Dodaj do ulubionych

Ona STRZELEC+On BARAN

IP: *.szczecin.mm.pl 21.06.05, 18:24
Jak sądzicie, czy będzie z tego coś dobrego?
Obserwuj wątek
    • Gość: lucyna953 Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.szczecin.mm.pl 22.06.05, 11:03
      No i co, naprawdę nikt mi nie odpowie? Szkoda :((((
      • Gość: roxy Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:06
        Witaj,
        ja byłam w takim związku...Ja Strzelec, ex-mąż Baran...Ogólnie dopasowanie
        dobre, jednak mnie przytłaczała jego"kontrola" nad wszystkim, co robiłam, a że
        mam niezależną naturę...
        Wytrzymałam w związku 12 lat, Baran jest znakiem niestałym, przeważnie ma wiele
        kobiet, ja nie chciałam być jedną z wielu ;(
        Oczywiście - ludzie są różni, nawet z tych samych znaków, tak więc nie bierz do
        siebie tego, co napisałam o SWOIM związku...
        Pozdrawiam
    • Gość: Jurand ze Spychowa Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.block.alestra.net.mx 24.06.05, 13:00
      Głupota nigdy nie wróży nic dobrego
      • Gość: Do Juranda Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:18
        Ten post był do mnie ?
        Pozdrawiam,Roxy
        • Gość: Jurand ze Spychowa Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.block.alestra.net.mx 25.06.05, 16:31
          Chyba widać po rozgałęzieniach drzewka że nie do ciebie!
          Ale skoro tego nie zauważyłaś znaczy że zbyt bystra nie jesteś

Zresztą i tak głupie pytanie, głupia odpowiedź: to w kwestii znaków zodiaku
      • Gość: Do Juranda Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.szczecin.mm.pl 25.06.05, 18:39
        Daruj sobie ten tekst! Nie podoba Ci się ten post, to bierz dupkę w troki i
        zmiataj stąd! Poudzielaj się gdzie indziej!!!
        • Gość: Jurand ze Spychowa Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.block.alestra.net.mx 27.06.05, 20:35
          Nie daruje sobie, ponieważ głupota jest zaraźliwa i boje sie o losy spoleczeństwa. Tragiczne jest to, ze panny o takich światopoglądach jak twoj, rodzą dzieci i potem wychowują je w tym duchu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka