Gość: mika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 23:24 Witam. Czy ktoś może mi polecić dobrą, rzetelną tarocistkę w Lublinie lub okolicach. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania331 Re: szukam tarocistki LUBLIN 04.08.07, 08:55 parę dni temu zadałam podobne pytanie na forum, ale nikt nie odpowiedział. pozdrawiam anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: szukam tarocistki LUBLIN IP: 212.76.37.* 04.08.07, 12:46 jasnowidz Amina jest z Lublina, zajmuje się wróżeniem z Tarota oraz jest znawczynią numerologii. To adres jej strony internetowej: www.amina.pl w dziale kontakt jest napisany lubelski adres do korespondencji, nr komórkowy. Możesz korespondencyjnie lub umówić się na osobisty seans. A w ogóle to możesz skorzystać ze spisu wróżek, które prowadzą takie zarejestrowane usługi: index.pkt.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: szukam tarocistki LUBLIN IP: 212.76.37.* 06.08.07, 11:39 czy znalazłaś jeszcze kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
alchemik25 Re: szukam tarocistki LUBLIN 27.08.07, 04:19 Witajcie :) Wiem o 2 tarocistach z dlugim stazem, dzialajacych w Lublinie. Bozena Gabski - gabinet na Lubartowskiej (odcinek powyzej Ruskiej) Bogdan Hruzewicz - gabinet na 1 Maja (tu znajdziecie dane adresowe: www.9579.pl/index.php?q=na+czyn ) Jezeli chodzi o wrozby polecam raczej pana Bogdana :) Wiele lat temu miał audycje w radiu Rytm, artykuly w Kurierze itp. Z kolei pani Bozena zajmuje sie tez bioenergoterapia. Ale jakis czas temu cos sie stalo z jej trafnoscia w tarocie. :( Nie wiem jak jest aktualnie. U Pana Bogdana sprawdzalnosc bardzo dobra (mam w rodzinie osobe korzystajaca co roku, od lat), choc trafiaja sie osoby, ktore stwierdzaja, ze kompletnie nie trafione. Ale to jak widze na tym forum - norma. Moze wypadaloby powiedziec: jaki klient taki wrozbita :)) PS. Przed wizyta najlepiej spiszcie sobie pytania, a pozniej egzekwujcie, dopytujcie o szczegoly. Wrozbici z natury sa "malomowni" :) Trafnego wyboru zycze :) I podzielcie sie opiniami. Pozdrawiam, Alchemik -- www.toplista.ezoteryk.pl www.fijalkowska.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: szukam tarocistki LUBLIN IP: *.lublin.mm.pl 10.12.07, 19:39 byłam u pana Hruzewicza ,sprawdzalność zerowa nie polecam.Miły pan i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: szukam tarocistki LUBLIN IP: *.lublin.mm.pl 31.12.07, 17:41 Pani Gabska jest beznadziejna szkód pieniędzy,typowa na ciągarka.Sprawdzalność zerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: szukam tarocistki LUBLIN IP: *.lublin.mm.pl 22.01.08, 14:41 Szkoda ,że Lublin nikogo godnego zaufania nie poleci.słyszałam że w okolicach lublina jest osoba która wróży z ręki jest podobno dobra.może ktoś z forowiczów poda na nią namiary.Z góry dziękuje .Pozdrawiam Lulbin Odpowiedz Link Zgłoś
molly.poczta Re: szukam tarocistki LUBLIN 11.01.08, 16:11 pan bogdan jest bardzo kiepski,bulam u niego rok temu nic sie niesprawdzilo,nigdy wiecej do niego niepojde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: szukam tarocistki LUBLIN IP: *.pronet.lublin.pl 04.01.08, 22:21 polecam wróżkę Arkadię, można jej stronę znaleźć w internecie, mi osobiście bardzo pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś