Gość: lol AIDA IP: *.acn.waw.pl 30.06.08, 13:53 od jutra(1.07.) startuje nowy program z Aida"zodiak" na tvn style, co wtorek o 23:15. :) przekarz dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisss Re: AIDA IP: *.lublin.mm.pl 02.07.08, 19:23 i jak z tym programem ktoś oglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamarakol@wp.pl Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt , proszę IP: 212.244.223.* 02.08.08, 13:32 czy ma Pani ten adres do Aidy? też go potrzebuję rozpaczliwie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chokus pokus Re: Wrozka Aida-może zna ktoś kontakt IP: *.acn.waw.pl 16.08.08, 11:31 chokus pokus >>>> kom. 602 358 649 kocham was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: WRÓŻKA AIDA IP: *.chello.pl 05.09.08, 21:30 dziewczyny, jezeli aida jest tak słynnym jasnowidzem to dlaczego nie przewidziała ze w gruzji bedzie wojna i pojechała cała rodzina? byłam u aidy 2razy i dotej pory nic sie nie sprawdziło. ona ma dar ale dla gwiazd normalni ludzie jej nie obchodza.to cwana chciwa baba. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera1951 Re: WRÓŻKA AIDA 14.09.08, 12:12 Jak to Ormianka.Łeb do kasiwa.Brawo Aida.Ale agrafkę od Ciebie noszę. Pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmine9 proszę o kontakt 18.09.08, 15:32 Witaj wadera, przeczytalam wlasnie Twoja wypowiedz na temat wrozki Aidy. Ostatnio mam bardzo wiele problemow i bardzo potrzebuje porady. Chcialam wlasnie z moim problemem zwrocic sie do Aidy, ale nigdzie nie moge dostac jej adresu ani tel. To bardzo wazna sprawa i pilna. Jesli masz do niej kontakt to bardzo bym Cie prosila o przeslanie mi go na maila: justynagwiazdka9@tlen.pl. Z gory Ci dziekuje, jasmine9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WRÓŻKA AIDA IP: *.static.as29550.net 12.04.12, 00:15 Jak sie po pierwszej wizycie nic nie sprawdzilo, to po cholere wyrzucac kolejne kilkaset zlotych? U mnie sie wiele rzeczy sprawdza z tego co przepowiedziala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola kontakt do aidy IP: *.chello.pl 13.09.08, 19:32 dziewczyny to jest nr do aidy na zaisy 602 358 649 pod ten nr tylko mozna wysylas smsy a na ten dzwonic tylko we wtorki 0228267143 POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Wrozka aida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 09:19 Czy wiecie moze PAnstwo czy Aida przyjmuje w Szczecinie badz w Poznaniu. Prosze o ODpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
ikeanew Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt 28.09.08, 13:25 też od dłuższego czasu szukam namiarów do tej Wróżki i... ciężko nic nie moge znaleźć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgola03 Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 00:37 znam jasnowidza z ostaszewa tez jest niezły mieszka w komórwce. po co szukac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 15:26 Aida siedzi na Viversum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irygator Ludzie, mamy XXI wiek !!! Opamiętajcie się! IP: *.chello.pl 02.12.08, 16:40 Przecież to zwykła naciągaczka, bierze ciężkie pieniądze od zdesperowanych, nieszczęśliwych i przerażonych kobiet, często nieszczęśliwie zakochanych lub podłamanych psychicznie, w depresji, a w zamian, jak każde tego typu dziwadło, opowiada brednie, jakieś niestworzone rzeczy wydumane w cwanej głowie. To świetna business- woman i dobra pani psycholog, która na dodatek ma znajomości w tzw. warszawce i jedzie na opinii, którą wyrobiła sobie występując w różnego rodzaju programach, gdzie się lansowała jako wieszczka, poetka i piosenkarka. Rzygać się chce na takich ludzi, bo to egoizm w czystej postaci, granie na ludzkich uczuciach, wykorzystywanie cudzych słabości. Zbijanie takiej kasy (swego czasu 300 złotych za 45 minut "porad", "wizji" i "przepowiedni") powinno być karalne, ale naiwni zawsze się znajdą. Kobieta ładna, to i karierę medialną i towarzyską zrobiła. Lepiej wydać te 300 złotych na fryzjera i/lub kosmetyczkę, którym też można się wyżalić, efekt ten sam. Do tego pozostaje ładna fryzura, dobra maseczka itp., a nie wrażenie rozmowy z nawiedzoną babą, która twierdzi, że ma monopol na prawdę absolutną. Inteligentne, światłe osoby, a przede wszystkim ludzie w depresji powinni omijać tego typu przybytki jak wróżka czy jasnowidz, chyba że ktoś chce popatrzeć na osobliwości w stylu baby z brodą, ciotki-klotki ze szklaną kulą albo "jasnowidza", co widzi oczyma duszy i "czyta w naszych myślach". Science-fiction to ja mam w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Ludzie, mamy XXI wiek !!! Opamiętajcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 18:42 a jaka jest obecnie cena wizyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Ludzie, mamy XXI wiek !!! Opamiętajcie się! IP: *.internetia.net.pl 02.01.13, 23:22 Ja tez bylam u Aidy, dwa lata temu. Z moich obserwacji, z tego co mi mowila mogłam wyciągnąć bardzo oczywista prawde: ze jest to bardzo dobry psycholog. Mam bardzo duza wiedze psychologiczna, duza intuicje i widzialam jedno ze ona nie miala zadnej wizji na moj temat. Mialam wrecz wrazenie, ze czekala az ja zaczne cos mowic zeby moc wydedukowac jakies fakty z moich wypowiedzi. I tak tez robila, starala sie ze wszystkich sil dedukowac, przekrecala to co ja powiedzialam i mowila wlasnymi slowami. Wszystko bylo bardzo bardzo ogólne i widzialam to, ze to jest moja ostatnia wizyta u wrozki w zyciu. Moze dla innych osob sprawdzily sie przepowiednie i moze kiedy ich zobaczyla miala wizje ale nie dla mnie. Mowila mi rzeczy, ktore sa zupelnie do mnie nie podobne. Bo to ze wyjde za maz i bede miala dzieci to wydaje sie mi bardzo ale to bardzo oczywiste, ale za 400 zl oczekiwalam wiecej konkretnych informacji. Wrecz jak widziala, ze mi sie jakas informacja nie podoba to zmieniala ja tak zebym ja byla zadowolona. Ja tez jestem stara manipulantka, i specjalnie zrobilam taki makijaz i tak sie ubralam, zeby wydedukowala mnie jako osobe zupelnie inna niz jestem. I tak tez zrobila. Powiem szczerze, ze intuicja mi mowila, ze ta kobieta nic nie widzi na moj temat, po prostu czulam to cala soba jak tam siedzialam. Czulam ze to bylo oszustwo, widzialam to czarno na bialym. Patrzac na nia, czytajac z jej mowy ciala, z oczu, widzialam to ze jest to po prostu dobry psycholog i bardzo dobry manipulator, ale nic poza tym.nigdy nie wierzylam we wrozki poniewaz uwazalam, ze ludzie pozniej sa pod wplywem tych przepowiedni i sami ja podswiadomie realizuja a wizyta u niej ostatecznie potwierdzila moje stanowisko. Prawde mowiac jak poszlam do niej to jeszcze mialam nadzieje, ze ona powie mi prawde i rzeczywiscie zobaczy moja przyszlosc, ale jak tam siedzialam to widzialam to ze krol jest nagi i ze to wszystko nieprawda. To bylo dosyc smutne odkrycie jak patrzylam na nia wtedy.Zaplacilam te 400zł i bylam totalnie przekonana w glebi duszy ze to nie bylo to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfg gdfs IP: *.xdsl.centertel.pl 05.12.08, 16:00 Witam! W internecie jest poświęcone wiele miejsca na strony, związane z tarotem, wróżbiarstwem, uzdrowicielstwem, i innymi praktykami związanymi z parapsychologia. Wiele osób korzysta z usług ludzi umieszczające reklamy na takich stronach. Jakże częste są nasze rozczarowania, po odbyciu wizyty u takiej osoby, okazuje się że nie wniosłą ona w nsze życie nic nowego, i nie ma zielonego pojęcia na dany temat. A my marnujemy tylko nasz czas oraz pieniadze na takich "szkodników". Dlatego też postanowiłem stworzyc blog, na którym znalazłby sie spis osób świadczących, takie usługi, na którym można by było wyrazić własną opinie, potwierdzoną konkretnymi argumentami na temat danej osoby. Ma to na celu przedewszystkim, ochrone nas, przed oszustami i jednoczesne okazanie wdzieczności, tym którzy na to zasługują. Ale żeby to było możliwe, potrzebuje waszej pomocy. Konkretnie prosze o przesłanie informacji (na adres podany niżej), o takich osobach, (imię, nazwisko, adres, nr kontaktowy, miejsce świadczenia usługi. oraz specjalność którą się zajmuje,), oraz na początek, opini na temat danej osoby. Chciałbym zebrać te informacje w jednym miejscu, aby były wiarogodne i dostępne dla wszystkich, aby każdy mógł z nich korzystać. Będe bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Zgłoszenia: blogczary@gmail.com Adres blogu: czary-mary.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: wrozka AIDA-może zna ktoś kontakt ,proszeo IP: *.aster.pl 01.01.09, 11:41 Profesor Kardiochirurg też ma talent i wiedze, a bierze za wizyte 100. Talent talentem, wielu ludzi ma talent różnego rodzaju. Jestem prawnikiem, chyba dobrym bo mam mnóstwo klientów i muszę sporo napracować się na owe 300zł. I mieć widzę oraz talent aby wybronić człowieka. I jeszcze jedno, najważniejsze jak sprawdzic czy to co mówi ta Pani jest prawdą. Byłam kiedyś u Szeptunek - trzech wraz z bliskimi mi osobami, zadnej różnicy. Było to ciekawe doświadczenie i nic poza tym. A tyle osób piszę, że im pomogły. A one tylko modlą się, palą len i leją wosk.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: wrozka AIDA-może zna ktoś kontakt ,proszeo IP: *.aster.pl 01.01.09, 11:44 Mówisz z taką pogardą o 50 zł. Wiesz ile godzn wielu ludzi musi na nie pracować. To może wszyscy powinni brać dużo wtedy zaczną nas cenić. Jestem masażystką, za masaż całego ciała biorę 50 zł, a trwa to około godziny. Według Ciebie jestem kiepska. Koleżanka ceni sie na 70. Ja biorę mniej aby mieć więcej klientek i zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: do betty IP: *.aster.pl 01.01.09, 11:54 Faktycznie elita. Ciekawe co powiesz jak bedziesz czekała na wizytę u onkologa lub kardiologa tak długo. Z tego co piszesz nie cenia się. Ż nowym rokiem zyczę rozsądku. Oglądałam program u Ewy Drzyzgi była tam Pani Aida. W tym programie była takze aktorka. Dla wielu osób 300-400 zł to drobne. Chodza do wróżki , jasnowidza bay wiedzieć co im los przyniesie. Dla nich to drobnr zatem chadzaja często, i zajmuja miejsca. Dlatego tak trudno dostac się do wielu wróżek. Co powien czas w modzie jest inna osoba. Niedawno była nia Pani Olga co leczyła jajkiem itd. I często nie ma to nic wspólnego z talentem i skutecznością danej osoby. Wystarczy aby chodziły tam znane osoby i działa to jak lep. W USA była kiedys sprawa, wizjoner i znany aktor założyli spółkę. Aktor w swoim środowisku często mówił o skuteczności wizjonera itd. napęczał mu klientów. Wiznoner stał się prawie guru w danym środowisku.Za wizyte bral 10 tys. dol. Cena szokująca. Ale dla zamożnych prestiz. A aktor i wizjoner dzielili się zyskami. Sprawa wyszła na jaw kiedy wizjoner przepowiedział ogromne zyski jakiejś osobie, ale było to duże ryzyko finansoe. I nie udało się. potem to już efekt domina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: kontak IP: *.aster.pl 01.01.09, 12:12 Czy nie zastanawia was fakt, że na forum pewne osoby piszą że były, albo spotkały cudowną wróżkę, ale na pytanie czy to co usłysząły sprawdziło się, czy potwiedza, nie ma żadnej odpowiedzi. Przecież nikt nie prosi o to co powiedziała , ale jak trafne ma to przełożenie na rzeczywistość. I na te pytania nie ma odpowiedzi. Kontakt sie urywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda odp IP: *.chello.pl 01.01.09, 18:37 Nie idz do Aidy. jeśli jesteś zrozpaczona zapytaj Pania jasnowidz Nadzieja S . To jasnowidzka. Pocztaj o niej.Przeczytaj sobie ksiązke sekret, niesamowite jak działa nasze myslenie na nasze zycie. I to jest prawda. pozdr. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: odp IP: *.lublin.mm.pl 06.01.09, 18:29 ja bylam u Aidy i nie zaluję ksiązke rownież czytalam ,znam lepsze.co mogę powiedzieć na temat aidy to że kazdy musi wejrzeć w siebie,Aida pomaga dostrzec cos czego my czasami nie widzimy,ukierunkowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joga Re: informacje o kontakcie IP: 80.48.180.* 04.01.09, 13:07 Nie wiem o co ci chodzi jaga. Podanie numeru telefonu z ogólno dostępnej strony internetowej nie łamie żadnych zasad.Dlaczego właśnie ty uparcie stajesz w czyjejś rzekomej obronie, a może masz w tym jakiś interes? Zastanawiam się tylko jaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze.hamlet11 Re: do betty IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.01.09, 01:51 witam czy moge dostac namiary do tych tarocistow? moze sa blizej Krakowa jak Aida pozdrawiam Bogna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 09:41 aida ma swoją oficjalną stronę na której znajdziesz nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 13:12 Aida pracuje na www.wrozbyonline.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe przezytajcie wszyscy koniecznie IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.09, 23:06 aida na wrozbach on line jest kiepska i zalosna podrobka aidy ktora ma strone- wpisz w google AIDA to zobaczysz tylko jedna strone oficjalna, ta prawdzia- reszta to oszustki zerujace na jej pseudominie,in ta na wrozby on line czy na viversum.żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehee Aida Viversum Aida wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 08:35 Przeciez to ta sama osoba na tych dwoch portalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: przezytajcie wszyscy koniecznie IP: 91.196.108.* 19.02.09, 21:32 Faktycznie masz rację w 100% to zwykłe tanie podroby ja byłam u pani Aidy i czekałam na swoją wizytę siedem miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzorcysta Ciemnogród, aż wstyd! IP: *.chello.pl 27.02.09, 14:52 Parę lat w UE, wielkie narodowe ambicje, internet, a młode, wydawałoby się niegłupie, wykształcone osoby chcą się radzić baby, która zarabia na ludzkiej naiwności i czerpie zyski z cudzego nieszczęścia, do tego sprawia wrażenie kobiety chorej psychicznie, potocznie mówiąc - nawiedzonej. Rzygać się chce po prostu. Do tego w katolickim kraju, gdzie 90% społeczeństwa deklaruje się jako katolicy, a wiara ta zabrania wszelkich magii, czarów i wierzeń w wizjonerki i szklane kule, wciąż liczne grono głównie kobiet (co niezbyt dobrze świadczy o tej płci) powierza swój los i przyszłość oraz decyzje pseudo medium. Dla mnie to zwykła oszustka i ciekawe, czy równie gorliwie jak w wyciąganiu od ludzi pieniędzy i to niemałych, rozlicza się uczciwie z Urzędem Skarbowym. Ale jak tu można mówić o uczciwości, skoro babsztyl wmawia załamanym kobietom, że potrafi przewidzieć ich los, choć powszechnie wiadomo, że jak sobie pościelimy, tak się wyśpimy, a większość sytuacji zależy od nas samych i nie wystarczy zapytać wróżki co będzie, tylko samemu o swój dobry los się postarać. Nie wiem, czy to lenistwo, czy takie zacofanie mentalne, że komuś wydaje się, że pani popatrzy mu głęboko w oczy i powie, co się wydarzy. Niedobrze, że media kreują na gwiazdy takie Aidy i różnej maści oszołomów, krętaczy i cwaniaków, którzy wyłudzają od innych pieniądze, nie licząc się z niczym. I są przy tym bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pusia Re: Ciemnogród, aż wstyd! IP: *.tvk.torun.pl 07.04.09, 17:07 Łażę po lekarzach, mam bóle głowy, dostaję tabletki p.bólowe, mam bóle watroby i w końcu bóle jajnika. Mam dosyć. Jestem zmęczona i też chcę sie dowiedizeć czy to przejdzie. A ty nie uragaj , bo nigdy nie wiadomo co będzie z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpka Re: Ciemnogród, aż wstyd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 18:52 Pusiu może znajdź dobrego lekarza-tak chyba było by najbezpieczniej. Aida teraz bierze 500 zł za ok 40 kilka minut i co gorsza nie bardzo trafne są rzeczy ,które mówi.Moim zdaniem osoba ta zatraciła swój dar w momencie gdy zaczęły się dla niej liczyc pieniądze. Moim skromnym zdaniem 500 zł to wielka przesada,chciałam się wybrać,ale tego nie zrobię- bo najpierw wypytałam osoby ,które same były o opinię. Zdanie ogólnie takie- że coś tam się sprawdza czasem coś nie , a niekiedy to wogóle nic,no może ja zbyt wiele wymagam ale to nie wróżka tylko jasnowidz- to też pewnie ta cena- zatem chyba można mieć wymagania. Zatem co kto lubi - jeśli ma się pieniądze to w sumie czemu nie,przecież najlepiej zawsze przekoanć się samemu. Ja nie pójdę bo mi szkoda , a nie mam zamiaru zastanawiać się czy akurat trafię