Gość: adas2573 BYK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:13 Ja jestem byk a moja dziewczyna rak...wszystko sie zgadza... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola BYK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:05 U mnie za to jest wszystko dokladnie tak jak napisali...ja jestem dominujacym byczkiem on ustepliwym choc z charakterkiem raczkiem...oboje jestesmy domatorami i rywalizujemy w kuchni o to kto kogo dzis przegoni w serwowaniu wysmienitych potraw...mysle ze zapowiada sie udana przyszlosc....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: BYK - RAK IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.07.07, 14:24 Dokladnie!!!! Ja Byk , moj narzeczony Rak - inne sposoby wyrazania uczuc i ta ciagla zmiennosc Raka. Ja nie wiem za co sie zlapac - tyle do zrobienai - Raczek na wszystko ma czas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: BYK - RAK IP: *.brzesko.net.pl 11.07.07, 13:44 a jak z tą wiernością pań byczyc?? Czytałem coś nt. poligamii, że Wasz temperament skłania do kilku partnerów, co pani byk skrzętnie ukrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYKq BYK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 18:16 Zyja w swoim swiecie, sa malo poradni zyciowo, tylko jesc, spac i TV ;/ KOSZMAR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczyca Re: BYK - RAK IP: *.chello.pl 23.02.08, 18:40 Ja Rak , mój mąż byk, horoskop sie zgadza, jestem w stanie ustapic dopoki mąz nie jest agresywny ( bardzo krzyczy) wtedy wpadam w szal Raki potrzebuja takich organizatorów i przyspieszaczy -byków ( u nas to sie sprawdzilo przy remoncie) Moj Byk bardzo krytykuje moja rodzine, tego nie moge zniesc :( Najbardziej mnie zdenerwowalo jak podjal sam decyzje o drogim zakupie :( Mysle,ze jak by byl z Baranem to by sie pozabijali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawrotka BYK - RAK IP: *.compower.pl 09.03.08, 12:40 Trzeba jeszcze odróznić.. facet rak czy kobieta... Na facetów radzę uważać często bywają egoistami a kobiety sie dąsaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula BYK - RAK IP: *.kam.pl 23.04.08, 14:30 Jestem już z rakiem 9 lat w związku i co mogę powiedzieć to to, że są to osoby bardzo wyrozumiałe i tolerancyjne, czego nie moge powiedzieć o sobie zodiakalnym byku:).Rak chciałby być przyjacielem dla wszystkich i jest w stanie zaakceptować i zrozumiec każde-nawet naganne zachowanie drugiej osoby - czego niestety ja byczek nie potrafie. Wynikają z tego powodu częste kłótnie między nami, gdyż jego zdaniem dla mnie ludzie i życie jest czarno-białe a dla niego kolorowe. Mimo wszystko uważam, że te dwie osoby są w stanie stworzyć szczęśliwy związek bo wiele ich łączy wspólnego. Nie zamieniłabym raka na żadnego innego!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIBKIR BYK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 16:10 Hmmm... Ja naprzykład jestem byczycę , mam kolesia raka , i jest OK. Gość siedzi przede mną , gadamy na lekcjach , itp. Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byczyca Re: BYK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 08:23 Ja nak jak MIbkir.Jest OK chodź czasem się kłócimy bo raki trudno zrozumieć ale jak już to się zrobi to jest fenomenalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo BYK - RAK IP: *.abaks.pl 10.01.09, 17:12 Jestem rakiem i z dwoma rzeczami się napewno mogę zgodzić. Jestem domatorem :D i cholernym egoistą :/ (ale pracuję nad tym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosza BYK - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 21:36 tez jestem rakiem. typowym. czytałam poprzednie komentarze i musze przyznać że nie wszystkie raki są takie słodkie itd. mój ojciec jest rakiem ale jest moim kompletnym przeciwieństwem. jest niesamowicie skąpy i oziębły od baaardzo dawna zdradzał moją mamę (no, jak ja się urodziłąm to na chwilę przestał ) a jak spłodził dzieciaka innej kobiecie to nawet sie nie poczuwał zeby jej pomagać-chociażby pieniądze wysyłąć- moja matka go do tego zmuszała ale po 20-kilku (prawie 30) latach małzeństwa już po prostu w koncu nie wytrzymała....(jest baranem) natomiast mi szykuje się obiecujący związek z bykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś