ineska_pineska 28.04.03, 18:55 Mój znajomy kiedyś powiedział: "Ryby i Raki podwodny świat" uznajac, ze to najlepiej dobrana para. Czy to prawda również w moim związku? Ja - 25.02, On - 17.07. Dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: Ryby i Rak 29.04.03, 00:40 Witam serdecznie, znajomy miał rację - Ryby i Rak to znaki żywiołu wodnego. oznacza to, że podobnie patrzą na świat. Raki są bardziej energiczne i przedsiębiorcze, Ryby w więcej spraw powątpiewają niż inwestują. Razem to dobrana i zgrana para. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
parolka Re: Ryby i Rak 30.06.03, 18:10 Nic podobnego! tez czytalam o tym dobraniu i w takim poczuciu wychodzilam za maz (choc zodiak traktuje z przymruzeniem oka). Okazuje sie jednak, ze chwiejnosc Ryb (kobieta) jest nie do wytrzymania dla Raka-faceta, ktory lubi porzadek, przewidywalnosc i nie toleruje ludzkich slabosci (perfekcjonista). Emocjonalna hustawka bardzo wyczerpujaca, juz nieraz rozwazalismy rozwod, ale chyba jednak nadal troche sie kochamy... -Rybka Odpowiedz Link Zgłoś
polka44 Re: Ryby i Rak 30.06.03, 20:44 zgadzam sie z parolka, u mnie jest ten sam problem-tez rybka Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: Ryby i Rak 03.07.03, 22:55 A ja uwazam swoje malzenstwo ogolnie za udane (ja Rak, maz Ryba) Jestesmy razem od 10 lat, pomimo, ze wszelkie znaki na niebie i na ziemi przeczyly temu zwiazkowi na poczatku :) Odpowiedz Link Zgłoś