Gość: ASiA WODNIK - BYK IP: *.54.191.5.eltronik.net.pl 24.02.07, 18:33 Każdy człowiek jest indywidualnością i nie każdy Wodnik jest łobuzem a Byk rodzinnym domatorem ;-) U mnie też kompletnie nic się nie zgadza!!! Może znajdzie się (a raczej na pewno znajdzie się) jakaś para do której ten opis będzie pasował jak ulał! Napiszcie o tym! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata WODNIK - BYK IP: *.chello.pl 28.03.07, 17:37 a mi się wszystko zgadza... niestety jestem bykiem z 20 04 kocham wodnika z 9.02 i co?i nic z tego nie wychodzi...on uważa mnie za nieciekawą osobę choć reszta ludzi mówi że jestem bardzo ciekawą osobowościa no i wyrazistą... ale może faktycznie byk i wodnik to zły pomysł... choć jestem z pogranicza 2 znaków a z kolei baran i wodnik to układ idalny:) i nic z tego już nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda WODNIK - BYK IP: *.promax.media.pl 11.04.07, 18:21 OK ja nie wieze w takie rzeczy ale ostatnio w horoskopach wszystko soe zgadza w tym tez ja sie zakochalam w byku i on ma duzo innych chech niz ja ale bardzo buzo mamy tych samych cech ale to jest nispelniona milosc ;< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WODNIK - BYK IP: *.rev.gsm-grodzisk.pl 03.07.07, 18:10 bardzo ważny jest charakter człowieka i wychowanie, wiadomo, że temperament jest wrodzony choć nie niekontrolowalny, pamiętajcie o tym i nie liczcie na horoskopy, a na kształcenie w swoich umiejętności komunikacji, okazywania uczuć i rozwijania własnej (i partnera!) inteligencji emocjonalnej! psycholog Wam to pisze! zależy jaki byk, mój jest cudowny:))) wodnik plus byk w moim przypadku bardzo jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . WODNIK - BYK IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.08, 16:43 Jestem z Wodnikiem...i to wcale nie prawda. ;) Dogadujemy sie świetnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik WODNIK - BYK IP: *.ip.jarsat.pl 19.07.11, 22:16 Uważam od dawna że żaden horoskop sie ze mną nie zgadza, całe życie pokutuj za to że jestem uczuciowy a mimo wszystko czytam te bzdury , ogólnie będąc wodnikiem jestem nad to kompromisowy i faktyczni popada to w skrajność ale na bieżąco dbam o to by nie było nie domówień , Wiec ten wodnik może być bardziej uczuciowy i rozgarnięty tym bardziej ze też nie konfliktowy. Możecie dostrzec więcej pozytywów w wodniku ..A co do byka to mam bardzo symptyczna dziewczyne i lubię o nią walczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik WODNIK - BYK IP: *.ip.jarsat.pl 19.07.11, 22:38 może jak bym szybciej przeczytał ta opinie to i nie musiał bym dodawać nic po niżej :) Trzeba kształtować i pielęgnować uczucia a samolubstwo i upór do tego nie prowadzą :) Odpowiedz Link Zgłoś