Dodaj do ulubionych

DOBRY WRÓŻ ROBI SOBIE JAJA Z GŁUPCÓW???

07.10.04, 15:09
Ludzie w ogóle nie zauważyli i nie przeczytali ostrzeżeń. Przerażające!
Ale może się mylę? Chciałbym

Jacek
Obserwuj wątek
    • hollyhunter absolutnie się zgadza 07.10.04, 15:53

... bo go zwyczajnie mailem sprawdziłam:)
      guzik wie o kartach przede wszystkim
      • Gość: JA Re: absolutnie się zgadza IP: *.icpnet.pl 07.10.04, 15:56
        Tyle sie naostrzegałam i nic...
        Nawet nie widzą,że nie odpisuje...
        hmmm.....
        • comma Nie nazywajcie ludzi głupcami 07.10.04, 20:57
          Jest mi przykro patrzeć, z jaką łatwością na tym forum ocenia się ludzi. Ile w
          niektórych osobach bezpodstawnej pogardy. Naprawdę jest mi przykro. Być może
          wielu z tych, którzy piszą do "wróża" to ludzie w potrzebie, w kłopotach,
          którym trudno odnaleźć się w życiu. Przyszli na forum licząc na pomoc, a co
          znajdują? Szyderstwo, wyzwiska, kpiny. Drodzy Państwo, więcej taktu i
          wrozumiałości, bardzo proszę.
          • warka_strong Re: Nie nazywajcie ludzi głupcami 07.10.04, 21:09
            Zabrakło mi tylko:

Proszę nie pisać, że my wrózki lubimy naciągać naiwnych, serwując im tandetną
            rozrywkę. Oczywiście tu w tym miejscu działamy gratis lecz co jakiś czas
            podrzucimy wątek o "znalezionej właśnie skutecznej wróżce".

My wróżki potrafimy, stwarzając iluzję naszej wiarygodności, wciągnąć was w grę
            pozorów. Może nieraz pod wpływem naszej sugestii zrobicie coś nieodpowiedniego.
            Ale cóż, my nie nakazujemy wam korzystać z naszych rad...
            • comma Nie jestem wróżką i nigdy się za takową 07.10.04, 21:28
              nie podawałam. Twój post pasuje do tego wątku jak pięść do nosa, najwyraźniej
              coś ci się pomyliło.
              • Gość: Ja Re: Nie jestem wróżką i nigdy się za takową IP: *.icpnet.pl 07.10.04, 21:42
                Nie ma tu cienia krytyki dla ludzi w potrzebie,bo i my w niej bywamy.Niestety
                pragnęlismy zwrócic uwagę osób,które nie dostrzegły,że ktoś nabija je w
                butelkę.Swoje uwagi powinnaś skierować raczej do pierwszego autora tego
                postu,który właśnie z tych ludzi potrzebujących robi sobie jaja...
                • Gość: Ja Re: Nie jestem wróżką i nigdy się za takową IP: *.icpnet.pl 07.10.04, 21:44
                  Chciałam napisać,że chodzi tu o dobrego wróża,który zaczął te dyskusję
                  Sorry j.w. to nie o ciebie chodzi
                • comma Szkoda, że zwracasz uwagę używając obraźliwych 07.10.04, 22:24
                  słów. I w dodatku wobec ludzi w potrzebie. To, że ktoś nie dostrzega, iż jest
                  nabijany w butelkę, nie znaczy, że musi być głupcem.
                  • j.wojak ja nie wyzywam! 08.10.04, 08:30
                    Napisałęm, co mi leżało na sercu, nie mówiłem, że wszyscy zainteresowani to
                    głupcy!!! Chciałbym się dowiedzieć:
                    1) czy Dobry wróż robi jaja (najwyraźniej tak)
                    2) jeśli tak, czemu ludzie całkiem zignorowali ostrzeżenia pisane WOŁAMI!?

Chciałem też zwrócic w ten sposób uwagę zainteresowanych.

Jacek
                    • comma Re: ja nie wyzywam! 08.10.04, 18:02
                      Jacku, jak wiesz, na forum jesteśmy anonimowi. Więc Twoje słowa i słowa wróża,
                      położone na wirtualnych szalach, ważą tyle samo. Niestety. Pewnie właśnie
                      dlatego ostrzeżenia są nieskuteczne. A dlaczego ludzie do niego piszą? Cóż –
                      być może z tych samych powodów, dla których kupują żywność w hipermarketach.
                      Kwestia ceny.
    • Gość: zikq Re: DOBRY WRÓŻ ROBI SOBIE JAJA Z GŁUPCÓW??? IP: *.toya.net.pl 08.10.04, 08:39
      itv-jest taka tv -wieczorem wroza tam -posluchajcie jakie bzdury opowiadaja -
      smiechu warte !!!naciagaja ludzi na koszty -sam probowalem ale asystenki mnie
      wylaczaja - celowo tez zeby kasa dla programu byla wieksza!!!
      • j.wojak sprawy stare jak świat 08.10.04, 08:42
        Czyli naciąganie ludzi na prymitywne wróżbiarstwo i inne sposoby. Jak to ktoś
        ujął "w okultyźmie splatają się rzeczy wzniosłe i niskie". Oczywiście ja nie
        neguję tych wzniosłych
        • Gość: JA COMMA MYLISZ POJĘCIA IP: *.icpnet.pl 08.10.04, 14:57
          Comma przestudiowałam jeszcze raz wszystkie posty z tego drzewka.Nikt ani razu
          Po za Tobą oczywiście nie nazwał tu nikogo głupcem.
          Coś Ci sie pomieszało...
          Czy Ty czytać nie umiesz??? Czy też nie rozumiesz słów???
          O co Ci własciwie chodzi???
          • comma Re: COMMA MYLISZ POJĘCIA 08.10.04, 17:54
            Droga "Ja" a przeczytaj Ty sobie ze zrozumieniem naglówek postu, otwierajacego
            watek. Bo wyglada na to, ze jesli ktos nie umie czytac i nie rozumie slów, to
            na pewno nie ja. A chodzi mi o to, bysmy szanowali sie nawzajem. Tak trudno to
            zrozumiec? Czy wiesz, ze wlaczony Caps-Lock, oznacza krzyk? To niezbyt dojrzaly
            sposób dyskusji - najdelikatniej ujmujac. I po co Ci ta agresja, ta zlosliwosc?
            • Gość: JA Re: COMMA MYLISZ POJĘCIA IP: *.icpnet.pl 08.10.04, 18:04
              Ja jestem wyjatkowo spokojna,Cała agresja i złośliwość jest niestety w Tobie!
              Przyjrzyj sie swoim postom....
              Ty jedna masz pretensje do wszystkich z wyjątkiem głównego winowajcy którym
              jet "dobry wróż"
              Bądź więc łaskawa i przelej na niego całą swą złóść
              • comma Przyjrzyj sie moim postom 08.10.04, 18:20
                Gość portalu: JA napisał(a):

> Ja jestem wyjatkowo spokojna
                tak, swiadczy o tym krzyk na forum

>Cała agresja i złośliwość jest niestety w Tobie!
                A polega na napisaniu, ze jest mi przykro z powodu nazywania szukajacych pomocy
                ludzi glupcami

> Przyjrzyj sie swoim postom....
                Ty równiez

> Ty jedna masz pretensje do wszystkich z wyjątkiem głównego winowajcy którym
                > jet "dobry wróż"
                Wyrazam jedynie poglad, ze ublizanie ludziom nie jest wlasciwa forma
                ostrzegania przed oszustem.

> Bądź więc łaskawa i przelej na niego całą swą złóść
                Jezeli ktos tu przelewa zlosc, to napewno nie ja.
                • Gość: Piotr Re: Przyjrzyj sie moim postom IP: *.icpnet.pl 08.10.04, 18:31
                  Droga pani commo prosze zwrócić uwage na sprawcę tych postów a nie na tych
                  którzy chca ich przd tym ustrzec
                  • comma Re: Przyjrzyj sie moim postom 08.10.04, 19:11
                    Drogi panie, forma ostrzezenia tez ma znaczenie.
                    • Gość: Misia Re: Przyjrzyj sie moim postom IP: *.icpnet.pl 08.10.04, 19:20
                      A tak wogóle to o co ten raban...
                      • comma O to 08.10.04, 19:29
                        Pan Jacek napisal, ze dobry wróz robi sobie jaja z glupców.
                        Chodzilo mu o to, ze ludzie nie czytaja ostrzezen przed panem, który oznajmia,
                        ze wrózy z kart klasycznych. Mnie sprawilo przykrosc nazywanie obcych ludzi
                        glupcami i wystosowalam taki post:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=16478689&a=16489184
                        I to wszystko.
    • waloszka Re: DOBRY WRÓŻ ROBI SOBIE JAJA Z GŁUPCÓW??? 09.10.04, 00:08
      niestety :(
      • Gość: MiR Re: DOBRY WRÓŻ ROBI SOBIE JAJA Z GŁUPCÓW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 19:10
        Cłaowiek mądry, kiedy ma problemy, sam analizuje je logicznie, lub radzi się
        mądrych przyjaciół itp. Człowiek głupi uzależnia wybory życiowe od słów wróżek,
        które w 100% są oszustkami.

Innymi słowy jak ktoś ma problem i idzie z nim do wróżki to jest głupcem i tyle.

A co z tego, że dobry wróż nie zna się na kartach? Jak by się znał to też nie
        jest w stanie wywróżyć niczego, czego samemu nie można sobie przewidzieć.

Podsumowanie.
        Ja, MiR uważam, że można a nawet trzeba wyśmiewać głupców. Może się opamiętają
        i zmądrzeją.

Pozdrawiam.
        • j.wojak Re: DOBRY WRÓŻ ROBI SOBIE JAJA Z GŁUPCÓW??? 12.10.04, 10:25
          Gość portalu: MiR napisał(a):

>wróżek,które w 100% są oszustkami.

Brak dowodów, by wszystkich wrzucać do jednego worka! Własne przekonania-nawet
          b. silne- nie zastąpią doświadczenia i wiedzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka