Dodaj do ulubionych

We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA)

20.09.04, 10:20
Zasady jak zawsze, czyli (moim zdaniem):
- związki międzyludzkie nie zależą od numerologii, ale od wielu innych
czynników, takich jak po prostu miłość, ale i odziedziczone po rodzicach
wzorce.
- przyszłość jest plastyczna, od Was zalezy, jaka będzie, a więc
przepowiednie nie mają racji bytu. Można ewentualnie wskazać, jaką energię w
danym czasie pobieramy ze Wszechświata i co dana energia nam ułatwia lub
utrudnia.
- data urodzenia tworzy tylko zarys charakteru, z jego pozytywnymi i
negatywnymi cechami. Z których korzystacie, to kwestia dalszej części
portretu numerologicznego, ale przede wszystkim - pracy nad sobą.

Jeśli więc chcecie taki zarys, pochodny od daty urodzenia i ew. imienia, to
zapraszam do tego watku :)
Zaś pełna analiza i zmiana portretu, czyli terapia, to już moja praca
zawodowa.
miłego dnia i pozdrawiam
Ewa G.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bea Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: 217.11.129.* 20.09.04, 10:28
      Witam!
      Będę wdzięczna za opis numerologiczny mojej osoby.Nazywam się Monika,mówią na
      mnie Bea,a ur. się 11.08.1977r.
      Z góry dziękuję za odpowiedź,
      Pozdrawiam!
      • dorotaza Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 20.09.04, 12:24
        Witam!
        Jeżeli bęziesz miała czas i ochotę to proszę o sprawdzenie mojego opisu
        numerologicznego.Urodziłam się 22.06.1980 r. mam na imię Dorota.

Dzięki serdeczne jeżeli Ci się to uda!
        Pozdrowienia!
        • ewa.gs Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 17:46
          Witaj :)
          22.06.1980
          Masz zdolności organizacyjne, talent racjonalizatorski i bystry umysł.
          Dysponujesz szczególnym rodzajem wyobraźni - to wyobraźnia architektoniczna,
          bardzo klarowna, precyzyjna.
          Jest w Tobie sporo uporu.
          Siła miesza się u Ciebie ze słabością. Żeby się tej słabości nie dać, nie
          powinnaś rezygnować ze swojej niezależnosci w bliskich związkach z ludźmi.
          pozdrowienia
          Ewa G.
      • Gość: Monika... Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 14:50
        Witam
        Na imie mam Monika urodzona 21.04.1984r
        Dziękuję za odpowiedź
        Pozdrawiam
        • ewa.gs Monika 22.09.04, 17:57
          21.04.1984
          Jesteś jedenastką - to wibracja mistrzowska, taka pełniejsza i silniejsza
          dwójka. W jedenastce zawarte jest pewne wyzwanie - stoczyć bój z negatywnymi
          cechami energii 2, dopiero wtedy można z jej dobrodziejstw korzystać.
          Te negatywne cechy wibracji 2 to niewiara w siebie, obawa przed podejmowaniem
          decyzji, kompleksy, zbytnia podatność na zranienie.
          Pozytywne cechy to intuicja, dobroć, zrozumienie i ciepło dla ludzi, dyplomacja
          i takt. Poza tym, osoby o tej wibracji sa zwykle pomocne i życzliwe. Bardzo
          uczuciowe, łatwo się wzruszają. Potrzebują kogos obok siebie, potrafią kochać.

Dobrodziejstwa jedenastki, do jakich można dojść dzięki zwalczeniu negatywnych
          cech 2, to predyspozycje do rozwoju duchowego, siła przebicia (ale miękka i
          elastyczna, nie taka jak taran), uzdolnienia twórcze. Ale i obowiązki -
          pomaganie innym, pokazywanie im dobrych dróg, bycie pewnego rodzaju
          przewodnikiem duchowym.
          pozdrowienia
          Ewa G.
      • Gość: Anka Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 14:51
        Witam
        Mam na imię Anna , ur. 17.05.1985r.
        Z góry dziekuje za opis .
        Pozdrawiam ..
        • ewa.gs Anka 22.09.04, 18:02
          17.05.1985
          jesteś dziewiątką, Aniu,
          zajrzyj tutaj:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=10647454&a=10647454
          poza tym masz szczególną siłę do pokonywania trudności, odradzania się,
          regenerowania.
          Sporo niecierpliwosci i impulsów jest w Tobie.
          pozdrawiam
          Ewa G.
      • ewa.gs Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 17:38
        11.08.1977 34/7
        Jest w Tobie pewna sprzeczność - z jednej strony odsuwasz się od ludzi, z
        drugiej bardzo ich potrzebujesz. Szukasz równowagi między byciem z kimś a
        niezaleznością, której tak potrzebujesz. Twój umysł jest wiecznie na
        najwyższych obrotach, stale analizujesz to co jest w Tobie i wokół Ciebie.
        Bacznie obserwujesz ludzi, dlatego sporo o nich wiesz. Masz wszelkie
        predyspozycje, żeby być osobą uduchowioną :)
        Możesz mieć tendencje do obracania w myślach przeszłych już sytuacji, czyichś
        słów, zastanawiania się "co by było gdyby".
        Starasz się kontrolować emocje za pomocą rozumu.
        • ewa.gs Bea 22.09.04, 17:38
          > 11.08.1977 34/7
          > Jest w Tobie pewna sprzeczność - z jednej strony odsuwasz się od ludzi, z
          > drugiej bardzo ich potrzebujesz. Szukasz równowagi między byciem z kimś a
          > niezaleznością, której tak potrzebujesz. Twój umysł jest wiecznie na
          > najwyższych obrotach, stale analizujesz to co jest w Tobie i wokół Ciebie.
          > Bacznie obserwujesz ludzi, dlatego sporo o nich wiesz. Masz wszelkie
          > predyspozycje, żeby być osobą uduchowioną :)
          > Możesz mieć tendencje do obracania w myślach przeszłych już sytuacji, czyichś
          > słów, zastanawiania się "co by było gdyby".
          > Starasz się kontrolować emocje za pomocą rozumu.
    • Gość: dziewczyna Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: 217.11.129.* 20.09.04, 10:56
      Droga Ewo!
      Chciałabym zapytać o sprawdzenie pod względem numerologicznym mojego
      chłopca.Ur.się 15.04.1981r.,ma na imię Luis(czyli Ludwik),lecz bardzo nie
      przepada za tym imieniem,woli by mówiono na niego Filipe-to jego drugie imię.
      Z góry dziękuję za okazany mi czas i serdecznie dziękuję:)

• ewa.gs dziewczyna 22.09.04, 18:09
        Witaj,
        15.04.1981
        Pewnie słusznie posługuje się imieniem Filipe - ono go wzmacnia, dodaje wiary
        we własne siły.
        Jest jedenastką.
        Jest dobry, czuły, bardzo uczuciowy. Potrafi wiele z siebie dać. Umie
        współczuć, rozumie ludzi, ma wiele empatii.
        Zmysły są dla niego bardzo ważne.
        Może popadać w momenty bezsilności i mieć chwiejne nastroje.
        Talenty twórcze, często związane z muzyką lub literaturą.
        Wzmocni je, jeśli będzie się rozwijał duchowo.
        pozdrawiam serdecznie
        Ewa G.
    • monka11 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 20.09.04, 11:30
      Droga Ewo.

Co możesz powiedzieć o osobie urodzonej 11.12.1981 - (mam na imię Monika, ale
      większość osób mówi do mnie Monia). Czy oprócz informacji na temat osobowości i
      cech charakteru, można na tej podstawie powiedzieć coś o predyspozycjach
      zawodowych?

Pozdrawiam
      • ewa.gs monka11 22.09.04, 18:16
        11.12.1981
        Predyspozycje zawodowe zależą jeszcze od potencjału, a to już głębsza część
        portretu. Ale z samej daty sądząc, wszelkie zawody artystyczne i obejmujące
        prace z ludźmi byłyby dla Ciebie korzystne. Raczej takie zawody, które nie
        wymagają szybkości, ryzyka, czy częstej zmiany miejsca zamieszkania.
        Jesteś osobą silnie emocjonalną i uczuciową, kobiecą, pełną wdzięku,
        towarzyską. Lubisz rozmawiać.
        Przyjemności zmysłowe mają dla Ciebie duże znaczenie.
        Wiele czasu i myśli poświęcasz bliskim, potrafisz rezygnować ze swoich potrzeb,
        byle tylko im było dobrze.
        Masz szczególne zadanie na to życie - rozwijac się duchowo, a kiedy juz
        dobędziesz wiedzę, dzięki niej pomagać innym.
        Możesz mieć tendencje do melancholii i czarnowidztwa, obracania w myślach
        przeszłych sytuacji, zamęczania się myślami - ucz się widzieć dobre strony, nie
        wzmacniaj tego.
        pozdrowienia
        Ewa G.
    • Gość: Rene Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 11:48
      Renata 10.06.1963
      Sławek 23.11.1961
      Pozdrawiam.....
      • Gość: Alicja Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 11:56
        Alicja Grażyna 20.04.1958 Do lipca 2004 uzywałam imienia Grazyna ktore bylo
        moim pierwszym imieniem. Od sierpnia po urzędowej zmianie używam imienia Alicja.
        Prosze o charakterystyke numerologiczną, moje predyspozycje zawodowe.Dziekuje i
        pozdrawiam...
        • ewa.gs Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 19:05
          20.04.1958
          Bardzo wiele zalezy od tego, czy w imieniu od bierzmowania i nazwiskach
          (panieńskie i po mężu/mężach) masz litery b, k lub t.
          Jeśli tak, jesteś osoba ciepłą, towarzyską i wrażliwą. Masz dużą intuicję i
          sporo zdolności twórczych. Potrzebujesz kogoś obok siebie, komu mogłabyś zaufać
          i kto by Cię wspierał. Ty również potrafisz wiele z siebie dać.
          Możesz być nadwrażliwa, przejmujesz się i denerwujesz wieloma sprawami,
          przywiązujesz dużą wagę do kultury, sposobu bycia ludzi, z którymi obcujesz.
          Jeśli udało Ci się zwalczyć negatywne cechy tej wibracji, takie jak
          niesmiałość, kompleksy, wahania decyzyjne, chwiejne nastroje, to możesz
          korzystac z mistrzowskiej energii 11, która daje szczególne uzdolnienia
          twórcze, literackie, plastyczne, muzyczne. 11 jednocześnie jest wibracją tych,
          którzy rozwijają się duchowo po to, żeby zmieniac swoje życie, a potem w takich
          zmianach pomagać innym.

Predyspozycje zawodowe zależą w dużej mierze od potencjału, a to już głębsza
          część portretu. Sądząc po samej dacie, byłaby to praca z ludźmi, wymagająca
          współpracy, zrozumienia dla nich, lub praca związana z tworzeniem.
          pozdrawiam
      • ewa.gs Rene 22.09.04, 18:40
        10.06.1963
        Tutaj sporo zalezy od reszty portretu.
        Mieszają się w Tobie dwie energie: jedna to siła, niezależnośc, upór,
        dominacja, stawianie na swoim, kategoryczność, rygor, dynamizm, druga to
        słabości i miękkość. Ta pierwsza jest silniejsza, jeśli masz w danych (imiona,
        równiez z bierzmowania, wszystkie nazwiska) litery H, Q, Z.
        Do wszystkiego dochodzisz ciężką pracą.
        Bywasz wybuchowa.
        Nie lubisz półśrodków.

23.11.1961
        I tu również może być różnie w zależności od reszty.
        Prawdopodobnie jednak jest czuły, towarzyski, rozmowny, a wszystkie zmysły
        grają w jego zyciu ważną rolę. Pomocny, potrafi dawać, może mieć problemy z
        braniem. Zazdrosny i zaborczy. Dwie sprzeczne tednencje: jedna to domatorstwo,
        ulubienie dla komfortu, pewna stałość, druga to zmiany, ruch, wyzwania,
        nowości. Trochę chaosu jest w jego życiu...
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • madziuch1982 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 20.09.04, 11:49
      witam. Urodziłam się 10.09.1982 mam na imię Magdalena, ale mówią Lena. Chłopak
      21.06.1980 Paweł. Z góry dzięki.
      • magdaa4 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 20.09.04, 22:41
        Zapomnialam dodac ze mowia na mnie Madzia lub Magda Pozdrawiam
      • ewa.gs Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 19:20
        10.09.1982
        Jesteś osobą towarzyską, kontaktową, pełną ekspresji i wdzięku. POtrafisz się z
        każdym porozumieć, w zależności od okoliczności zmieniasz się jak kameleon.
        Dlatego wszędzie pasujesz :)
        Jestes kreatywna, masz bujną wyobraźnię, lubisz rozmawiać.
        Przyciągasz ludzi swoją żywiołowością.

21.06.1980
        dziewiątka, poczytaj w tym wątku:
        jest tu o nich bardzo dużo.
        Optymista.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: Kozica Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: 213.199.221.* 20.09.04, 12:02
      proszę o analizę 21.01.1961 to mężczyzna Wodnik, jaki jest, bardzo chcę go poznać bliżej, dziękuje i pozdrawiam
      • ewa.gs Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 19:29
        21.01.1961
        tu może byc bardzo róznie.
        Jesli w danych (imiona, łącznie z bierzmowaniem, nazwisko) ma litery c,l lub u,
        to jest człowiekiem towarzyskim, kontaktowym, ekspresyjnym. Lubi rozmawiać,
        dobrze dogaduje się z ludźmi, ponieważ potrafi się do nich dopasowywac jak
        kameleon. Umie zaczarować przedstawicielki płci przeciwnej, co czasem może
        wykorzystywac do celów przyziemnych, czyli załatwiania swoich spraw.
        W miłosci, dopóki nie znajdzie tej jedynej, dość zmienny, ale bardzo przyjemnie
        jest przebywac w jego towarzystwie. Jesli znajdzie, potrafi byc czułym i
        oddanym partnerem.
        Może brakować mu realizmu w ocenie (siebie, sytuacji, kogoś innego).
        Łatwo znajduje w życiu dobre strony.
        Łatwo akceptuje.
    • Gość: Magda Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.futuro.pl 20.09.04, 12:47
      15.05.1974 = 5 jak Pani opisałaby mnie? nad czym muszę popracować? Dziękuję.
      • ewa.gs Magda 22.09.04, 19:44
        15.05.1974
        W większości piątki, jesli nie są ugruntowane odpowiednio silną, stabilizująca
        liczbą, pracować muszą nad konsekwencją, systematycznością, umiejętnością
        cieszenia sie tym, co jest - to dlatego, ze sięgają coraz wyżej i wyżej, coraz
        więcej chcą, a czasem nie umieją się zatrzymać. Ta wieczna pogoń za czymś mocno
        je destabilizuje.
        Druga rzecz do przepracowania: wolność tak, ale nie za wszelką cenę i nie ze
        szkodą dla innych.
        U Ciebie jest jeszcze energia uziemiająca, dlatego walczą w Tobie dwie
        tendencje - uciec lub zostać, dążyć wyżej lub się zatrzymać, chcieć więcej lub
        wpaść w apatię. Ta pierwsza jest silniejsza.
        Ważne są dla Ciebie zmysły.
        pozdrawiam serdecznie
        Ewa G.
    • Gość: Adam Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 20.09.04, 13:09
      Nie załapałem się ostatnim razem więc tym razem proszę o opis
      data ur. 17.11.1974r.

dziękuje i pozdrawiam, Adam
      • ewa.gs Adam 22.09.04, 19:58
        17.11.1974
        Przede wszystkim, masz coś specyficznego - specjalną opiekę "z góry". To
        wibracja szczęściarza, ale szczęściu trzeba pozwolić przyjść, więc nie oczekuj,
        że zrobi się samo :)
        Jesteś człowiekiem pracowitym, odpowiedzialnym, stabilnym. Masz zdolności
        organizacyjne, potrafisz planować, wystarcza Ci też konsekwencji na
        realizowanie. Masz rozmach w działaniu.
        Może Ci za to czasem brakować elastyczności, możesz miec blokadę na wyrazanie
        uczuć.
        To, co robisz, powinieneś robić z dużą świadomością odpowiedzialności, nie
        tylko za siebie, ale za świat i ludzi. Taka Twoja misja :)
        Poza wszystkim, jest w Twoim życiu trochę chaosu. Użyj swojej energii, żeby go
        poukładać.
        pozdrowienia
        Ewa G.
    • Gość: Joanna Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 20.09.04, 13:15
      jesli można to prosze kilka słów o mnie...
      1.07.1976

dzięki, pozdrawiam.
      Joanna
      • ewa.gs Joanna 22.09.04, 20:02
        01.07.1976
        Jesteś zasadnicza, zdecydowana, uparta. Wiesz, czego chcesz i potrafisz dopiąć
        swego :)
        Jesteś pracowita, ambitna, masz własne zasady. Logiczny umysł, precyzja, dobra
        pamięć. Możliwe trudności w wyrażaniu uczuć.
        Sporo w Tobie siły przebicia. Dążysz do niezależności, nie pozwalasz innym na
        podejmowanie decyzji za Ciebie. Dbasz o sprawiedliwość.
        pozdrowienia
        Ewa G.
    • Gość: Andrzej Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 13:44
      Ewo :)
      Jaka ta młoda kobieta jest i czego oczekuje w związku, od partnera?
      11.10.1985

Z góry dziękuję i pozdrawiam.
      • Gość: Andrzej Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:47
        Gdyby to miało w czymś pomóc - podaję jeszcze imię: Joanna.
      • ewa.gs Andrzej 22.09.04, 20:12
        11.10.1985
        To ósemka, w której drogę wpisane jest dochodzenie do bardzo dużej siły poprzez
        własną słabość, która jest początkiem drogi. Może być różnie w zależności od
        tego, na którym jej etapie jest teraz, ale przypuszczam, że:
        Jest zdecydowana, uparta, niezależna. Lubi podejmować decyzje, działać
        samodzielnie.
        W związku potrzebuje pasji, intensywności, fascynacji. Nie dla niej półśrodki -
        albo to jest to, o czym marzy, albo tego nie ma.
        Jest zasadnicza, konkretna, rygorystyczna. Trochę terrorystka - wiele wymaga,
        ale również od siebie.
        POtrafi być czuła, ciepła, opiekuncza.
    • Gość: ILONA Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.nowiny.net 20.09.04, 14:35
      EWuniu pisałam do Ciebie na forum podawałam Ci moj nowy nr gg ,prosze odezwij
      sie bo mam wielki problem z Danielką juz nie daje sobie rady z nia .Oto moj nr
      5801077 (twojego nie mam ).Dziękuje
    • bzzia Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 20.09.04, 14:36
      Kochana Ewo
      poprosze o sprawdzenia numerologiczne
      mnie Barbara 10.07.1981r
      oraz mojego chłopaka Tomasz 23.03.1980r
      Z góry dziekuje za poswiecony mi czas
      Pozdrawiam
      • ewa.gs Bzzia 22.09.04, 20:22
        10.07.1981
        jesteś dziewiątką - znajdziesz o nich dużo informacji tutaj:
        Bardziej nawet niezależną i bardziej uduchowioną niż typowa dziewiątka.
        Trochę chaosu jest w twoim życiu prywatnym. Postaraj się wyciągnąc z nieg, co
        najlepsze :)

23.03.1980
        konkretny, zdecydowany, uparty, może być wybuchowy. Talent finansowy czeka na
        odkrycie - ale dochodzi się do niego zazwyczaj, przy takiej wibracji,
        zaczynając od jego absolutnej odwrotności.
        Wie, czego chce, ambitny.

pozdrowienia
        Ewa G.
        • bzzia Re: Bzzia 26.09.04, 11:04
          Bardzo dziekuje za kilka słów i poswiecony dla mnie czas Pozdrawiam
    • Gość: Halina Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 20.09.04, 16:03
      Dzień dobry. Bardzo proszę o charakterystykę- urodziłam się 10.10.1962 a na imię mam Halina. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
      • ewa.gs Halina 22.09.04, 20:34
        10.10.1962
        Jesteś osobą dobrą, ciepłą, towarzyską, lubiącą kontakt z ludźmi. Potrafisz
        współczuć, łatwo wczuwasz się w czyjeś emocje, łatwo się wzruszasz. Rozumiesz
        ludzi. Jesteś pomocna, taktowna, dyplomatka. Można na Ciebie liczyć.
        Masz dobrze rozwiniętą intuicję i zdolności twórcze, potrafisz wprowadzac
        harmonię.
        Nazbyt przejmujesz się wszystkim i wszystkimi.
        Miewasz tendencje do podporządkowania się w relacjach z ludźmi, ale jest w
        Tobie i przeciwstawna energia- silniejsza, żądna niezalezności. Te dwie energie
        przeplatają się przez całe życie, a Twoim zadaniem jest znaleźć równowagę
        pomiędzy nimi.

Pozdrawiam serdecznie,
        Ewa G.
    • Gość: renia68 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:00
      droga Ewo proszę o charakterestykę Barbara 20.04.1941.Czy mogłabyś powiedzieć
      coś o zdrowiu tej osoby?
      • ewa.gs Renia68 22.09.04, 20:38
        Reniu, problemy zdrowotne często wynikają ze starcia kilku energii, braku
        harmonii pomiędzy nimi, nie z samej tylko wibracji urodzenia. Natomiast
        podejrzewam, że ta osoba może się bardzo wszystkim przejmować, wszystko bierze
        do siebie, jest silnie emocjonalna, a napięcia nerwowe kumulują się niestety w
        organizmie...
        Niewiele więcej mogę w tym przypadku powiedzieć, tutaj bardzo zależy to od
        reszty danych.
    • Gość: Vreni Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: 80.51.197.* 20.09.04, 20:56
      Proszę o opis mężczyzny ur. 06.03.1975 r. Pozdrawiam
      • ewa.gs Vreni 22.09.04, 20:43
        06.03.1975
        Jeśli ma w imionach (również bierzmowanie) i nazwisku litery d,m,v:
        Odpowiedzialny, pracowity, stabilny, konsekwentny. Systematyczny. Ma własne
        zasady, których się trzyma. Nie lubi chaosu, nieuporządkowania. Ceni
        sprawiedliwość. Analiza i logika.
        Jesli ma litery o i f, to:
        potrafi nie tylko brac, ale i dawać, ważne są dla niego zmysły (wszystkie,
        dlatego tez pewnie lubi jeść), ceni komfort. Rodzinny.

o terapii uzdrawiającej życie możecie przeczytać tutaj:
        www.numerolog.pl
    • Gość: Janusz Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.system-net.pl 20.09.04, 21:06
      Ewo,jak scharakteryzowałabyś dziewczynę- data urodzenia: 02.09.1977 o
      wdzięcznym imieniu Małgosia? Coś o uczuciach, gotowości do związku? Kiedy
      ewentualnie będzie gotowa? I jaka jest w miłości? Z góy Ci dziękuję? Czekający
      Janusz
      • ewa.gs Janusz 22.09.04, 20:48
        02.09.1977
        Jest różna. Dwie tendencje przeplatają się w jej charakterze, raz działa jedna,
        raz druga.
        Pierwsza: zdecydowana, kategoryczna, nie lubi kompromisów, chce wszystko albo
        nic. Partner musi ją fascynować. Potrzebuje silnych uczuć, pasji, namiętności.
        Dużo daje, dużo bierze. Możliwe chwiejne nastroje. Wymagająca. Wie, czego chce.
        Druga: czuła, ciepła, troskliwa, przyjazna, pomocna, opiekuncza, dyplomatka,
        ugodowa, wahania, niepewności decyzyjne.
        Dlatego nie zawsze łatwo dojść z nią do ładu.
        Nie mam pojęcia, kiedy będzie gotowa - może jej zapytaj? :)
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: Mado Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.net.pulawy.pl 20.09.04, 21:21
      Serdeczne dzięki.Na to czekałam,bo myślę, że urodziłam się pod złą
      gwiazdą.Jeśli możesz : 15 marzec-Małgorzata.Z góry dziękuję.Mado
      • magdaa4 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 20.09.04, 22:39
        Witam bardzo serdecznie !
        Ja mam na imie Magdalena i urodzilam sie 02.02.1985r o 16:20
        jesli mozna to tez poprosze o moja interpretacje numerologiczna
        Z gorzy Dziekuje Pozdrawiam
        • ewa.gs Magdaa4 22.09.04, 20:50
          Witaj :)
          02.02.1985
          jesteś dziewiątką, poczytaj sobie ten wątek, dużo tam znajdziesz informacji:
          Jestes bardzo nastawiona na ludzi, kontakt z nimi, pomoc, wsparcie. Bardzo
          potrzebujesz bliskości.
          Duże wahania nastrojów.

pozdrowienia
          Ewa G.
      • Gość: ewa.gs Mado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 08:52
        jeszcze data urodzenia :)
    • Gość: Mado Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.net.pulawy.pl 20.09.04, 21:28
      Wybacz, pełna data urodzenia to-15.03.1964.Mówiłam,że coś nie tak ze mną. Dzięki
      • ewa.gs Mado 21.09.04, 09:11
        ok, już widzę :)
      • ewa.gs Mado 22.09.04, 20:57
        To nie data sprawia, że cżłowiekowi jest źle, a jedynie konflikt pomiędzy
        energiami w portrecie, brak potencjałów, blokady. Ale to już głębiej, niż w
        samej tylko dacie.
        15.03.1964
        Jesteś 2, z tendencjami do 11. To znaczy, że możesz korzystać z eenrgii 11,
        jesli poradzisz sobie z negatywnymi cechami energi podstawowej, czyli 2. Te
        negatywne strony to nieśmiałosc, wahania, kompleksy, lęk, chwijne nastroje,
        zbytnia podatność na zranienie.
        Dobre strony to takt, dyplomacja, intuicja. Jesteś osoba bardzo uczuciową i
        rodzinną. Masz dużą potrzebę bliskości, potrzebujesz kogoś, kto mógłby Cię
        wspierać, dodawać siły, okazywać stale swoje przywiązanie i miłość. Jesteś
        silnie emocjonalna. Nadopiekuńczość też możliwa.
        Tendencje do pesymizmu, czarnowidztwa, obracania w myslach przeżytych zdarzeń,
        analizowania "co by było gdyby"
        Trochę chaosu w życiu prywatnym.
        Zdolności artystyczne, umiesz wprowadzac i znajdować harmonię i piękno.
    • back.door Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 20.09.04, 21:38
      08.10.1967 - Barbara, Basia
      i
      08.12. 1969 - Piotr
      • ewa.gs Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 21:06
        08.10.1967
        Jesteś ambitna, masz wiele planów, wiele chcesz osiągnąć. Uparta, bardzo
        niezalezna - nie znosisz ograniczeń, apatii, bezruchu. Stale w centrum zdarzeń,
        stale czymś się zajmujesz, nie bardzo umiesz odpoczywać.
        Masz rozmach w działaniu i świetne pomysły, może tylko nieco zbyt wiele
        słomianego ognia przy ich realizowaniu.
        Dzielisz swojąuwage pomiedzy kilka rzeczy jednocześnie, a to moze Cię trochę
        rozpraszać.
        Bystry umysł, w lot chwytasz informacje, nawet nieświadomie. Wyobraźnia.
        Bywasz wybuchowa, drażliwa.
        Sporo chaosu u Ciebie, ale potrafisz coś z niego wydobyć.

08.12.1969
        dziewiątka, poczytaj tutaj:
        Dużo siły i ambicji.
        Na efekty swojego działania musi się trochę napracować.
    • Gość: I.H. (NUMEROLOGIA) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 06:01
      Pani Ewo proszę o charakterystykę kobiety
      urodzonej 17.1.1975 roku
      dziękuję!!!
      • ewa.gs I.H 24.09.04, 17:47
        17.01.1975
        uparta strasznie :)
        poza tym, lubi mieć wszystko pod kontrolą. Nie toleruje chaosu, nieporządku,
        zwłaszcza we własnej głowie. Praca to bardzo ważna część jej życia.
        Lubi decydować o sobie, nie pozwala sobie wejść na głowę, niezależna, trochę
        nieufna. Może mieć blokadę wyrażania uczuć - od tego są blokady, żeby je
        obchodzić :)
        Zdolność regeneracji, dobra pamięć.
    • dariad1 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 21.09.04, 07:16
      Witam! Bardzo proszę o opis numerologiczny swojej osoby ur 11.09.1973 Daria
      • ewa.gs Dariad1 24.09.04, 17:51
        11.09.1973
        tu może być różnie, w zależności od tego, czy sie rozwijasz wewnętrznie.
        - Jeśli tak, jesteś osobą niezależną, pracowitą, silną, o dużej intuicji i
        wrażliwości. Masz duże poczucie sprawiedliwości, dbasz o innych. Jestes
        lojalna, dlatego można na Ciebie zawsze liczyć. Rozwijając się, pomagasz też
        rozwijać się innym.
        Jeśli nie, możesz mieć wahania emocjonalne, niepwność własnej wartości.
        Tak czy owak, jesteś dobrym człowiekiem :)
    • Gość: manilka Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.net.pulawy.pl 21.09.04, 10:13
      Jestem w nowym związku.Czy mamy szansę. Moja data urodzenia 3.12.60, a mojego
      ukochanego 03.02.1964.Czekam z niecierpliwością. Dziękuję.
      • ewa.gs manilka 24.09.04, 17:55
        Manilka, szansę ma każdy. To jak ją wykorzysta, jest kwestią woli,
        zaangażowania, miłości...
        03.12.1960
        Mistrzowska 22 - talenty organizacyjne, lubisz mieć wszystko pod kontrolą,
        klarowny, analityczny umysł, dobra pamięć, natura badawcza. Lojalna, rozsądna,
        sprawiedliwa, przy tym potrafisz cieszyć się życiem i być z ludźmi.

03.02.1964
        Dość podobnie, choć bywa nieco bardziej zamknięty w sobie niż Ty. Również
        logiczny i analityczny, chłodny i racjonalny umysł, lubi obserwować, zna się na
        ludziach. I też potrafi się cieszyć.

Szczęścia Wam życzę :)
    • Gość: Aga Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: 193.111.166.* 21.09.04, 10:22
      Witam!Poprosze 10.09.1981r.(Agnieszka) oraz jak sie ma do mojej daty urodzenia
      data urodzenia mojego chlopaka, czyli 06.04.1974r.(Adam).Czy nasze znaki zodiaku
      (panna i baran) w polaczeniu z liczbami zmieniaja cos na lepsze lub gorsze
      (chodzi mi np.o poglebienie roznic w charakterach lub ewentualne zatarcie ich)?
      Dziekuje i pozdrawiam.
      • ewa.gs Aga 24.09.04, 18:00
        Agnieszko, relacja daty urodzenia do daty urodzenia nie ma większego znaczenia -
        najwyżej relacja człowieka do człowieka :)
        10.09.1981
        Wrażliwa, inteligentna, pomocna, o dużej intuicji. Twoim zadaniem jest rozwijać
        się, doskonalić, poznawać siebie. Tylko dzięki temu możesz zyskać bardzo duzą
        siłę.
        Masz szczególne zadanie - dzięki własnej wiedzy i doświadczeniu pomAGAć innym :)
        Niezależność może u Ciebie walczyć ze skłonnościami do podporządkowania się.
        Talenty artystyczne.

06.04.1974
        u Niego może być bardzo różnie, zależnie od reszty portretu.
        Człowiek myslący, analityczny umysł, dbający o bliskich i rodzinę, ale jest tez
        w jego życiu jakiś chaos. Zmysły grają ważną rolę.
        • kaka178 Do Ewy... proszę 25.09.04, 13:39
          Bardzo proszę o charakterystykę:
          ja 13.11.1974
          on 27.07.1978
          i on 12.02.1969
          Dziękuję za poświęcony czas !!!!
          • Gość: KAKA178 Kasia IP: *.crowley.pl 28.09.04, 11:26
            Prosze o charakterystyke:
            ja 13.11.1974
            i 27,07,78
            oraz 12.02.69

dziekuje !
    • malina21 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 21.09.04, 11:05
      Witaj!
      proszę o opis mojej osoby 05.03.1979 rybka:)co kolwiek by to było proszę o
      odpowiedź jeśli znajdziesz czas.
      pozdrawiam
      Malina
      • ewa.gs malina21 27.09.04, 21:31
        05.03.1979
        siódemka, a więc liczba nieco tajemnicza, mistyczna, duchowa. Nieco
        introwertyczna, skupiona na mysleniu, analizowaniu, rozpracowywaniu.
        Rozumiejąca ludzi, choć obserwuje ich jakby zza węgła. Perfekcjonistka.
        Druga tendencja: rozproszenie, nerwowość, chaos (jest słabsza niż pierwsza).
        Obie związane z niezależnością, potrzebą wolności, doskonaleniem się. I uwaga
        na używki.
        pozdrowienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka