Dodaj do ulubionych

Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic

07.09.03, 18:18
Czy zna ktoś dobra wróżkę na Śląsku? Najlepiej z okolic Katowic
Będę wdzięczna za namiary. Jeśli nie na forum to mailem prosze.
Obserwuj wątek
    • kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 08.09.03, 11:12
      jatz pisalm na tym forum o tym samym problemie i niktmi nie odpowiedzial,jakbys
      cos znlazla to napisz mi prosze,dziek
    • poziomka24 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 08.09.03, 12:10
      jest dora wróżka w sosnowcu. Niestety nie znam adresu ale wiem jak tam dojść.
      Za wróżbe bieże ona ponoc teraz 40 zł. JAk zdobęde adres dam wam tu znać
      • kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 08.09.03, 14:39
        dzieki poziomko jak zdobedziesz adres to napisz,a ty bylas u tej pani?
    • poziomka24 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 08.09.03, 15:43
      tak byłam u niej ale ze 3 lata temu i wszystko mi sie sprawdziło prócz
      jednego:miłości ale mówiła że będe musiała poczekać. Koleżanka też była i jej
      się wszystko sprawdziło: szkołan śmierć w rodzinie, itp... JAk będe w okolicach
      sprawdze adres i go tu podam.Pozdrawiam:)))
      • kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 09.09.03, 10:44
        fajnie bede czekala na wiadomosc:)))pozdrawiam cie
      • katrin77 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 10.09.03, 09:29
        Dzięki Poziomko, jak zdobędziesz adres to będę wdzięczna. Też słyszałam o
        wróżce w Sosnowcu ale nikt nie potrafił podać namiarów.
    • kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 16.09.03, 14:17
      witam, poziomko masz juz moze jakies namiary na ten sosnowiec?:)najlepiej to
      jakbys miala telefon do tej pani:)))) a moze ty katrin cos znalazlas?:)pozdrowka
      • poziomka24 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 06.10.03, 20:50
        Sorki ze tak pózno wam odpowiadam ale nia miałam czasu i miałam kilka
        problemów. MAm naniary na wróżki w sosnowcu. 1.Wróżka ul WArszawska 18/6 tel.
        266-72-66, 603-073-070, 691-701-369 lub 0708-788-861. Za jedem seans bierze 5
        zł a za cały 40 zł.Byłam dzis u niej i co mi powiedziała o obecnej sytyacji w
        moim życie to prawda. 2.Studio doradztwa zyciowego - tarot, numerologia,karty
        klasyczne już od 20 zł tel. 503-625-321 3.wróżka i jest też psychologiem. Jest
        ona w kuratorium Oświaty ul. krzywa 2. Niestety nie wiem czy ona jeszcze
        przyjmuje ale wiem że ona była najlepsza. Więc możecie coś sobie wyrac. Życze
        wam powodzenia i PozDraWiaM.
        • kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 07.10.03, 09:41
          Dzieki stokrotne poziomko:))))pozdrawiam serdecznie:))
        • katrin77 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 07.10.03, 19:16
          ja również bardzo dziękuję poziomko i pozdrawiam :)
          • kawa122 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 06.11.03, 15:16
            W Sosnowcu był bardzo dobry wróż KARIM na Modrzejowskiej, a w Katowicach Ligocie
            wrózka Makrama (?) Brali po 50 zł. Nie wiem czy są dalej dostępni, natomisat ich
            wróżby sprawdziły mi się w 100 proc.
            • kroolik Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 06.11.03, 15:53
              Witam dyskutantow.. trafilem tu tak z nudow sszczerze mowiac i bardzo mnie
              zaciekawilo to co tu piszecie. Jako iz jestem z Katowic, a moja sytuacja
              zyciowa jest conajmniej dziwna, az sie zastanawiam czy sie nie wybrac, tylko
              tak jakos mi glupio. Czy ktos moze mi napisac jak taka wizyta u wrozki wyglada?
              Tzn pokazuje sie jej cos swojego ? Czy ona tak ,tylko na podstawie mej osoby
              wrozy? Itd.. itd:) Mam nadzieje ze rozumiecie moje pytanie. pozdrawiam
              wszystkich
            • kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 06.11.03, 17:35
              witam kawa122,a masz moze numery telefonow?jezeli nie chcesz ich pisac na forum
              to skrobnij na mojego prv na gazete.pozdrawiam
    • adogaj Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 31.12.03, 04:28
      Wróż może być? Sławomir Stach 052868159
      • kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 31.12.03, 12:21
        adogaj a warto?sprawdzilas albo ktos z twoich znajomych?ja pewnie i tak nie
        znajde czasu,juz pol roku sie wybieram do jakiejs wrozki:)))moze nowy rok mnie
        zmobilizuje:)
    • irona.sonata Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 01.05.23, 00:28
      Jestem wstrząśnięta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka