Gość: Nothing PANi - PANNa IP: *.chello.pl 27.06.07, 20:04 Jestem w zwiazku z panem Panna i ja tez jestem Panna dogadujemy sie swietnie i w rozmowach i w sexie ...jest fantastycznie .... nigdy nie czułam sie tak dobrze jak z nim..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia PANNA - PANNA IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 23.01.08, 12:02 hej ja tez jestem w zwiazku panna-panna i bardzo jestem szczesliwa z tego powodu bo moj partner jest moja pokrewna dusza a po drugie za rok sie pobieramy i niewyobrazam sobie zycia bez niego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK PANNA - PANNA IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 23.01.08, 19:58 Nie zgadzam sie... moja partnerka jest z pod tego samego znaku zodiaku co ja czyli Panny====== jest cudownie pod kazdym wzgledem ,wspaniale sie rozumiemy i dogadujemy.Mysle ze lepiej byc nie moze... Oczywiscie zdarzaja sie chwilami upatki i wzloty ale to jest chyba normalna kolej rzeczy.Nie zamienilbym jej nigdy na kogokolwiek.Zyczylbym wszystkim o tych znakach zodiaku takiej harmonii jaka jest w naszym zwiazku. Pozdrawiam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan panna PANNA - PANNA IP: *.netmax.net.pl 28.01.08, 18:29 poznałem nie dawno atrakcyjna panią panna ale pierwsza randka nam nie wyszła, mimo to niemoge zapomnieć o niej.A kiedy do niej pisze TO mówi że nic z tego nie wyjdzie i że nie mam sobie robić nadziei.Zależy mi na niej,chciałbym być przy niej i kocham ją.Jak zdobyć panią panna? proszę o rade pomóżcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika PANNA - PANNA IP: *.cable.ubr02.stav.blueyonder.co.uk 13.01.09, 22:03 moj maz tez jest panna tak jak ja. jestesmy razem 4 lata i jak na razie jest fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesliwa! PANNA - PANNA IP: *.chello.pl 01.05.09, 20:56 nie zawsze jest kolorowo! wiadomo! ale jestem z ta moją panną juz 3 lata i jest cudownie! dogadujemy sie chociaz czasem mamy odmienne zdania... potrafimy sie sfochać na siebie na minute a pozniej usiąść i wszystko dokladnie obgadac!:) o co poszło i dojsc do kompromisu!! jest cudnie:) aaa i urodziliśmy sie w tym samym dniu:) tylko rok po roku takze wg gwiazd powinniśmy byc identyczni a to sie nie sprawdza...;p Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: PANNA - PANNA 07.03.23, 13:09 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś