Gość: A-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 08:17 Zajrzałam na ich stronę,czy ktoś był u którejś z tych Pań.Do której lepiej się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori7 Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska 16.04.07, 01:01 Obie sa bardzo sympatyczne i swietnie znaja sie na tym, co robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyn Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska - odradzam IP: *.cable.ubr01.hari.blueyonder.co.uk 19.05.07, 20:53 Skorzystalam z ich uslug 2-3 lata temu. Owszem, sa bardzo mile, ale NIC SIE NIE SPRAWDILO. Przyslaly mi horoskop, bardzo dlugi, ogolniki sam, takie bla bla . To tez umiejetnosc pisac o czyms i zarazem o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska - odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:13 Ja też zamówiłam sobie kiedyś horoskop i do dnia dzisiejszego bardzo tego żałuje. Zastanówcie się nim skorzystacie z oferty, bo do najtańszych nie należy. To co mi przesłano było śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
ew6262 Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska - odradzam 13.10.14, 23:04 Lekceważą klienta - nie odpowiadają na meile.Pisałam wielokrotnie do ich redakcji w sprawie zamówienia rocznej prenumeraty Tarocista ,której nie otrzymałam dotychczas i niestety nie ma możliwości uzyskania od nich odpowiedzi .Nie podoba mi się to. Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliza Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska 19.05.07, 23:05 A mi sie sprawdzilo co napisały. Moze przeczytaj to sobie jeszcze raz i zastanow sie nad tym tekstem. Minus jest taki ze sie długo czeka. Rosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyn Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska - odradzam IP: *.cable.ubr01.hari.blueyonder.co.uk 19.05.07, 23:22 Nie, pytalam sie o konkretna rzecz. Wczesniej telefonicznie upewnilam sie, ze dostane odpowiedz na to pytanie. Nie dostalam. A horoskop ktory przyslaly byl tak ogolny, ze pasowalby wiekszosci z was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyn Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska - odradzam IP: *.cable.ubr01.hari.blueyonder.co.uk 19.05.07, 23:26 Wlasnie sobie otworzylam ten horoskop, to bylo od pani Mii Krogulskiej. Nie wiem, czy one razem to ukladaja czy nie, wiec w sumie piwinnam pisac tylko o M.Krogulskiej. Moge to skopiowac, bo to totalna olewka. To jest z roku 2004.. Zenada Nie chodzi o kase, ale o nadzieje, strate czasu, rozczarowanie plytkim potraktowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy37 Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska - odradzam 20.05.07, 16:19 Każdemu zdarzają sie wpadki, nie ma na tym forum wróżki czy astrologa ze 100% pozytywną opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyn Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska - odradzam IP: *.cable.ubr01.hari.blueyonder.co.uk 20.05.07, 17:57 Jasne, wpadki, jezeli ktos nie jest w stani opisac przyszlosci, bo dostalam horoskop na caly rok, to po co sie za to bierze. Latwe pieniadze, takich opisow horoskopow znalazlam mnostwo na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska - odradzam 20.05.07, 17:56 Gość portalu: londyn napisał(a): > Nie, pytalam sie o konkretna rzecz. Wczesniej telefonicznie upewnilam sie, ze > dostane odpowiedz na to pytanie. Nie dostalam. > A horoskop ktory przyslaly byl tak ogolny, ze pasowalby wiekszosci z was. A co zamawialas? Bo moze interpretacje kosmogramu urodzeniowego? I dlaczego jesli ustalilas ze chcesz odpowiedz na konkretne pytanie - i nie dostalas tego - nie zlozylas reklamacji? I skad wiesz, ze Twoj horoskop pasowalby do wiekszosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyn Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska - odradzam IP: *.cable.ubr01.hari.blueyonder.co.uk 20.05.07, 17:58 Stad wiem bo jest tak bardzo ogolnikowy... moze to a moze tamto, mozna podpasowac duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska - odradzam 21.05.07, 08:24 Gość portalu: londyn napisał(a): > Stad wiem bo jest tak bardzo ogolnikowy... moze to a moze tamto, mozna > podpasowac duzo. A co zamowilas? Horoskop na rok, czy na cale zycie? Bo widze, ze zamowilas jedno, a oczekiwalas czegos innego. Akurat ich oferta jest precyzyjna - moze trzeba bylo ja przeczytac przed zaplaceniem za usluge? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyn Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska - odradzam IP: *.cable.ubr01.hari.blueyonder.co.uk 21.05.07, 12:49 Prosilam o szczegolowy horoskop na rok, plus dwa pytania, na ktore pani Mii zapewnila ze odpowie. Czytalam wszystko, upewnialam sie rozniez emailami, bo wtedy nie mozna bylo zrobic przelewu i ktos w Polsce musial wplacic za mnie. Przypominam, ze to bylow roku 2004, pamietasz jak wygladala ich strona wtedy? O piszesz mi cos o dokladnym przeczytaniu oferty, przeczytalam!! Byla wymiana nawet paru maili zanim zaplacilam. Odpowiedz Link Zgłoś
blog.estee Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska 20.05.07, 17:30 Niedawno zamówiłam wróżbę i jeszcze czekam. Dopiero teraz znalazłam ten watek na forum. No i zaczęłam mieć wapliwości, czy dostanę konkretną odpowiedź, czy też dużo banałów o wszystkim i o niczym. No nic, pozostaje poczekać. Opiszę swoje wrażenia, jak ją dostanę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:36 Te Panie prowadza kursy tarota i astrologi. Czy ktoś z was uczestniczył w tych kursach, jak wrażenia. Ciekawa jestem jak prowadza kursy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 10:33 NIE POLECAM.NASTAWIONE SA NA KASE I BIZNES.WYCZUWALNY BRAK PRZEKONANIA DO TEGO CZYM SIE ZAJMUJA Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska 14.11.07, 17:10 Witam, Poproszę o trochę konkretów - co Ci się nie podobało na kursie, którym - czy chodzi o kursy dla początkujących, Czwartki z Astrologią, sobotnie warsztaty astrologiczne czy o Kółko Tarotowe? Czy chodziło o zakres tematyczny, cenę, lokalizację, dobór przykładów do interpretacji? Od dziesięciu prawie lat uczę, ale z zarzutem "wyczuwalny brak przekonania" spotykam się po raz pierwszy. Mii Krogulska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILENA Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 01:51 O CAłOKSZTAłT.TEZ BYłAM NA KURSIE.WIEDZA PRZEKAZYWANA KSIAZKOWO BEZ MOZLIWOSCI POCZUCIA TEMATU.PROFESJONALNA KOMERCJA Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska 23.12.07, 13:49 Witam, z pewnością NIE była Pani na naszym kursie :) Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOnika Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.13, 22:02 a ja byłam na kursie tarota dla poczatkujących jakieś 4 lata temu i bardzo mile wspominam. Było duże zaangazowanie, nie wyczułam komercji..wyniosłam dużo wiedzy a tez przy okazji Panie nam wróżyły;) nie wiem czy sie sprawdziło..nie pamiętam..ale miałam dużo z tego zabawy i wniosło to troche nadziei wtedy w moje życie..chyba tez o to chodzi..a może przed wszytskim..to nie to samo co czytanie ksiązki..polecam chocby dla ciekawości jak stawiać karty..i poznania tych fajnych kobiet...jesli mamy jakieś pytania jak sobie z czymś poradzić - wróżki- jak psycholog/coach pokazują jedną z wielu dróg..a do nas nalezy wybór co dalej i czy tak droga jest dla nas ok... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
selena1307 Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska 18.07.17, 12:10 SORRY MUSZE SIE WTRACIC BO JESZCZE CZEGOS BARDZIEJ IDIOTYCZNEGO NIE SLYSZALAM , UCZESTNICZYLAM WE WSZYSTKICH KURSACH DZIEWCZYN I ONE TYM ZYJA, NIEUSTANNIE SIE KSZTALCA I ROZWIJAJA? WIDZA UNIWERSALNY JEZYK ASTROLOGII W CALYM OTACZAJACYM SWIECIE, A ZARAZEM MAJA NIESAMOWITY TALENT DO PRZEKAZYWANIA WIEDZY W SPOSOB KONKRETNY I SZCZEGOLOWY (IZA) A ZARAZEM BARDZO OBRAZOWY I DZIALAJACY NA WYOBRAZNIE (MILKA) SA MISTRZYNIAMI W TEMACIE I PASJONATKAMI. JEZELI KTOS DOSTRZEGL W NICH BRAK PRZEKONANIA DO TEGO CO ROBIA TO WCALE NIE DZIWOTA ZE NIC Z KURSOW NIE ZALAPAL BO ABY ZAJMOWAC SIE ASTROLOGIA TRZEBA CHOCBY MINIMUM ZROZUMIENIA LUDZKICH ZACHOWAN, INTUICJI A PRZY TYM OTWARTOSCI UMYSLU.. NIE WIEM SKAD SIE KOBIETO URWALAS ALE PEWNIE SPODZIEWALAS SIE ZE POJDZIESZ NA KURS I CIE OLSNI I SAMA ZACZNIESZ ZARABIAC, A JAK JUZ SIE OKAZALO ZE JEST POD GORKE TO TRZEBA TYCH UTALENTOWANYCH POCIAGNAC W DOL, OCZERNIC .. SZKODA SLOW..W KAZDYM SRODOWISKU NAPOTKASZ IGNORANTOW DOSZUKUJACYCH SIE WINY U INNYCH ZA WLASNA TEPOTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAKUB Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 01:44 PODPISUJE SIE POD tWOJA OPINIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norma Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.12.07, 13:41 Milena, Jakub - to te same osoby - ludzie, jak już chcecie komuś tyłek obrabiać to róbcie to z głową;)) Nie znam pań, nie wypowiadam się o nich - ciekawi mnie tylko zjawisko bezpardonowego tępienia: konkurencji?, czy z innych powodów ktoś chce się wyżyć - tak czy inaczej - żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska 06.03.23, 11:12 Ile czasu trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Iza Podlaska i Miłosława Krogulska 27.04.23, 00:40 Jestem wstrząśnięta Odpowiedz Link Zgłoś