Gość: gość forum :> Re: wróżka z allegro ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 16:06 C.D TREŚCI POPREZEDNIEGO POSTU, KTÓRY NIE ZMIEŚCIŁ SIĘ W CAŁOŚCI. ...."oficjalnych oświadczeniach", straszył, groził, oświadczeniach, groził, oświadczał, informował. Żałosnemu tuszowaniu nie było końca. Do naszych czasów ;) przetrwał tylko post "oficjalne oświadczenie", oraz posty forumowiczów, którzy widzięli/czytali opisane fakty. Żenujące posty skasowano, ale niektórzy, ja też, mamy zrzuty ekranu. * Powyższy tekst, nie jest i nie musi być autoryzowany. Stanowi prywatną opinię osoby piszącej te słowa. Jest to subektywna ocena. Osoba pisząca te słowa, wiedzę na w/w zagadnienia, czerpała z 3,5 analizy rynku wróżbiarskiego, w tym z działalności komercyjnej w/w osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwa wróżka Re: wróżka z allegro ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 16:34 Czego wymagacie od wróżbity Dawida Wolskiego?!! Co z tego, że już po 20-tce, z zachowania dzieciak i kombinator. Nie umie przyjąć krytyki! Nie wie "z czym się je" ten zawód. Dawidzie, stara baba ci to pisze, zabrałeś się od pupy strony do tego zawodu. ty tworzysz wrażenie o sobie, a nie, na nie pracujesz, efektem tego jest zapracowanie na złą opinie i pogarde i wśród klientów i wróżek. Poszedłeś na łatwiznę i żerujesz nawet na wróżkach. To ja stara baba, potrafiłam napisać o sobie, a ty młody dzieciak, wykazujesz zero kreatywności. Teraz spijasz gorzką pianę z piwa które naważyłeś. To prawda co napisano. Każdy ma swoje zdanie, do tego służy forum. Jeśli bierzesz słone pieniądze za swoją pracę, nie dziw się, że ludzie komentują twoje postępowanie. Twoja postawa jest żenująca! Jest ono poprostu niegodne. Z mojej strony internetowej też czerpałeś garściami, "na przeciwko siadają politycy, duchowni, aktorzy, ludzie biznesu, modelki..." mówi ci to coś?!!!! Jak napisałam te pare lat temu do tego dzieciaka mejla,że się na to nie godzę żeby powielał treści zmieniając układ słów,to mejl pozostal bez odp. wroz-dawid.com znikła ta strona przynajmniej tyle dobrze. ale fakt jest faktem, zmienił parę słów i dodał po przecinku i umieścił BARDZO PODOBNE CO JA NAPISAŁM! na teraz i na przyszłość- wont od mojej strony internetowej i od mojego stylu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość wolski = mekado IP: 212.160.234.* 24.08.09, 17:43 dodam do powyższych postów o Wolskim, że niedawno pisał tutaj chamskie rzeczy na moderatorkę nawołując do jej usunięcia, bo nie chciała usuwać prawdziwych wątków o tym oszuście; pisał spod nicka : mekado. Zdradził go nr z sieci Play który jest jego i z którego korzystał ... :-/ rzecz łatwa do sprawdzenia po IP ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allegrowiczka Dziś weszłam na allegro na wróżki IP: 92.244.36.* 07.09.09, 19:15 i zdębiałam. Ludzie ile ich się tam namnożyło!!!! Od 5 zł do 100!!! To normalnie się w głowie nie mieści. Już sama nie wiem kto jest kim, czy wy się nie gubicie w tym????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulina Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:19 Nigdy nie korzystajcie z allegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALUSIA Re: wróżka z allegro ! IP: 109.243.209.* 18.02.10, 11:46 JA POLECAM WRÓŻKĘ ANASTAZJĘ KUPIŁAM WRÓŻBE ZA 15 ZŁ -ODOPWIEDZ DOSTAŁAM KONKRETNĄ ZE SZCZERĄ PRAWDĄ JESTEM ZADOWOLONA SUPER POTEM DRUGI RAZ KUPIŁAM WRÓŻBE I ROZMAWIAŁAM PRZEZ TELEFON TA PANI POŚWIĘCIŁA MI 2 GODZINY BARDZO MI POMOGŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol-liness Re: wróżka z allegro ! IP: 188.33.108.* 28.02.10, 14:54 ja też kupiłam wróżbę u Anastazji za 15 zł zadzwoniłam i poprosiłam o wróżbę przez telefon powiedziała mi takie żeczy że byłam w szoku ,powiedziała mi ze mój chłopak z krórym miałam brać slob mnie zdradza i nie warto się pakować w ten związek byłam na nią zła ale tydzien pozniej powiedział mi ze nie mozemy byc razem bo ma kogos ,potem znowu zadzwoniłam i spytałam czy spoktam kogoś to powiedziała ze wyjade za granice i tam zostane na stałe -SŁUCHAJCIE teraz mieszkam w szwajcarii i spotkałam miłośc swojego zycia NIE WIERZYŁAM WE WRÓŻKI myslałam 15 zł pewnie jakies badziewie ale to nie prawda bo za 15zł dowiedziałam sie wszystkiego o mojim życiu jakie błędy popełniam,bardzo lubię tę panią też dlatego ze do wszystkiego podchodzi z żartem zawsze znajdzie rozwiązanie .Pozdrawiam ;))) i szczescia zycze aby wam sie jak mnie układało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.o@o2.pl Re: wróżka z allegro ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.10, 19:23 Witam jesli mogłaby Pani podać mi nr aukcji na której zakupiła Pani wrózbę bylabym wdzięczna z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: wróżka z allegro ! IP: *.kimsufi.com 09.03.10, 20:59 Ja też proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: wróżka z allegro ! IP: *.internetia.net.pl 09.03.10, 22:00 szlag jasny człowieka trafia - wchodzisz na allegro, wybierzesz wróżkę i .. no właśnie może i ma 50 pozytywów tylko że połowa z nich to rzeczy zupełnie inne niż wróżba... czytasz opis - albo opisz problem albo podaj numer buta - a dzięki walce tu na forum o to kto kogo poleca i kto jest konkurencją powiem jedno - tarot został skomercjalizowany i w 9/10 przypadkach horoskop z gazety jest bardziej wiarygodny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: wróżka z allegro ! IP: *.devs.futuro.pl 10.09.10, 16:14 sama Twoja wypowiedź świadczy o tym, że masz problem... ale ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnyKot Re: wróżka z allegro ! IP: *.system-sat.pl 27.11.10, 19:15 Rozumiem Cię też miałem taki okres. Wydałem kupe siana z tym że ja jeździłem do różnych wróżek. Nauczyło mnie to że większość tych kobiet po prostu dorabiała sobie do emerytury, niektóre dosłownie cytowały na żywca opisy z książek. Nie wierzyłbym we wróżki gdybym dużo wcześniej (przed trudną sytuacją) nie był u takiej która była prawdziwa. To że taką wróżke się spotka to musi być pisane bo graniczy z cudem. Gdy do niej poszedłem byłem nastawiony raczej pesymistycznie przypominało mi to film Brunet wieczorową porą S. Bareji. Sam początek był zaskakujący gdy powiedziała mi przeszłość aż mnie zatkało, powiedziała mi trzy wydarzenia i dokładnie co było ich przyczyną. Gdy mówiła przyszłość to wraz ze szczegółami gdy chciała mnie przestrzec sprawdzała w kartach czy to będę pamiętał gdy wychodziło że nie to opowiedziała cały dzień wraz ze szczegółami np. że pierwszą czynnością będzie zrobienie herbaty później że się umyje wyniosę śmieci i wystraszę się kota (bo był w pojemniku na śmieci) itd. Trzy dni przed pewnym wydarzeniem byłem strzasznie wystraszony (to było po kilku latach od wróżby) bo myślałem że jestem przez nią sterowany, gdy chciałem z kimś porozmawiać znałem jego odpowiedź i co pomyśli. Po 8 latach podziękowałem jej kupując kwiaty (o tym w trakcie wróżby też mi mówiła z tym że nie wiedziała że jej chcę podziękować) Proszę nie pisać z pytaniami o adres ta kobieta chce być anonimowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frr Re: wróżka z allegro ! IP: *.superkabel.de 19.03.11, 12:02 Tam nie ma chyba dobrych wrozek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: wróżka z allegro ! IP: *.183.173.212.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.06.11, 19:24 hej, wiecie moze ile trzeba czekac na odpowiedz wrozki Beaty? Nawiazalam z nia kontakt, zadalam pytanie, minelo kilka dni i jeszcze nie odpisala.