pimpek06 02.09.04, 22:24 dziś śnił mi się rój os i pszczół rozmiaró ogromnych, były w domu i szybko się rozprzestrzeniały, a tydzień temu 2-3 razy śniło mi sie , że moje zęby cała szczęka mi wypada a ja ją POPRAWIAM NA MIEJSCE, nie wypada z ust Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda41 Re: osy i pszczoły 02.09.04, 23:57 Osy wywołują niepokój swoim brzęczącym lotem i tygrysim czarno-żółtym kolorem. Tłumaczy się to często niezbyt silnym systemem nerwowym,który odczuwa się przez obawę przed dniem powszednim i jego wymogami.Czasami można osy tłumaczyć jako pasożyty naszego życia.Jeśli są to pszczoły to uważaj na nieprzyjaciół napewno wystąpią konflikty.Niektórzy uważają,że widok roju pszczół pozwala oczekiwać drobnych uciech erotycznych lub seksualnych. Wypadanie zębów często tłumaczy się jako utratę energii.Niektórzy uważają,że wypadające zęby śniące się młodym dziewczynom oznaczają utratę dziewictwa lub opory w miłości,które pragnęłyby przezwyciężyć.Mogą symbolizować poczucie winy w miłości. Niektórzy tłumaczą je jako nadchodzące niebezpieczeństwo. Pozdrawiam.Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: osy i pszczoły 08.03.23, 18:24 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś