wierch1 31.12.02, 00:49 Mam pytanie i proszę o odpowiedź. On Bliźniak, Ona skorpion. Jakie są perspektywy tego związku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quba Re: Bliźniak +Skorpion 31.12.02, 08:54 super dobre ! najlepszy układ ze wszystkich znaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
wierch1 Re: Bliźniak +Skorpion 31.12.02, 15:03 też bym tak chciał ale własnie mój się rozleciał ale mam nadzieje że wszystko skończy sie szczęsliwie i że znowu będziemy razem juz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
baska18 Re: Bliźniak +Skorpion 02.01.03, 16:04 Rozdźwięk we wzajemnych oczekiwaniach. Pani Bliźnięta to osoba ciesząca się życiem. Jest wesoła, energiczna i niezwykle towarzyska. Lubi otaczać się grupą ludzi, zwłaszcza mężczyzn. Lecz on tego nie rozumie. Jego zazdrość nie pozwala mu dostrzec tej różnicy. Ona do życia potrzebuje ludzi, a on chciałby ją mieć wyłącznie dla siebie. Praktycznie niemożliwym jest zatrzymać Bliźniaczkę w domu. A tego właśnie spodziewa się po partnerce Skorpion. Skorpion wiecznie podejrzliwy wszędzie węszy podstęp lub zdradę. Ile razy zniknie z jego oczu, on już widzi ją w ramionach innego. Poza tym on najlepiej czuje się w pieleszach domowych. Tu jest bezpiecznie, nie musi non stop czuwać. Oczekuje więc partnerki, która zapewni mu psychiczny spokój i nie będzie wystawiać na próbę jego cierpliwości. Z drugiej strony, tych dwoje jest w stanie wiele dać sobie wzajemnie. Potrafią razem prowadzić głębokie i fascynujące rozmowy. Ona ubarwi jego życie, wprowadzi trochę pozytywnej energii i humoru. On praktyczny i stanowczy potrafi ściągnąć ją na ziemię. A przede wszystkim Skorpion potrafi kochać - gdy już pokocha to całym sobą. Jej uczucia, jak wszystko, bywają powierzchowne. Przy nim dowie się co znaczy miłość, także ta fizyczna. On jako kochanek jest niezrównany i niespożyty. Wszystko zależy od Was i Waszej umiejętności bycia ze sobą. Ty Bliźniaczko nie dawaj mu najmniejszych powodów do zazdrości. Ty Skorpionie wychodź z nią z domu, spotykaj się z ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
wierch1 Re: Bliźniak +Skorpion 02.01.03, 23:49 Basia pomyliłaś się troche Ja jestem Bliźniakie a Ono Skorpionem. Odpowiedz Link Zgłoś