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: wróżka z allegro ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.11, 21:41 Ale jaka Beata??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: wróżka z allegro ! IP: *.183.181.24.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.06.11, 22:38 Wrozka Beata- Dziadzia Zajcew- o ta mi konkretnie chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropa Re: wróżka z allegro ! IP: *.t-mobile.pl 21.06.11, 14:21 przypomnij Jej się, na pewno odpowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: wróżka z allegro ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.11, 17:01 na pewno odpowie, nie zawsze od razu ale mi odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: wróżka z allegro ! IP: *.183.181.24.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.06.11, 18:17 Licze na to że odpowie, poniewaz ma opinie dobrej bezinteresownej osoby. W kazdym razie minelo 6 dni od czasu kiedy miala postawic karty. Nie wiem czy tyle czasu zajmuje jej interpretacja, czy ma z moja sprawa jakis problem, czy cos bardziej przyziemnego jak popsucie sie komputera, brak czasu.. Przypomnialam jej sie wczoraj ale na razie zero odzewu.... eh :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka z allegro ! IP: *.dynamic.mm.pl 21.06.11, 18:31 Na jakiego e-maila pisalaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja-aja Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 20:17 ta ostatnia wersja - dostęp do sieci siada u niej. To wioska, jak siec tam padnie, to czekają, az ktos w poniedzialek w szkole ( nadajnik/odbiornik?) cos naprawi. Też tak mialam. Czekaj cierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: wróżka z allegro ! IP: *.183.189.76.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.06.11, 22:35 Ok, dzieki za pocieszenie, tez mieszkam na wsi wiec jestem w stanie sobie to wyobrazic ;) w ogole myslalam ze napisze na forum i bez odzewu zostanie (bo ostatnio topic na wymarciu), a tu prawdziwa interwencja:P Poczekam, jak odpisze dam znac:) Dzieki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja-aja Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 20:31 i jak? masz kontakt? Ja mialam z tym problem. Najpierw wyslalam 1-go maila, z prosbą o wróżbę. W piątek - całą sobotę i niedzielę cisza była. Pomyslalam - trudno........ Potem przyszła odpowiedz. Ze owszem, wróżba będzie, rozkład taki i taki, cena taka i taka, mam wybrac, jaki rozklad chcę. I ze bez zadnych info z mojej strony. Info o opłacie. Zaplacilam, uzgodniłysmy dzien, godzine, w której mialam się skupic na problemie - pani Beata nie wiedziala, o jaki problem chodzi, co chcę wiedzieć. I czeklam na odpowiedz.........następny dzien po umowionej porze - cisza, potem kolejny - cisza i kolejny.......pomyslalam, ze dałam się naciągnąć. Aż odpowiedz przyszła,razem z przeprosinami, ze ten nadajnik z powodu burzy padł, ze on - nadajnik w szkole jest i trzeba czekac do poniedziałku i ze tam tak mają. Mój znajomy mieszka w podobnej miejscowosci, choc inny rejon kraju. czasami jeden plik ładuje 3 godziny! Nie wiem, jak ze spełnianiem wróżby pani Beaty . Nie wiedząc o mnie niczego, oddała moje marzenia :-) i trafnie aktualną sytuację. Dosyc sceptyczna jestem. Pomyslalam, ze dysponując moim nickiem mogła "pogrzebac" w sieci i jakies wnioski o mnie wyciągnąć - nie ten tutejszy nick, ale inny, z adresu internetowego. No, ale wszystkiego nawet w sieci się nie dowie. Więc marzę o tym, by się pospełniało. Nawet nie koniecznie wszystko. Faceta i miłosci juz nie chcę :-) pozostałe - wręcz koniecznie! Po tym moim kontakcie z Nią nie wydaje mi się, by byla to osoba lekcewaząca kogokolwiek. Czasami,dobrze sama to wiem, ze nam się nie skladaz powodu prozy zycia, złosliwosci rzeczy martwych.. Zycie bywa jak domino - jedna rzecz w planie dnia się nie uda, i kolejne nie dochodzą do skutku. Moze znowu nadajnik padł, a potem pani Beata musiała np. wyjechac, albo miala inne, wazne czynnosci.Ma chyba dzieci, koniec roku szkolnego to niezła karuzela. czekaj cierpliwie. Odezwie się. ps. zastanawialam się, jak to jest z takim nadajnikiem wszkole w czasie wakacji, jak padnie, to co, do wrzsnia się czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: wróżka z allegro ! IP: *.183.189.35.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.06.11, 22:25 heh, mysle ze nie, szkola w sumie caly rok jest otwarta, ktos jej pilnuje, wiec pewnie cos tam dziala... u mnie na wsi akurat z internetem nie ma takiego problemu, za to co burza to prad wylaczaja...:P:P Wlasnie dlatego, ze ma opinie dobrej osoby, nie chce jej pisac co dwa dni czy moze mi juz powrozyla:P hah, a tym bardziej wyrzucac ze sie zawiodlam i takie tam... Skoro sie nie odzywa to ma powod.... a ja sie poniecierpliwie.. Bardziej sie martwilam, ze moze dojrzala tam w kartach rychla kumulacje nieszczesc na mojej osobie:P A co do sprawdzalnosci wrozb to nie wiem w sumie jak to dziala. Mysle ze na Allegro i ogolnie mowiac, jest wiele dobrych interpretatorow terazniejszosci i przeszlosci. Na dobra sprawe sami mozemy sobie zinterpretowac to co do tej pory nam sie przydarzylo... sztuka jest dojrzec przyszlosc i szczerze mowiac nie sadze by bylo to tak proste jak przetasowanie kart... Jednak nad wszystkim czuwa Sila Wyzsza (dowolna interpretacja dla wierzacych, ateistow i wyznawcow fizyki kwantowej:P) Mysle ze niektorzy maja jakis niewytlumaczalny dar wejrzenia w przyszlosc ale zawsze tez ograniczony, bo w koncu mozemy swoja przyszloscia kierowac i ja zmieniac. Sama 2x w zyciu korzystalam z takiej uslugi. Byly to sensowne prognozy, mozliwe, jednak pamietam ze za pierwszym razem wrozka mowila ze nie jest powiedziane, ze to sie spelni- wszysto zalezy od moich checi- a ze ja checi akurat nie mialam to sie nie spelnilo:P. Jednego Pana moge nawet polecic- Jasnowidz Jakub z allegro- poki co jako cieplego czlowieka i takiego troche psychologa... nie wiem jak z jego sprawdzalnoscia bo wg niego za 2lata dopiero powinno mnie "cos" spotkac... wiec jesli komus sie sprawdzilo to co Pan Jakub przepowiadal to niech sie wypowie :) Jak dostane wrozbe od Pani Beaty to rowniez opisze wrazenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: wróżka z allegro ! IP: *.183.179.101.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.06.11, 16:56 Pani Beata odpisala! Co do terazniejszosci w zasadzie trafila bezblednie... Natomiast przyszlosc i ta bliska i troche dalsza- nie do konca sobie wyobrazam ze tak to sie moze wszystko potoczyc...Co prawda poprosilam o wrozbe ogolna, dostalam odpowiedz wyczarpujaca ale tez tak jakby pod dyktando moich nadziei... mimo ze nic nie mowilam, nie nakierowywalam... aaa i do tego liczylam ze Pani Beata wyczerpie temat w pewnej kwestii - a jej karty odpowiedzialy na cos zupelnie innego co tak wlasciwie dreczy mnie bardziej i jest obecnie istotniejsze... takze jakas magia w tym jest. Teraz pytanie, jaka jest Waszym zdaniem sprawdzalnosc wrozb Pani Beaty? i drugie troche z innej beczki- czy wierzycie w milosc karmiczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja-aja Re: wróżka z allegro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 17:44 wiedzialam, ze się odezwie ;-) tez chciałabym wiedziec, czy jej wróżby się sprawdzają, bo zaskoczona jestem, podobnie jak k8 tym, co napisala na temat przeszłosci i terazniejszosci. Najbardziej jednak tym, co napisała w kwestii przyszłosci.......bo to wręcz oddanie moich marzeń ! i ciekawa jestem, nie tym, skąd wie o mnie to i owo, ale skąd wie, o czym marzę? to są rzeczy, o których nikomu nie mowilam, nikomu się nie zwierzalam, byłam przekonana, ze są tylko we mnie....hm..... a tez zamowilam wróżbę ogólną, bez zadnych pytan, jedynie datę urodzenia podalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: wróżka z allegro ! IP: *.183.179.101.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.06.11, 19:32 no wlasnie z jednej strony przepowiedziala mi urzeczywistnienie moich marzen>> mezczyzna o ktorym mysle jest moja karmiczna miloscia- pierwsze w ogole slysze o czyms takim. ale czytajac opis "karmicznej milosci" w internecie wszystko tak jakby sie zgadzalo- trafila z nienacka, jest trudna, dziela nas przeszkody- zwiazki, odleglosci, takie tam... ale tak czy siak za jakis czas sie spotkamy i bedziemy razem... fajnie<<< Panie Beata nie wiedziala ze wyjzedzam teraz za granice z jednej strony na praktyki ale tak naprawde znowu go spotkac bo chodzi mi po glowie jak nikt inny... nie wiem jak mam sie do tego ustosunkowac. na pewno jej wrozby w ogole nie pokrywaja sie z innymi. przepowiedziala tez ze wkrotce sie posprzeczam mocno z moim przyjacielem i bedzie chodzic o sprawy uczcuciowe zapewne..... no nie wiem jakos nie sadze bysmy mysleli o czyms wiecej- zawsze to byly kumpelskie relacje wiec mam nadzieje ze to sie akurat nie spelni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipcinka Francis Violento? IP: *.centertel.pl 29.06.12, 23:56 Tak sobie przeglądam aukcje tego Pana, młoda dusza trzeba przyznać, choć wiek nie gra tu żadnej roli, zważywszy na moje doświadczenia z wróżkami. Czasem młody ma więcej sensownego do powiedzenia niż dorabiająca na emeryturze stara przekupa:P Jak ktoś skorzysta, dajcie znać czy warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Francis Violento? IP: *.xdsl.centertel.pl 02.08.12, 19:31 a ja czekam na sprawdzenie. przyznam że pan jest konkretny i potrafi dobrze opisać sytuację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Francis Violento? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 20:44 Francis Violento to nikt inny jak Adam Saturnin autoroger z Allegro.Został już zdemaskowany przez klientów, jest o nim wątek na forum, radzę przeczytać.Pozdrawiam i uważajcie na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Francis Violento? IP: *.xdsl.centertel.pl 02.08.12, 21:12 mhm.....a czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat sprawdzalności ww pana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Francis Violento? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 21:18 Mi się nic nie sprawdziło, zarówno gdy działał pod pseudonimem Adam Saturninn, jak i teraz jako Francis Violento, ale nie wykluczam, że komuś się sprawdza.Tyle, że dla mnie osoba kreująca fałszywą tożsamość jest niewiarygodna i nie mam ochoty korzystać z usług kogoś takiego, bo skoro nie przyznaje się do tego kim jest, to kto wie co ma do ukrycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Dziadzia_Zajcew IP: 92.244.36.* 03.08.12, 12:18 ten cały wątek był założony dla pani Beaty kiedy zaczynała na allegro swą działalność. Dziś już jej tam nie ma, ale widzę, że allegro funkcjonuje. coraz więcej wróżek i coraz taniej, nawet za złotówkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Dziadzia_Zajcew IP: *.xdsl.centertel.pl 03.08.12, 15:24 macie pewność że to ta sama osoba ??? skąd takie wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dziadzia_Zajcew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 18:40 Mamy.Przeczytaj sobie wątek o Violento to się dowiesz;) Poza tym jak mu napisałyśmy, że wiemy kim jest przestał się odzywać, koleżance nie wysłał opłaconej wróżby, bo się wystraszył.Może i umie wróżyć, ale dla nas to zwykły oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Francis Violento? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.08.12, 21:31 szczerze nic się mi nie sprawdziło....a na dodatek pan napisał mi same brednie z kosmosu wzięte...nie mające odzwierciedlenia w rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: wróżka z allegro ! IP: *.90.103.2-citimedia.pl 30.06.12, 02:23 a ja polecam kasandrę. Na allegro ma nick ka_sandra. Babka zna się na kartach. Nie jest anonimową osobą, jak większość polecanych tu wróżek. Można do niej zadzwonić, ma też swoją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
noomirapace Re: wróżka z allegro ! 19.07.12, 21:22 Oj , na pewno nie jedyna wróżka ma dar przepowiedni... Ja muszę i w tym wątku wspomnieć o panu francis violento, bo jestem w szoku, trzeba mieć naprawdę talent i odwagę, aby napisać tak dobitne rzeczy, które w dodatku się sprawdziły... Ten człowiek zbiera coraz więcej dobrych opinii, z tego co słyszałam, na żywo traktuje klientów jak przyjaciół, a nie gotówkowy towar. to już naprawdę luksus w tym biznesie, ale wtedy trzeba człowiekowi bardziej zaufać, niż w pytaniu za 3 zł. szkoda, że mieszkam tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: wróżka z allegro ! Izabell_1983 IP: *.centertel.pl 06.08.12, 09:02 Co myślicie czy te wróżby są prawdziwe czy to tylko oszustwo. Ja dostałam taka że mnie zwaliła z nóg. Żyć się odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wróżka z allegro ! Izabell_1983 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 09:58 Zależy od kogo ją dostałaś.Od Izabell_1983 ? Nie korzystałam, więc o niej się nie wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: wróżka z allegro ! Izabell_1983 IP: *.centertel.pl 06.08.12, 10:09 właśnie od Izabell_1983 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wróżka z allegro ! Izabell_1983 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 10:47 Nie wiem co Ci napisała, ale nie dołuj się, bo wszystko zależy od Ciebie i Twoich chęci, wróżba nie musi się sprawdzić to po pierwsze;) Po drugie niekoniecznie kobieta ma rację, mnie też ktoś bardzo, bardzo nastraszył, a potem okazało się, że nic się takiego nie stało, a wróżba nie miała żadnego pokrycia w rzeczywistości.Najlepiej o tym nie myśl, bo tylko przyciągniesz negatywną energię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: wróżka z allegro ! Izabell_1983 IP: *.centertel.pl 06.08.12, 10:50 napisała same straszne rzeczy począwszy od klęski finansowej skończywszy na rozwodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wróżka z allegro ! Izabell_1983 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 11:19 W takim razie zlekceważ to, bo miałam taką samą sytuację, miałam być bankrutką na każdym polu. Odpowiedz Link Zgłoś
annakae Re: wróżka z allegro ! Izabell_1983 21.02.13, 21:48 mi się sprawdziła jej NEGATYWNA wróżba, więc postaraj się temu zapobiec, ale nie lekceważ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: wróżka z allegro ! IP: 194.181.133.* 09.08.12, 22:03 Witam to poleciła byś kogoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: do Ja i innych.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 16:21 Francis Violento to nikt inny jak Adam Saturnin...gośc zmienił tylko tożsamość bóg święty wie z jakich powodów ...nie dajcie sie ludzie nabrać na Jego wyrafinowane tekściki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka wrozbita2020 jasnowidz IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.12, 18:26 ktos korzystał?? komuś się sprawdziło??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamatura2012 Re: wrozbita2020 jasnowidz IP: *.play-internet.pl 04.01.13, 08:37 Korzystałem. Szybka odpowiedź. Miły wróżbita. Korzystałam dwa razy i sie wszystko sprawdza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malenstwo_pl24 Re: wrozbita2020 jasnowidz 04.01.13, 23:11 ostatnio nawet sie reklamuje czesto;) Gość portalu: tamatura2012 napisał(a): > Korzystałem. Szybka odpowiedź. Miły wróżbita. Korzystałam dwa razy i sie wszyst > ko sprawdza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: do Ja i innych.. IP: *.ip.shentel.pl 21.08.12, 19:30 Ale o co Ci chodzi z tym Francisem????co sie tak na niego uparłeś???;) muszę Ci powiedzieć,ze ja sprawdziłam jego jakies pare dni temu,podałam tylko imiona i cholera!!facet mnie powalił!napisał cała prawdę!powiedz mi skąd mógł wiedziec jak jest naprawdę??nic nie pisałam,tylko imiona!!wiec troche mnie smieszy twoj tekst w stylu,ze ma wyrafinowane tekściki...i przepraszam,ze to napiszę,ale jedna mysl jaka mi przyszła,to moze konkurencja???...hm;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfafgv Re: do Ja i innych.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 11:58 a jakie to teksciki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: do Ja i innych.. IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.12, 17:37 jak sprawdzalność u nejlany ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: do Ja i innych.. IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.12, 17:37 jak sprawdzalność u nejlany ??????? i czy ktoś korzystał z wróżki z all o nicku kaeriaLEX ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Polecam osobę o nicku wr_paula IP: *.euro-net.pl 29.08.12, 17:14 Wypowiedz bardzo, bardzo rozbudowana i niezwykle trafna. Niech nikogo nie zgubi cena i rozpoczęcie przygody tej wróżki z kartami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
migotalka kasandra 29.10.12, 00:55 Ja polecam Kasandrę. Nie słodziła mi, napisała w delikatny sposób czego powinnam się spodziewać. i co robić dalej. Nie chciałam wierzyć. Po kilku tygodniach okazało się to prawdą. Próbowałam ratować nasz związek rytuałem, póki co czekam na efekty. Po tych kilku miesiącach dochodzę do wniosku, że chyba najlepiej nie korzystać z takich pomocy, a lepiej pogodzić się z tym co karty pokazują. Odpowiedz Link Zgłoś
migotalka Re: kasandra 29.10.12, 08:35 Nie, ona tym się nie zajmuje. Ryt brałam u innej osoby. fika70 napisała: > To Kasandra też zajmuje się rytuałami? Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia007 Re: kasandra 20.11.12, 08:27 A ja mysle, że niestety Pan "FrancisViolento" i "wrozbaokaryna" to ta sama osoba. Piszą całkiem inaczej, ale identyczny sens odpowiedzi, obydwoje nie wystawiają więcej aukcji, ostatnie logowanie na allegro odbylo się 09.11 w odstępach 4 minutowych. Zbieg okoliczności? nie sądzę. Mam tylko nadzieję, że wróżba się sprawdzi. Uważam jednak, że to oszukiwanie ludzi. Jaki nick ma pani Beata? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia263 Re: wróżka z allegro ! 22.02.13, 13:46 a kto to był? ja brałam na allegro od vitasy też jestem zadowolona i zaskoczona pozytywnie bo kilka faktów się pokryło i już coś się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia263 Re: wróżka z allegro ! 22.02.13, 18:29 tak w oógle teraz sobie mysle ze bez sera sa te komentarze wszytkie typu mi sie u niej sprawdzilo,,, ja ta polecam,,, ta jest super,,, jednym sie sprawdza a drugim nie trzeba po prostu dobie dobrac ktora pasuje dla kazdego jest inna odpowiednia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: wróżka z allegro ! IP: *.bielawa.vectranet.pl 30.03.14, 15:42 Niewiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale czy Pani Beata jeszcze zajmuje sie wrózeniem szukałam na fb ale nie znalazłam? Odpowiedz Link Zgłoś