Gość: liz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:24 ZUPEŁNA BZUDA! JEST DOKLADNIE ODWROTNIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:52 ZGADZAM SIE Z POPRZEDNIKIEM!! JEST ZUPEŁNIE ODWROTNIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
chantal11 Re: KOZIOROŻEC - RYBY 07.07.05, 21:32 u mnie tez sie nie zgadza!!! te znaki nie pasuja do siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozior Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:15 co wy tam baby wiecie, z moja rybka jest cudownie pod kazdym wzgledem. po prostu nie ma sytuacji ani jakiejs dziedziny zycia w jakiej bysmy sie nie zgadzali. idealne dopasowanie. a seks to juz w ogole cos tak wspanialego, wirujacego, latajacego i niesamowitego ze trudno to okreslic. dodam tylko jeszcze ze poznalismy sie na necie. jestesmy z soba juz ponad rok i caly czas jest tak jak na poczatku. zafascynowanie i bezgraniczne zauroczenie. miod az kapie ze scian. pozdrawiam wszystkich szczesliwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta koziorożca Re: IP: *.171.79.179.static.crowley.pl 13.02.09, 15:23 a ja mojego rybkowego też poznałam przez internet i jest cudnościowo. aż chce się być :) i w końcu jestem szczęśliwą koziorożcą :) :) :) :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: 194.146.128.* 11.07.05, 13:55 Zgadza sie, ryby plus koziorożec - taki uklad sie zgadza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:58 U nas całkowicie się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.tomaszow.mm.pl 14.08.05, 11:55 a wg mnie sie zgadza..Znak znakiem,wazne jakim sie jest czlowiekiem...MOJ WOJTEK JEST KOZIOROZCEM,I JEST NAM WSPANIALE:)a ja rybki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: 80.50.251.* 14.07.05, 20:22 zupełnie odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorożec Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:43 U nas się zgadza w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola=) Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: 80.48.118.* 19.08.05, 12:17 Zgadzam się całkowicie - Koziorożec i Ryby to idealna para, mam nadzieje, że nie zawiodę się na mojej rybce=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.visual.pl 24.08.05, 15:31 Opis mniej-więcej się zgadza. Może dlatego, że oboje jesteśmy z pogranicza znaków (blisko wodnika). Jedno jest pewne - pasujemy do siebie jak dwie połówki pomarańczy. I to od pierwszego wejrzenia. Pozdro dla K+R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: 80.51.232.* 31.01.06, 08:54 to bzury,ryba jest nie do uchwycenia,wykorzystuje kazda okazje dla siebie, a koziorozec poswieca sie do cna, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cris Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: 195.69.81.* 28.08.05, 09:30 No coz, ja bylem z Ryba 2,5 roku i sie rozstalismy. No gdyby nie pomoc kochanje tesciowej to pewnie bysmy dalej byli, ale Ryba jak dla mnie Koziorozca zyje oblokami a do tego jest strasznie nie stabilna emocjonalnie jak uran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.met.pl / 217.153.134.* 21.10.05, 17:27 zgadza sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWelina Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.05, 10:48 ma chłopka ko roku rybe i jest tak jak pisze w tym horoskopie zbieg okoliczności hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniś Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.pam.szczecin.pl 16.01.06, 12:44 zgadzam sie z wiekszo ścia wypowiedzi Kozirożec i RYba nie pasuja do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza115 Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 17.01.06, 09:20 Nie pasuja do siebie,twardo na ziemi i bujanie w obłokach. To się nie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 12:11 Koziorożec- twardo stąpający po ziemi realista, rzeczowy, konkretny, nie lubi rozmow zaczynajacych sie na "a myslisz, że...?" Nie do pomyslenia jest dla niego zeby ufac swojej intuicji, dla niego licza sie rzeczy ktore mozna dotknac i zobaczyc. Co innego Rybka- bujajaca w oblokach, rozmarzona, czesto jakies 5 metrow nad ziemia:) taki uklad jest dobry na przyjazn, bo oboje moga sie wiele od siebie nauczyc ale nie na zwiazek. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjoasia Re: KOZIOROŻEC - RYBY 24.01.06, 20:21 wszystko sie zgadza!!!! Jestesmy prawie 4 lata i w sierpniu bierzemy slub! i caaaały czas kochamy sie tak bardzo mocno, bardziej niz na poczatku nawet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) mhmmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacLy Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:47 heh... te wrozby to zwykla sciema kazdy pisze cos innego... sprawdzcie na onecie i juz macie zupelnie inna opinie o zwiazkach koziorozec-ryby. Przekonalem sie osobiscie ryby nie pasuja do koziorozcow. Bylem z ryba przez ponad 3 lata dobrze ze to sie skonczylo;) Ona bujala w oblokach ja nie potrafilem tego zrozumiec, ja potrafilem wszystko przewidziec ona nie rozumiala mnie:D i sie dogadalismy. W koncu stanelo na tym ze powiedzialem jej ze niedlugo mnie zdradzi... tez w to nie wierzyla... a jednak;) Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: KOZIOROŻEC - RYBY IP: *.attu.pl 09.02.06, 12:04 jak dla mnie wszystko się zgadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Koziorożec- ryby IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.06, 21:40 Ta ryba musiałaby być chyba z innej planety............... pewnie,że bzdura!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorożec K-R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:17 "Możecie stworzyć bardzo dobry związek, oparty na stabilności i pewności" -> taaa jasne... Zwłaszcza jak facet ryba zdradza... Koziorożec - stabilny, pracowity, na dodatek domator, zapewni Rybie bezpieczeństwo materialne i uczuciowe -> to się nawet zgadza, szkoda, że Ryba tego nie docenia i traktuje, że to wszystko mu sie należy... Ryba otoczy go miłością i czułością, dbając o dom i rodzinę->BZURY, BZDURY!!!! Może jej jednak brakować w Koziorożcu polotu i fantazji -> KOLEJNE BZDURY, KOZIOROŻEC I BRAK FANTAZJI...buahahaha :)))) Ryba za bardzo "buja w obłokach" -> no to się nawet zgadza, ciekawe kiedy zejdzie na ziemię, chyba ja go życie w d...kopnie. Macie podobne temperamenty i przeżyjecie wspólnie wiele miłych chwil -> miło było czasem, tak długo jak nie odkryłam, że kłamie w zywe oczy... SMUTNE ALE PRAWDZIWE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina koziorozec-ryby IP: *.mnc.pl 04.09.06, 20:13 a u mnie wszystko tak jak w opisie. ja i mój partner miewam konflikty z powodu jego bujania w oblokach ale w koncu dochodzimy do porozmienia i jest jak w niebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
wm32 Re: koziorozec-ryby 05.09.06, 20:55 jak rozumiesz pojecie bujania w oblokach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwineczka koziorożec - ryby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 10:18 Z tego co widze po moich rodzicach to też sądze ze jest zupełnie innaczej - niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: koziorożec - ryby IP: *.orange.pl 07.10.06, 16:28 dla mnie koza i rybka to najlepszy układ i jako para, związek czy zwykła znajomość polecam kozom rybki a rybkom kozy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Nie prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:27 Ryby nie umieją stawiać loda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela kozior.-ryby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:15 nie do konca wszystko tak jest ale ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorożec koziorożec-ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:28 Ta opinia, w 100% sie z nią zgadzam. Byłam z moja kochaną Rybka 5 lat i nie chodzi tutaj o pasowanie do siebie tylko właśnie o wzajemne uzupełnianie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba koziorozec-ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:34 no u mnie sie wszystko zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999956 .Koziorożec- Ryby 07.08.07, 17:55 Rybka z koziorożcem to bardzo udany związek.Jestem w takim już ..naście lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izqa Re: .Koziorożec- Ryby IP: 213.167.96.* 15.02.09, 02:22 ja juz jestem 8 lat w takim zwiazku i nie narzekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Ryba koziorozec - ryby IP: *.adsl.alicedsl.de 17.10.07, 15:59 ryby i koziorozec to jak wedlug wiekszosci opini raczej udany zwiazek. oby dwoje rodzinni wzajemnie sie idealnie uzupelniaja. Nieraz iskrzy ale to normalne bo maja z natury troche inne spojrzenie na swiat. koziorozec jest uparty i przyzna sie do bledu dopiero po czasie do czego rybka z czasem sie przyzwyczaji, natomiast rybka lubi troche poflirtowac do czego koziorozec sie tez przyzwyczaji bo wie ze jesli w zwiazku sie dobrze uklada to moze byc za rybke 100% pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania-koza koziorozec - ryby IP: *.adsl.alicedsl.de 17.10.07, 16:03 Zgadzam sie z toba panie rybo w 100%. to idealna para a pan ryba jest chyba najlepszym kochankiem pod sloncem. pozdrawiam wszystkie rybki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: koziorozec - ryby IP: *.adsl.alicedsl.de 26.12.07, 01:15 Ciesze sie ze tak myslisz. Zycze Ci i Twojemu wybrankowi wszystkiego najlepszego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Re: koziorozec - ryby IP: *.lublin.mm.pl 22.01.08, 17:47 natomiast ja uważam że to kwestia charakteru.Ja z moim koziorożcem jestem nie szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: koziorozec - ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 19:41 Ja jestem w związku z panem koziorożcem od roku jest nam bardzo dobrze czasami mamy róże zdanie ale to jest normalne jak w każdym związku. Bardzo się kochamy i się mamy zamiar pobrać. Odpowiedz Link Zgłoś