Dodaj do ulubionych

RYBY - SKORPION

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:56
No i sie nie zgadzam ;-)W związku jaki tworzymy z moim ukochanym, to ja jestem
tą silniejszą osobowością, mimo, że jestem rybką. Jest nam super i mimo 7 lat
nie wieje nudą i nikt żadne z nas nie uważa drugiego za partnera niedobranego ;-)
Horoskopy w życiu mało znaczą.
Najważniejsza jest miłość i chęć zrozumienia drugiej osoby.
Obserwuj wątek
    • kaaami4 Re: RYBY - SKORPION 05.08.05, 08:05
      oczywiscie,ze nie ma obowiazku zwalania odpowiedzialnosci na gwiazdy.. Tak nam
      ze sobą, jak to sobie wymyslimy.. Ja tez mam przy swoim boku Skorpionika i nie
      zamienilabym go na nikogo innego. Absolutne partnerstwo, żadnych konfliktow, kto
      ma rzadzic:) i tak ma byc ! pozdrawiam - j.
    • Gość: scorel Re: RYBY - SKORPION IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:06
      ale wam zazdroszcze ... :(
      • Gość: kaaami4 Re: RYBY - SKORPION IP: 83.238.41.* 10.08.05, 15:46
        a czego zazdroscisz? przeciez wszystko mozna samemu stworzyc tak jak sie chce :)
        • Gość: scorel Re: RYBY - SKORPION IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:18
          zazdrosze bo sam jestem zakochany w Rybce a ona woli byc z innym :((( a ja ją
          tak kocham ...
          • fishka76 Re: RYBY - SKORPION 17.08.05, 10:57
            ja przyznam ze pewien Skorpion zafascynował mnie swego czasu bardzo ale to
            bardzo... Wyjechaliśmy nawet razem za granice na krótkie wakacje i klapa....
            Nie mogłam znieśc jego "fajtłapstwa"... Choić doskonale na m sie rozmiawalo,
            odkryłąm ze ja Ryba potrzebuje kogoś energicznego, bystrzejszego ode mnie i
            zaradniejszego....Nie mogłam niesc widoku jak nie wiedział w którym kierunku
            iśc itp... A była to np. droga powrotna... Wiec po powrocie powiedziałam mu
            adio....także njie każda Ryba ze Skorpionem stworza udane stadło...
          • Gość: iza33 Re: RYBY - SKORPION IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 15:08
            pozdrawiam wszystkich skorpionów tych niedopieszczonych i tych zrealizowanych
            ja wierze że wszyscy jesteście super facetami rybka
          • Gość: iza33 Re: RYBY - SKORPION IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:37
            musze coś dodać po doświadczeniu od skorpionka.Cierpliwości to im brak i
            pomimo, że są dość konkretne to nie mówią co czują a szkoda bo przez to wiele
            nieporozumień no i wtedy szykują zemstę.Zapominają przy tym, że rzucają bronią
            obosieczną.A co do bólu, jako rybka nie lubuje się w odwetach... poczekam,żółć
            wypłynie,spal mnie ja i tak się odrodzę,boli jak pusto i tracisz wiarę w
            miłość.Lekarstwo - dużo kochać i kogo się da i na wszelkie sposoby.A w głębi
            serca i tak jest miejsce dla wrednego skorpionka i nie wyrzucę go.Rybki zawsze
            wierzcie w miłość,potraficie wybaczać,te pustynne stworzenia nie potrafią...
        • Gość: Skorpionka Re: RYBY - SKORPION IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.08.05, 03:04
          Ryby zwlaszcza Panowie sa wspaniali,bardzo zgodni,towarzyscy,dbaja o dom i
          rodzine,cenia ambitne i odwazne kobiety.
        • Gość: Amelia34 Re: RYBY - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:14
          tu ja rybka ....pozdrawiam wszystkie okropne skorpiony....bo to 100 %
          faceci....ich wady są ich zaleatmi...
      • princessalesna Re: RYBY - SKORPION 28.08.05, 12:20
        ja sie zgadzam w 100% wszystko sie sprawdzilo w moim wypadku co do slowa!!!!
    • Gość: D@rCjo Re: RYBY - SKORPION IP: 82.114.74.* 27.08.05, 11:21
      I ja tez sie nie zgadzam. Jestem Ryba a ukochana jest Skorpionem. Na poczatku,
      gdy uczucie było młode, były starcia, sypały się iskry itd. Ale teraz po 6
      latach moj przecudowny Skorpionek jest mi całkowicie uległy, a ja choć nie do
      końca chcę dominuję.Muszę teraz robić wszystko aby "wyrównać szanse ;))) A nie
      jest to latwe!!! Pozdrawiam!!!
    • Gość: MarP Re: RYBY - SKORPION IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 28.08.05, 14:55
      bzdury
    • Gość: LiLa Re: RYBY - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:30
      rozrywka.onet.pl/horoskopy/horoskop_part.html.php3
      :)
      czy powinnam dodawac cos jeszcze ... ?? chyba tylko tyle, ze "moja" wersja
      horoskopu bardziej sprawdza sie w moim zyciu ;) ktorego czescia jest moj
      ukochany Skorpionek !!
    • Gość: gosha Re: RYBY - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:21
      tak jak villemo nie zgadzam sie z autorem, to ja ryba jest silniejsza, a co do
      nudy, to moj maz twierdzi, ze po 10 latach znajomosci nadal mnie nie zna.
    • Gość: Kusia Re: RYBY - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:19
      jednym słowem: goofno prawda:P ja i mój Skorpionik jesteśmy dla siebie
      stworzeni:P i wcale nie jest nudno... choć z tymi uczuciami to sie zgadza
      poniekąd...;)
    • Gość: chrupusia Re: RYBY - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:17
      Jesteśmy razem z moim Kochanym Urwisem rok i choć wrodzone cechy skorpionów
      nieraz ciężko wytrzymać to Kocham Go max!!!I tworzymy nie tylko udany związek
      ale także doskonale zgrany duet!!!!!Najlepszy sposób na Skorpiona to trzymać go
      krótko!!!!!
    • Gość: niewazne Re: RYBY - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:58
      gó.. prawda !!!!!!!!!!!
      • Gość: 33 Re: RYBY - SKORPION IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:58
        patrząc na mego syna skorpiona -krótkie trzymanie to z jego strony opór,
        agresja i złośliwość, jest cholernie wrażliwy na p. swej godności, lepiej go
        nadto chwalić a swoje robić b. dyplomatycznie wymagający,złośliwość lepiej
        czas. ignorować i zrobić smutną minę,ale też nie lubi kobiet słabych,b. ważna
        jest szlachetna postawa ojca,cały czas żąda zapewnienia że jest kochany,
        więc... krótko....-oznacza to jak myśliwemu nie dać polować i jak będzie czuł
        się taki facet
    • Gość: landrynka Re: Ryby-Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:21
      to jest prawie wszystko prawda w moim zwiazku mam nadzieje ze po przeczytaniu
      tego duzo zmienie w naszym zwiazku
    • Gość: Olimpia26 Re: ryby-skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:16
      Właśnie:)U mnie w związku też ja dominuje, a jestem przecież rybką:)coś nie tak
      z tym horoskopem. Jak żyje nie spotkałam cichej i zdominowanej rybki;)))
    • Gość: ryby ryby-skorpion IP: *.tkdami.net 22.04.07, 11:25
      niech skorpiony zdobędą się na więcej taktu.To głupota,że Ryba podporządkuje
      się Skorpionowi.Gdybym ja miała poddać się woli tego "terrorysty"to wolałabym
      się rozstać.Poza tym kolejna głupota w tym horoskopie to wzmianka że Skorpiony
      są silne.Ja bym nie nazwała uzależnienia od seksu i podłości wobec ludzi siłą.
      • Gość: wrednarybka Re: ryby-skorpion IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.07, 00:56
        wiecie - ja akurat zgadzam sie z tym w 90% - moze dlatego ze mi sie nie udalo ;)
        ale chyba rzeczywiscie cos w tym jest ...;) pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka