Dodaj do ulubionych

Moja wizja.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 17:58
Kilka dni temu miałem bardzo dziwny sen i powiedziałbym, że to wizja ale nie wiem co tak naprawde jest wizją..

Widziałem ziemie, widziałem słońce, gwiazdy i planety.
Czulem się wtedy bardzo podekscytowany i szczęsliwy i zobaczylem coś co mnie przeraziło..

Widziałem skałe, która z wielką szybkością leciała w mym kierunku.
Gdy była blisko zobaczyłem wiele rakiet które leciały z ziemi w jej kierunku lecz tylko dwie z nich zdezyly sie ze skała jednak nic jej nie zrobiły.
Skała z impentem uderzyła w nasz księżyc i części księżyca bardzo szybko leciały na ziemie.
Widziałem jak z ziemi wzbiło się miliony kul mieniacych sie nieokreslonymi kolorami i odlatujących do słońca.
Widziałem jak zastygnięci w ruchu ludzie wznieśli glowy do góry i chwile potem przewracali się na ziemie, ktora ich wchłaniała inni topili się w wodzie inni zaś palili się od czerwonego dymu.
Widziałem jak części księżyca udeżyły w ziemie i ziemia zrobila sie czerwona i nie widziałem już nic coby było żywe na planecie.

Wiem, że to wszystko bedzie pod koniec tego roku..
Obserwuj wątek
    • Gość: rusałka Re: Moja wizja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 18:02
      miałeś wcześniej jakieś wizje, które się sprawdziły? albo przeczucia?
      • Gość: Sceptyczka Re: Moja wizja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 21:00
        Skąd wiesz, że to się spełni pod koniec roku? Skąd ta pewność, przecież to tylko
        sen? Mi koniec świata śni się przynajmniej kilka razy w roku...
    • mags_83 Re: Moja wizja. 02.10.06, 00:32
      takie sny zwykle przynoszą szczęscie
      może masz jakiś problem lub ważną do podjęcia życiową decyzje.przyjaciele ci
      pomogą.kroki jakie podejmiesz na zawsze odmienią twoje życie na lepsze,ja tak
      bym odczytała twój sen.
      • naganna Re: Moja wizja. 02.10.06, 15:18
        Czy to jakaś ogólna tendencja do odczytywania tych snów jako zwiastun czegoś
        pozytywnego...?
        Przez całe życie miałam wrażenie że jestem kimś wyjątkowym skoro śnią mi się
        katastrofy...no, niektóre sie spełniały.

Szkoda, że nie pomyślałam o tym z 10 lat temu...

Byłabym dzisiaj chyba o wiele szczęśliwsza.
    • Gość: Naulika Re: Moja wizja. IP: *.retsat1.com.pl 19.10.06, 09:33
      Kiedyś miałam podobne sny, myślę, że nie pojawiają się bez powodu (właściwie
      jestem o tym przekonana). Proponuję wejdź na stronkę //projekt-cheops.com a
      zobaczysz, że to o wszystko ma sens (jest trochę do czytania, więc się nie
      zrażaj).
    • agrentowy4321 Re: Moja wizja. 06.03.23, 16:58
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: Moja wizja. 27.04.23, 07:25
      Oniemiałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka