wrozbitamaciej81 20.06.08, 22:46 Kto posiada z was talie POWER OF THE RUNES i czuje jej moc i siłe przekazu ? ja kocham te karty :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ezoviola2 Re: Power of the runes 21.06.08, 08:47 Ja posiadam tą talię, prawdziwe arcydzieło ... Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: Power of the runes 21.06.08, 10:04 A co sadzisz Violu o tarocie tego samego autora? Tarot mythen- dla mnie jest za agresywny . Odpowiedz Link
ezoviola2 Re: Power of the runes 21.06.08, 18:05 Zajrzałam jak One wglądają , ponieważ nie widziałam Ich wczesniej i jak dla mnie są za mroczne, aczkolwiek piękne, mają coś w sobie:) Może inaczej by się odbierało tą talię mając Ją w dłoniach:) Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: Power of the runes 21.06.08, 18:33 a widziałas strone Voenixa? autora ? www.voenix.de/ Odpowiedz Link
ezoviola2 Re: Power of the runes 21.06.08, 20:02 Przejrzałam Jego stronę i uważam iż to bardzo intrygujący facet:) Myślałam, że to ktoś starszy ma taki talent:) Zaintrygowała mnie talia z książką Magie der Runen, ale jest tylko jedna karta pokazana, Algiz i wygląda bardzo podobnie do tej z talii The Power Of The Runes, szkoda, bo może bym się pokusiła zamówić jakby się dało:) Odpowiedz Link