Gość: nickki Re: PANNA - PANNA IP: 213.199.243.* 06.02.06, 17:39 a ja sie z tym nie zgadzam jest wrecz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:58 to co piszeci to prawde ale i tak go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:27 Jesteśmy ze sobą już 9 lati jest ok.choć bywają między nami nie porozumienia.Ale przede wszystkim się kochamy i mamy rocznego synka.Częściowo zgadzam się z opisem ,ale nie we wszystkim.Jesteśmy z pod tych samych znaków ale mamy bardzo różne charaktery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena152@vp.pl Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 15:40 jest wreszcie bardzo dobrze,doskonale się rozumiemy. To najlepszy układ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PANNA - PANNA IP: *.166.rev.vline.pl 04.03.06, 10:13 Ja tak, nie uważam. Fakt, jesteśmy do siebie bardzo podobni, czyli każde z nas myśli, że jest mądrzejsze i często nie chcemy ustapić, ale i tak świetnie sie dogadujemy. Poa tym przed tym jak zaczęliśmy być ze spobą byliśmy przyjaciółmi. Muszę jeszcze dodać, że ur.22.09 więc biorąc pod uwage rózne horoskopy jestem Panną lub Wagą, tak więc, nie we wszystkim jestesmy identyczni. Mój partner jest nap vbardziej rozrywjkowy niz ja. Myślę, że nie ma reguły bez wyjątku. Być może właśnie my jesteśmy tym wyjątkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: PANNA - PANNA IP: 62.129.7.* 04.04.06, 13:08 nie prawda jestesm z moim partnerem juz pol roku i doskonale sie rozumniemy dwie panny uzupelniaja sie wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus Re: PANNA - PANNA IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 24.04.06, 21:15 Kasia&Piotrus=> my sie KOCHAMMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: PANNA - PANNA IP: *.one.pl 24.04.06, 21:17 Piotrus & Kasia => my sie KOCHAMMY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina IRL Re: PANNA - PANNA IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 26.04.06, 23:44 Dokladnie tak jest... meczymy sie zyjac pod tym samym dachem. Dwie bomby zegarowe zawsze gotowe. Za to sex nam wynagradza te nerwy, jest niesamowicie. Planujemy slub ale mam przeczucie ze wowczas nie zaznam spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:37 BZDURY ANI JEDNO SŁOWO SIĘ NIE ZGADZA WIEM TO Z AUTOPSJI Odpowiedz Link Zgłoś
limoonkaa Re: PANNA - PANNA 09.07.06, 00:27 bzdura :) pan Panna i pani Panna dogadują się świetnie sa podobni to fakt ale nie wprowadza w związek nudy..przynajmniej możemy sie dogadać i więcej nas łączy niż dzieli..poza tym motylki są w brzuszku jak to mówią młodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: PANNA - PANNA IP: 80.50.26.* 25.07.06, 14:54 ja jestem w takim związku i jeśli chodzi o podobieństwa to w pełni się zgadzam, natomiast jeśli chodzi o seks i namiętność to w życiu ani mi, ani mojemu partnerowi nie było lepiej!! działamy na siebie szokująco!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poranna-kawa Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:13 Panna - panna od 16 lat razem , 8 lat małżeństwa :-) Na nudę w związku, a tym bardziej w łózku nie możemy narzekać. Skąpi nie jesteśmy, wręcz przeciwnie, ale ... porządniccy ponad miarę :-( Odkurzacz działa non-stop, a my się tłumaczymy alergią dziecka na kurz ;-) ... oby ludzie w związkach mieli tylko takie problemy, to nie byłoby rozwodów :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: PANNA - PANNA IP: *.szeptel.net.pl 26.07.06, 22:49 "Przeciwieństwa się przyciągają"...być może, ale tak na dłuższą metę kto potrafił by wytrzymać z osobą zupełnie nie podobną do siebie, różniacą się w każdym calu? Dwie PANNY potrafią świetnie się dogadywać...najważniejsze by między nimi było uczucie...MIŁOŚĆ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: PANNA - PANNA IP: *.mpn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:45 Niestety to prawda, dwie panny nie stworzą udanego związku mimo tego, iż mogą się bardzo kochać, wynikają konflikty i spięcia:( wiem to z własnego doświadczenia i zaprzyjaźnionych par, które podobnie jak my rozstaliśmy się po wielu latach!:-((( jednak dwie panny stworzą super przyjaźń, sprawdzone;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjp PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:57 Nio pewnie!! zgadza się , na początku wielkie zauroczenia , ale później:"On jest taki jak ja, dobrze , że sie m,oją maszynka nie golił" hihiPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_ja PANNA - PANNA IP: 80.54.121.* 03.09.06, 20:00 nieprawda, jest znakomicie...! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania PANNA - PANNA IP: *.piotrkow.net.pl 09.10.06, 17:48 A ja sie nie zgadzam... Spotykam sie z facetem-panna i z zadnym facetem nie bylo tak otwarcie i spontanicznie w lozku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:57 co to za bzdury ku.. ;[;[;[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 22:06 czemu wszystko jest na nie i przeciwko nam!mam tego dośc i jeszcze się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:13 bez kitu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:03 a u mnie jest zupełnie inaczej. jest po prostu wspaniale... nie zgadzam sie z tym beznadziejnym horoskopem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkaw*** PANNA - PANNA IP: *.chello.pl 15.01.07, 12:33 Kurczę, zgadzam sie z horoskopem. Wszystko prawda..Tylko dlaczego tak musi byc ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on PANNA - PANNA IP: *.kapital.com.pl 11.04.07, 13:49 bzdury kompletne .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotna PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:10 Ja tez gadzam sie z tym opisem mialam juz 2 chlopakow ze znaku panny i z zadnym nic niewyszlo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila PANNA - PANNA IP: *.ipt.aol.com 31.05.07, 12:17 o tej uszczypilwosci to sie zgodze,ale nie z seksem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: PANNA - PANNA IP: *.gdynia.mm.pl 03.06.07, 16:49 Żyje w układzie Panna-Panna 30 przeszczęśliwych lat. pamiętajmy iż w związku najważniejsze jest "patrzenie w tę samą stronę". Wtedy nikt nikomu nie musi niczego udowadniać bo pragniemy tego samego. A życie z osobą spod tego samego znaku jest cudne to tak jak mieć bliżniaka(chociaż czy w obecnych czasach to trafne porównanie?) Odpowiedz Link Zgłoś