Dodaj do ulubionych

Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROLOGIA)

10.10.04, 13:17
Zasady jak zawsze, czyli (moim zdaniem):
- związki międzyludzkie nie zależą od numerologii, ale od wielu innych
czynników, takich jak po prostu miłość, ale i wzorce odziedziczone po
rodzicach albo wypracowane w ciągu życia.
- przyszłość jest plastyczna, od Was zalezy, jaka będzie, a więc
przepowiednie nie mają racji bytu. Można ewentualnie wskazać, jaką energię w
danym czasie pobieramy ze Wszechświata i co dana energia nam ułatwia lub
utrudnia.
- data urodzenia tworzy tylko zarys charakteru, z jego pozytywnymi i
negatywnymi cechami. Z których korzystacie, to kwestia dalszej części
portretu numerologicznego, ale przede wszystkim - pracy nad sobą.

Jeśli więc chcecie taki zarys, pochodny od daty urodzenia i ew. najczęściej
używanej formy imienia, to zapraszam do tego wątku :)
Zaś pełna analiza i zmiana portretu, czyli terapia, to już moja praca
zawodowa.
serdeczne pozdrowienia.
Ewa G.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:39
      Kochana Ewo!
      Otrzymałam juz od Ciebie interpretację numerologiczną swojej osoby,za którą
      jestem Ci ogromnie wdzięczna...dzięki Tobie wiem,nad czym muszę popracować:)
      Prosiłabym Cię jeszcze o sprawdzenie numerologiczne moich kochanych rodziców-
      zwłaszcza mamy,któr boryka się z odwiecznym pytaniem-kiedy się
      urodziła????:):):)Chodzi o to,że prawdopodobnie było to 22.12 1957r.chociaż w
      dokumentach ma zapisaną datę 21.12 1957r.-babcia twierdzi,że było tuz po
      połnocy,kiedy rodziła mamę,więc ta pierwsza data byłaby bardziej pewniejsza.
      Z kolei najwazniejszy mężczyzna mojego życia:)-mój tata ur. się 06.11.1953r.
      Jak zwykle serdecznie Ci dziękuję za poświęcony czas.
      Serdecznie pozdrawiam,
      Kasia:)
      • ewa.gs Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL 11.10.04, 18:56
        Kasiu,
        Twoja mama ma dwie interpretacje do wyboru - może dzięki nim zidentyfikuje się
        bardziej z którąś datą? Sprawa jest tu nieco skomplikowana, popatrz:
        1) 21.12.1957
        Wie, czego chce. Ma skonkretyzowane, realne plany. Nieco dominująca, lubi mieć
        wszystko pod kontrolą. Tworzenie dzięki myśleniu, wyobraźnia architektoniczna,
        silne ego. Potrzebuje wolności i samodzielności, dba o swoje interesy. Lubi i
        umie podejmować decyzje.
        2) 22.12.1957
        tu interpretacje są różne w zależności od tego, na którym etapie swojego życia
        jest Twoja mama. Czy funkcjonuje jak dwójka, czy jak jedenastka - to drugie
        jest możliwe jedynie dzięki pokonaniu własnych słabości: lęków, niepewności,
        kompleksów, wahań decyzyjnych.
        a)
        Jeśli je pokonała, mogła zdobyć siłę przebicia, niezależność w myśleniu i
        działaniu.
        b)
        Jeżeli nie, może podświadomie dawać sobą sterować, podporządkowuje się innym
        ludziom, żyje tak, żeby kogoś zadowolić swoim życiem, łatwo się denerwuje i
        przejmuje wszystkim.

W obu wersjach, a i b, osoba wrażliwa, o bardzo silnej intuicji, współczująca,
        życzliwa, pomocna, skoncentrowana raczej na innych niż na sobie. Lubi być wśród
        ludzi, potrzebuje czułości, akceptacji, ciepła. Dobra osoba.

06.11.1953
        i tu sprawa też nie jest typowa. To dwie przeciwstawne energie.
        Z jednej strony: siła, bezkompromisowość, zdecydowanie, rozmach. Nie lubi
        szarości, żyje z pasją, stawia wszystko na jedną kartę. Potrafi radzić sobie z
        pieniędzmi. Opiekunczy, nieco władczy. Męski.
        Z drugiej strony: wątpliwości, niepewność własnej wartości, stany bezruchu,
        apatii.
        Ta pierwsza energia jest znacznie silniejsza, ta druga wkrada się czasami,
        kiedy jest zmęczony, ma mniej woli walki. Potrzebuje odpoczynku, ale zanim
        zdaży sobie na niego pozwolić, znowu się przywołuje do porządku. To może trochę
        męczyć.

pozdrowienia, Kasiu, i dla rodziców :)
        Ewa G.
        • Gość: Kasia PODZIĘKOWANIA:) IP: 217.11.129.* 13.10.04, 09:42
          Dziekuję!!!:):):)
          A propos mamy-to na 100% ur. się 22.12:)
          Pozdrowienia ode mnie i rodziców!
    • Gość: mysz3211 Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:21
      Droga Ewo ! Mam prośbe ogromną, kto to taki ur. 27.06.1969 i ur. 5.03.1969 ? To
      daty moich szefów więc ważne dla mnie na co uważać mam.
      Pozdrawiam

• ewa.gs Mysz3211 11.10.04, 19:03
        27.06.1969
        odpowiedzialny, ceni punktualność, lojalność, precyzję, zwraca uwagę na
        dopracowanie drobiazgów. Ważna jest dla niego strona finansowa. Ma zasady. Nie
        lubi chaotyczności.

05.03.1969
        33 - lubi i umie rządzić, ale stara się to robić tak, żeby rzadzonym było z tym
        dobrze. Nieco bardziej chaotyczny, artystyczna dusza. Pomocny.

A może spróbuj ich polubić, zamiast na nich uważać? :)
        • Gość: mysz3211 Re: Mysz3211 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:57
          Dzięki Ewo ! W sumie to lubię ich, tylko czasami Rak mnie denerwuje :)
          Pozdrawiam
    • Gość: Kathy Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.netkomp.net / 80.51.197.* 10.10.04, 16:12
      Proszę o charakterystykę: 09.10.1977 r., Katarzyna
      • ewa.gs Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL 11.10.04, 19:07
        09.10.1977
        umysł analityczny i elastyczny, elokwencja, umiejętność wygrywania dyskusji
        dzięki celnym ripostom i przemyślanym argumentom. Perfekcjonizm. Wolisz zawsze
        znać prawdę, choćby i niewygodną, niż ładne kłamstwa. Dobrze się czujesz
        przebywając w samotnosci, co nie znaczy - będąc samotną.
        Możesz mieć pewne bariery w głebszym kontakcie z ludźmi - do pokonania.
        Nie daj się używkom, na Ciebie mają większy wpływ niż na większość innych ludzi.
    • Gość: jarek Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:09
      proszę o interpretacje mojej daty urodzenia 4 pazdziernika 1970
      • ewa.gs Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL 11.10.04, 19:09
        04.10.1970
        Jarku, u Ciebie wszystko zależy od tego czy i ile masz w danych liter:
        - d, m lub v,
        oraz ile masz liter:
        - e, n, w.
        Pełne dane to wszystkie imiona i wszystkie nazwiska.
        Wypowiem się, kiedy podasz tę informację, ok?
        • Gość: jarek Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 18:04
          nie mqam tych liter...ale zakradł sie błąd w mojej dscie urodzenia...nie mysl o
          mnie zle...urodziłem sie 3 a nie 4 jak wystukałem pozdrawiam prosże o korektę
    • Gość: vika Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:10
      mama dwie kolezanki w pracy....czy ich charaktery są podobne czy tez nie..czy
      moga uchodzić za papuzki nierozłączki:)...02.12.1970
      i druga data-12.02.1970....bardzo mnie to interesuje..
      • ewa.gs vika 11.10.04, 19:15
        Ich charaktery, jeśli chodzi o ten bazowy zarys, są podobne, ale to jeszcze nie
        znaczy, że miałyby być nierozłączne. Czasem wręcz takie podobieństwa się gryzą.
        No i zarys to tylko wskazówka, a czasem inne dane kompletnie go zmieniają...

02.12.1970
        pracowita, cierpliwa, nieco zamknięta w sobie, solidna, pomocna. Ma zasady.
        Potrafi wykonywać drobiazgowe prace. Może być trochę niesmiała. POtrzebuje
        towarzystwa, akceptacji, może starać się żyć tak, zeby zadowolić innych.
        Tendencje do zamartwiania się.
        12.02.1970
        pracowita, cierpliwa, nieco zamknięta w sobie, solidna, pomocna. Ma zasady.
        Potrafi wykonywać drobiazgowe prace. Może być trochę niesmiała, ale stara się
        jednak wychodzić naprzeciw ludziom, lubi kontakt z nimi. Bardziej radosna,
        optymistycznie nastawiona do życia niż ta pierwsza.

tyle :)
        pozdrawiam,
        Ewa G.
    • Gość: Ania Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:26
      Jeżeli można ja również prosiłabym o interpretację moja data urodzin to
      26.06.1971
      • ewa.gs Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL 11.10.04, 19:20
        26.06.1971
        duży napęd, niecierpliwosć, nerwowość. Często i łatwo się irytujesz.
        Szukasz wrażeń, lubisz zmiany. Tylko aktywne zycie jest w stanie Cię zadowolić -
        bezruch i stagnacja nie dla Ciebie. Masz duże ambicje, nie poprzestajesz na
        drobnych osiągnięciach. Marzycielka.
        W Twoim wypadku wiele może dać uprawianie sportu - rozpędzisz nadmiar
        szalejącej energii, łatwiej Ci ją będzie ukierunkować, bo narazie jest dość
        rozproszona.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • Gość: zefir Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.10.04, 22:11
      Droga Ewo
      bardzo proszę o malutki zarysik dla mnie. Nazywam się Magda i urodziłam się
      17.03.1973. Będe wdzięczna też za portret numerologiczny moich dzieciaczków:
      Marysi ur. 03.04.1996 i Jasia 02.05.1998
      • ewa.gs Zefir 11.10.04, 19:32
        17.03.1973
        cierpliwa, dokładna, uparta, pasjonatka. Opowiedzialna, z zasadami,
        sprawiedliwa, pomocna. Jak nikt potrzebujesz poczucia bezpieczeństwa,
        stabilności (również finansowej). Umiesz planować, budować cegiełka po cegiełce.
        Bywasz zbyt mało elastyczna, bezkompromisowa. masz szczególną opiekę swojego
        Anioła Stróża, czy jakkolwiek go nazwać - zawsze możesz się zwrócić do niego po
        pomoc.

03.04.1996
        Kontaktowa, towarzyska, szybka, niecierpliwa, ruchliwa. Zmienia plany, wybory
        podejmuje kierując się impulsami, będzie się pewnie uczyć większej dawki
        realizmu. Łatwo się przystosowuje do nowych okoliczności. Powinna się uczyć
        koncentracji, nie rozpraszać. Uczy się bardzo szybko, kiedy coś ją interesuje.
        Niezależna.

02.05.1998
        wrażliwy, z czasem może stać się nieco introwertyczny. Ma mądre przemyślenia,
        wyciąga zaskakująco trafne wnioski. Potrzebuje szczególnie dużej dawki
        czułości, akceptacji i rozmów, nawet jeśli z czasem zacznie się wydawać, że od
        tego ucieka. Perfekcjonista, niezależny. Zawsze stara się coś zrozumieć, zanim
        zacznie się do tego stosować. Trafiają do niego bardziej argumenty, niż nakazy
        i zakazy.

serdeczne pozdrowienia
        Ewa G.
    • Gość: Ni Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: 80.48.150.* 10.10.04, 23:23
      Pani Ewo kochana..facet 4.07.1984..i kobieta 30.10.1983..dziekuje serdecznie i
      pozdrawiam cieplo:)
      • ewa.gs Ni 11.10.04, 19:43
        04.07.1984
        33, liczba mistrzowska. Korzystać z niej będzie mógł dopiero wtedy, kiedy uda
        mu się wygrać (a może już się udało?) ze słabymi stronami energii bazowej, 6,
        takimi jak zazdrość, niskie poczucie własnej wartości, wygodnictwo, hedonizm.
        Ludzie, którzy urodzili się pod wpływem tej wibracji, często specjalizują się w
        pomaganiu innym, prowadzą schroniska, zostają lekarzami... Mają też duże
        zdolności literackie.
        Artystyczna dusza, lubi przyjemności. Odpowiedzialny albo i nad-odpowiedzialny.
        Ceni poczucie bezpieczeństwa, stałość, dom.

30.10.1983
        Bystry umysł usiłuje kontrolować emocje. Zdolność analizy, chęć znania prawdy,
        choćby i była niewygodna. Niezależność. Potrzebujesz ludzi, kontaktu, ale
        czasem się zamykasz i trudno Ci to pokonać. Nie możesz się zdecydować - w
        towarzystwie z przyjemnością myślisz o samotności, w samotności tęsknisz do
        ludzi.

pozdrowienia
        Ewa G.

• myszka888 Re: NUMEROLOGIA 11.10.04, 02:24
      ewa.gs napisała:

Droga Pani Ewo, bardzo prosze o interpretacje dla daty urodzenia: 23.
      pazdziernika 1978.
      Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam:)))
      • myszka888 Pani Ewo, przepraszam... 12.10.04, 01:43
        gapa ze mnie, ze nie zauwazylam wczesniejszej interpretacji... Sadzilam, ze tam
        juz Pani nie zaglada...
        Dziekuje jeszcze raz bardzo, bardzo serdecznie!
        pozdrawiam goraco!
        • ewa.gs Myszka888 12.10.04, 08:41
          :)
    • szycha80 proszę o odpowiedź 11.10.04, 07:38
      co wyjdzie z połączenia osób urodzonych:
      kobieta 30.01.1980, mężczyzna 25.03.1980. na pewno mamy wspólne zainteresowania
      polityczne. dziekuję.
      • ewa.gs Re: proszę o odpowiedź 12.10.04, 08:45
        nie mam pojęcia, co wyjdzie z połączenia. Przeczytaj wstęp do tego wątku :)

30.01.1980
        odpowiedzialna, stabilna, sprawiedliwa. Cenisz lojalność. Wiesz, czego chcesz,
        jesteś pracowita i ambitna. Cierpliwość, umiejętnosć budowania cegiełka po
        cegiełce, planowanie. Dobry kontakt z ludźmi, życzliwość, niekiedy nadmierny
        krytycyzm.

25.03.1980
        ma wyraźne cele i potrafi do nich dojść. Niezależny, nieco dominujący, myślący,
        wiecznie analizuje. Wyobraźnia architektoniczna, bardzo precyzyjna. Siła
        przebicia. Oryginalny.

pozdrowienia,
        Ewa G.
        • szycha80 Re: proszę o odpowiedź 12.10.04, 09:03
          Dziękuję Pani Ewo! właśnie to wszystko co Pani wypisała fascynuje mnie w nim.
          no i jeszcze ta niedostępność... mam nadzieję, że się uda. Pozdrawiam
    • Gość: GABI-26 Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:35
      Jesli mozna prosiłabym o taka charaktewrystyke numerologiczną. Moja data ur
      23.09.1978. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
      Kamila Carina
      • ewa.gs Gabi-26 12.10.04, 08:56
        23.09.1978
        optymistka. Dużo energii, ale dośc rozproszonej - ćwicz koncentrację i silną
        wolę. Rozmowna, dobra ekspresja, żywiołowośc, temperament. Nieco nerwowa,
        pobudzona. Lubisz zmiany, szybko się dostosowujesz do nowych warunków.
        pozdrowienia
        Ewa G.
    • slonko76 Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL 11.10.04, 08:55
      7.08.1978
      Adi
      • ewa.gs słonko 12.10.04, 09:00
        07.08.1978
        odpowiedzialny, pracowity, niezależny, perfekcjonista. Dąży do poznania prawdy,
        nie zadowala się pozorami. Ma odwagę analizować siebie samego, patrzeć
        obiektywnie. Może być dosć krytyczny, nieufny.
        Uparty.
    • renek01 Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL 11.10.04, 10:18
      Prosze o interpretację-moja data urodzenia-12 listopad 1971
      Renia
      • ewa.gs Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL 12.10.04, 09:02
        12.11.1971
        towarzyska, optymistka, dużo energii - uwaga na zbytnie jej rozpraszanie.
        Myślenie wielowątkowe, podzielna uwaga. Szybko się uczysz, kiedy coś Cię
        interesuje. Łatwo przystosowujesz się do nowych okoliczności, lubisz zmiany,
        ryzyko, wyzwania. Ambitna.
    • waderata Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL 11.10.04, 10:24
      Witam,
      29.06.1974 rok to moja data. Juz mi napisała mi Pani któtką trafną
      charakterystykę a teraz chcialabym wiedziec na jakim jestem etapie i w ktorym
      kierunku powinnam sie otworzyc :)
      • ewa.gs Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL 12.10.04, 09:20
        Witaj,
        29.06.1974
        Do następnych urodzin masz okres zwrotów życiowych. Możesz go wykorzystać,
        jeśli od dawna planujesz jakąś zmianę. Postaraj się planować wszystko
        racjonalnie, nie dać się ponosić impulsom, raczej kieruj się rozumem.
        Jednocześnie do września 2005 masz czas kończenia różnych rzeczy. To taki
        moment, tuż przed rozpoczęciem nowego etapu w życiu, kiedy trzeba wszystko
        posprzątac, wyzwolić się z obciążeń, jakie stanowią dla Ciebie niektóre związki
        z ludźmi, niektóre plany, niektóre zajęcia. Możesz się też zająć zdrowiem -
        teraz masz szanse zakończyć jakies leczenie, jesli go potrzebujesz. To również
        dobry czas na naukę. Nie jest to natomiast dobry okres na rozpoczynanie nowych
        przedsięwzięć, jesli chciałabyś, żeby były długotrwałe. Z tym dobrze byłoby
        poczekać do końca września przyszłego roku.

pozdrowienia :)
        Ewa G.

waderata napisała:

> Witam,
        > 29.06.1974 rok to moja data. Juz mi napisała mi Pani któtką trafną
        > charakterystykę a teraz chcialabym wiedziec na jakim jestem etapie i w ktorym
        > kierunku powinnam sie otworzyc :)
    • Gość: carrie Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: 62.233.178.* 11.10.04, 12:47
      Proszę o charakterystykę: 06.12.1974 i 17.08.1971
    • Gość: inte gracja Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:51
      moja mama 31.01.1948 i siostra 24.11.1987
    • Gość: Iwona Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:02
      Jeśli można, to poproszę o interpretację - ur. 26.06.73
      Dziękuje i pozdrawiam
    • edytka5 ja 30.01.1980, on 01.05.1979 11.10.04, 14:11
      czy coś z tego wyjdzie? on mieszka w Warszawie a ja w Poznaniu... pozdrawiam i
      dziękuję
    • Gość: ananke Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 11.10.04, 14:57
      ur. 21.02.1978 r. godz. 5.30 imie Jolanta (mówią Jola, Jolka, Jolcia)
    • Gość: monika Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.highcom / 217.97.141.* 11.10.04, 15:23
      probuję po raz trzeci ;), mam nadziej ze tym razem sie uda:D 27.09.2004 Monika
      • ewa.gs NA TYM KONIEC, WIĘCEJ NIE ZDĄŻĘ 11.10.04, 15:44
        pozdrowienia i do następnego wątku.
    • Gość: Bogusław Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 21:19
      bardzo proszę: moja data to 13.12.1948
      dziękuję
    • Gość: pimpek06 Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.olsztyn.mm.pl 11.10.04, 22:33
      ...jestem ciekawa, czy mi odpowiesz, bo już 3 razy próbowałam i nic...
      Ja ur. się 21 08 1976 r. ,mąż, z którym nigdy nie mieszkałam 18 04 1972-
      Roman.Co mi powiesz?
    • Gość: mysz3211 Re: Będę w poniedziałek 11.10 i odpowiem (NUMEROL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 11:17
      Proszę o opis osobowości przyjaciół urodzonych 29.10.1961 oraz 28.11.1961. Oni
      są małżeństwem, wieloletnim...
      Pozdrawiam
      Iza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka