człowieku wiesz o czym piszesz , zarówno jedno jak i drugie nie istnieje a jednocześnie się uzupełnia, oceniaj po sobie?? kto tu niesprawiedliwy owieczko w wilczej skórze , to ty oceniasz , wysnuwasz swoje wnioski wynikające z takiego a nie innego stanu postrzegania rzeczywistości i rozwoju umysłu, na jakiej podstawie twierdzisz że to czego doznaje Magda jest złe ? prostacki umysł , prostackie argumenty , idź oglądaj filmiki na youtube i tym kieruj się w życiu , ale rad NIE UDZIELAJ
              • Gość: livia Re: Uważaj! IP: *.play-internet.pl 14.11.13, 14:21
                i jeszcze jedno gościu który nie ma nawet imienia, wszelki fanatyzm w jakąkolwiek stronę własnie prowadzi do wielu nieszcześć, zdrowy rozsadek, wolność słowa i obiektywność w pewnych tematach nie mają prawa zaszkodzić , no ale jak wiemy żeby to zrozumieć trzeba myśleć a nie powtarzać tylko utarte frazesy zasłyszane w kościele , wątek był dla ludzi którzy mogą się konstruktywnie wypowiedzieć na bazie własnych doświadczeń a nie dla orędowników nie wiadomo czego tudzież kogo
                • Gość: gość Re: Uważaj! IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.11.13, 16:01
                  A ty Livio jak myślisz, że na jakiej bazie się wypowiadam jak nie na bazie doświadczeń? Pogłębionej wiedzy książkowej i nie tylko w tym temacie nawet nie śmiem interpretować bo przeraziłaby nie jednego! Zgodzę się z jednym z tobą, że fanatyzm prowadzi do wielu nieszczęść dlatego wyluzuj i troszkę kultury życzę tobie w relacji nawet tej internetowej nie zaszkodzi. Ponieważ traktowanie ludzi z góry dyskryminując za swe poglądy co czynisz prowadzi do nienawiści. Ja natomiast nie pragnę cię nienawidzić i kogokolwiek. Także skoro sama jesteś orędowniczką jak wynika z twojej wypowiedzi wolności słowa i obiektywizmu, to należałoby dopuścić wypowiedzieć się innym.

Odnośnie zaś wolności szeroko pojmowanej to niejednego zaprowadziła ona na manowce. Uważam, że zasady, ograniczenia do których powinniśmy bezwzględnie się stosować są potrzebne tak samo jak w ruchu drogowym bo jak nie będziemy ich przestrzegać to zginiemy. Magda ma prawo znać zdanie innych a nie tylko przytakiwaczy i im podobnym. Pozdrawiam :)
                  • Gość: Magda :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.13, 20:43
                    W sumie nie musimy się tak denerwować,atakować jeden drugiego, bo po co.
                    Każdy ma prawo do swojego zdania, bo przeżył coś innego. Ja jestem zafascynowana tym co widzą i przeżywam, ale wiem,że nie zawsze to może byc bezpieczne. Jednak to przyszło samo, w jakiś celu.I pewnie w jakimś celu rozłożone jest to w czasie, aby się nie wystraszyć. Nic nie robiłam aby rozbudzić swoje trzecie oko, choć teraz nie ukrywam, chciałabym widzieć więcej i więcej.

Gościu a jakie miałeś doświadczenia skoro uważasz,że nie jest to dobra droga... przytrafiło ci się coś złego? Czy po prostu jest to sprzeczne z wiarą do której przynależysz?

Nie wiem, czy można zapanowac nad tym, skoro czujesz w sobie wibrujące czakry a w swoich włosach jakby chodziły mrówk, tysiące mróweki ( i zapewniam,że to nie są lokatorzy na dziko w moich włosach :-) ), a wszystko to jest bardzo przyjemne , co sprawia,że nie chcesz być taki jak dawniej.

A czy sprawdzają Wam się wizje,które do Was przychodzą, czy ciężko je Wam połączyć z rzeczywistością?
                    • Gość: livia Re: :-) IP: *.play-internet.pl 14.11.13, 20:58
                      ja np.nie mam jako takich wizji że to widzę , ja mam tak że wiem jak rozwinie się sytuacja, mówię wtedy jak nakręcona , że będzie tak i tak - potem dokładnie tak się dzieje ;-))
                      • Gość: livia Re: :-) IP: *.play-internet.pl 14.11.13, 20:59
                        wiem też jakie sa intencje osób, co nimi kieruje i jak dalej postąpią , myle się sporadycznie , w sumie jak sie nikt nie wtrąca to się nie mylę
                      • Gość: gość Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 21:11
                        Kiedyś też się w to bawiłam,bardzo podobały mi się ukazujące obrazy i chciałam więcej....i więcej...Do chwili gdy ukazał się mój patron duchowy z wzniesioną ręką ku górze na znak STOP.Dziś już nie stosuję podobnych praktyk,zrozumiałam,że przekraczam pewne granice dla mnie niewskazane.Chociaż nie dawno jak wczoraj na wątku przepowiednie na 2014r.napisałam żartobliwie /dziś się tego wstydzę i jest mi z tym zle/ o grilowaniu larw astralnych i wielkim ogniowym show. Szkoda ,że zginęli ludzie i są ranni.Czy już czułam tą energię co się dziś ujawniła ......chyba tak.
                        • Gość: livia Re: :-) IP: *.play-internet.pl 14.11.13, 21:23
                          ja na szczęście nie widze aż tak globalnie , jedynie zaściankowo i we własnym zakresie , także nie stanowię zagrożenia ;-)))
                        • usa-hexa Re: :-) 15.11.13, 12:55

> wczoraj n
                          > a wątku przepowiednie na 2014r.napisałam żartobliwie /dziś się tego wstydzę i j
                          > est mi z tym zle/ o grilowaniu larw astralnych i wielkim ogniowym show. Szkoda
                          > ,że zginęli ludzie i są ranni.Czy już czułam tą energię co się dziś ujawniła ..
                          > ....chyba tak.

Nie pisalas o grilowaniu larw astralnych tylko o tancu brzucha tych potworkow wyobrazni
                          -
                          • Gość: Duch Salamandry :) Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 19:14
                            Niektórzy mają wybujała wyobrażnie że szok albo lansują się tu na JasnowidZów :)))
                            • Gość: ocena magii Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 19:27
                              www.youtube.com/watch?v=EhD-8X3vsh8&list=PLCE14267749E4565D
                              • Gość: livia Re: :-) IP: *.play-internet.pl 15.11.13, 22:19
                                Usa nie słuchaj tych hmm nie wiem jak ich nazwac , nie wypowiadaj się tu i ciesz się z tego co masz , ten niżej co pisze o zagrożeniach jest największym zagrożeniem , trzymaj się od forum z daleka ze swoimi zwierzeniami , wiem co mówię , wampiry nie śpia i pod przykrywką dobrej rady wuja toma robią swoje
                                • Gość: do livia Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 22:28
                                  Livio Ty ze swoimi "dobrymi" radami jesteś niestety tak samo ciemna jak i ci, których krytykujesz! Jeden obóz ciemnoty krytykuje inny obóz ciemnoty...
                            • usa-hexa Re: :-) 16.11.13, 00:23
                              Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a):

> Niektórzy mają wybujała wyobrażnie że szok albo lansują się tu na JasnowidZów :
                              > )))

Nie jestem jasnowidzem i nie robie sobie tutaj zadnej reklamy.
                              widzenie aury to nic wielkiego , wiem , ze male dzieci widza aure ale o tym nie mowia
                              bo jest to dla nich normalne i mysla ze kazdy to widzi . Kiedys maly chlopczyk spytal mnie :
                              "a dlaczego ten pan byl taki czarny ? " usmiechnelam sie , bo wiedzialam ze widzi aure.
                              wierze w Boga tylko jakos w ksiezy nie potrafie uwierzyc i skad wiadomo , co pochodzi od
                              Boga a co nie ?
                              Uwazam tez , ze "Rece ktore lecza ma kazdy z nas " i kazdy latwo moze sie sie tego nauczyc.
                              Niekonwencjonalne metody uzdrawiania interesowaly mnie juz od zawsze, energia kamieni szlachetnych , uzdrawianie i oczyszczanie kwantowe
                              (Dr. Frank Kinslow - Quantum-Entrainment ) 2-punkty metoda. W Polsce jeszcze troche malo znane , ale widzialam w necie ze juz od ok .2lat odbywaja sie kursy .
                              Uczylam sie tego dla siebie no i oczywiscie stosuje u innych jesli mnie o to poprosza ,
                              efekty sa interesujace. Nie jestem terapeutka i nie biore za to pieniedzy a jesli moge komus
                              pomoc to dlaczego mam tego nie zrobic ???
                              I bardzo by mnie ktos rozbawil gdyby mi powiedzial , ze potrzebuje egzorcysty .
                              I kto tak naprawde wie co pochodzi od Boga a co nie od Boga ?
                              Obejrzalam sobie te wasze proponowane filmiki , dla mnie jest to tylko straszenie ludzi.
                              pozdrawiam :)))
                              • Gość: ocena magii Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 08:10
                                I kto tak naprawde wie co pochodzi od Boga a co nie od Boga ?
                                Obejrzalam sobie te wasze proponowane filmiki , dla mnie jest to tylko straszenie ludzi.
                                pozdrawiam :))) Usa-hexa wkleiłam ten filmik z ciekawości jak zareagują ludzie ze środowiska ezoterycznego i t.p. I co zero reakcji.Moim zdaniem ten człowiek robi więcej szkody jak pożytku, głosząc takie poglądy wśród młodzieży i ludzi duchownych utwierdzając ich o swych przekonaniach. Nie rozumiem jak można obrócić się z przekonaniami o 360 stopni. I to dlatego ,że teraz jest świeckim egzorcystą . Uważam,że wiedzę tajemną, którą pozyskuje człowiek/ a dana jest tylko jemu zakładając ,że pochodzi od Boga winna być przez niego ściśle strzeżona/otrzymuje ją w jakimś celu i tylko on winien jej używać dla swoich własnych potrzeb.Wszelkie publiczne kursy i uświadamianie ludzi na szeroką skalę wzbudzają w ludziach ciekawość i chęć poznania niewidzialnego.To jest zło.Stwierdzam również,że złem jest to całe forum gdzie panuje wywyższanie się,kłótnie,konkurencja,namolne zachęcanie ludzi do korzystania z praktyk tajemnych.Zakładając,że wiedza tajemna pochodzi od Szatana /a też daje ją w określonym celu wiadomo jakim/ sam człowiek winien się mocno zastanowić co robi z tą wiedzą.Zniszczyć człowieka można na wiele sposobów. Postawmy sobie zatem proste pytania.Czy dając mu odrobinę nadziei na lepsze czy gorsze jutro pomagamy mu czy go niszczymy? Czy od nas zależy los drugiego człowieka? Czy jeden człowiek jest lepszy od drugiego? Czy ktoś jest bez winy czysty jak łza.A może takie :czy mam prawo uważać się za boga i wpływać na drugiego człowieka?Pytań można postawić sobie wiele,uzyskać odpowiedz lub nie.Czy tak naprawdę jest trudno rozróżnić postępek człowieka, czy obraliśmy słuszną drogę czy nie dowiemy się w chwili, gdy spojrzymy na siebie oczyma Boga.
                                • Gość: livia Re: :-) IP: *.play-internet.pl 16.11.13, 10:20
                                  hej ty tam niżej , jak się ktoś obraca o 360 to stoi w miejscu tudzież jest w punkcie wyjścia )) taka mała dygresja , ja umiem czerpać energię z gwiazd, jest to proste każdy pewnie umie , dzięki temu nie choruję ja ani nikt z mojej rodziny, moje 9 letnie dziecko nigdy nie było u lekarza , dlatego ja wiem najlepiej co jest dobre dla mnie a co nie , żaden egzorcysta nie mógłby pozbawic mnie tego bo nie ma takiej mocy , ale żeby to zrozumieć to trzeba mieć otwarty umysł
                                  • Gość: ocena magii Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 10:41
                                    gloria.tv/?media=527001 Nawrócona wiedzma. Nie wierzę, że "ktoś " taki może się nawrócić.Ona nadal udziela się jako wiedzma i tutaj na tym forum z ogromną siłą. Również nie wierzę świeckim egzorcystom.Słusznie zauważyłaś,że osoba ta obróciła się i stanęła dalej w swoim dawnym miejscu i dlatego to podkreślam. Zły jest podstępny i boi się prawdy.Patrycjo znam Twoje IP komputera nie ośmieszaj się.Chcesz zarobić kasę na książce "Nawrócona wiedzma".
                                    • usa-hexa Re: :-) 16.11.13, 12:00
                                      Gość portalu: ocena magii napisał(a):

> gloria.tv/?media=527001 Nawrócona wiedzma. Nie wierzę, że "ktoś " taki może się nawrócić.Ona nadal udziela się jako wiedzma i tutaj na tym forum z ogromną siłą.

Jestem tego samego zdania.Kazdy glupi zauwazy , ze to tylko prymitywna reklama ksiazki .
                                      No ale ksiazke sie napisalo to teraz trzeba ja sprzedawac. Mnie tylko rozsmieszyly te jej bajeczki, naiwne bajeczki .
                                      • Gość: ocena magii Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 12:19
                                        Gość: Duch Salamandry :) 16.11.13, 11:35 Odpowiedz
                                        LUDZIE!
                                        Zamiast poszukiwać prawdy, polujecie na siebie nawzajem, niszczycie siebie nawzajem!
                                        Nawet lew nie poluje na lwa, ale człowiek - niszczy człowieka. Czy nie pozostało w was nawet resztek przyzwoitości???? I KTO TO GŁOSI! Na zadane pytanie nich da Ci odpowiedz Twój Bóg. Zapytaj Tego którego dla siebie uważasz za Boga.Ciekawe co Ci odpowie.
                                  • Gość: do livia Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 10:49
                                    nigdy nie mów nigdy.........
                                    • Gość: ocena magii Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 10:56
                                      IP 5.172.252 email: patrycja_20@vp.pl może podać nicki pod jakimi się udzielasz?
                                      • Gość: Duch Salamandry :) Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 11:35
                                        LUDZIE!
                                        Zamiast poszukiwać prawdy, polujecie na siebie nawzajem, niszczycie siebie nawzajem!
                                        Nawet lew nie poluje na lwa, ale człowiek - niszczy człowieka. Czy nie pozostało w was nawet resztek przyzwoitości????
                    • Gość: m9 Re: :-) IP: *.30.138.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.11.13, 21:59
                      Chciałam tylko napisać, żebyś uważała na siebie. Przeczytaj "postrzeganie pozazmysłowe" Osho. Tam znajdziesz krok po kroku co masz robić, czego nie robić, na co uważać itd. W Biblii tego typu porad nie znajdziesz (niestety). Tam też napisane jest jak zamykać oko. Pamiętaj nie chodź z otwartym okiem. Różne g...a mogą się przyplątać. Jeśli poczujesz, że zaczynasz się bać - wal jak w dym do kościoła. Nie musisz iść do księdza, wystarczy, że tam jesteś.
                      Jeśli myślicie, że to takie wspaniałe i cool to grubo się mylicie.
                      Proszę uważaj na siebie.
                      • Gość: livia Re: :-) IP: *.play-internet.pl 14.11.13, 22:16
                        no wiadomo ze nie jest cool , jak się jakieś gó... przyplata i ci pod spódnice włazi , myślę że m9 wiesz o czym mówię, to oczywiście jedna z wielu "przyjemności" ale można nauczyć sie to wykorzystywać we własciwym celu , zreszta ja nawet nie wiem czy u mnie to kwestia oka , zakładam że tak
                        • Gość: do Madzi poważna sprawa IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.11.13, 23:00
                          Madziu, doświadczeń duża aż nadto, że nie wiadomo od czego zacząć :) Na razie napiszę o jednym, mojej koleżanki. Opowiadała mi jak to jej dobra znajoma namówiła ją na masaż i wręczyła wizytówkę z adresem gabinetu. Co ją tam spotkało to aż strach pisać. Jak weszła do gabinetu przywitał ją pan, który nie był Polakiem tylko zdaje się z Indii. Powiedział jej, że wie kim jest i czym zajmuje. Bardzo ją to bardzo zastanowiło. Masaż był fantastyczny jakby ją kilka osób masowało przy czym pan zaczął dziwnie syczeć i bardzo ją to zaniepokoiło. Po masażu dziwnie się czuła i zaczęły dziać się niepokojące sytuacje w jej rodzinie, których już nie będę opisywać.

Od tego czasu bardzo zainteresowała się zagrożeniami duchowymi. Ponoć takie osoby, które maja nadprzyrodzone zdolności, objawiające się w różny sposób nie pochodzą od Boga tylko od złego ducha co jest udowodnione. Zły duch natomiast działa, kusi w różny sposób podsuwają różne propozycje. Na początku mogą się pewne stany wydawać przyjemne ale tak na prawdę ze złym nie da się przyjaźnić bo jego celem jest zniszczyć człowieka, zepsuć relacje między ludzkie itd. Ciężko wytłumaczyć jak to działa. Chyba na zasadzie jak osoby zostają zniewalane i poddane psychomanipulacji za sprawą sił niewiadomego pochodzenia czyli złego. Wykorzystuje do tego celu ludzi, którzy są narzędziem w jego ręku i się nimi wysługuje. Osoby takie nie są świadome w co się "pakują" i w pewnym sensie pozbawione własnej woli. Tak to działa między innymi w sektach. Poczytaj Madziu o złym działaniu reiki w necie to zrozumiesz o co mi chodzi bo ciężko tak w skrócie opisać sedno problemu.

Po tych wydarzeniach zbliżyła się do kościoła i dowiedziała o mszach uzdrawiających bo bała się, że została zniewolona. Ponoć takiego złego ducha można zaprosić do siebie poprzez właśnie takie dziwne masaże, uprawianie jogi, wizyty u jasnowidzów i wróżek oraz niewyspowiadane grzechy, które otwierają całe przestrzenie do działania złego ducha. Konsekwencją tego typu praktyk oprócz zniewolenia, dręczenia mogą być dolegliwości psychosomatyczne, lęki, napady strachy łącznie z myślami samobójczymi. Także jest czego się bać i ponoć styczność z w.w. "atrakcjami" pozostawiają ślad do 8 pokolenia. Więcej nie będę się rozpisywał bo w necie jest w tym temacie dużo materiałów jak i na yotube świadectw ludzi, którzy doświadczyli zniewoleń przez tego typu praktyki. Wysłuchaj Madziu - "Byłem bioenergoterapeutą" na youtube. Dobranoc :)
                          • Gość: Duch Salamandry :) Re: poważna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 23:28
                            Właśn e osoby przepelnione lękami, strachami i innymi idiotyzmami przede wszystkim zapraszają do siebie "złych duchów" Zagrożenia duchowe czają sie wszędzie tam, gdzie panuje mrok umysłu. A lęk i mrok zawsze chodzą parami.

"Gdy umysł śpi, rodzą się potwory"
                            • Gość: gość poważna sprawa IP: *.sta.asta-net.com.pl 16.11.13, 14:46
                              No cóż mi pozostaje powiedzieć po tych wypowiedziach. Może faktycznie nie ma co komu narzucać swojego zdania. Czas pokaże kto ma racje. Ja jednak wolę uczyć się na cudzych błędach aniżeli na swoich a eksperymentowanie na tych polach to już raczej dla odważnych.
                              Livio, nie przypuszczałem, że na tymże forum filmiki które zaproponowałem do obejrzenia Madzi i Usa- Heksie będą cieszyły zainteresowaniem, także nie jestem rozczarowany.
                              Salamandro, te potyczki słowne faktycznie można odebrać jak napisałaś. Słuszna ocena ale myślę, że za tym coś więcej się kryje. Pozostawię to jednak dla siebie.

Uso-Heksiu dziękuję, że obejrzałaś filmiki które ci zaproponowałem.
                              Nie chciałem też tu nikogo straszyć egzorcystą. Wiem jednak na pewno, że do nich trafiają najczęściej osoby które miały styczność z zainteresowaniami, które tu są preferowane i to wszystko. Jeżeli ktoś to odebrał jako straszenie to przepraszam.
                              Także miłego kochani i pozdrawiam :))
                              • Gość: Duch Salamandry :) Re: poważna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 14:57
                                gośc, nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, a więc po co odpowiadasz? Z grzeczności? Nie do mnie. Wole gryzmoły ruudai niż taką grzecznosć!
                                Ludzie zastąpili szczerość, uczciwośći życzliwość tak zwanym "dobrym" wychowaniem... No cóż, rzecz gustu. Keep smiling. Be happy :))))
                                • Gość: do Salamndry Re: poważna sprawa IP: *.sta.asta-net.com.pl 16.11.13, 15:14
                                  Kurna Salamandro, ty sama nie wiesz czego chcesz. Tak źle i tak nie dobrze. Dogadzać tobie nie mam zamiaru. Wypadało się odezwać i to zrobiłem. Tobie nie muszę się podobać i ocena twoja mnie zupełnie nie obchodzi. Odpowiedziałem jak zrozumiałem i atakować mnie przez to nie musisz. Krytykujesz innych za to, że skaczą sobie do oczu a sama to robisz. Fuj!
                                  • Gość: Duch Salamandry :) Re: poważna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 17:03
                                    Ot i cała twoja grzeczność
                                    Jak to się mówi? Wyszło szydło z worka.
                                    Szczerze, otwarcie :)))))
                              • usa-hexa Re: poważna sprawa 16.11.13, 15:25

> No cóż mi pozostaje powiedzieć po tych wypowiedziach. Może faktycznie nie ma co
                                > komu narzucać swojego zdania. Czas pokaże kto ma racje. Ja jednak wolę uczyć s
                                > ię na cudzych błędach aniżeli na swoich
                                >

Ja tez uwazam , ze trzeba uczyc sie na cudzych bledach , bo nie wystarczy nam zycia ,
                                zeby nauczyc sie na wlasnych .
                                Zawsze mowie : "Otwoz ksiazke zebys wiedzial co inni mysla , zamknij ksiazke , zebys
                                sam myslal."
                                zagladam tutaj bo mam nadzieje , ze znajde tu jakies ciekawe tematy , dyskusje ,
                                wypowiedzi, wymiane mysli . Szkoda ze tego tu tak niewiele.
                                Milego dnia wszystkim :)))
                                • Gość: Duch Salamandry :) Re: poważna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 17:04
                                  do usa-hexa

może Ty wniesiesz coś nowego? wszyscy tylko szukają i narzekają, że tu jest jak jest. A co Ty wniosłaś nowego?
    • tereska93 Re: 3oko moje wrażenia 01.02.14, 12:37
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
    • irona.sonata Re: 3oko moje wrażenia 24.04.23, 21:01
      To zadawane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka