Gość: ada IP: *.swinoujscie.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 12:37 Czy krótka linia życia musi oznaczać krótkie życie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: linia życia 20.05.02, 15:46 Witam serdecznie, wcale tak nie musi być, że krótka linia zycia to krótkie życie. Krótka linia życia może oznaczać mniej siły życiowej, mniej asertywnosci i pewnosci siebie niż u rówiesników. Ale wcale nie musi! We wrózbach z ręki bierze się pod uwagę wszystkie linie, zarówno na prawej, jak i na lewej dłoni. Linie potrafią zmieniać swój przebieg podczas całego życia. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: linia życia IP: *.swinoujscie.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:06 Dziękuję za odpowiedż. Właściwie zawsze miałam nadzieję, że to może oznaczać coś innego. Teraz jestem spokojniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alii Re: linia życia-dziękuje róenież IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.05.02, 16:43 Mnie również Pani pocieszyła Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: linia życia-dziękuje róenież 22.05.02, 01:35 Witam serdecznie, i cieszę się, że mogłam pomóc. A książka "Chirologia" jest na prawdę dobra. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alii Re: linia życia-mam pytanie.. IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.05.02, 10:20 Czy ta "słaba predyspozycja do życia" może być zwiazana np. z przezyciami w dzieciństwie(brak milości rodziców)i czy to widac właśnie na lini życia? Odpowiedz Link Zgłoś