Gość: Tomek IP: *.olsztyn.mm.pl 07.04.08, 11:22 Ja korzystal z uslug www.forum.przepowiednia.com i jestem mile zaskoczony trafnoscia Jasnowidza z tego Forum, a raczej Jasnowidzki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: forum.przepowiednia.com IP: *.lublin.mm.pl 07.04.08, 11:59 ale fajna reklama haha.tyle że już takie znamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didoxtabu Re: forum.przepowiednia.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 21:00 Moja przepowiednia wcale nie sprawdziła sie, także nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: forum.przepowiednia.com IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.08, 14:20 buehehe.rozwalają mnie te autoreklamy :D małych oszuscikow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monicze Re: forum.przepowiednia.com IP: *.gprs.plus.pl 07.04.08, 21:39 Pan wsiowy jakiś bo pisze ja korzystał :D hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: forum.przepowiednia.com IP: 91.123.217.* 07.04.08, 23:33 Konkretny serwis! Siedze na nim od dawna i duzo sie mozna dowiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: forum.przepowiednia.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 22:10 Ciekaw strona o ciekawych rzeczach można się dowiedzieć i spojrzeć na świat z innej perspektywy POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: forum.przepowiednia.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 22:19 Dodam jeszcze ze jasnowidz z tej strony ma zadziwiającą skuteczność polecam wszystkim niech każdy spróbuje i przekona się ze zjawisko jasnowidzenia to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
kawgraz Re: forum.przepowiednia.com 16.04.08, 21:18 Ja też korzystałam, przepowiednia wydaje się wiarygodna, jak będzie naprawdę czas pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalek Re: forum.przepowiednia.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 10:42 Korzystalem z uslug Jasnowidzki, przeszlosc sie zgadzala terazniejszosc tez .Jestem pod wrazeniem umiejetnosci, pomogla mi w problemach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi Re: forum.przepowiednia.com IP: *.acn.waw.pl 14.04.08, 14:14 bzdury gadacie, bo tam na forum opisujecie problem malego chlopca, a on nadal sie nie znalazl... nie jestescie tacy dobrzy! jak sie uwazacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okim Re: forum.przepowiednia.com IP: 83.14.255.* 18.04.08, 10:54 Ja także skorzystałam z usług Jasnowidzki,czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczawik Re: forum.przepowiednia.com IP: 195.137.162.* 20.04.08, 20:53 Korzystałam z pomocy Pani jasnowidzki uwazam ze jest rewelacyjna bardzo ciepla mila osoba i przede wszystkim profesjonalny jasnowidz, cenne rady. W tym momencie juz wiele mi sie spełnilo POLECAM!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrkierus Re: forum.przepowiednia.com IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 24.04.08, 17:54 Witam! U każdego dobrego wróżbity, czy jasnowidza wszystko się spełnia! A jak poznać dobrego? Po tym, że mówi prawdę i kocha życie i ludzi. Pozdrowienia dla Pani Jasnowidz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aayah Re: forum.przepowiednia.com IP: *.3s.pl 24.04.08, 17:57 Skorzystałam, jestem zadowolona o tyle, że pokrywa się z rzeczywistością, choć wolałabym, żeby Jasnowidz się mylił akurat wmoim przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: forum.przepowiednia.com IP: 91.123.217.* 25.04.08, 19:58 Ja korzystałem!! Było to chyba jak mnie pamięć nie myli 21 listopada 2007 roku! bardzo trafna i precyzyjna diagnoza! Az byłem zdziwiony że ktoś ze zdjęcia może powiedzieć co ci dolega i gdzie szukac pomocy! Jest koniec kwietnia 2008 i wrozba spełnia sie co do joty! Pod koniec roku napisze czy wyszła w 100 procent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: forum.przepowiednia.com IP: *.sikornik2.osi.pl 26.04.08, 21:05 ja również korzystałam z ich usług forum.przepowiednia.com same bzdury opowiadają a pieniądze biorą za to. Zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: forum.przepowiednia.com IP: *.eranet.pl 27.04.08, 15:43 A ja otrzymalam bardzo konkretne odpowiedzi, ktore zgadza sie z stanem faktycznym. Na podstawie tego moge stwierdzic, ze Jasnowidz naprawde ma dar jasnowidzenia. Na pewno jeszcze skorzystam, bo tanio i konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: forum.przepowiednia.com IP: 83.14.255.* 29.04.08, 22:30 ja także skorzystałam z pomocy jasnowidza i uważam że to są naciągacze.Szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monicze Re: forum.przepowiednia.com IP: *.gprs.plus.pl 24.05.08, 22:22 Tomuś z Olsztyna zamienił się w kropeczkę z Olsztyna-a może to czary- mary tak działa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Juz sie tu nie reklamujcie! wstyd ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 22:24 kropeczko, tomusiu jasnowidzu czy jak Ci tam :P prosze wyjdz stad i zabierz z soba brak taktu, kultury i mnostwo chciwosci !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś