Dodaj do ulubionych

PANNA - PANNA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:47
Oj tak zgadazam sie z tym horoskopem w 100%.Tak bowiem bylo w moim zwiazku
poki sie nie rozstalismy.:(.
Obserwuj wątek
    • Gość: K Re: PANNA - PANNA IP: *.chello.pl 23.07.05, 22:39
      nio ja teraz mam wlasnie sytuacje ze juz prawie jestesmy razem panna panna i
      niewiem czy mamy byc razem bo sie tego tyle naczytalam ze to nie na dluzsza
      mete:(
      • Gość: Justek Re: PANNA - PANNA IP: *.gshydro.pl / *.gshydro.pl 23.08.05, 11:26
        A ja się nie zgadzam. Dwie zodiakalne panny sa ze soba od prawie 5 lat i nie
        borykamy się z ww problemami.Nie brakuje nam polotu ani fantazji. To jakieś
        bzdury!!!!!!!!!!
        • Gość: Andula Re: PANNA - PANNA IP: 213.241.40.* 23.08.05, 18:01
          ja też uważam że to jakaś bzdura ... też jestem w związku panna-panna ...
          miłość od pierwszego wejrzenia :) także pamiętajcie że nie we wszystko trzeba
          wierzyć...
          • Gość: ja CO ZA BZDURY:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:06
            Ja jestemw takim "nudnym" związku:) wcale mi sie nie nudzi. Łączy nas wspólna
            pasja itp. itd. Zupełnie nie trafiony opis:)
            Chociaz mój poprzedni związek- tez z facetem "panną" pasowałby idealnie do tego
            opisu..tylko......róznice nie wynikaly z takiego a nie innego znaku, tylko z
            jego brakiem ambicji i ciemnocie..poprostu nic, a nic go nie
            interesowało..oprócz siedzenia przed TV
            Pzdr.
        • Gość: berta29 Re: PANNA - PANNA IP: 217.153.145.* 08.09.05, 12:54
          Ja jestem w związku panna z panną od prawie czterech lat i jest OK. Wszystko
          zależy od wyrozumiałości, toleracji i miłości jaką się w związek wkłada. Panna
          i panna jest doskonałym połączeniem właśnie dlatego, że osoby te są bardzo
          podobne i zdają sobie z tego sprawę.
        • Gość: diablica84 Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:49
          o i to mnie cieszy:)
      • Gość: ja Re: PANNA - PANNA IP: *.telemedia.hu 08.06.07, 18:53
        123
    • Gość: pani panna Re: PANNA - PANNA IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.05, 22:53
    • Gość: PaniPanna Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:38
      Jestem 31 lat żoną Pana-Panny. Mój facet jest Panną nietypową, fantazjuje na
      okrągło, ma pełno szalonych pomysłów. Trudno za nim nadążyć. Nie jest skąpy i
      porządnicki. Ja jestem jeszcze bardziej rozrzutna i jeszcze bardziej
      nieporządna. Stereotypy o znakach nie zawsze się sprawdzają.
    • Gość: Amber Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:57
      Hmmm....osobiście się z tym nie zgadzam...dogadujemy się świetnie, nasz związek
      polega na uzupełnianiu się a nie na konfliktach, staramy się ich uniknąc za
      sprawą tego, jak bardzo nam na sobie zależy. Od początku czulismy, ze nasz
      związek będzie doskonały..póki co tak jest..Samo to, ze to była "miłośc od
      pierwszego wejrzenia", rozumiemy sie bez słów.
      • lollo2 Re: PANNA - PANNA 16.04.07, 21:12
        nie pasuje
    • Gość: rafał Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:45
      Nonsens !!! niezgadzam sie z tym to jakaś bzdura, jestem w takim związku kilka
      dobrych lat i wszytko dąży nie do rozstania, lecz wręcz przeciwnie do zawacia
      związku na długo !!!
    • de-bordo Re: PANNA - PANNA 07.10.05, 13:42
      Idzie 16 rok związku Panny Panny - inne znaki chińskie, inne numery w numerologii
      ale dopełniające się.

MOże to zabrzmi głupio - ale my się zwyczajnie lubimy i przyjaźnimy - pewnie
      jako obcy też byśmy mieli masę tematów do rozmów i okazji do przeżywania razem.
      Pozdrawiam
    • Gość: na odwrót!!! Re: PANNA - PANNA IP: *.sm-rozstaje.pl 08.10.05, 09:21
      to co piszecie kompletnie sie nie zgadza,ja panna jestem z moim mężczyzną-panną
      juz bardzo długo i kocham go z każdym dniem coraz mocniej,kocham go tak bardzo
      że poszłabym za nim w ogień,on mówi że czuje dokładnie to samo,planujemy ślub i
      mamy już wymyślone imiona dla naszych dzieci,z nim nie da sie nudzić,mogłabym
      spędzać z nim każdą minutę mojego życia,jak widzicie ten horoskop to same
      bzdurki,nie wierzcie we wszystko bo możecie dużo stracić!
    • Gość: pawel_wrl Re: PANNA - PANNA IP: *.crowley.pl 12.10.05, 23:59
      Panna i panna to polaczenie osobliwe. Dwie osoby z natury ciekawe swiata. Byc
      moze przychodza chwile milczenia, ale nawet wtedy jest ok, bo sa obok siebie.
      Potrafia ze soba byc, nawet gdy nie ma wielkiej namietnosci, bo to ludzie
      dialogu. Nie sa otepiali seksualnie, potrafia miec naprawde niezly temperament.
      oboje powaznie mysla o zyciu. jestem panna i ona tez. Najdziwniejsze jest to,
      ze oboje jestesmy pannami biegunowymi, jedno z poczatku, drugie z konca
      zodiaku. I - mimo ze bardzo podobni - to jednak rozni. Powiem tylko jedno, ani
      razu nie bylo miedzy nami powaznej klotni, umiemy rozmawiac, a to jest wazne.
      Pozdrawiam ;)
    • Gość: magda Re: PANNA - PANNA IP: *.chello.pl 16.10.05, 20:02
      kompletnie sie z tym nie zgadzam
      • Gość: ja Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:48
        gdybym uwierzyla w te przesady juz dawno nie bylabym najbardziej szczesliwa
        osoba pod sloncem.z kazdym dniem jast z moja ,,panienka,, jeszcze ciekawiej a
        nie coraz nudniej! nie warto czasem wierzyc w horoskopy...zwiazek panna-panna
        jest idealny!
    • Gość: malazaba Re: PANNA - PANNA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.05, 12:59
      mam męża pannę i to urodzonego w tym samym dniu co ja 25 sierpnia . Kompletnie
      się różnimy i dogadujemy . On wogóle nie ma cech panny .Jesteśmy razem 6 lat .
      • Gość: iza Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:53
        A ja bardzo kocham mojego feceta - panna i nigdy nie miałam mężczyzny, z którym
        się tak rozumiałam. Wg mnie nie jesteśmy podobni ale bardzo się wzajemnie
        wspieramy.
    • Gość: Agunia Re: PANNA - PANNA IP: 83.9.60.* 08.12.05, 15:05
      Co za bzdury!
      My jesteśmy 'Panny'oboje i nigdy się ze sobą nie nudzimy.
    • Gość: kura Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:21
      uważam że jest coś w tym, gdyż ja jak i mój chłopak jesteśmy spod tego znaku i
      często się kłucimy o wszystko i w sumie o nic kocham Go ale czy to ma sens?...
    • Gość: nieznany Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:10
      zgadzam sie z tym horoskopem:) ja i mój były bylismy z tego samego dnia i
      miesiaca!!! to wyobrazcie sobie jaka to dopiero była poraszka:P:P
    • Gość: igafroja Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:36
      a pużniej zaczynają się łączyć!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: panienka Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 19:28
      moim zdaniem horoskopy nie moga przesadzic czyjegos zwiazku ale moze w tym
      pomoc.jak postepowac i jak prawidlowo dotrzec do drugiej osoby.ale jezeli
      chodzi o zwiazekPAN PANNA I PANI PANNA. to jest to prawda
    • Gość: pan panna czy wato w to wiezyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:32
      i co ja mam teras zrobic jak zakochałem sie w dziewczynie pannie i ona chyab
      tesz do mie cos czuje wiec zaryzykuje i bende walczyc o nia bo zalezy mi na
      niej najwyzej bende cierpiec, moze tak o niej zapomne
    • Gość: ala Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 10:39
      w zupełności nie zgadzam sie z tym horoskopem,jestem z panną i jest mi bosko
    • Gość: aniołeczek Re: PANNA - PANNA IP: 82.177.1.* 13.01.06, 18:14
      jestem szczesliwa w związku chociaz jestesmy oboje pannami to wzajemnie sie
      rozumiemy i pomagamy sobie a co najważniejsze sie kochamy
    • Gość: xxxxxxx Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:00
      W moim zwiąsku jednak jest trochę inaczej. Świetnie się rozumiemy i i nam
      zawsze wszustko wychodzi wspólnie. Jest ok. I myślę że nie w stosunku do
      wszystkich sprawdza się ten horoskop.
      • Gość: ola888 Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:52
        Jeszcze kilka lat temu wyrazałabym się podobnie, że to dobry związek, w miarę
        stabilizowany, podobne cechy charakteru, podobne wartości w życiu, do
        dnia,kiedy pojawiła się kobieta rozrywkowa, napewno z innego znaku, wymieniona
        już na kolejną, czy to docelowa przystań-też niewiadomo. Teraz już wiem, że
        mężczyżnie z tego znaku, na pewnym etapie życia zaczyna się nudzić, poszukuje
        fanfar, czy trzęsienia ziemi, potrafi zniszczyć wszystko, drugiego człowieka,
        myśląc o sobie. Życzę wszystkim paniom-ponom , mającym wspólny znak, aby żyli
        do końca szczęśliwie,samych słonecznych dni. Pozdrawiam.
    • Gość: Basia Re: PANNA - PANNA IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.06, 18:44
      NIE ZGADZAM SIĘ Z TYM HOROSKOPEM. JESTEM ZWIĄZANA Z PANEM "PANNĄ" OD PONAD 5
      LAT I JEST WSPANIALE!!!!!!!!!
    • Gość: :) Re: PANNA - PANNA IP: *.orange.pl 30.01.06, 11:02
      skad ja to znam...zgadzam sie w 100%
    • Gość: xyz Re: PANNA - PANNA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.06, 23:59
      To moj przypadek. Oboje spod panny. X jest wyjatkowy, ale dobrze go nie znam.
      Robi wszystko, abym pomyslala, ze darzy mnie niechecia, ale czasem ukradkiem na
      mnie patrzy. Obojetnosc czy niesmialosc ? Nie jestem dluzna, ignoruje go na
      calej linii. Aby sie nie odkryc. I nie dac mu satysfakcji (X kreuje sie troszke
      na "macho"). Im dluzej tkwie w niepewnosci, tym wiecej o tym mysle. To moglby
      byc fajny zwiazek, wiem o tym, ale fakty sugeruja, ze to tylko moja wyobraznia.
      Umysl panny jest dla mnie wiezieniem. Racjonalnie podchodzac do sprawy - nie
      mam szans. Ascendent wodnika krzyczy, cos jest na rzeczy. W innych sprawach
      intuicja mnie nie myli, tu jestem zagubiona. Aby sie bardziej nie meczyc,
      wykasowalam znajomosc z pamieci. Mam na szczescie inne zajecia ;-)
    • Gość: Mariolka Re: PANNA - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:33
      ja niezgadzam sie z tym horoskopem jestem z chlopakiem pół roku moze to
      niewiele ale jest nam razem bardzo dobrze i nie mamy zamiaru sie rozstac a poza
      tym w innych horoskopach pisze ze panna z panną to idealny związek
    • Gość: kaska Re: PANNA - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:05
      wszystko sie zgadza fajny horoskop

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka