allenaa 18.10.06, 00:27 Ostatnio coraz częściej słyszę o różnych magach i wróżbitach. Czy ktoś mógłby powiedzieć mi cokolwiek więcej o nich niż tylko podać ich pseudonim? Przyznam, że intrygują mnie. Będę wdzięczna:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośina Re: Mag, wróżbita. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 10:51 Nie dowierzam wróżkom, magom i rożnym innym specom którzy kryją się za pseudonimami. Jeżeli korzystam z usług wróżbity lub maga mam swiadomość ze moZe popelnić bląd ale jeżeli nic o nim nie wiem, nigdy go nie widziałam, nie znam nazwiska,adresu to zakrawa na szaleństwo korzystanie z jego uslug.Podobno naukowo jest stwierdzone ze najlepsi jasnowidzowie mają 70% trafnych wizji,nalezy zatem brać pod uwagę bład w sztuce i jeżeli ktoś podpisuje się nazwiskiem, podaje adres jest dla mnie bardziej wiarygodny od MAGA HOKUS POKUS czy wróżki KSANTYPY.Zwłaszcza w internecie taki HHOKUS POKUS jest bezkarny i jutro może nazywać się ABRA kADABRA a ty człowieku zostałeś wystrychnięty na dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
allenaa Re: Mag, wróżbita. 19.10.06, 23:15 Dziękuję za odp.i naświetlenie sprawy. Zdradzisz mi w prywatnym mailu u którego z magów korzystałaś z porady? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Mag, wróżbita. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 14:49 Oj,lepiej niech nikt siebie nie nazywa ABRA KADABRA bo to oznacza....Bóg Święty Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Mag, wróżbita. 27.04.23, 06:40 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś