Dodaj do ulubionych

RYBY - BARAN

IP: *.pool8252.interbusiness.it 09.08.05, 19:45
uwaga ryby i barany - ten uklad nie wychodzi. moja ryba zdradzala mnie przez
30 lat, bez mojej wiedzy (tak tak) i teraz zaluje ze go nie zostawilam. zle
uklady trzeba likwidowac szybko, ale my zostalismy wychowani w "innym wieku". Maka
Obserwuj wątek
    • Gość: gocha@vp.pl Re: RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:16
      Nie zgodzę się ze stwierdzeniem że zwiazek ryby i barana " nie wychodzi", sama
      jestem w takim zwiazku i nie narzekam, sukces kazdego zwiazku zalezy od dwojga
      ludzi, jak do siebie podchodzą i czy siebie szanują
      • Gość: plazma Re: RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:23
        wychodzi wychodzi, wbrew pozorom, i to bardzo mocno :) mysle ze maja na to wplyw
        zdecydowanie bardziej rozbudowane czynniki niz astrologia sama w sobie,
        aczkowliek ja moje alter ego nosimy wszelkie znamiona typowosci zodiakalnej.
        Mimo to jest fanastycznie, zero nudy, wojna od czasu do czasu, (wybuchowe, ale
        krotkie starcia) swietnie sie uzupelniamy. Mysle, ze grunt to potrafic sie
        zbalansowac i byc otwartym. I szanowac sie przede wszystkim. Wtedy jest
        szczesliwie :)))
        pozdrawiam
      • Gość: lilka zdecydowanie zalezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:23
        Bylam z moim Baranem bardzo krotko rozstanie bylo pokojowe z racji odleglosci
        nie do pokonania, ze wzgledu na zobowiazania ktore trzymaja i jedna i druga
        strone w takim a nie innym miejscu na swiecie. Powodzenie takiego zwiazku
        zdecydowanie zalezy od tego na ile dojrzaly jest Baran i ile ognia ma w sobie
        Ryba. To bylo wspaniale kilka miesiecy w moim zyciu. Bylo duzo temperatury tak w
        dobrym jak i zlym tego slowa znaczeniu ale ja nadal go darze bardzo cieplymi
        uczuciami. Mysle ze to moj bardzo dobry przyjaciel. Pisze do mnie kiedy
        potrzebuje wsparcia i ja do niego. Oboje jestesmy teraz w innych zwiazkach ale
        to jest relacja, ktorej nie zamienilabym na nic innego. Wiem ze byloby trudno,
        gdybysmy byli razem, ale po tamtym zwiazku w ogole nie moglam sobie wyobrazic
        innego znaku. To wcale nie musi byc zla relacja. Trzeba duzo rozmawiac, bo
        podejscie do zycia jest troche odmienne, ale w naszym wypadku to akurat dzialalo
        w ten sposob, ze on sprowadzal mnie na ziemie i dawal wiele obiektywizmu, a ja z
        kolei wprowadzalam w jego zycie troche magii i szalenstwa i w ten sposob
        fantastycznie sie dopelnialismy. Nad kazdym zwiazkiem trzeba pracowac. Ja tam
        uwielbiam Barany :)
    • Gość: puma Re: RYBY - BARAN IP: *.wielun.tzg.pl 28.08.05, 14:24
      Nasze małżeństwo trwa juz 23 lata, choć nie bez burz. A właściwie głównie z
      burzami, ale bez siebie też nie umiemy żyć.Mamy sobie ciągle cos do zarzucenia,
      ale nie wyobrażam sobie życia u boku innego faceta. Choć czasem fantazjuję na
      ten temat, ale na fantazjach się kończy.
      • Gość: ```Iza Re: RYBY - BARAN IP: 80.51.253.* 04.09.05, 13:13
        też tak sądzę. Moj rybek często mnie denerwuje ale nie mogła bym być z nikim
        innym, choć czasem o tym myślę ale tylko myślę. :)
        • Gość: Ryba Re: RYBY - BARAN IP: *.76.classcom.pl 02.03.07, 23:59
          Mój Baranek też na początku był bardzo nieśmiały, ale ja byłam jeszcze bardziej.
          Dobrze, że miał na tyle odwagi by do mnie zagadać no i co? udało się jesteśmy
          szczęśliwi, choć jesteśmy ze sobą dopiero od kilku miesięcy to mam podstawy
          sądzić, że to będzie trwało nadal bo my się kochamy... I jak cudownie jest móc
          to powiedzieć. Kocham Cie mój Baranku:) Twoja Rybka...
    • Gość: pan ryba Re: RYBY - BARAN IP: *.aster.pl 24.09.05, 20:33
      wlasnie nasz sie rozlecial ale przetrwalismy 4 lata z wieloma burzami. Mysle ze
      jednak sie da. Nie jest latwo ale przeciez nalezy sie uzupelniac i to w tym
      zwiazku jest bardzo dobre.
      • Gość: Tina Re: RYBY - BARAN IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.09.05, 15:56
        A ja jestem z Barankiem juz dwa lata i jest suuuuper!!! To najlepszy facet na
        swiecie! No tak wiec teraz sie nie dziwie ze wy trwacie w burzach.... Najlepszy
        facet przeciez jest ze mna...:)
        • Gość: tulka Re: RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:23
          Ja jestem rybami, on jest baranem;) I zastanawiam się, skad przekonanie, ze
          barany sa wybuchowe, a rybki spokojne...u nas jest raczej odwrotnie;) Co
          prawda, znamy sie krociutko...ale kochamy się bardzo i mamy powazne plany.
    • Gość: aleks Re: RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:23
      ja tez jestem z Rybką, w naszym zwiazku to ja okazuje mu wiecej ciepła i
      miłości...bo on wiecznie jest zajety...jest kochany,ale potrafi mnie
      rozdraznic...ale przy nim staram sie opanowac emocje..i zauwazam, ze dzieki
      niemu jestem spokojniejsza..
      • spin_spin_sugar Re: RYBY - BARAN 03.12.05, 14:03
        "naszym zwiazku to ja okazuje mu wiecej ciepła i
        miłości...bo on wiecznie jest zajety"

no właśnie...:( nie wiem jak długo to zniesiesz , no ale życzę szczęścia, ja go
        nie miałam - też "jestem baranem";) byłam "z rybką" i nie wytrzymałam tego,
        czułam się po jakimś czasie zaniedbywana, a my kobiety-barany lubimy być
        podziwiane przez facetów (oczywiście odwdzięczając się) i zauważane

chodziłam smutna (co mój eks odbierał zapewne jako niezadowolenia itp.), miałam
        doła, jak chciałam pogadać to wychodziło na to, że to ja mam niby jakieś
        wymysły i on nie wie o co mi chodzi ehh...dużo by tu pisać, nie chce mi się -
        bo mam dobry humor;) i nie widzę potrzeby powracania do tego co było i psucia
        sobie nastroju, zaczęły sie niedomówienia itp. no i się w końcu rozstaliśmy...

być może są i wyjątki...ale troche prawdy w tych astrologicznych sprawach jest -
        trzeba się jakoś dobrać charakterami, temperamentami itp. - a to, że dane
        znaki zodiaku ze sobą "nie teges", może nie zawsze, ale dużo w tym prawdy
        • joanna.legosz Re: RYBY - BARAN 04.04.06, 16:42
          Nie wiem, czy to przypadek, czy nie, ale...
          Jestem od kilu lat z Rybką (on) - i ja Baran mam dokładnie takie odczucia, jak
          Ty...
          zdaje się, że ta rozbieżności charakterów doprowadzi i nas w końcu do rozstania.
          Chociaż paradoksalnie jako kumple sprawdzaliśmy się świetnie...
          • Gość: lilka kwestia płci jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:28
            wydaje mi sie, ze pani ryba z panem baranem jest w stanie zyc bardzo
            szczesliwie, natomiast pan ryba z pania baran raczej koniec koncow nie przejdzie
        • stefcianna Re: RYBY - BARAN 09.04.06, 23:32
          Jeżeli facet to Baran, to kobieta rybka z nim wytrzyma, ale jak jest odwrotnie
          to 80% katastrofa. Kobiety barany są zbyt władcze i zbyt zimne, sztywne w łóżku
          a faceci rybki lubią być dopieszczani..!!
          Faceci z pod barana lubią szybkie numerki, ale kobieta rybka umie nim tak
          zakręcić i podniecić, żeby on z siebie też coś dał
          • Gość: chimera Re: RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:54
            Jeśli facet to baran nie ma duzych problemów barany są nad opiekuńcze a ryby bardzo delikatne i spragnione opieki ryby powiny chamować impulsywnosci swoich partnerów w końcu są siłą spokoju. Baran potrzebuje dużo ciepła rtba da rade mu to zapewnić. w łużku to arany są mniej ruchliwe od ryb ryby nasają seksu pikanteri i twórczości.Ryby powiny dać sie zdominować baranę ale nie za bardzo też powiny podejmować decyzję. Wcale ryby nie są takimi pierdołami za jakie ma je baran.
            • Gość: gościuuu Re: RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:38
              ale pisać po polsku niestety nie potrafią...
              :(
          • Gość: lilka no wlasnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:29
            :)
          • Gość: kobieta-baran Re: RYBY - BARAN IP: 213.134.181.* 20.01.07, 12:23
            co ty pie*rzysz

ryba a jesteś?

kobiety barany to jedne z najbardziej temperamentnych, ognistych osób w zodiaku (jeśli już się bawić w astro) - wiem to po sobie

sztywna i nudna w łóżku - bardzo ciekawe...heh
            niejedna osoba by się zdziwiła

---

ale tak na marginesie to naiwni jesteście wierząc w jakieś tam zodiakalne połączenia - każdy ma swój charakter, a jedyne co jest mozliwe to fakty z horoskopów opisowych danej osoby - zbiór cech itp.

---

od połączenia lub nie-łączenia zależy to jakie cechy w drugiej osobie podobaja sie tej pierwszej, więc nie pie*rzcie od rzeczy...

zimna kłoda hahaha toście mnie ubawili :D
            • Gość: kobieta-baran Re: RYBY - BARAN IP: 213.134.181.* 20.01.07, 12:37
              ps. dla mni - jako kobiety-baran ryby są poprostu nudne

zdecydowanie wolę zabawiać sie ze strzelcami:)))

oni mają podobne do naszych temperamenty

---

co do płci facet baran - kobieta ryba sie nie wypowiadam, bo możliwe, że jest zupełnie na odwrót, tzn całkiem nieźle

pzdr
      • Gość: aryba Re: RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:18
        dokładnie tak samo jest u mnie. On Baran jest tym który mnie narwaną rybkę
        uspokaja.Jednak czasem przesadza. Ja potrzebuję trochę ruchu nie mogę w kułko
        słuchać tej paplaniny,że jest zmęczony, że to tamto. Niestety mu rybki jesteśmy
        wiercipiętki.
    • zakochana18 Re: RYBY - BARAN 07.12.05, 19:58
      ja tam jestem ze swoim barankiem 3 latka. jest ok. zdradzil mnie raz ale mu
      wybaczylam. sama niewiem czemu. chyba dlatego ze wszystko mi opowidzial w
      szczegolach. chodz do tej pory mu to wypominam a minely juz 3 miesiace od tego
      wydazenia i odkad sie dowiedzialam. zawsze wiedzialam ze to kiedys nastapi
      poniewaz jestem jego pierwsza powazna dziewczyna a po 2 zaczelismy ze soba
      chodzic majac po 16 lat. niezdazylismy sie wyzyc. i szczeze mowiac gdyby on
      mnie nie zdradzil to ja bym to zrobila. dziwnie to brzmi ale nasz zwiazek jest
      po tym mocniejszy a i ja mu bardziej ufam
    • Gość: Szczęśliwa Rybka Re: RYBY - BARAN IP: *.rybnet.pl 18.01.06, 19:00
      ja tez jestem z Barankiem od 6miesiecy i chodz na poczatku czesto sie
      klocilismy to z biegiem czasu jest coraz lepiej... Moj Baranek jest taki
      niesmialy ;] to ja pierwsza wyznalam mu milosc i okazywalam czulosc... kiedys
      nie byl romantyczny ale teraz jest przeslodki ;]tu nie chodzi o zodiaki ale o
      to jak komus na Tobie zalezy... ja czuje sie kochana bo moj misiaczek bardzo mi
      to okazuje ;]Wy Baranki to musicie sie oswaja :P <Kocham Cie Dawidku> ;]
    • krystyna_54 Re: RYBY - BARAN 20.01.06, 21:29
      Ryba i Baran to nie jest lukierkowa romantyczna para.Rybka- rozmarzona,a
      Baranek dumnie kroczy po ziemi.Wydaje mi sie,że lepiej gdy ona jest Rybką,a on
      Barankiem.My jesteśmy juz razem 29 lat.Ja bym tak chciała czasem zaszaleć,
      pofruwac na wysokości (często nie licząc sie z konsekwencjami), ale mójBaranek
      zaraz sciaga mnie na ziemie i czesto ratuje przed..niepotrzebnym ryzykiem.Tak
      trzeba go chwalić, ale z umiarem i pokazywać co nam Rybką się nie podoba.Za to
      Baranki daja nam poczucie bezpieczeństwa ,stabilizacji i nie jest wcale więcej
      wybuchowy od Rybek
    • nexajt Re: RYBY - BARAN 07.02.06, 13:02
      nasz zwiazek sie rozpadl, po ponad 3 latach. mimo milosci jaka sie darzymy
      (wiem, ze on mnie kocha, ja jego zreszta tez) nie potrafilam poprawnie
      funkcjonowac z moim baranem. roznice charakteru sa tak duze...zamiast coraz
      lepiej, w jego towarzystwie czulam sie coraz gorzej. nikt nie zniesie tak
      absurdalnej impulsywnosci, przesadnej checi dominacji i kontroli oraz
      notorycznej krytyki...tym bardziej, ze jestem jednostka bardzo ceniaca
      niezaleznosc, wzajemne zrozumienie i zaufanie. moj baran czesto tracil
      panowanie nad soba i to co potrafil powiedziec w takich chwilach bylo okropne i
      nieraz bezsensowne. dlatego uznalam, ze to nie fair kontynuowac zwiazek, skoro
      wiem, ze zadna z nas udana para...tesknie za nim, ale tak naprawde bedzie
      lepiej:(((
      • Gość: smutna rybka Re: RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 18:57
        hej. jestem z Baranem od prawie siedmiu lat to jest mój pierwszy facet i bardzo
        go kocham!! ale faktycznie ile mozna wytrzymać!! te jego wybuchy! szybko mu
        mija a ja ciagle mam to w główce!! nie raz już przechodzilismy burze ale wydaje
        mi sie że to dzieki mnie tak długo to wszystko wytrwało!! ale ja już nie mam
        siły!!! mieliśmy juz powazne plany za rok miał byc ślub!!! mam zyciowy
        problem!!! ale chyba do tego nie dojdzie!!! coraz bardziej myśle ze to nie to!!
        wiem ze mnie kocha ale nie potrafi chodz troszeczke zapanować!! a może nie
        chce!! juz sama nie wiem!! wiec pozdrawiam te Rybki i Baranki którym sie
        udało!!!
        • Gość: katola Re: RYBY - BARAN IP: *.eimg.pl 13.02.07, 15:25
          ten uklad w naszym wypadku spelnia sie w 100% poznalismy sie kiedy mielismy 13
          lat tak tak gowniarze wiem, mieszkalismy w innych miastach kontakt prawie
          zaden. ALe ktoregos dnia zadecydowalismy ze pojdziemy razem na studia. Mialam
          wtedy 18 lat on 19, obecnie mam 22 lata i nosze piekny pierscionek na palcu i
          czekamy na nasz slub. I nie byla to milosc od pierwszego wejrzenia bo kazde z
          nas mialo inne przygody zyciowe zanim zaczelismy byc razem. Moze to dlatego ze
          nie jestem typowa rybka a sama uwielbiam pewnych siebie mezczyzn. pozdrawiam i
          zycze milosci:)
    • Gość: akSe Re: RYBY - BARAN IP: *.pl 09.02.06, 21:01
      w sumie trochę tutaj prawdy jest bo mi ten związek się nigdy ale to nigdy nie
      znudzi ale i tak za bardzo nie wierze w te horoskopy bo sie nigdy nie
      sprawdzaja ;]
    • Gość: aga Re: RYBY - BARAN IP: *.olsztyn.mm.pl 19.04.06, 21:43
      treśc poniżej znalazlam na onecie w horoskopie partnerskim i co do mojego
      zwiazku z rybkiem sprawdza sie w 100%, stosuje sie do poniższych wskazówek i
      dzieki temu w naszym zwiazku jest wspaniale przez 6 lat, myśle ze gdyby nie to
      bylo by ciezko

Próba charakterów. Osoby spod znaku Ryb są najspokojniejszymi i najbardziej
      zrównoważonymi ludźmi ze wszystkich znaków. Jeżeli Pani Baran uzna to za oznakę
      słabości i nie będzie szanować swojego partnera, to jego wrażliwa natura tego
      nie wytrzyma. Pan Ryba to uczuciowy człowiek, który jest w stanie zrezygnować ze
      swego ego na rzecz partnerki. W zamian oczekuje ciepła i zrozumienia. Bardziej
      rozwinięta psychicznie kobieta Baran jest mu w stanie to zaoferować. Pojawi się
      wtedy szansa stworzenia udanego związku.

Pan Ryba jest łagodny, dzięki czemu jest w stanie nieco "utemperować" jej
      gwałtowną naturę. Na jej nadszarpnięte nerwy działa jak balsam. Ponadto jest
      żwawy i bystry. Ona energią i chęcią zdobywania świata potrafi go rozruszać i
      dodać pewności siebie. To ona będzie podejmować decyzje, wyznaczać cele i
      kształtować cały wizerunek rodziny. Pan Ryba chętnie na to przystanie, nie tylko
      z chęci uniknięcia awantur, ale także z czystego wygodnictwa. Będzie jednak
      sugerował partnerce różne rozwiązania. Lecz oczywiście ostatnie słowo będzie
      należało do niej. W życiu seksualnym Pani Baran musi respektować oczekiwania męża.

W Waszym domu będzie dużo zgody i zrozumienia, pod warunkiem, że Pani Baran
      będzie bardziej taktowna i subtelna. Nie zaszkodzi Ci posłuchać dobrej rady
      partnera. Rybo dobrze uczynisz, jeśli zatroszczysz się o atrakcyjne spędzenie
      wolnego czasu dla siebie i swojej partnerki.
      • alicja4021 Re: RYBY - BARAN 30.08.06, 16:44
        ryba-baran, jest to zbyt ogólnikowe, aby mozna było "robić przepowiednie"uda
        się czy się nie uda.jestem osobiście rybką ale damską ;), ale powiem wam, ze
        wszystkie rybki(znaki wodne)są bardzo wrazliwe, ......i zarazem nie zrozumiałe
        dla nikogo do końca. Ryby potrafią czasami same za sobą nie nadąrzać, więc
        trudno ,żedy ktoś za nimi nadąrzył :),to tak ogólnie, a duzo zalezy też od tego
        gdzie znajduje się jej wenus(planeta uczuć,serca,miłosci)ale to już "głębsza
        sprawa"
    • Gość: kasiczka693 Re: RYBY - BARAN IP: *.direct-adsl.nl 11.05.06, 23:19
      no nie wiem czy nie wychodzi, jestem już od jakiegoś czasu z "barankiem" i
      nawet pomimo różnicy kultur i religii (pochodzi z Turcji)jesteśmy szczęśliwi,
      co prawda zdarzają sie pewne krzyki, ale to są to tylko chwile bo już po 5
      minutach oboje sie z tego śmiejemy ;)
    • Gość: moni Re: RYBY - BARAN IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.05.06, 12:47
      taki uklad jest ok nie bójcie się jestem szalenie zakochana w baranie z wielką wzajemnościa
    • Gość: JA Re: RYBY - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:37
      kAŻDY Z NAS MA INNE DOŚWIADCZENIA NP. JA JESTEM RYBKĄ A TRAFIŁAM NA CHOLERNIE
      NUDNEGO BARANA. OCZYWIŚCIE WSZYSTKO SIE POSYPAŁO. MÓJ OJCIEC JEST Z POD ZNAKU
      BARANA ALE Z TAKIM CZŁOWIEKIEM JAK ON MOZNA KONIE KRASC, DLATEGO UWAZAM ZE
      KAZDY JEST INNY NIEZALEŻNIE OD JEGO ZNAKU ZODIAKU.
    • Gość: Art RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:12
      Naprawde udane polączenie byc moze nie jestem typowa ryba i moze dlatego moja
      pani baran ze mna wytrzymuje ale to prawda bedzie to bardzo namietny czuly
      kochajacy zwiazek ale i pelen kompromisow bo inaczej nie da rady:D
    • Gość: aga RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:03
      Jestem z barankiem od 6 lat i od 2 miesięcy jesteśmy małżeństwem. Jak na razie
      jesteśmy bardzo szczęśliwi! Baranowi trzeba po prostu często ustępować. On
      musi wiedzieć, że ropi po swojemu i w tedy pyta się mnie o radę. Na pewno jest
      wiery i szczeże oddaje mi swoje serce a ja jemu. Jest bardzo troskliwy a ja
      uwielbiam troszczyć sie o niego! Bywają czasami z naim problemy bo jest uparty
      jak osioł ale każdego baranka da się załagodzić.
    • Gość: Dorotka RYBY - BARAN IP: *.chello.pl 03.12.06, 01:14
      Przeczytalam parę opinii tutaj i chcialam powiedziec, ze ja jestem rybą, a mój
      chłopak baranem i faktycznie bywa ciężko, bo oboje mamy mocne charaketry (nie
      jestem typową Rybką ;) ale ogólnie bardzo dobrze nam razem ;) Chociaz on ma
      skłonności do ładnych dziewczyn to mimo to jest wierny jak pies ;)
      • wiolka53 Re: RYBY - BARAN 06.12.06, 12:22
        Zgadzam się, ja też jestem rybką i to raczej typową a on baranem nie do końca
        typowym i jest różnie bywa naprawdę ciężko al są też wspaniałe chwile,
        uzupełnaimy się. I nie wiem czy wszystkie barany tak mają ale on też ma
        skłonności do ładnych dziewczyn ale też jest mi wierny natomiast ja mu...hmm...
    • Gość: blib RYBY - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 10:52
      fakt ze ten uklad nie wychodzi ale to baran zdradzal ryby...
    • Gość: ewela RYBY - BARAN IP: *.dzierzgon.mm.pl 19.01.07, 20:47
      ryby i barany to bardzo udana para ja moja rybe bardzo kocham a ona kocha mnie.
    • kit_kat_chunky jam jest baranica:D 06.03.07, 13:35
      *tendencja do dominacji i przewodnictwa TAAK:)
      *impulsywność O TAAK:)
      *zdecydowany i silny - nie lubi osób słabych, które nie bronią swojego zdania
      PRAWDA! :)
      *lubi szukać wyzwań, więc jeśli ktoś nie jest dostatewcznie dużym wyzwaniem - to
      może powiedzieć goodbye HAHAHA PRAWDA:)
      *ciągłe zmiany i oryginalność - TAAK , MY BARANKI NIENAWIDZIMY STAGNACJI i tzw.
      sytuacji "stojcego stawu"; gdy nic się nie dzieje, jak najszybciej podążamy tam,
      gdzie coś się dzieje:))
      *Baranki nie mają zamiaru opanować swojej gwałtowności, bo jak to będą próbowały
      zrobić - to nie będą sobą i to juz będzie gra

dlatego nie ma sensu się zmuszać, tylko szukać kogoś podobnego do siebie
      ja wybieram : STRZELCAA!!
      haha:D
    • Gość: ****** RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 09:19
      według mnie to nie prawda bo mam chłopaka który jest z podznaku barana i jest
      opiekuńczy troskliwy szarmański itd i swietnie sie dogadujemy
    • Gość: mika RYBY - BARAN IP: 81.210.16.* 06.04.08, 17:44
      Jestem 1 rok i 8 mies z moim baranem i tak szczerze mówiąc, zaczynam
      mieć go dosyć.. Jeszcze do niedawna wydawało mi się, że jesteśmy
      idealnie dobraną parą... Mamy bardzo wiele wspólnych cech, jednakże
      różnice zdań i poglądów na bardziej istotne sprawy, które biorą
      tutaj górę... Drugiego człowieka poznaje się przez całe życie...
    • Gość: jensen RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 19:05
      spoko ja własnie esemesuje z rybka bo sam jestem barankiem nie wiem co z tego
      bedzie ale jesten zdziwiony bo wszyscy pisza ze rybki sa niesmiałe a tym czaseem
      to ona mnie podrywa troche dziwnie sie z tym czuje bo to ja chcuiiałbym ja
      • kabalarka Re: RYBY - BARAN 16.08.09, 15:02
        Zapraszam do dyskusji.
        • Gość: gosc Re: RYBY - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 17:34
          ja ryba ona baran jestem juz znia ponad rok i mysle ze trafilem w
          10tke duzo prawdy jest w tym ja ryba jestem spokojny czuły kochający
          zawsze pruboje rozwiazywac problemy rozmowa ona baran miła
          sympatyczna poprostu nie da sie jej nie lubic a nawet nie kochac
          jest rownierz kochająca ale pod warunkiem ze ma dobry nastruj
          naszczescie u nas przewaznie taki panuje ;) lecz jest rownierz
          wredna zawzieta i nie daje sobie nic wytlumaczyc ma wlasne zdanie i
          jego broni za wszelka cene trzeba jej czasami ulegac ale nie do
          konca trzeba z nia rozmawiac zeby pokazac ze tobie nie wszystko
          pasuje w jej zachowaniu. W tym zwiazku jest bardzo duzo miłości i sa
          momenty zgrzytów nie nalezy ich lekcewazyc i odkladac nalezy jednak
          dbac i pielegnowac i za nic w zyciu zaniedbywac. ten zwiazek