Gość: ****** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:47 Oj tak zgadazam sie z tym horoskopem w 100%.Tak bowiem bylo w moim zwiazku poki sie nie rozstalismy.:(. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: PANNA - PANNA IP: *.chello.pl 23.07.05, 22:39 nio ja teraz mam wlasnie sytuacje ze juz prawie jestesmy razem panna panna i niewiem czy mamy byc razem bo sie tego tyle naczytalam ze to nie na dluzsza mete:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justek Re: PANNA - PANNA IP: *.gshydro.pl / *.gshydro.pl 23.08.05, 11:26 A ja się nie zgadzam. Dwie zodiakalne panny sa ze soba od prawie 5 lat i nie borykamy się z ww problemami.Nie brakuje nam polotu ani fantazji. To jakieś bzdury!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andula Re: PANNA - PANNA IP: 213.241.40.* 23.08.05, 18:01 ja też uważam że to jakaś bzdura ... też jestem w związku panna-panna ... miłość od pierwszego wejrzenia :) także pamiętajcie że nie we wszystko trzeba wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja CO ZA BZDURY:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:06 Ja jestemw takim "nudnym" związku:) wcale mi sie nie nudzi. Łączy nas wspólna pasja itp. itd. Zupełnie nie trafiony opis:) Chociaz mój poprzedni związek- tez z facetem "panną" pasowałby idealnie do tego opisu..tylko......róznice nie wynikaly z takiego a nie innego znaku, tylko z jego brakiem ambicji i ciemnocie..poprostu nic, a nic go nie interesowało..oprócz siedzenia przed TV Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta29 Re: PANNA - PANNA IP: 217.153.145.* 08.09.05, 12:54 Ja jestem w związku panna z panną od prawie czterech lat i jest OK. Wszystko zależy od wyrozumiałości, toleracji i miłości jaką się w związek wkłada. Panna i panna jest doskonałym połączeniem właśnie dlatego, że osoby te są bardzo podobne i zdają sobie z tego sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablica84 Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:49 o i to mnie cieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniPanna Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:38 Jestem 31 lat żoną Pana-Panny. Mój facet jest Panną nietypową, fantazjuje na okrągło, ma pełno szalonych pomysłów. Trudno za nim nadążyć. Nie jest skąpy i porządnicki. Ja jestem jeszcze bardziej rozrzutna i jeszcze bardziej nieporządna. Stereotypy o znakach nie zawsze się sprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amber Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:57 Hmmm....osobiście się z tym nie zgadzam...dogadujemy się świetnie, nasz związek polega na uzupełnianiu się a nie na konfliktach, staramy się ich uniknąc za sprawą tego, jak bardzo nam na sobie zależy. Od początku czulismy, ze nasz związek będzie doskonały..póki co tak jest..Samo to, ze to była "miłośc od pierwszego wejrzenia", rozumiemy sie bez słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:45 Nonsens !!! niezgadzam sie z tym to jakaś bzdura, jestem w takim związku kilka dobrych lat i wszytko dąży nie do rozstania, lecz wręcz przeciwnie do zawacia związku na długo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
de-bordo Re: PANNA - PANNA 07.10.05, 13:42 Idzie 16 rok związku Panny Panny - inne znaki chińskie, inne numery w numerologii ale dopełniające się. MOże to zabrzmi głupio - ale my się zwyczajnie lubimy i przyjaźnimy - pewnie jako obcy też byśmy mieli masę tematów do rozmów i okazji do przeżywania razem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na odwrót!!! Re: PANNA - PANNA IP: *.sm-rozstaje.pl 08.10.05, 09:21 to co piszecie kompletnie sie nie zgadza,ja panna jestem z moim mężczyzną-panną juz bardzo długo i kocham go z każdym dniem coraz mocniej,kocham go tak bardzo że poszłabym za nim w ogień,on mówi że czuje dokładnie to samo,planujemy ślub i mamy już wymyślone imiona dla naszych dzieci,z nim nie da sie nudzić,mogłabym spędzać z nim każdą minutę mojego życia,jak widzicie ten horoskop to same bzdurki,nie wierzcie we wszystko bo możecie dużo stracić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel_wrl Re: PANNA - PANNA IP: *.crowley.pl 12.10.05, 23:59 Panna i panna to polaczenie osobliwe. Dwie osoby z natury ciekawe swiata. Byc moze przychodza chwile milczenia, ale nawet wtedy jest ok, bo sa obok siebie. Potrafia ze soba byc, nawet gdy nie ma wielkiej namietnosci, bo to ludzie dialogu. Nie sa otepiali seksualnie, potrafia miec naprawde niezly temperament. oboje powaznie mysla o zyciu. jestem panna i ona tez. Najdziwniejsze jest to, ze oboje jestesmy pannami biegunowymi, jedno z poczatku, drugie z konca zodiaku. I - mimo ze bardzo podobni - to jednak rozni. Powiem tylko jedno, ani razu nie bylo miedzy nami powaznej klotni, umiemy rozmawiac, a to jest wazne. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: PANNA - PANNA IP: *.chello.pl 16.10.05, 20:02 kompletnie sie z tym nie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:48 gdybym uwierzyla w te przesady juz dawno nie bylabym najbardziej szczesliwa osoba pod sloncem.z kazdym dniem jast z moja ,,panienka,, jeszcze ciekawiej a nie coraz nudniej! nie warto czasem wierzyc w horoskopy...zwiazek panna-panna jest idealny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malazaba Re: PANNA - PANNA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.05, 12:59 mam męża pannę i to urodzonego w tym samym dniu co ja 25 sierpnia . Kompletnie się różnimy i dogadujemy . On wogóle nie ma cech panny .Jesteśmy razem 6 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:53 A ja bardzo kocham mojego feceta - panna i nigdy nie miałam mężczyzny, z którym się tak rozumiałam. Wg mnie nie jesteśmy podobni ale bardzo się wzajemnie wspieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agunia Re: PANNA - PANNA IP: 83.9.60.* 08.12.05, 15:05 Co za bzdury! My jesteśmy 'Panny'oboje i nigdy się ze sobą nie nudzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:21 uważam że jest coś w tym, gdyż ja jak i mój chłopak jesteśmy spod tego znaku i często się kłucimy o wszystko i w sumie o nic kocham Go ale czy to ma sens?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:10 zgadzam sie z tym horoskopem:) ja i mój były bylismy z tego samego dnia i miesiaca!!! to wyobrazcie sobie jaka to dopiero była poraszka:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igafroja Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:36 a pużniej zaczynają się łączyć!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 19:28 moim zdaniem horoskopy nie moga przesadzic czyjegos zwiazku ale moze w tym pomoc.jak postepowac i jak prawidlowo dotrzec do drugiej osoby.ale jezeli chodzi o zwiazekPAN PANNA I PANI PANNA. to jest to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan panna czy wato w to wiezyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:32 i co ja mam teras zrobic jak zakochałem sie w dziewczynie pannie i ona chyab tesz do mie cos czuje wiec zaryzykuje i bende walczyc o nia bo zalezy mi na niej najwyzej bende cierpiec, moze tak o niej zapomne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 10:39 w zupełności nie zgadzam sie z tym horoskopem,jestem z panną i jest mi bosko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołeczek Re: PANNA - PANNA IP: 82.177.1.* 13.01.06, 18:14 jestem szczesliwa w związku chociaz jestesmy oboje pannami to wzajemnie sie rozumiemy i pomagamy sobie a co najważniejsze sie kochamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:00 W moim zwiąsku jednak jest trochę inaczej. Świetnie się rozumiemy i i nam zawsze wszustko wychodzi wspólnie. Jest ok. I myślę że nie w stosunku do wszystkich sprawdza się ten horoskop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola888 Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:52 Jeszcze kilka lat temu wyrazałabym się podobnie, że to dobry związek, w miarę stabilizowany, podobne cechy charakteru, podobne wartości w życiu, do dnia,kiedy pojawiła się kobieta rozrywkowa, napewno z innego znaku, wymieniona już na kolejną, czy to docelowa przystań-też niewiadomo. Teraz już wiem, że mężczyżnie z tego znaku, na pewnym etapie życia zaczyna się nudzić, poszukuje fanfar, czy trzęsienia ziemi, potrafi zniszczyć wszystko, drugiego człowieka, myśląc o sobie. Życzę wszystkim paniom-ponom , mającym wspólny znak, aby żyli do końca szczęśliwie,samych słonecznych dni. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: PANNA - PANNA IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.06, 18:44 NIE ZGADZAM SIĘ Z TYM HOROSKOPEM. JESTEM ZWIĄZANA Z PANEM "PANNĄ" OD PONAD 5 LAT I JEST WSPANIALE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PANNA - PANNA IP: *.orange.pl 30.01.06, 11:02 skad ja to znam...zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PANNA - PANNA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.06, 23:59 To moj przypadek. Oboje spod panny. X jest wyjatkowy, ale dobrze go nie znam. Robi wszystko, abym pomyslala, ze darzy mnie niechecia, ale czasem ukradkiem na mnie patrzy. Obojetnosc czy niesmialosc ? Nie jestem dluzna, ignoruje go na calej linii. Aby sie nie odkryc. I nie dac mu satysfakcji (X kreuje sie troszke na "macho"). Im dluzej tkwie w niepewnosci, tym wiecej o tym mysle. To moglby byc fajny zwiazek, wiem o tym, ale fakty sugeruja, ze to tylko moja wyobraznia. Umysl panny jest dla mnie wiezieniem. Racjonalnie podchodzac do sprawy - nie mam szans. Ascendent wodnika krzyczy, cos jest na rzeczy. W innych sprawach intuicja mnie nie myli, tu jestem zagubiona. Aby sie bardziej nie meczyc, wykasowalam znajomosc z pamieci. Mam na szczescie inne zajecia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:33 ja niezgadzam sie z tym horoskopem jestem z chlopakiem pół roku moze to niewiele ale jest nam razem bardzo dobrze i nie mamy zamiaru sie rozstac a poza tym w innych horoskopach pisze ze panna z panną to idealny związek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:05 wszystko sie zgadza fajny horoskop Odpowiedz Link Zgłoś