Dodaj do ulubionych

PANNA - PANNA

• Gość: nickki Re: PANNA - PANNA IP: 213.199.243.* 06.02.06, 17:39
      a ja sie z tym nie zgadzam jest wrecz przeciwnie
    • Gość: emilka Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:58
      to co piszeci to prawde ale i tak go kocham
      • Gość: Maxi Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:27
        Jesteśmy ze sobą już 9 lati jest ok.choć bywają między nami nie
        porozumienia.Ale przede wszystkim się kochamy i mamy rocznego synka.Częściowo
        zgadzam się z opisem ,ale nie we wszystkim.Jesteśmy z pod tych samych znaków
        ale mamy bardzo różne charaktery.
    • Gość: bozena152@vp.pl Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 15:40
      jest wreszcie bardzo dobrze,doskonale się rozumiemy. To najlepszy układ.
    • Gość: Kasia Re: PANNA - PANNA IP: *.166.rev.vline.pl 04.03.06, 10:13
      Ja tak, nie uważam. Fakt, jesteśmy do siebie bardzo podobni, czyli każde z nas
      myśli, że jest mądrzejsze i często nie chcemy ustapić, ale i tak świetnie sie
      dogadujemy. Poa tym przed tym jak zaczęliśmy być ze spobą byliśmy przyjaciółmi.
      Muszę jeszcze dodać, że ur.22.09 więc biorąc pod uwage rózne horoskopy jestem
      Panną lub Wagą, tak więc, nie we wszystkim jestesmy identyczni. Mój partner jest
      nap vbardziej rozrywjkowy niz ja. Myślę, że nie ma reguły bez wyjątku. Być może
      właśnie my jesteśmy tym wyjątkiem :)
    • Gość: m Re: PANNA - PANNA IP: 62.129.7.* 04.04.06, 13:08
      nie prawda jestesm z moim partnerem juz pol roku i doskonale sie rozumniemy
      dwie panny uzupelniaja sie wzajemnie
    • Gość: Piotrus Re: PANNA - PANNA IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 24.04.06, 21:15
      Kasia&Piotrus=> my sie KOCHAMMY
    • Gość: Kasieńka Re: PANNA - PANNA IP: *.one.pl 24.04.06, 21:17
      Piotrus & Kasia => my sie KOCHAMMY!!!!
    • Gość: Karolina IRL Re: PANNA - PANNA IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 26.04.06, 23:44
      Dokladnie tak jest... meczymy sie zyjac pod tym samym dachem. Dwie bomby
      zegarowe zawsze gotowe. Za to sex nam wynagradza te nerwy, jest niesamowicie.
      Planujemy slub ale mam przeczucie ze wowczas nie zaznam spokoju
    • Gość: ON Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:37
      BZDURY ANI JEDNO SŁOWO SIĘ NIE ZGADZA WIEM TO Z AUTOPSJI
    • limoonkaa Re: PANNA - PANNA 09.07.06, 00:27
      bzdura :) pan Panna i pani Panna dogadują się świetnie sa podobni to fakt ale
      nie wprowadza w związek nudy..przynajmniej możemy sie dogadać i więcej nas
      łączy niż dzieli..poza tym motylki są w brzuszku jak to mówią młodzi:)
    • Gość: ktoś Re: PANNA - PANNA IP: 80.50.26.* 25.07.06, 14:54
      ja jestem w takim związku i jeśli chodzi o podobieństwa to w pełni się zgadzam,
      natomiast jeśli chodzi o seks i namiętność to w życiu ani mi, ani mojemu
      partnerowi nie było lepiej!! działamy na siebie szokująco!!
    • Gość: poranna-kawa Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:13
      Panna - panna od 16 lat razem , 8 lat małżeństwa :-)
      Na nudę w związku, a tym bardziej w łózku nie możemy narzekać. Skąpi nie
      jesteśmy, wręcz przeciwnie, ale ... porządniccy ponad miarę :-(
      Odkurzacz działa non-stop, a my się tłumaczymy alergią dziecka na kurz ;-)
      ... oby ludzie w związkach mieli tylko takie problemy, to nie byłoby rozwodów :-
      )
    • Gość: Magda Re: PANNA - PANNA IP: *.szeptel.net.pl 26.07.06, 22:49
      "Przeciwieństwa się przyciągają"...być może, ale tak na dłuższą metę kto
      potrafił by wytrzymać z osobą zupełnie nie podobną do siebie, różniacą się w
      każdym calu? Dwie PANNY potrafią świetnie się dogadywać...najważniejsze by
      między nimi było uczucie...MIŁOŚĆ :-)
    • Gość: Monia Re: PANNA - PANNA IP: *.mpn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:45
      Niestety to prawda, dwie panny nie stworzą udanego związku mimo tego, iż mogą
      się bardzo kochać, wynikają konflikty i spięcia:( wiem to z własnego
      doświadczenia i zaprzyjaźnionych par, które podobnie jak my rozstaliśmy się po
      wielu latach!:-((( jednak dwie panny stworzą super przyjaźń, sprawdzone;-)
    • Gość: gjp PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:57
      Nio pewnie!! zgadza się , na początku wielkie zauroczenia , ale później:"On
      jest taki jak ja, dobrze , że sie m,oją maszynka nie golił" hihiPozdrawiam
    • Gość: ja_ja PANNA - PANNA IP: 80.54.121.* 03.09.06, 20:00
      nieprawda, jest znakomicie...! :)
    • Gość: Ania PANNA - PANNA IP: *.piotrkow.net.pl 09.10.06, 17:48
      A ja sie nie zgadzam... Spotykam sie z facetem-panna i z zadnym facetem nie
      bylo tak otwarcie i spontanicznie w lozku...
    • Gość: :( PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:57
      co to za bzdury ku.. ;[;[;[
    • Gość: rozczarowana PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 22:06
      czemu wszystko jest na nie i przeciwko nam!mam tego dośc i jeszcze się sprawdza
    • Gość: OLA PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:13
      bez kitu...:(
    • Gość: JA PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:03
      a u mnie jest zupełnie inaczej. jest po prostu wspaniale... nie zgadzam sie z tym beznadziejnym horoskopem...
    • Gość: turkaw*** PANNA - PANNA IP: *.chello.pl 15.01.07, 12:33
      Kurczę, zgadzam sie z horoskopem. Wszystko prawda..Tylko dlaczego tak musi
      byc ? :(
    • Gość: on PANNA - PANNA IP: *.kapital.com.pl 11.04.07, 13:49
      bzdury kompletne ....
    • Gość: Samotna PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:10
      Ja tez gadzam sie z tym opisem mialam juz 2 chlopakow ze znaku panny i z zadnym
      nic niewyszlo:(
    • Gość: Kamila PANNA - PANNA IP: *.ipt.aol.com 31.05.07, 12:17
      o tej uszczypilwosci to sie zgodze,ale nie z seksem:P
      • Gość: mimi Re: PANNA - PANNA IP: *.gdynia.mm.pl 03.06.07, 16:49
        Żyje w układzie Panna-Panna 30 przeszczęśliwych lat. pamiętajmy iż w związku
        najważniejsze jest "patrzenie w tę samą stronę". Wtedy nikt nikomu nie musi
        niczego udowadniać bo pragniemy tego samego. A życie z osobą spod tego samego
        znaku jest cudne to tak jak mieć bliżniaka(chociaż czy w obecnych czasach to
        trafne porównanie?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka