Gość: Ula IP: *.ists.pl 29.08.06, 20:33 Wiele z Was pisało tu na forum o Esterosie. Jednak ktos zasugerował, że te wszystkie pozytywne opinie pisze ta sama osoba. Co o tym myslicie? Czy ktos z Was pisał do niego i czy Wam sie sprawdziło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eskanda Re: Esteros 30.08.06, 14:29 Ja korzystałam z jego wróżb.Nawet zaklęcia dla mnie opracował.Jestem zadowoloną klientką.A co do tych wypowiedzi,to juz nie raz zdarzało się,że jakaś zawistna osoba robi kryptoreklamę.Nie wiem dlaczego,pewnie ma jakis powód.Ja mówię sama za siebie,że Esteros mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Esteros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:12 Tylko dlaczego mnie się wydaje że Eskanda i Esteros to jedna osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q18 Re: Esteros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:15 Wiesz co ja na Twoim miejscu dowiedziałaby się czegoś o adammusie, specjalizuje się w klatwach urokach itp. wiem że zawiodła Cię Amelia i dlatego dalej szukasz, myślę że jest bardziej wiarygodny od esterosa, zreszta sprawdz wcześniejsze wątki- eskanda zawsze go reklamuje, coś mi się tu nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
plusaktiv1 Re: Esteros 30.08.06, 17:34 Wróżbita Esteros - czy to osoba godna zaufania??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: anula24 01.05.06, 17:36 + odpowiedz Czy ktoś, coś może mi powiedzieć o tym Panu??? Czy te wróżby się sprawdzają??? • Re: Wróżbita Esteros - czy to osoba godna zaufani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: anula24 01.05.06, 18:06 + odpowiedz ps: ile kosztuje wróżba? • Re: Wróżbita Esteros - czy to osoba godna zaufani piubella 02.05.06, 17:42 + odpowiedz Witam.Korzystałam z usług tego tarocisty i zawsze byłam zadowolona.Nigdy nie było tak,że zapłaciłam a on nie odpowiedział.Tylko że niestety zawieruszyłam gdzieś do niego adres więc bardzo proszę żeby ktoś mi go podał. • Re: Wróżbita Esteros - czy to osoba godna zaufani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: anula24 02.05.06, 18:17 + odpowiedz esteros@vp.pl pozdrawiam :) • Re: Wróżbita Esteros - czy to osoba godna zaufani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: iwa 02.05.06, 18:43 + odpowiedz mam ogromna prosbe i pytanie zarazem ,czy kozytałas z tego wróżbity ,jakie masz wrazenia i czy ci sie sprawdziło to co on ci powiedział • Re: Wróżbita Esteros - czy to osoba godna zaufani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: mateusz 02.05.06, 20:46 + odpowiedz Byłem u niego osobiście.Zna się na rzeczy i człowiek nie czuje przed nim skrępowania.Wróżba sprawdza sie w 100%. • Re: to reklama hindi2 02.05.06, 21:37 + odpowiedz Zabraklo ci kasy na reklame?!!! • Re: Wróżbita Esteros - czy to osoba godna zaufani wisniewskaanna1 02.05.06, 22:07 + odpowiedz człowieku na 100% to mu sie w samej rzeczy kasa za bzdury jakie wygaduje sprawdza w kieszeni, 100% pewności można miec ze nic ten człowiek dobrego nie robi • Re: Wróżbita Esteros - czy to osoba godna zaufani wisniewskaanna1 02.05.06, 22:01 + odpowiedz esteros jest beznadziejny on nie wróży tylko naciąga ludzi, tu nawet reklama nic nie da • Czemu dziwnym zbiegiem okoliczności... chocolate.coffee 02.05.06, 22:47 + odpowiedz ...anula24, iwa i mateusz maja takie same IP? Oraz wychwalajace go w innym watku kika i malutka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=39686529 Coz za ciekawy, oczywiscie zupelnie przypadkowy, zbieg okolicznosci... • Re: Wróżbita Esteros - czy to osoba godna zaufani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: kika 03.05.06, 11:30 + odpowiedz Niby dlaczego mam nie mówic że jest dobry jeśli mi pomaga??Nie rozumiem tego?? Każdy tu ma jakąś wróżkę.Po to jest to forum żeby dzielic się informacjami na ich temat.Więc proszę mnie nie krytykowac. • Re: Wróżbita Esteros - czy to osoba godna zaufani piubella 03.05.06, 13:01 + odpowiedz Oj widzę,że konkurencja się boi i słusznie.A to co ja piszę to nie reklama tylko komentarz. To zasadnicza różnica.Więc powtarzam jeszcze raz-Esteros to uczciwy wróżbita,zasługujący na zaufanie.Więc go polecam. Pozdrawiam wszystkich. • Re: Wróżbita Esteros - czy to osoba godna zaufani hindi2 03.05.06, 17:54 + odpowiedz Ok tylko dlaczego jedna osoba pisze pod postacią kilku osób?! -------------------------------------------------------------------------------- Copyright © Agora SA˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisuPoleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś