Dodaj do ulubionych

Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa??

19.01.08, 21:35
Jestem za granica nie moge skorzystac osobiscie z porady wrozki. Rok
temu zwrocilam sie do Pana Dawida Haidari, polecanego - nic sie nie
sprawdzilo, pol roku pozniej zglosilam sie do Pani Abaraks -
spelnilo sie bardzo niewiele.
Prosze poleccie mi kogos wiarygodnego, musze pewna kwestie
skonsultowac to dla mnie bardzo istotne, potrzebuje pomocy dobrej
wrozki. Poszlabym osobiscie ale niestety naprawde nie moge.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ewagorak Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa 20.01.08, 11:51
      Przeleciawszy opinie widzę, że te osoby są dobrymi wróżbitami. Może powinnaś
      bardziej skonkretyzować czas na jaki interesuje Cię wróżba? Może tylko fragment
      przepowiedni wydarzył się a reszta nastąpi za 2 - 3 lata albo wszystko nastąpi
      dopiero za kilka lat? Czy wszystko już zostało przesądzone?
    • Gość: monicze Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.gprs.plus.pl 20.01.08, 12:59
      Ja polecam 2: JoanneFortune i Dziadzie_Zajcew.
    • Gość: michaela Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 14:48
      Mam dobrą opinię o pani Liwińskiej.Dwa razy korzystałam z porady i było tak jak
      napisała.
      • dar124 Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa 20.01.08, 14:58
        a jakie są namiary na p.Lewinską ? - mozesz podać? z jakiego mista
        jest i jaki ma nr telefonu, lub adres emailowy?
        • karmela78 Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa 20.01.08, 16:12
          Wystarczylo wpisac w google : www.liwinska.com/
          Musze poszukac jeszcze opini o niej, bo zupelnie jej nie znam.
          Myslalam moze o konsultacji z kims znanym, moze Atis? Jednak ciezko
          znalezc miarodajne opinie o niej, bo portalowi viversum jakos nie
          ufam.

A przepowiednia Pana Dawida to niestety fachowo, ladnie napisane
          glupoty, wrozba juz miala sie dawno zrealizowac, od poczatku
          wydawala mi sie niewiarygodna, bo to naprawde byly stwierdzenia nie
          z tej ziemi. Pani Abarks tez niestety ale bzdury.

• Gość: Napisz tutaj Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.subscribers.sferia.net 20.01.08, 16:46
            Jezeli potrzebujesz pomocy w jakiejs sprawie napisz tutaj lukasz@horoskopy24.net
            Nie jest znany, ale te wszystkie atis i rodiny wiesz... nie bede mowic ile kasy
            u nich wydalam. On mowi tak bys zrozumiala co mowi, a nie byla pod wrazeniem
            slow... Mi pomogl wyjsc z niezlego bagna, a rozmowy nie zaczyna od podania nr.
            konta!!!
            • Gość: bogna Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.chello.pl 21.01.08, 03:20
              ja polecam ta, wrozkacelina@tlen.pl - na pewno Ci pomoze i jest tania ( w sensie
              ode mnie wziela "co laska")
              • Gość: meggi Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 14:20
                A sprawdziło Ci się to co wywróżyła? Jest wiarygodna?
                • karmela78 Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa 21.01.08, 14:27
                  Pani Celinie dziekuje, wciaz tu sie reklamuje pod roznymi nickami a
                  wszyscy dziwnym trafem sa z challo.
                  Chyba poradze sie Pani Liwinskiej.
                  • Gość: Lothorien Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.satfilm.net.pl 22.01.08, 22:43
                    ja polecam wróżkę Anteę -miła i bardzo ciepła,profesjonalna-jestem zadowolona.
                    e-mail do niej : antealand@wp.pl
                    • Gość: gość Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 23:18
                      Aneta, polecając sama siebie, zrób to z innego IP. Idź np. do
                      jakiejś kumpeli lub kafejki internetowej. Szukasz chyba głupszych od
                      siebie!?
                      • azaheca Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa 22.01.08, 23:23
                        A po co aż tak się fatygować?wystarczy otworzyć kilka kont na gazecie i
                        już,szybko,bezproblemowo i IP nie widać..;-)Należy się doskonalić,nieprawdaż? za
                        podpowiedź też nic się nie należy,gratis!
                        • Gość: spoko Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 19:47
                          sorki!może rozejm?
                      • Gość: gość do Antea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 23:25
                        Oto Twój profesjonalizm:

wróżby gratis - jedna oferta
                        Autor: Gość: Antea IP: *.satfilm.net.pl 22.01.08, 22:30

powróżę bez pieniędzy - druga oferta
                        Autor: Gość: Antea IP: *.satfilm.net.pl 22.01.08, 22:22

Autor: Gość: Lothorien IP: *.satfilm.net.pl 22.01.08, 22:43 - a tym
                        razem ........?
                        ja polecam wróżkę Anteę -miła i bardzo ciepła,profesjonalna-jestem
                        zadowolona.
                        e-mail do niej : antealand@wp.pl

• angelbell Re: do Antea 23.01.08, 00:32
                          Ehh, no comment... niektorzy niektorych maja za misie o bardzo malym
                          rozumku :P...swoja droga zadziwia mnie nieustanna kreatywnosc
                          samoreklamujacych sie, co chwile mamy tu jakies gwiazdy-meteory
                          eksplodujace na chwile z ciagnacym sie ogonkiem
                          zachwyconych "klientow"....uups moze to jednak komety....tylko chyba
                          maja dlugi okres obiegu bo juz potem nie widac dluuugo az znow
                          spektakularnie wylaniaja sie na moment z takim samym efektem i
                          przepadaja w czelusciach kosmosu.Ale jazda hehe
    • alszach Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa 23.01.08, 00:55
      Definitywnie Dziadzia Zajcew i Wichcraft.Sa niewiarygodne!!!
      Dwa razy korzystalam z porad obu i za kazdy razem wrozby okazaly sie
      trafem w dziesiatke!
      • Gość: monia Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 14:14
        To są wiarygodne czy niewiarygodne???Dla mnie sa super wiarygodne....
    • Gość: Magda Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.aster.pl 23.01.08, 15:04
      Ja polecam Panią Marię ze strony www.magicznemandale.com Bardzo
      profesjonalne analizy, a przy tym serdeczne osoba. To mail do Pani
      Marii mandale@autograf.pl
      • Gość: Ann Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.elpos.net 23.01.08, 18:28
        Gość portalu: Magda napisał(a):

> Ja polecam Panią Marię ze strony www.magicznemandale.com Bardzo
        > profesjonalne analizy, a przy tym serdeczne osoba. To mail do Pani
        > Marii mandale@autograf.pl

Znowu autoreklama ;) Ileż można podszywać się pod klientkę. Wszystkie posty
        polecające tą wróżkę pisane są z tego samego IP. Żenada
        • Gość: Magda Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.aster.pl 24.01.08, 14:21
          Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? To logiczne, że jeśli jestem
          jedną i tą samą osoba to mam to samo IP. A to, że polecam akurat
          Panią Marie wynika z faktu, że pomogła mi w swoim czasie. Zresztą w
          innych postach widziałam inne osoby, które polecaly Panią Marie.
          Zanim wiec osądzisz kogoś zastanów się... Skąd ta zawiść?
          • Gość: Ann Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.elpos.net 24.01.08, 15:48
            Jakoś nie widzę tu innych osób reklamujących Panią Marię. ;]

Sprawdziłam Twoje posty - 100% z nich (wszystkie!!) są reklamą Wróżki Marii.
            Wchodzisz tu tylko po to, żeby robić reklamę?

Kurcze, aż strach kierować się opiniami forumowiczów w wyborze wróżki czy wróża.
            Okazuje się, że to same wróżki siebie reklamują udając klientki, a inne
            oczerniają swoją konkurencję.
            • Gość: Magda Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.aster.pl 24.01.08, 15:57
              I dlaczego kłamiesz? Choćby w tym poscie
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=65938538&v=2&s=0
              jedna osoba oprócz mnie poleca Panią Marię z innego IP. Zresztą tu
              nie chodzi o licytację ile kto... Załosne jest to, że sama polecasz
              te same wróżki, a innym wytykasz. Ja polecam te wrozke, z ktorej
              jestem zadowolona i nie widze w tym nic zlego.
              Mam nadzieje, ze lepiej się teraz czujesz. W koncu dalas upust swoim
              frustracjom! Pozdrawiam
              Magda
              • Gość: Ann Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.elpos.net 24.01.08, 16:03
                O przepraszam, przeoczyłam tę JEDNĄ osobę ;)

Ja polecam osoby, z których porad korzystałam :) Nie mam na celu robienie komuś
                reklamy czy pomaganie tym osobom w zdobywaniu klientów. Nikt nie może mi
                zarzucić namiętnej reklamy którejkolwiek z wróżek. A spoglądając na Twoje posty,
                wnioski nasuwają się same... ;)

Pozdrawiam
            • Gość: Magda Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.aster.pl 24.01.08, 16:01
              tutaj również kilka osob z roznym IP poleca Panią Marię, źle
              sprawdzalas...
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=68078735&v=2&s=0
              • Gość: Ann Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.elpos.net 24.01.08, 16:07
                Naprawdę mnie nie obchodzi, kto reklamuje tą Panią. One reklamowały raz i
                koniec. Ty robisz to namiętnie i regularnie, podszywając się pod klientkę robisz
                sobie reklamę. Nie będę więcej komentować. Papa;)
                • Gość: Magda Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.aster.pl 24.01.08, 16:14
                  Ale ja wcale nie kryje sie z tym, ze chce polecic te, a nie inną
                  wrozke. Co w tym złego?
                  Uważam, że powinnaś mnie przeprosić za oskarżenie, ktore napisałaś
                  kilka postów powyżej, bowiem udowodniłam Ci, że nie jestem
                  osamotniona w dobrej opinii na temat tej wrozki.
                  Pozdrawiam i życze wiecej uśmiechu na twarzy! Magda
    • Gość: lili82 Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.eranet.pl 23.01.08, 16:15
      na www.viversum.pl znajdziesz kilka...polecam
      www.viversum.pl/berater_profil.php?seid=97358
    • Gość: Ann odnośnie głównego tematu wątku IP: *.elpos.net 29.01.08, 20:38
      Jeszcze tak nawiązując do głównego tematu chciałabym zaznaczyć, że to, iż dla
      powyższej Pani wróżby się nie sprawdzają, i to wróżby u dość znanych i
      polecanych osób oznaczać może tylko jedno: Teraz nie powinna znać swojej
      przyszłości. Może właśnie na niewiedzy i samoistnemu wyjściu z pewnych zaułków
      życiowych polega odpracowanie karmicznych zależności autorki wątku?
    • Gość: Iza Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.08, 09:16
      Ja skorzystałam z wróżby na www.e-wrozba.com
      Sprawdziło mi się to co miało się sprawdzić więc polecam.
      • puccio Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa 19.02.08, 17:36
        ja polecam Pawła z www.tarotdlaciebie.pl , ale to nie wróżka:) tylko wróż.
      • Gość: majka Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 20:12
        Iza ile zapłacilaś za wróżbę? Na tej stronie nie ma nic niestety o
        cenie.
    • agrentowy4321 Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa 06.03.23, 04:11
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Czy znacie godna polecenia wrozke internetowa 26.04.23, 16:08
      Bardzo bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka