eremita24 04.10.06, 19:48 Ktos pytal na forum o te pania. Macie jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Elżbieta Nowalska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 10:54 niestety nie znam tej Pani:( Mam pytanie do Ciebie, wypowiadałaś się na forum o p. Wojtysiak i Bigoszewskiej. Zastanawiam się do której z nich się wybrać. Byłam u Agnieszki z Piaseczna, ale nie mam jeszcze odpowiedzi nawszystkie pytania. Kogo byś polecała, zapraszam na fredzinka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eustacha.fig Re: Elżbieta Nowalska 06.10.06, 18:25 BEZNADZIEJNA, STRATA CZASU I PIENIĘDZY Z TEGO CO WIEM CZARUJE ZE WIDZI JAKIEŚ SIŁY CZY ENERGIĘ TYLKO JAK TO SIĘ MA DO SPRAWDZALNOŚCI TEGO CO MÓWI A MÓWI MAŁO I NIE NA TEMAT MAM NADZIEJĘ ZE NIE JEST TO KOLEJNA PRÓBA REKLAMY BO I TAK NIKT SIE DO TEJ KOBIETY NIE PRZEKONA ZRESZTA JUŻ KIEDYŚ O NIEJ PISANO ZE SIE NIE SPRAWDZA WIĘC PO CO ZNOWU TEN WĄTEK CIĄGNĄĆ Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Elżbieta Nowalska 06.03.23, 16:51 Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami Odpowiedz Link Zgłoś