Dodaj do ulubionych

moja córcia

IP: *.parkiet.com.pl / 192.168.11.* 17.05.02, 16:17
Moja córcia urodziła się 10 czerwca 1997 roku w Warszawie. Czy mogłabyś Droga
Wróżko podpowiedzieć mi coś o jej wychowaniu, zdolnościach i problemach.
Wychowuję ją w zasadzie sama, bo żyję z mężem w separacji. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • spiralarchitect Re: moja córcia 17.05.02, 19:12
      Gość portalu: Monika napisał(a):

> Moja córcia urodziła się 10 czerwca 1997 roku w Warszawie. Czy mogłabyś Droga
      > Wróżko podpowiedzieć mi coś o jej wychowaniu, zdolnościach i problemach.
      > Wychowuję ją w zasadzie sama, bo żyję z mężem w separacji. Pozdrawiam

Proponuje udac sie do dobrego psychologa. Corce, a tym bardziej Pani. Gwiazdy i
      horoskopy maja sie tak do zdolnosci i wychowania jak bakterie do konfliktu w
      Afganistanie. Zastanowi sie Pani tez dlaczego zamiast robic cos ze swoim zyciem
      szuka oparcia w absurdzie...

• mii.krogulska Re: moja córcia 17.05.02, 22:35
      Witam serdecznie,
      Pani córka jest silnym zodiakalnym Bliźnięciem. Zapewne będzie miała uzdolnienia humanistyczne.
      Ma wyczucie formy i rytmu, dobra pamięć i umiejętnosc synetzy zdobywanych informacji. Zapewne nie
      wstydzi sie zadawać pytań, jest odważna i ekspresyjna. Lubi drążyć temat, potrafi sprawnie zadawać
      zaskakujące i "niewłasciwe" pytania. Ma też talent artystyczny, lubi się popisywać swoimi
      umiejętnosciami. Potrzebuje chwalenia i liczy się z opiniami innych dorosłych i dzieci. Radzę
      inwestować w jej edukację, szczególnie języków obcych. Wszystkie kółka zainteresowań (w tym
      filmowe i aktorskie) będą ją bawić i interesować. Niektóre zainteresowania będą się często zmieniać,
      niektórych nie dokończy, bo się znudzi. Ale jest bystra i inteligentna. Proszę jej więc pomagać i
      odpowiadac na jej pytania :)

Pozdrawiam serdecznie,
      Mii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka