Gość: lucyna953 IP: *.szczecin.mm.pl 21.06.05, 18:24 Jak sądzicie, czy będzie z tego coś dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucyna953 Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.szczecin.mm.pl 22.06.05, 11:03 No i co, naprawdę nikt mi nie odpowie? Szkoda :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:06 Witaj, ja byłam w takim związku...Ja Strzelec, ex-mąż Baran...Ogólnie dopasowanie dobre, jednak mnie przytłaczała jego"kontrola" nad wszystkim, co robiłam, a że mam niezależną naturę... Wytrzymałam w związku 12 lat, Baran jest znakiem niestałym, przeważnie ma wiele kobiet, ja nie chciałam być jedną z wielu ;( Oczywiście - ludzie są różni, nawet z tych samych znaków, tak więc nie bierz do siebie tego, co napisałam o SWOIM związku... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurand ze Spychowa Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.block.alestra.net.mx 24.06.05, 13:00 Głupota nigdy nie wróży nic dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Juranda Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:18 Ten post był do mnie ? Pozdrawiam,Roxy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurand ze Spychowa Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.block.alestra.net.mx 25.06.05, 16:31 Chyba widać po rozgałęzieniach drzewka że nie do ciebie! Ale skoro tego nie zauważyłaś znaczy że zbyt bystra nie jesteś Zresztą i tak głupie pytanie, głupia odpowiedź: to w kwestii znaków zodiaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Juranda Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.szczecin.mm.pl 25.06.05, 18:39 Daruj sobie ten tekst! Nie podoba Ci się ten post, to bierz dupkę w troki i zmiataj stąd! Poudzielaj się gdzie indziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurand ze Spychowa Re: Ona STRZELEC+On BARAN IP: *.block.alestra.net.mx 27.06.05, 20:35 Nie daruje sobie, ponieważ głupota jest zaraźliwa i boje sie o losy spoleczeństwa. Tragiczne jest to, ze panny o takich światopoglądach jak twoj, rodzą dzieci i potem wychowują je w tym duchu Odpowiedz Link Zgłoś