na lepszy dzień Pani Aidy,gdzie więcej ''widać'' czy na jakiś gorszy. Pozatym takie wypowiedzi pt Ciemnogród -ludzie żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo do pójścia do wrózki i nie ważne że 90 % to katolicy- każdy będzie się rozliczał z własnego sumienia i takie umoralnianie jest dla mnie conajmniej niepotrzebne.A pozatym co robi na takim forum osoba ,która tak grzmi o ciemnogrodzie- z założenia to chyba jej tu nie powinno być...ale może się mylę w końcu jestem z ciemogrodu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Ciemnogród, aż wstyd! IP: *.chello.pl 07.04.09, 21:27 Pusia- idz do dobrego neurologa. wyglada mi to na nerwice wegetatywna. jesli w badaniach wszystkie narzady wewnetrzne wychodza ok tzn ze cierpisz na nerwice. zycze powodzenia ,a te pieniadze lepiej wydaj na dokladne badania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ciemnogród, aż wstyd! IP: *.lublin.mm.pl 17.04.09, 17:45 bylm u Aidy ,co moge powiedzieć to to że faktycznie sie sprawdza.bierze 400zł.za 45min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Rejasngród, aż wstyd IP: *.lublin.mm.pl 20.04.09, 18:06 a co tu jasnie oświecona robi na tym forum, nie przypadek,pewnie nie wyszło w milości to trzeba inteligencje gdzieś pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nero Pani AIDA bardzo mnie kiedys rozbawila w TVN, jak IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.09, 15:29 chyba niechcaco oznajmila, ze kiedys lecac samolotem myslala, ze musi umrzec, bo ten popadl w jakies zawirowania powietrzne.Jak ona mogla tego nie przewidziec????-niechcaco sie odslonila, ze gowno a nie przyszlosc potrafi przewidziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej aida IP: *.lublin.mm.pl 21.04.09, 18:52 jak każda wrózka tak i Aida,nie widzi i nie co sie z nia dzieje nie może sobie nie swoim bliskim przewidzieć przyszlości .Ale ty wolisz oskarżac i drwic ,z osób ktore maja talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nero Talent to ma-do zarabiania kasy na naiwnych IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.09, 19:10 To bez watpienia.Sobie nie moze przyszlosci przewidziec?Niby dlaczego nie?A tym innym pasazerom na pokladzie dlaczego wsiadajac do tego samolotu nie przewidziala grozby katastrofy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Talent to ma-do zarabiania kasy na naiwnych IP: *.lublin.mm.pl 22.04.09, 10:04 desperat bojący sie latać,i co znalazles miejsce na swoje frustracje.Raczej psycholog by sie tobie przydal Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbita-jasnowidz-jacek potrzebujesz wróżbity jasnowidza w czym problem 22.04.09, 22:10 witam Panią jesteś rozpaczona co do Twego życia.Adresu do niej nie posiadam ale nie koniecznie musi być akurat ta wróżka. Uparłaś się na nią jak masz problem to napisz na wrozbita-jasnowidz-jacek@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko gościnnie do wróżbity jasnowidza Jacentego IP: *.centertel.pl 19.05.09, 21:41 No Ta co za tupet pan masz ktoś szuka kontaktu do Aidy a tu proszę może stań człowieku pod bankiem BGŻ pod warunkiem że dysponujesz kasą i proponuj pożyczkę na odpowiedni procent i coooo dasz radę? odpowiedz sobie sam i dopowiedz czy twoja wiedza oraz twoje wizjonerstwo dorównuje choć w 21% Aidzie ...........Zastanów się chodząca reklamo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko gościnnie Re: do wróżbity jasnowidza Jacentego IP: *.centertel.pl 19.05.09, 22:47 trabanta nigdy nie przerobimy na mercedesa bo trabant zawsze pozostanie trabantem drogi panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wróżka aida-może zna ktoś kontakt , proszę o IP: 94.254.145.* 22.05.09, 22:46 tel. do aidy (022) 82 -67 -143, kom. 602358649 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Czy był ktoś ostatnio? IP: 193.58.232.* 09.06.09, 23:06 Czy był ktoś ostatnio? u Pani Aidy i zechce podzielić się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara. Re: Wróżka Aida. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:22 Informacja w sprawie wizyt (indywidualnych spotkań): tel. (22) 826 71 43 czynny we wtorki od 11:00 do 14:00 tel. kom. 602 358 649 Wystarczyło spojrzec na Jej oficjalną stronę ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia BYŁAM U AIDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 07:35 wczoraj, po 4 miesiącach oczekiwania na wizytę. Uważam, że spotkanie z nią jest ciekawym doświadczeniem - Aida trafnie opowiedziała mi o mnie i mojej rodzinie. Dała mi parę rad, które na pewno się przydadzą. Ale to wszytko raczej tak ogólnie, bo Aida podaje mało konkretów. Na pewno nie jest to wszystko warte 400 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BYŁAM U AIDY IP: *.euro-net.pl 06.07.09, 16:51 do Kasi- jak ona wróży? tzn mówi o tym o czym chce czy np zadajesz pytania i wówczas odpowiada? pytam bo raz byłam u jasnowidza który nie potrafił odpowiedź na interesujące mnie pytania a mówił jedynie to co wiedział/widział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: BYŁAM U AIDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 17:47 Wiesz, Aida chyba dzieli sobie klientów na tych, którzy przychodzą po raz pierwszy i tych, co są u niej po raz kolejny. To pierwsze pytanie, które u niej pada. Jesli jesteś pierwszy raz, tak, jak ja, robi ci taką ogólną charakterystykę. Prosi o zamknięcie oczu, potem o otwarcie i mówi ci, jaka cyfra lub litera kojarzy jej się z tobą. Ty jej mówisz, co ci się z tą cyfrą albo literą kojarzy - jakaś osoba, lub wydarzenie - a ona ci opowiada o tym kimś/czymś. I tak o całej rodzinie. Ja jej słuchałam trochę jak urzeczona, bo trafnie scharakteryzowała mnie, mój obecny problem i moich najbliższych (np. mój mąż jest komputerowcem, a ona patrząc na jego zdjęcie powiedziała od razu, że on dużo w monitor patrzy, czyli 100%). I duzo czasu zajmuje taka charakterystyka, a ponieważ wizyta u Aidy trwa ok 45 min (jest kolejka, jak u lekarza), zostało mi mało czasu na konkretne pytania juz na koniec. Myslę sobie, że jeśli masz jakieś konkretne pytania, to od razu je zadawaj na początku; albo powiedz, że przyszłaś z konkretnym problemem. Ogólnie to ciekawe i budujące spotkanie, chociaż, jak pisałam, 400 zł to zdecydowanie za dużo za to wszystko, bo mało konkretnie. Może fenomen Aidy bardziej polega na bardzo rafnej charakterystyce osób, które do niej przychodzą, a mniej na wizji przyszłości? Nie wiem sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BYŁAM U AIDY IP: *.euro-net.pl 14.07.09, 16:52 dzięki wielkie za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybila Wrózbita Tomasz Weinert IP: *.icpnet.pl 07.10.09, 10:47 Facet przepowaiada dokładne daty wydarzeń zarówno te które były i te które są i i które mnie spotkały z dokładnością co do kliu dni. Byłam na początku u Aidy i jest to wspaniała kobieta jej przepowiednia sprawdziła się ale w takim stopni jak Tomasza Weinerta z Poznania chociaż przyjmuje w kilku miastach serdecznie polecam podaje jego stone www.cyfroastrologia.pl tel 507-77-88-53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: BYŁAM U AIDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 20:32 Witam wszystkich. Byłam u Aidy raz, tak samo moja siostra, mama i kuzynka. Wszystkie mamy podobne zdanie. Rzeczywiście jest fenomenalna, ale tylko jeśli chodzi o przeszłość i teraźniejszość. Rzeczywiście włosy dęba stawały, bo mówiła takie rzeczy, których nikt spoza wąskiego rodzinnego grona nie wie. Potrafi bezbłędnie opisać Twój charakter i daje dużo...uniwersalnych rad. Wszystko to przyprawione pięknymi metaforami. Niestety do jasnowidza idzie się po poradę o przyszłość. I tu pani Aida nie ma nic do zaoferowania, a wręcz MYLI się. Żadnej z nas nie powiedziała odnośnie przyszłości nic co się spełniło. W paru ważnych kwestiach pomyliła się. Z racji tego, że zaczyna od genialnego opisu teraźniejszości i przeszłości, człowiek sugeruje się tym co mówi odnośnie przyszłości również. A nie powinien. Ta pani nie jest warta 400 zł które kasuje po 45 minutach porady. Żadna z nas więcej się do niej nie wybierze. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilka lat temu Re: BYŁEM IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.03.11, 14:08 Hmmm, mam podobne odczucia. Przeszłość i teraźniejszość diagnozuje fenomenalnie, po prostu prześwietla człowieka na wylot i mówi takie rzeczy, których nikt nie może wiedzieć poza nami i najbliższą rodziną. Co do przyszłości... u mnie po prostu mówiła na ten temat bardzo niewiele i skąpo... Do tego nie mam poczucia, aby cokolwiek z tego się spełniło, mimo, iż powinno (padały daty). Myślę, że Aida nadaje się na genialną personalną w dużej firmie, odpowiadającą także za rekrutację nowych pracowników. Ale na wróżkę ma marne kompetencje, bo do takiej osoby idzie się usłyszeć coś na temat własnej PRZYSZŁOŚCI, a nie tego co było i co jest. To akurat wiemy doskonale sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: BYŁAM U AIDY IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.13, 11:58 Zgadzam się z tą wypowiedzią jak najbardziej. Nic mi się nie sprawdziło. Na pewno ważne i konkretne sprawy rozminęły się totalnie z tym co mówiła. 400zł , to jest stanowczo za dużo za taką wizytę. W ogóle, ten kto chodzi, to sam wystawia świadectwo swojej inteligencji. Doradzić i dodać otuchy może przyjaciółka i to za darmo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrozkaz Zal na was patrzec!!!! IP: 212.59.230.* 07.08.09, 16:53 Ale baba kity wciska. Przyjdzcie do mnie bedzie to samo i za darmo!!! Zal na was patrzec ze wy w cos takiego wierzycie. Wpiszcie sobie w google Bildenbergowie!!! I poczytajcie!! Wrozka i tak nic na to nie poradzi ani nie pomoze. Polecam film Endgame Alexa Jonsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: Wróżka Aida. IP: *.cmbg.cable.ntl.com 20.03.10, 11:23 Pani Aida jest znakiomityn jasnowidzem, raczej powiedzialabym bardziej doradca zyciowym,Jej cieplo jakie od Niej bije sprawia,ze ludzie czuja sie bezpiecznie podczas wizyty i moga liczyc zawsze na pomoc,Jak widzi jakies problemy to nie straszy nimi tylko podpowiada od razu jak sie zabierac z ich rozwiazanie lub ich unikniecie.wizyta kosztuje 400zl ale to jest nic w porownaniu z tym ile moze przyniesc pozytku i ti na cale nasze zycie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wróżka Aida. IP: *.bph.pl 02.06.10, 13:56 Podobno mama Aidy jest w Polsce i tez przyjmuje. Czy cos wiecie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Wróżka Aida. IP: *.lublin.mm.pl 02.06.10, 15:01 Tak byłam, u mamy Aidy jest również niesamowita.Wróży z fusów kawy,lecz wydaje mi się ,ze to jest tylko podpowiedz ,mowi to samo co Aida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka Aida. IP: *.182.68.9.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.08.10, 22:45 Gość portalu: ja napisał(a): > Podobno mama Aidy jest w Polsce i tez przyjmuje. Czy cos wiecie na > ten temat?.........Pracuje na portalu kosmica Amina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Wróżka Aida. IP: 83.143.102.* 08.09.10, 21:48 Jak sprawdzić?nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Wróżka Aida. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 22:28 wpisz w googlu i wyskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Kontakt do Aidy !!! IP: *.centertel.pl 26.08.09, 16:32 Zapisy do Aidy pod numerem 022 826-71-43. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Był ktoś ostatnio?? IP: 193.58.232.* 27.08.09, 19:40 Może ktoś był ostatnio, i podzieli się wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Był ktoś ostatnio?? IP: 91.207.185.* 18.09.09, 14:42 Byłam u Aidy w tym tygodniu! To niesamowita kobieta! Jest naprawdę niezwykła! Nie zdążyłam nic powiedzieć, a ona odkryła przede mną moje dotychczasowe życie. Aida jest fantastyczną osobą! Bardzo mi pomogła odzyskać wiarę w siebie i moje możliwości. Aida zna się na ludziach i po prostu ma dar. Ja wiem, że to może brzmieć irracjonalnie, ale tego nie da się do końca opisać. To trzeba przeżyć! Wizyta kosztowała mnie 400 zł, ale jeśli trzeba by było zapłaciłabym sporo więcej. Rozmowa z dobrym człowiekiem jest bezcenna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: Był ktoś ostatnio?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 11:52 Witam serdecznie mam ogromna prosbe prosze o kontakt do wrozki aidy , problemy zyciwe spowodowaly, ze jestem w sytuacji bez wyjscia moze wrozka aida pomoglaby mi odnalezc droge?moj adres to malgorzata281073@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krepso Re: Był ktoś ostatnio?? 12.04.12, 00:19 Gość portalu: Zadowolona napisał(a): > Byłam u Aidy w tym tygodniu! To niesamowita kobieta! Jest naprawdę niezwykła! > Nie zdążyłam nic powiedzieć, a ona odkryła przede mną moje dotychczasowe życie. > Aida jest fantastyczną osobą! Bardzo mi pomogła odzyskać wiarę w siebie i moje > możliwości. Aida zna się na ludziach i po prostu ma dar. Ja wiem, że to może > brzmieć irracjonalnie, ale tego nie da się do końca opisać. To trzeba przeżyć! > Wizyta kosztowała mnie 400 zł, ale jeśli trzeba by było zapłaciłabym sporo > więcej. Rozmowa z dobrym człowiekiem jest bezcenna. Popieram w 100%!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowe dziewuchy Re: AIDA-może zna ktoś kontakt , IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 12:09 GDZIE JA ZNAJDE JEST MI POTRZEBNA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: wrozka AIDA-może zna ktoś kontakt ,proszeo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 19:20 Chciałabym się odnieść do wizyt u tej pani...czy jak ktoś napisał jest jasnowidzem to widzi tylko we wtorki między 11 a 14?? a czy to nie jest dar?? i ukazuje się nie zawsze przecież... nie wierzę i współczuję ludziom którzy szukają pocieszenia u kogoś takiego jak Aida i to za 300 zł... prawdziwy jasnowidz przyjmie o każdej porze i nie za takie pieniądze... to naciągaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmar Re: wrozka AIDA-może zna ktoś kontakt ,proszeo IP: *.147.161.203.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.01.10, 12:34 nie chodzi o to, że ona widzi tylko w tych godzinach, ale o to, że tylko wtedy można się umówić na spotkanie. Nie sądzisz chyba, że 24h na dobę ktoś będzie siedział przy telefonie i odpowiadał na pytania co? kiedy? i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kena Nie wierz gazetom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 22:17 Wszystkie te wróżki mają swoje infolinie,albo osoby które się pod nie podszywają. Nawet pod zdjęciami. Jak nie pójdziesz"na żywo" to na telefon-nie bądź niemile rozczarowany. Sama doznałam to na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Nie wierz gazetom IP: *.lublin.mm.pl 03.01.10, 15:03 Aida nie ma infolini .przyjmuje tylko osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajoma Aida Jest Najlepsza w Kraju!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.10, 18:56 Aida to Najlepsza Wrózka-Jasnowidz w kraju. Samo to, że na wizytę się czeka pół roku chyba o czymś świadczy, prawda? Polecam szczerze Aidę, warto poczekać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MO Re: Aida Jest Najlepsza w Kraju!!! IP: 195.245.213.* 15.06.10, 15:53 a jak sie z nia skontaktować ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Aida Jest Najlepsza w Kraju!!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.09.10, 11:04 się,jest NAJLEPSZA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: wrozka AIDA-może zna ktoś kontakt ,proszeo IP: *.bemowonet.pl 19.05.10, 20:50 Twoje stwierdzenie jest nie na miejscu...i dziwię się że w ogóle wypowiadasz takie słowa nie znając osoby...zastanów się nad tym co piszesz zanim napiszesz moja droga...bo gdy jest się anonimowym można dużo pisać i obrzucać błotem każdego...Aida Kosjan jest przecudowną osobą i dar ma od przodków...znam ją osobiście i nie zgadzam się z tym co wypisujesz. pozdrawiam Małgorzata Maciejska...nie anonimowa jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: wrozka AIDA-może zna ktoś kontakt ,proszeo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 12:02 ja również bardzo proszę o kontakt do AIDY jestem w na ostrym zakręcie swojego życia Odpowiedz Link Zgłoś