Gość: gosc IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 11.07.05, 10:07 bzdura. Temperamenty te same, zycie seksualne rewelacyjne, spedzamy razem mnostwo czasu. Bajka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milaj Re: PANNA - WODNIK IP: *.sulechow.net 11.07.05, 21:00 Ten horoskop sie nie sprawdza Ja inna, on inny Ale w końcu PRZECIWIEŃSTWA SĄ ŹRÓDŁEM HARMONI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:05 teraz sie nie dziwie dlaczego nigdy nie wierzylam w horoskopy... znalazlam swoje drugie ja i jest wspaniale nie widze roznicy temperamentow i nie naginam sie do partnera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katie333 Re: PANNA - WODNIK IP: *.ds.univ.gda.pl 14.07.05, 21:38 wiecie co? Mnie też się nie sprawdza na razie: po ponad 5 latach wspólnego życia (nie tam żadne randki, ale wspólne mieszkanie w jednym malutkim pokoiku) jestem w moim Wodniku zakochana po uszy, 3 września się weselimy, a wczoraj mieliśmy taką gorącą noc, że... Może i jestem zbyt praktyczna, ale nasze życie ktoś musi trzymać w kupie, on jest przecież wizjonerem (a nie żadnym tam lekkoduchem). Dodam jeszcze, że to ja jestem 3 lata od niego starsza. Pozdrawiam wszystkie Panny związane z Wodnikami! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betina Re: PANNA - WODNIK IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 14.07.05, 22:00 moj zwiazek z Wodnikiem jest wspanialy. Temperamenty te same, zainteresowania podobne. Charaktery? A ktoz ma taki sam charakter? Kazdy czlowiek jest indywidualna jednostka.Nie zamienilabym mojego Wodniczka na zadnego innego Skorpiona, Raka czy tez tam innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: PANNA - WODNIK IP: *.pl 25.08.05, 13:46 KOchane Panienki i Kochane Wodniki macie rację bzury o nas wypisali. Zgadzam się z Katie333, te ostatnie wspólne lata i temperatura w sypialni (wciąż nie słabnąca)oboje jesteśmy "po przejściach" i wiecie co? naprawdę Go kocham...z jego wadami i zaletami, poprostu się uzupełniamy Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2 Re: PANNA - WODNIK 19.09.06, 16:26 Hej! To mnie pocieszyłąś bo jestem po uszy zakochana w wodniku i też nam ze sobą dobrze. Do wesela daleko ale kocham go tak, że każda chwila bez niego to strata czasu. Mój ojciec też jest wodnikiem i dobrze się rozumiemy więc nie będę juz czytała horoskopów. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: PANNA - WODNIK IP: *.dyn.optonline.net 15.07.05, 02:11 ZGADZAM SIE W 100% Moze tylko zbyt czesto Wodnik-kobieta nie jest zainteresowana finansami Ogolnie 5+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: PANNA - WODNIK IP: *.pl 15.07.05, 10:27 ja tez uwazam, ze to bzdura !!!!! na szczescie - kto tam siedzi i wypisuje takie pierdoły bez zadnego pokrycia ??? pozdrawiamy panienka i słodki wodniczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pannek Re: PANNA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:44 róznice zawsze są, ale najważniejsza jest miłość; mam za sobą 9-miesieczny związek z Wodniczką. Gdzieś przeczytałem ze wodniki często mylą miłość z przyjaźnią. I wiecie co? tak właśnie się stało. Właśnie ze mną zerwała bo doszła do przekonania ze mnie nie kocha, chociaz deklarowała to od samego początku, duzo mówiła o wspólnej przyszłości, dzieciach,życiu aż do śmierci. Mówiła ze nie przeżyłaby jakbym ja zostawił. Tak było, naprawdę. Napisała ze jako przyjaciele to bylibysmy dobrani, ale nie miłość.......po prostu się pomyliła. Ja ją pokochałem nad zycie i teraz przezywam tragedie. Ale mam taki wniosek: nie ważne znaki zodiaku, konfiguracje, PRAWDZIWA MIŁOŚĆ łaczy ludzi i daje im wszystko czego potrzebują. Wodniczki to wspaniłe kobiety i moja tez była wspaniała (drobne wady to ma kazdy),; życze wszystkim duzo szczęścia i powodzenia w życiu, bo ja swoje... p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:40 Co za bzdury . Co portal to inne treści. panna i wodnik mogą być cudownym uzupełnieniem .Panna sprowadzi na ziemię wodnika gdy zajdzie taka potrzeba a ten zaaplikuje jej czasem odrobinę szaleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: PANNA - WODNIK IP: 217.153.177.* 29.07.05, 22:25 To dwie silne osobowości które się między sobą TRĄ jak papier ścierny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: PANNA - WODNIK IP: *.comm.pl 13.07.06, 18:29 w moim przypadku sprawdzil sie ten horoskop....:( ja i moja panna nie umielismy dojsc do porozumienia i mimo prób by nadal byc razem nie wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodniczka Re: PANNA - WODNIK IP: *.do.pl / *.generacja.pl 24.07.05, 09:16 Zgadzam sie z opina o roznych temperamentach ale w lozku jest rewalacyjnie.Wodnik i Panna maja odmienne zdania na rozne tematy.Panna jest za malo wrazliwa.Wodnik natomiast buja w oblokach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HW Re: PANNA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:21 Oj oj czasami jest bardzo trudno dojść do porozumienia nauczyłam się że nie moge zatrzymać mojego wodnika musi mieć dużo swobody nie znosi codziennych sytuacji jest imprezowy i odświetny potrafi być przykry i okrutny ale też kochany i czuły mam jedyna broń w sytuacjach kryzysowych żelazna logikę myślę, że gdyby nie było naszego synka pewnie dalibyśmy sobie spokój bo jest jreszcze najwazniejsza rzecz w życiu mojego wodnika - PRACA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: PANNA - WODNIK IP: *.hsd1.mi.comcast.net 24.08.05, 00:23 Zgadzam sie. Kompletna bzdura. Jest cudownie nawet po 23 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga i Tomek Re: PANNA - WODNIK IP: *.szczecin.mm.pl 07.09.05, 21:11 Czysta prawda jest ciężko nam razem ale jakoś leći Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: PANNA - WODNIK IP: 212.122.214.* 28.11.05, 19:36 Mimo ze tak różni - wspolne zycie polega na tym, zeby sie dotrzec. Na poczatku bylo ciezko. Ale teraz jest rewelacja, wielu pozazdrosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxomania Re: PANNA - WODNIK IP: *.kacandolli.ks / 82.114.69.* 30.12.05, 00:51 jestem juz ponad 4 lata z moja dziewczyna Wodnikiem! jest super i nam sie dobrze uklada. Jakos nie moge wierzyc czytajac ze sie nie uda. Wiadomo ze nieraz sa rzadke dni kiedy cos nie gra, ale tez wiadomo ze musza byc takie dni zeby potem jescze bardziej sie kochac w tej osobie i przebaczac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betunia Re: PANNA - WODNIK IP: 212.69.66.* 12.01.06, 12:20 Nie wyobrażam sobie lepszego układu w łóżku niż ten , który mam z moim mężem - 10 lat. Natomiast w życiu nie potrafimy się dogadać w wielu kwestiach , ponieważ on rywalizuje ze mną w każdej dziedzinie życia, we wszystkich błachych i ważnych sprawach. Czy ktoś wie jak to jest czuć do siebie albo ogromną namiętność , a za chwilę nienawiść i agresję , rozwodzimy się , ale nie wiem jak poradzę sobie bez seksu z nim bo jest wyrąbany w kosmos. Buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:11 napewno sie nie zgodze z tym horoskopem! jestem w związku z wodnikiem i od dwóch lat jest SPOKO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: PANNA - WODNIK IP: 212.182.117.* 12.01.06, 15:18 Niestety, w moim przypadku horoskop się sprawdził.W sypialni było ok.Ale brak odpowiedzialności i chęć rozrywkowego zycia Wodnika pogrążyła nasz zwiążek. Dzisiakj jestesmy sobie obcy. A tak pieknie wszystko się układało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 23:31 Ja myśle że w tym jest troch prawdy!!!poniewaz u nas było poprostu zajebiście a teraz jakos zaczęło się wszystko piepszyć!!:(:(:(nie wiem jak mam temu zaradzić!!(??)już czasami myśle że niejestem taka jaką on by chciał żebym była (??)to zaczyna mi coraz bardziej świtac po głowie:(:(:(:(ale pożyjemy zobaczymy ale jestem dobrej myśli że niedługo bedzie lepiej i zostanie ak jak bedzie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 23:33 Ja myśle że w tym jest troch prawdy!!!poniewaz u nas było poprostu zajebiście a teraz jakos zaczęło się wszystko piepszyć!!:(:(:(nie wiem jak mam temu zaradzić!!(??)już czasami myśle że niejestem taka jaką on by chciał żebym była (??)to zaczyna mi coraz bardziej świtac po głowie:(:(:(:(ale pożyjemy zobaczymy ale jestem dobrej myśli że niedługo bedzie lepiej i zostanie ak jak bedzie:):):)ale on jest panna a ja wodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonka Re: PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:24 Moze nie zawsze jest tak ze nasze oczekiwania sa wypelniane dokladnie tak jak bysmy chcieli ale nasze temperamenty sa takie same! zgadzamy sie w wszelkich sprawach i nie tylko my uwazamy ze jestesmy dla siebie stworzeni! za nami juz 14 miesiecy i mamy nadzieje ze bedzie ich jeszcze wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: PANNA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:58 zajebiscie nam jest w kazdym wzgledzie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajla Re: PANNA - WODNIK IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.06, 16:34 od 21 lat jestem z wodnikiem i powiem wam macie racje ciezko to malo powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga 661 Re: PANNA - WODNIK IP: *.olsztyn.mm.pl 02.02.06, 20:19 Guzik prawda!!! Relacje między partnerem a partnerką zależą jedynie od nich samych, a nie od głupich horoskopów!!! Dogadujemy się bez zarzutu, w łóżku jest zajefajnie, a plany na przyszłość realizujemy bez przeszkód!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADZIA Re: PANNA - WODNIK IP: *.elpos.net / *.elpos.net 06.02.06, 21:46 POWIEM TAK POPROSTU JESTESMY SZCZESLIWI.. Odpowiedz Link Zgłoś