Gość: MM IP: *.toya.net.pl 17.03.07, 17:48 Czy ktoś korzystał, wystawia również wróżbę na allegro. Czy wróżba była trafna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith99 Re: Kinga Cichocka 15.06.07, 20:11 poczytaj opinie o niej na allegro! ja korzystałam i przyznam ,ze jestem pod ogromnym, OGROMNYM ! wrażeniem...kompetentna, sympatyczna...niezwykle trafne oceny.... ...ja sie u niej uczę tarota przez internet...jest świetnym nauczycielem...coraz lepiej odczytuje karty..sama jestem zaskoczona jak nieźle mi idzie.... podaje stronę dla zainteresowanych: www.kingatarot.vgh.pl gorąco polecam... ...a i chętnie odpowiada na dodatkowe pytania jak ktoś czegoś we wróżbie nie rozumie...ja sama dostałam z 10 stron A4 dokładnych informacji na zadane przeze mnie pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Kinga Cichocka 15.06.07, 20:28 Czy to ta pani, która obrabiała na forum tyłek innej wróżce? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith99 Re: Kinga Cichocka 15.06.07, 21:08 nie sadzę... choć na forum czytałam o wróżce, która używała nazwisk znanych osób nieco je tylko zmieniając...i podawała dane swoich klientów TO TAKA KRYTYKA BYLABY ABSOLUTNIE OK i gdyby to napisała p. Kinga to chwała jej za ostrzega przed oszustami!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: to było w ataku na beate jaske 16.06.07, 09:07 Jeśli to rzeczywiście była cichocka to żenada. Z jednej strony wróży, z drugiej kłóci się z wróżką na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: to było w ataku na beate jaske IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 09:46 On aobrabia inne wrżki nawet w swoim, ogłoszeniu na allegro. "Jesli nie zależy ci na wróżbie rzetelnej i prawdziwej to na allegro jest ich mnóstwo. Ja nie skorzystałam z usług Kingi po takim zdaniu zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: to było w ataku na beate jaske 16.06.07, 10:10 Rozumiem Cię doskonale. Cichocka pisze tez na innym forum tarotowym, ma bardzo lekceważący sposób wypowiedzi, ponadto kreuje się na osobę, która o tarocie wie już wszystko, tylko dlatego, ze ukończyła jakąś szkołę wróżbiarską. Dobrzy tarocisci, ci z powołaniem są bardzo skromni i nie afiszują się dyplomami. Odpowiedz Link Zgłoś
knura Re: to było w ataku na beate jaske 16.06.07, 10:11 Lilith dlatego broni Kingi Cichockiej bo uważa ja za góru w sprawie tarota :/ czytam jej, ich wypowiedzi na innym forum. Poza tym Kinga Cichocka też ma o sobie wysokie mniemanie :/ i krytykuje inne tarocistki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: to było w ataku na beate jaske IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 15:03 Możesz napisać jakie to forum? W takim razi eona j=nie jest dobrą wróżką. Osoba zarozumiała nigdy nie zrozumie motywów postępowania drugiego człowieka, więc jak ma pomóc? Szkoda na nią pieniędzy. Ale niech tam, może są osoby którym pomogła? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś kto ... 16.06.07, 15:53 .. kto naprawdę ma dar? jeśli ktoś potrzebuje dobrą wrózkę to tylko Arianka64! Odpowiedz Link Zgłoś
seniorka1 >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś kto . 16.06.07, 20:09 no i widzicie, dobra wrozka, czy wroz zawsze pracuje indywidualnie, osobiscie... a te alegra, czy jak to tam zwac... sa czystym sposobem na dodatkowe zrodlo dochodu... ta osoba nie chce pomoc komus, tylko zarobic... czyli chce pomoc tylko sobie Odpowiedz Link Zgłoś
knura Re: >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś 18.06.07, 11:01 Wypowiada sie na forum www.tarot.lunaris.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KInga Cichocka Re: >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 18:52 Witajcie. ;) Po pierwsze, nigdy jeszcze nie pisałam niczego o niejakiej pani Beacie J. bo i po co? Kto ma rozum, sam oceni. Pod drugie, nie jestem guru, ani tym bardziej nie jest tak, że o Tarocie wiem wszystko - że wiem sporo, nie zaprzeczę. Pracowałam, zgłębiałam, uczyłam się, więc mam. Przykro mi, że ludzie zazdrośni o wiedzę, zamiast iść i się douczyć wolą nadymać się jak baloniki i pluć po forach takie jak to. Walczyć z tym nie mam zamiaru, bo i po co. Kto ma rozum, sam oceni... Pozdrawiam ciepło i życzę wszystkiego dobrego! Kinga Cichocka Odpowiedz Link Zgłoś
gradiela Re: >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś 22.06.07, 19:33 Zamówiłam u Kingi Cichockiej wróżbę na Allegro parę miesięcy temu, niestety jest całkowicie beznadziejna i nic sie nie sprawdziło, może sobie zgłębiać ale chyba całkowicie niepotrzebnie. Zawiedziona była klientka i faktycznie tak jak napisała Cichocka ten kto ma rozum ten oceni, u mnie ma 0 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_cichocka Re: >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś 22.06.07, 19:41 Witaj! Przede wszystkim nieomylny jest tylko Bóg, żaden tarocista czy astrolog nie ma stuprocentowej sprawdzalności. Mam odwagę głośno to powiedzieć: nie jestem guru, nie mam dla nikogo gotowych recept na życie, nie każdemu można pomóc. Nie wiem kim jesteś, ale dlaczego nie napiszesz do mnie bezpośrednio? Skoro stawiałam Ci karty, zapewne masz namiar. Zapraszam. :) Pozdrawiam! Kinga Cichocka Odpowiedz Link Zgłoś
gradiela Re: >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś 22.06.07, 20:05 Jeśli w celu zwrotu pieniędzy to się odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
gradiela Re: >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś 22.06.07, 20:09 jesli w celu zwrotu pieniędzy za całkowicie nie udaną wróżbę to się odezwę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 22:19 Te wypowiedzi cichockiej są żałosne.Dziewczę kto cię przyjął do tej szkoły skoro w tobie tyle pychy? tego nauczył cię tarot?, to, że wypowiadasz się w tym wątku i chcesz poprawić swój wizerunek, tłumaczy stare przysłowie "tłumaczy się winny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 22:33 A ja nie lubiętego przysłowia "tłumaczy sie winny". Jednak Kingo jest w Tobie wiele pychy to mozna wnioskowa z Twojej odpowiedzi. Owe forum traktujesz również jak dopust boży. Bo tu spotkaąłś się z krytyką? Może ona czegoś Cię nauczy. Oj zapewne to odosc Twoja odzywa sie takim tonem. Gorzej jeśli taka jest Twoja postawa, takie przekonania. Czytałam też na forum tarot. net jak piszesz o allegrowych wróżkach. Wiesz co? Byś się wstydziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 22:41 Ona jest tak prymitywną osobą, że nawet krytyka w całym internecie niczego jej nie nauczy. Ale życie da jej kiedyś w d.... i wtedy spokornieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 22:40 A weźcie wy się ludzie opanujcie! Pogięło was całkiem? Ani jedna osoba z tych co się wypowiadały nie zna Kingi osobiście, nic o niej nie wiecie - jakie macie prawo psioczyć, co? Napisać że niby się coś nie sprawdziło może każdy. Uczyłyśmy się razem w Studium. Opowiadać wam o jej warsztacie pracy nie będę, bo prawda broni się sama. Zobaczcie ilu osobom boli, że ona jest naprawdę dobra w tym co robi - gdyby nie była, nikt nie wiedział o jej istnieniu. Ot co. KINGO NIE PRZEJMUJ SIĘ TYM GLĘDZENIEM, RÓB SWOJE! Pozdrówki i do zobaczyska na zlocie - Martek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margot Re: >dlaczego nie skorzystacie z porad kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 00:36 Wiecie kto tu jest żenujący? To przeczytajcie swoje wypowiedzi raz jeszcze. Kingi nie znam osobiście, jednak zaglądam od czasu do czasu na wyżej wspomniane forum o tarocie, pamiętam też forum na psychotronika.pl gdzie była moderatorką. Ja też jestem tarocistką. Wiem jak to jest, gdy za wiedzę o kartach człowiek dostaje epitetami - na tarot.lunaris Kinga jest jedną z nielicznych osób, które autentycznie mają coś sensownego do powiedzenia. Reszta po prostu bredzi, w dodatku walczy w obronie własnych bzdur, bo nie potrafi przyznać się do błędu (Magiczny, Coill - tak, to o Was). Kompletna ignorancja. Ci ludzie nigdy się niczego nie nauczą, bo gdy przychodzi ktoś kompetentny, kto chce podzielić się doświadczeniem - tupią i gwiżdżą jak stado małp... Niektórych wysłałabym nie na kursy ezoteryczne, nie do zajmowania się tarotem, a wprost do przedszkola. Do Tarota trzeba dojrzeć... Taka jest prawda - kto chce, może skoczyć i poczytać niektóre wątki. Czy się to komu podoba czy nie, Kinga jest prawdziwym autorytetem, dysponuje rzetelną i rozległą wiedzą. Z nią przynajmniej można porozmawiać jak człowiek z człowiekiem, tarocistka z tarocistką. Margot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Echhh, ręce opadają. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 02:21 Popieram dwie przedmówczynie, reszta pań powinna zastanowić się nad sobą w kontekście toksycznej zazdrości o cudze sukcesy (nie od rzeczy będą też korepetycje z języka polskiego, bo chwilami wiało analfabetyzmem wtórnym). _________ Korzystałem z pomocy pani Kingi już nie raz, mam do niej pełne zaufanie. Mówcie sobie co chcecie, ale ja uważam że jest świetna i godna polecenia. _________ BTW: z tego co się orientuję pani Kinga nie skończyła "jakiegoś tam kursu", ani "jakiejś szkółki", tylko jedną z najlepszych szkół psychotronicznych w Polsce. Autorytetu nie zdobywa się rzecz jasna dzięki takiemu bądź innemu dyplomowi, a dzięki swoim faktycznym umiejętnościom i wiedzy. Ani jednego, ani drugiego pani Kindze odmówić nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Echhh, ręce opadają. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 16:54 Jakiej zazdrości? Człowieku co piszesz? Kinga jest nazbyt pewna swego i sugeruje, że ona wie najlepiej i jest najlepsza. Może tak mysli, gdyż w porównaniu z innymi konkurentami jest po szkole psychotronicznej, co godne jest uznania. Zadała sobie dużo trudu i poświęciła mnóstwo czasu i pieniędzy. Chwała jej za to, ale z tego powodu nie musi czuć się jak pobłażliwa mateczka patrzaca na resztę błądzących dzieciaczków z pobłażliwym uśmiechem. Pisze "nie jestem guru", a kto pisał że guru jest? zarzuca sie tylko, że nie jest solidną wróżką. Do tego jakos też nie chce sie do konca przyznać. A przeciez moze napisać, że nie jest najlepszą wróżką w Polsce, że nie ma jeszcze zdobytego ogromnego doświadczenia, które daje mądrosć. To wszystko. Pisanie "nie jestem guru" nikomu niestety z piszących nic nie tłumaczy, bo nie o guru tu chodzi. Ale może dośc krytyki. Kinga jest zapewne osobą bardzo wrażliwą i na pewno wiele zrozumie. Sama zapewne nie będzie krytykować innych kolezanek po fachu i należy jej się pochwała również za odwagę, że ujawniła sie na forum i zajęła głos. Pozdrawiam wszytskim forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Echhh, ręce opadają. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 14:35 Przepraszam drogie panie, ale wiedza jest grzechem? Od kiedy? _________________________________ Na razie jak widzę Pani Kinga wie co mówi i przez to jest przez was atakowana. Gdyby była głupia pewnie nie miałybyście nic przeciwko jej osobie. Ładne mi czasy nastały. Jeśli choć trochę znasz się na swojej robocie, jedyne na co możesz liczyć, to na szykany i stwierdzenia, że się wymądrzasz. :/ Dla mnie bomba. _____________________ "Kinga jest nazbyt pewna swego {...) nie musi czuć się jak pobłażliwa mateczka." Beato, a skąd wiesz co Pani Kinga myśli i co czuje? Siedzisz w jej głowie, czy czytasz w myślach? To co mówisz jest niedorzeczne. Powiem więcej, jest to tylko Twoja subiektywna ocena, zbudowana zresztą nie na niczym innym, jak tylko na niezdrowych emocjach (jakich? Sama sobie odpowiedz). "Pisanie "nie jestem guru" nikomu niestety z piszących nic nie > tłumaczy, bo nie o guru tu chodzi" Ta, pewnie, a co piszący chcieli Twoim zdaniem osiągnąć prócz dzikiej satysfakcji, którą daje im naplucie na kogoś? Kulturalny człowiek jeśli ma coś do innego człowieka, zwraca się z tym do niego, a nie wygaduje za plecami. Pani Kinga odezwała się, odpisała, a jak na to zareagowaliście? Czy podjęliście jakiś dialog, rozmawialiście? Nie zauważyłem. I wcale się jej nie dziwię, że dalej nie odpisuje. Póki co nikt nie postąpił nawet w granicach przyzwoitości, a co dopiero mówić o kulturze osobistej. Z tym was zostawiam miłe panie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Echhh, ręce opadają. IP: *.elpos.net 24.06.07, 20:39 Wojtas, co Ty tak bronisz Kingi? Czyżby to ona kryła się za Twoim nickiem? Macie podobny styl pisania heh, niemalże jakby była to jedna osoba :)Ja też znam Kingę i doskonale wiem, jaką jest osobą :) Nie pozwoliłaby sobie, aby ktoś "pluł" na nią na forum, zawsze wtrąci swoje 5 groszy pod jakimkolwiek nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Echhh, ręce opadają. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:53 wy macie obsesje? kto by sie nie wypowiedzial szukacie dziury w calym. najlepszy argument to powiedziec ze ktos pisze pod wieloma nikami. Smieszni jestescie. nie znam was ani tej kingi ale widac kto tu jest czlowiekiem kulturalnym i normalnym dlatego popieram ja. Odpowiedz Link Zgłoś
memorandum1 Re: Kinga Cichocka 24.06.07, 21:19 Nie interesuje mnie jakim człowiekiem jest Kinga Cichocka, jakie kursy kończyła i czy odpisuje sama sobie jest to forum na którym ocenia sie zdolnosci wróżbiarskie a nie elokwencję i powiem jedno jej wróżba była całkowicei do d..., może niech kobieta zmieni fach. Wróżka Witchcraft z allegro bije ją na głowę w trafności interpretacji i w sprawdzalności tego co będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Kinga Cichocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:32 Nie chcę tu bronić Kingi bo sama po niej pojechałam, ale wrózka Witchcraft jest zapewne wiekiem już dojrzała, dlatego też nie ma porównania. Kingo nikt nie chce cię obgadywać, ale wiesz, że taka postawa budzi opór więc nie dziw się, że tyle gorzkich słów przeczytałaś o sobie. To Ci nie zaszkodzi, zobaczysz, że dzieki temu z czasem będziesz bardziej pomocna ludziom a nabierając pokory wobec innych staniesz się jak wrózka - np Witchcraft. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Kinga Cichocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:07 Skoro tak piszesz, widać nigdy naprawdę nie skorzystałaś z jej pomocy, a gadać na anonimowym forum może każdy. Tylko pomyśl jak człowiek, co chcesz wywalczyć? Może też jesteś wróżką, co? To by nawet miało sens. Bo jeśli piszesz tu z czystego chamstwa, jest to maksymalnie chore zachowanie. Wiesz co jest najgorsze? Ludzie głupi nie są, nad takim bezmyślnym kłapaniem tylko kiwają głowami. Psy szczekają, karawana jedzie dalej. __________________________________ W takich chwilach jak ta tęsknię za czasami, gdy na komunię dawali zegarki. Przynajmniej nikogo nie mogłabyś teraz obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Kinga Cichocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:18 wiesz co... szkoda mojego czasu Kingo.To mój ostatni post w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Kinga Cichocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:32 Pani Beato, napisałbym znów parę słów, ale widzę że dyskusja z Panią nie ma najmniejszego sensu. Jak na osobę która tyle ma do powiedzenia na temat dojrzałości mogłaby Pani przynajmniej zachowywać jej pozory. "Czemu dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny." Odpowiedz Link Zgłoś
memorandum1 Re: Kinga Cichocka 25.06.07, 14:36 Zgadzam sie z tym co napisała Ann, Wojtas to nowe wcielenie wróżki Kingi i dlatego tak sie udziela w jej obronie, buahahahaha, by sie nie ośmieszała kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_cichocka Re: Kinga Cichocka 25.06.07, 16:04 memorandum1 napisała: > Zgadzam sie z tym co napisała Ann, Wojtas to nowe wcielenie wróżki Kingi i > dlatego tak sie udziela w jej obronie, buahahahaha, by sie nie ośmieszała > kobieta Witajcie! Śmieszni to Wy jesteście. Wypisujecie tu cuda wianki, ja tylko to śledzę - nie piszę, bo mam najmniejszego zamiaru wdawać się w pyskówki. Bo co to da, że cokolwiek napiszę? Będziecie mieli wodę na młyn, nic więcej. Ta cała dyskusja przecież nie służy niczemu innemu, jak tylko wyładowaniu Waszych własnych frustracji. Cóż, takie są skutki Merkurego w retrogradacji - ludzie tacy jak Wy mogą wreszcie porzucać błotem w bliźniego, pisać kłamstwa i oszczerstwa różnej maści. Enjoy - za dwa tygodnie Markury wróci do ruchu prostego i... Kto zna astrologię ten, wie o co chodzi. Acha, napisałam do moderatorów prośbę o usunięcie tej "dyskusji" i jest to jedyna rzecz jaką w całej sprawie uczynię. Jeśli naprawdę sądziliście, że będę tu się z Wami użerać... Ech ten Merkury w retro! Ludzie przestają myśleć. :? Pozdrawiam! Kinga Cichocka PS. Jeśli ktoś z Was chce ze mną porozmawiać jak cywilizowany człowiek - proszę pisać na maila. Ale Wam przecież wcale nie chodzi o dyskusję... PS.2 Panie Wojtku, dziękuję bardzo za wsparcie. Proszę jednak nie zaogniać już sytuacji, tym ludziom nigdy nie chodziło o rozmowę, więc z grubsza rzecz biorąc, szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Kinga Cichocka IP: *.elpos.net 25.06.07, 17:48 hehe pięknie Kingo pięknie, już wszyscy Ci uwierzyliśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: Kinga Cichocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:10 Niby dlaczego moderator miałby usunąć ten wątek? Przeciez nikt Kindze nie ubliża a jedynie ona moze stracić na braku zamówień wróżb. Z czasem wątek ten odejdzie w niebyt i już, a ten układ gwiazd raczej Tobie Kingo szkodzi niż nam. Owszem kilka osób skrytykowało Twoją postawę ale niejedna krytyka tu już padła pod adres róznych osób. Przyjmij to na klatę i już. Ja bynajmniej nie zgadzam sie na usunięcie tego wątku bo nie ma tu żadnych obraźliwych tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_cichocka Re: Kinga Cichocka 25.06.07, 18:52 A czy słyszała Pani kiedykolwiek o Netykiecie? => Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. => Nie podszywaj się pod innych. => Nie publikuj ogłoszeń ani reklam. => Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny. => Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji. (Ignoruję, co szanownym Trollom bardzo się nie podoba). Cała netykieta jest do przeczytania na głównej stronie serwisu... I jeszcze regulamin: pkt.5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. Nooo, netykietę to złamaliście kompletnie... A czy takie zachowania jak widać na załączonym obrazku są społecznie właściwe? Oj, chyba nie. Moralnie tez nie było... pkt. 6. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych. Czy ktoś tam pisał jaka to wróżka X jest wspaniała? Padło jeszcze inne "zachęcenie". Już nie mówiąc o tym, że antyreklama, to też reklama. Paradoksalnie, tym całym gadaniem naganiacie mi klientów, a o taką usługę się nie prosiłam (taa, znając życie zaraz ktoś mądry inaczej powie, że wszystkie te słowa, zarówno dobre jak i złe były mojego własnego autorstwa). W każdym razie, jako mimowolna bohaterka tego wątku i szeregu niezbyt kulturalnych trollowskich wypowiedzi, mam prawo prosić o jego usunięcie i tak też zrobiłam. Przy okazji, czy słyszała Pani kiedyś o ochronie danych osobowych? Czy wie Pani, że publiczne wycieranie sobie gęby czyimś nazwiskiem jest przestępstwem? Pewnie dlatego 3/4 trolli-mądrali pisze jako gość... I skoro już rozmawiamy o astrologii, to zapewne zdaje sobie Pani sprawę, że podczas retrogradacji Merkurego można z łatwością nadziać się na nieprawdziwe informacje, które w tym czasie są bardzo chętnie rozprzestrzeniane... Mówiąc kolokwialnie, ludzie mają tendencję do kłamstw i pomówień. Pozdrawiam! Kinga Cichocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: Kinga Cichocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:22 sama Pani podaje swoje dane osobowe, więc o tajemnicy nie moze być mowy. A taki atak na swoją osobę musiała Pani czymś spowodowac, nie pomyślała Pani o tym? Widziałąm Pani reklamę w necie, gdzi ezachwala Pani siebie obrzucając błotem inne wróżki internetowe. Czytałam w forum Tarot jak Pani o allegrowych wróżkach się wyrażała. Post znikł, ale ludzie przeczytali. Kto więc mieczem wojuje od miecza ginie. Skoro Pani atajkuje innych, to oczywiste jest że otwiera Pain drogę dla innych. Tylko, że tym razem krytyka dosięgła Panią. Cytuję Pani ogłoszenie: "Jeśli jednak nie zależy Ci na prawdzie - nic prostszego - poszukaj innej oferty... wszędzie jest wiele "życzliwych" osób, które chętnie powiedzą Ci, że znajdziesz garniec złota i księcia z bajki..." Taka krytyka zasługuje zawsze na odzew. Powiem Pani, że nie spotkałam sie z innymi ogłoszeniami, które konczą się podobnie. Cóz ja będę Panią uczyć. Jak admin usunie te niepochlebne opinie to trudno. Nie sądzę aby ktoś podejmował watek. Zastanawiam sie czy Pani sama nie podjęła tego wątku chcąc wbudzić zainteresowanie swoją osobą. Nikt tu przecież nie pisze o nikim po nazwisku tylko posługuje sie nickiem.Niejaki gość MM zaczął temat. Natomiast kiedy Pani zajęła głos nie logując sie, ma Pani taki sam adres jak Wojtas. Ciekawe... Ale bronic się należy. Nieważne jak. Lepiej niech wątek ten zniknie i będzie po kłopocie a Pani zaś na pewno wyciągnie wnioski z tej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_cichocka Re: Kinga Cichocka 26.06.07, 01:55 > Zastanawiam sie czy Pani sama nie podjęła tego wątku chcąc wbudzić > zainteresowanie swoją osobą. Nikt tu przecież nie pisze o nikim po nazwisku > tylko posługuje sie nickiem.Niejaki gość MM zaczął temat. Natomiast kiedy Pani > zajęła głos nie logując sie, ma Pani taki sam adres jak Wojtas. Ciekawe.. Wie Pani, że to już zakrawa na p a r a n o j ę? Czy naprawdę przyszło Pani do głowy, że tylko ja tu mam Neostradę? Boże, może lepiej Pani nic nie pisze, bo z tego co zauważyłam Pani również ma TP i zaraz ktoś mądry inaczej rzuci hasło, że to ja się wypowiadam... Czegoś takiego już nawet Merkury w retro nie zniesie. > sama Pani podaje swoje dane osobowe, więc o tajemnicy nie moze być mowy. Cóż, zgodnie z literą prawa są to moje dane, więc mogę się nimi posługiwać, czyż nie? Sama na siebie mogę pisać co zechcę, reszta nie koniecznie. Ale to chyba powinno być oczywiste. Czy jeśli spiker w radio przedstawia się z imienia i nazwiska, to znaczy każdy słuchacz ma automatycznie nadane prawo do robienia z niego ścierki? Nikogo nie atakuję i nigdy nie atakowałam. Czy jeśli teraz siedząc tutaj śmieję się do rozpuku, to również poczuje się Pani dotknięta, bo oto śmieję się z Pani? Istna PARANOJA, uderz w stół a nożyce się odezwą. Ktoś tu stwierdził, że podobno pisałam niepochlebne opinie na tarot.net. Głupia sprawa, ale na tarot.net nigdy mnie nie było. Natomiast na lunaris.info był temat "kres pseudo wróżek z internetu i allegro" czy jakoś tak - i w tym też wątku broniłam tarocistek, za co dostałam od niektórych po głowie (ba, po dziś dzień nie mogą sobie darować). Skoro tak uważnie Pani śledzi to co piszę, powinna Pani wiedzieć, że nawet jeśli gdzieś musiałam napisać jakąś niepochlebną opinię o ofertach z Allegro, nigdy nie podawałam konkretnych nazwisk, nicków, ani niczego co mogłoby sugerować którąś z nich. Ale o dziwo to już umknęło Pani uwadze... Widocznie wcale Pani nie czyta, a prawda Pani nie interesuje, bo i łatwiej jest powtarzać coś niczym papuga. Pozdrawiam! Kinga Cichocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola jestescie zalosni IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.07, 06:27 Czytam sobie ten wątek i dochodzę do wniosku, że wielu wylewa swoje frustracje na forum, coż, może i po to ono jest. Ludzie, dajcie tej kobiecie wreszcie spokój! Jest wielu ludzi zajmujących się tarotem, nie ona jedna. Ktoś kupił u niej wrożbę, nie sprawdzila sie, tak bywa. Niech idzie gdzie indziej. Po co od razu opluwać i to z nazwiska? Czy wlaśnie ci ludzie nigdy się nie pomylili, nie zrobili blędu? Wróżba to PRAWDOPODOBIENSTWO nie PEWNOSC- więc może coś sami zawiniliście? Nie znam Kingi, ale żal mi człowieka -tak została zbluzgana i to przez anonimowych ludzi -sądzę -sfrustrowanych, pustych, niemądrych... sami się uczcie tarota a potem dopiero zabierajcie głos w dyskusji dot. kompetencji. A Pani Kingo - proszę się trzymac i nie zrażać, choć może i łatwo mi pisać... na głupotę nie ma dotąd lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
memorandum1 Re: jestescie zalosni 26.06.07, 20:23 Zgadam się całkowicie z tym co pisze osoba o nicku Obiektywna, kto mieczem wojuje ten od miecza ginie, a co to jest za tekst nadęty Kingi Cichockiej- skutki Merkurego w retrogradacji. Jakby chciała powiedzieć uważajcie kmiotki jaka mądra jestem, czy lekarz mówi do pacjenta - transaminaza alaninowa, nie mówi ma pan problemy z tym czy z tamtym, jakąś manię wielkości ma kobieta, mnie się jej wróżba nie sprawdziła kompletnie i jeszcze raz polecam wszystkim wróżkę Witchcraft. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: jestescie zalosni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:40 Dzieciaku co ty możesz wiedziec o czyims profesjonalizmie, skoro nawet nie wiesz czym jest Merkury w retrogradacji? Znam wrożkę która tak zachwalasz, bo mieszkamy w jednym mieście. Napisałabym o tym to i owo i wcale nie byłyby to superlatywy................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati do memorandum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:53 Pani Kinga wyjasniła wyraźnie co to znaczy gdy Merkury przechodzi do ruchu wstecznego, ale czyjs poziom intelektualny jest tu jakis niziutki. Specjalnie dla ciebie: "I skoro już rozmawiamy o astrologii, to zapewne zdaje sobie Pani sprawę, że podczas retrogradacji Merkurego można z łatwością nadziać się na nieprawdziwe informacje, które w tym czasie są bardzo chętnie rozprzestrzeniane... Mówiąc kolokwialnie, ludzie mają tendencję do kłamstw i pomówień." Pani Kingi nie znam ale znam trochę astrologie i tyle dla mnie wystarczy. Skoro Merkury jest w retro, wszystko co tu zostało powiedziane jest nieprawdziwe, a wy robicie z siebie kretynow. I każdy astrolog powie wam to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: do memorandum IP: *.elpos.net 27.06.07, 00:26 Wszystko co zostało tu powiedzane z kosmosu się nie wzięło, jest podparte faktami. Fakt faktem, powinniśmy zakończyć ten wątek. Pani Kinga jest niewątpliwie mądrą osobą, posiadającą rozległą wiedzę, i nie ważne, czy pisze tutaj tylko pod swoim nickiem, czy też ukrywając się pod innymi nickami broniać sama siebie - ważne jest to, że to, co zostało powiedzane, z palca wyssane nie jest. Może jeszcze ten Mars w retrogadacji kieruje całą swą uwagę na jedyną osobę na świecie Kingę Cichocką i każe każdemu o niej bluźnić? Przecież to śmieszne. Zatem nie dolewajmy już oliwy do ognia , niech już się zakończy ta dyskusja, wątek spadnie i będzie święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: do memorandum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 01:22 Ach, gdyby to chociaz były fakty! Sęk w tym ze to z prawda się mija, jest tylko bajaniem zlosliwcow, ktozy być może "przypadkiem" równiez stawiają karty. Czytac umiem - myślec i wyciagać wnioski też............. Kogo żeście chcieli oszukać? Sądzicie że ludzie są odmóżdżonymi robotami? > Może jeszcze ten Mars w retrogadacji kieruje całą swą > uwagę na jedyną osobę na świecie Kingę Cichocką i każe każdemu o niej bluźnić? > Przecież to śmieszne. Zgadza się to jest smieszne i właśnie ubawiłam się setnie. Skoro ktos udaje znajacego się na astrologii powinien posiadać chociaż szczątkową wiedzę o tym temacie. Wówczas wiedzialby że aktualnie Mars nie jest w retro. :)))))))))) Hahahaaaa! Co za wtopa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: do memorandum IP: *.elpos.net 27.06.07, 02:49 > Ach, gdyby to chociaz były fakty! Sęk w tym ze to z prawda się mija, jest tylko > bajaniem zlosliwcow, ktozy być może "przypadkiem" równiez stawiają karty. Czyta > c > umiem - myślec i wyciagać wnioski też............. Skoro ktoś pisze, że wróżba Pani Kingi się nie sprawdziła, lub że Pani Kinga wdała się w "zatargi" z Beatą Jeske, to czyż to nie są fakty? Nie wiem, o czym mówisz, co tutaj ma się mijać z prawdą? Żeby wróżba się sprawdziła to ten ktoś napewno w dowód wdzięczności nie napisałby, że generalnie wróżba ta była do d..., a wręcz poleciłby tą Panią dalej. > Zgadza się to jest smieszne i właśnie ubawiłam się setnie. Skoro ktos udaje > znajacego się na astrologii powinien posiadać chociaż szczątkową wiedzę o tym > temacie. Wówczas wiedzialby że aktualnie Mars nie jest w retro. :)))))))))) > Hahahaaaa! Co za wtopa! Po pierwsze: nikogo nie udaję, nie znam się na astrologii, no oczywiście pomijając podstawowe nazwy znaków zodiaku :) Ale mniejsza o to. Nie ważne, czy to Mars, czy Merkury jest w tym retro, ważne, że wiadomo o co mi chodziło z kontekstu zdania. > "żeście" ; "ktozy" A skoro ktoś udaje znającego się na ortografii powinien pisać swoje posty ze słownikiem języka polskiego w ręku :] Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: do memorandum 27.06.07, 07:07 Gość portalu: Kati napisał(a): > Pani Kingi nie znam ale znam trochę astrologie i tyle dla mnie > wystarczy. Skoro > Merkury jest w retro, wszystko co tu zostało powiedziane jest > nieprawdziwe, a wy > robicie z siebie kretynow. I każdy astrolog powie wam to samo. No niekoniecznie. Merkury w retro sprzyja wyrazaniu sie w pismie, mniej w mowie. Slowa wypowiedziane/napisane przy Merkurym w retro nie sa klamstwem z zalozenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Już dostała nauczkę skończmy z tym wątkiem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:31 Memorandum dziękuję za słowa poparcia. Może jednak drogie kolezanki i koledzy forumowicze dajmy już spokój z tym wątkiem. Albo załóżmy nowy gdzie tytuł nie będzie nazwiskiem. Jak jednak osoba sugerowała wczesniej niech wątek spadnie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Już dostała nauczkę skończmy z tym wątkiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:32 Pani Obiektywna...jeśli tak wygląda obiektywizm, to ja jestem prezydentem Nepalu... Na razie jedyne Pani sensowne zdanie to te, że wątek powinien być dawno skasowany. Mam nadzieję że prędzej czy później przekona się Pani jak to jest dostawać nauczki od osób Pani pokroju... Ktoś tu mądrze napisał, że "kto mieczem wojuje, od miecza ginie". Proszę o tym pamiętać zanim zdobędzie się Pani na jeszcze jedną swoją super-obiektywną wypowiedź. Pisanie pod anonimowym nickiem nic Pani nie da, bo życie jest sprawiedliwe i kiedyś wyrówna rachunek... Potem niech Pani Obiektywna ma pretensje tylko do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
blog.estee Merkury w retro... 27.06.07, 02:52 W takim bądź razie całemu temu forum patronuje Merkury w retro, bo tutaj non-stop ma miejsce oczernianie, kłamstwa i obrzucanie się błotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Merkury w retro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 03:18 blog.estee napisała: > W takim bądź razie całemu temu forum patronuje Merkury w retro, bo tutaj > non-stop ma miejsce oczernianie, kłamstwa i obrzucanie się błotem... Wiesz że to samo pomyślałam? :/ Dlaczego na innych forach nie ma takiego smietnika? Tutaj nie bylo dnia żeby kogoś nie zaatakowano. Zastanawiam się tylko komu to służy? Gość portalu: Ann napisał(a): nikogo nie udaję, nie znam się na astrologii, no oczywiście > pomijając podstawowe nazwy znaków zodiaku :) Ale mniejsza o to. Nie ważne, czy > to Mars, czy Merkury jest w tym retro, ważne, że wiadomo o co mi chodziło z > kontekstu zdania. Wobec tego ponawiam pytanie: co ci wiadomo o czyimkolwiek profesjonalizmie? KOMPLETNIE NIC. Powtarzasz tylko to co napisali ludzie źli, głupi i pozbawieni zasad. Takie powtarzanie jest nawet gorsze, bo ten co wysilił sie na rzucanie błotem pewnie chociaż miał na uwadze własne korzyści. A ty??? Co ci to daje? Jaką masz w tym chorą satysfakcje? Studiuję resocjalizację, może da się to jeszcze wyprostować? Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: Merkury w retro... 27.06.07, 10:02 Gość portalu: Kati napisał(a): > Dlaczego na innych forach nie ma takiego smietnika? Tutaj nie bylo dnia żeby > kogoś nie zaatakowano. Zastanawiam się tylko komu to służy? Inne fora, nawet duzo mniejsze, maja po kilku odpowiedzialnych adminow i obrazliwe posty nie wisza nigdy dluzej niz kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Merkury w retro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 12:31 anahella napisał(a): No niekoniecznie. Merkury w retro sprzyja wyrazaniu sie w pismie, mniej w mowie. Slowa wypowiedziane/napisane przy Merkurym w retro nie sa klamstwem z zalozenia. Owszem owszem, to by bylo zbyt wielkie uproszczenie oraz niepotrzebna generalizacja... Z tego zdążylam sie zorientować ten retrogradujący Merkury akurat tworzy opozycję do Słońca (Xdom) i MC pani Kingi - jej dane astro mozna znaleźć na forum u Panto (astrolabium), zdaje sie ze na jej stronie tez cos widzialam. To sporo wyjasnia....... PS. Pani Kingo, przepraszam lecz wrodzona ciekawosc kazala mi przekopac net by lepiej zrozumiec o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Merkury w retro... 27.06.07, 23:49 Gość portalu: Kati napisał(a): > Owszem owszem, to by bylo zbyt wielkie uproszczenie oraz niepotrzebna > generalizacja... fakt > Z tego zdążylam sie zorientować ten retrogradujący Merkury > akurat tworzy opozycję do Słońca (Xdom) i MC pani Kingi - jej dane astro mozna > znaleźć na forum u Panto (astrolabium), zdaje sie ze na jej stronie tez cos > widzialam. To sporo wyjasnia....... Ta konfiguracja nie wyjasnia nic. Nie bede klikac w jej horoskop, bo mnie o to nie prosila. Jesli poprosi, to byc moze zrobie to, ale wnioskami podziele sie tylko z nia - na priv. Przy okazji: tranzyt Slonca do planety trwa maksimum 5 dni (2 stopnie na aplikacyjny, 1 dzien na scisly i 2 na separacyjny), a wylewanie kubla pomyj na Kinge trwa tu juz dziesiaty dzien. Ponadto: horoskop jest caloscia, a jeden wyizolowany aspekt swiatla nie jest niczym waznym - z punktu widzenia astrologa. Byc moze sa i inne tranzyty wskazujace, ze bohaterka watku stala sie ofiara forumowych oceniaczek. Predzej czy pozniej *kazda* wrozka bedzie tu obsmarowana, wygwizdana itp. Dzis Kinga, jutro ja, wczoraj opluwalyscie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Merkury w retro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 00:52 To bardzo ciekawe co piszesz. Jestem laikiem jeśli chodzi o astrologię, chylę więc czoła i pod wrażeniem zostaję. Jest jednak coś, czego nie rozumiem. Skoro do około tygodnia Pani Kinga miałaby czuć na plecach oddech krytyki, to co się dzieje, że sytuacja sie przedłuża? Może więc nie tylko wpływ planet ma tu znaczenie a postawa naszej bohaterki, jej zachowanie i wczesniejsze poczynania.to już z kolei nie ma wiele (tak mi się wydaje) wspólnego z wpływem planet na jej obecną sytuację. Raczej wcześniejsze zachowanie, bo to że nie szczędziła słów krytyki na forach jest faktem. Miecz jest obusieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann do Kati IP: *.elpos.net 27.06.07, 12:56 > Wobec tego ponawiam pytanie: co ci wiadomo o czyimkolwiek profesjonalizmie? > KOMPLETNIE NIC. Powtarzasz tylko to co napisali ludzie źli, głupi i pozbawieni > zasad. Takie powtarzanie jest nawet gorsze, bo ten co wysilił sie na rzucanie > błotem pewnie chociaż miał na uwadze własne korzyści. A ty??? Co ci to daje? > Jaką masz w tym chorą satysfakcje? Studiuję resocjalizację, może da się to > jeszcze wyprostować? A co u diabła daje Tobie obrona tej Pani skoro też nie masz zielonego pojęcia, jaki z niej "profesjonalista"? Ludzie, którzy napisali tutaj swoje odczucia z wróżby mieli kontakt z Kingą, conajmniej mailowy, więc mają prawo napisać swoje opinie, bo od tego są fora internetowe. Ponadto jakbyś się lepiej przyjrzała mądralo, ja nie napisałam o Kindze nic złego ani nie rozwijam tematu o negatywnych opiniach, jedynie, tak jak Ty, wyciągam swoje wnioski z prowadzonego ogółu rozmowy. Nie wymyślam sobie ani nie powtarzam, a tym bardziej nie "dorysowuję" fałszywych opinii o tej Pani, bo nie leży to w żadnym stopniu w moim interesie ani w "chorej satysfakcji", jak zdążyłaś to nazwać. A co do oceny profesjonalizmu Pani Kingi - nie mam jej nic do zarzucenia, gdyż nigdy nie korzystałam z jej pomocy, w duchu jednak wierzę, że w rzeczywistości jest lub stanie się jeszcze tarocistką "z pełnego zdarzenia". Życzę sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: do Kati IP: *.n.pppool.de 27.06.07, 13:10 Ktoś kto sie tak emocjonalnie w sprawę angażuje , może sie tylko dla siebie samego angażować. Reszta jest milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś