katrin77 07.09.03, 18:18 Czy zna ktoś dobra wróżkę na Śląsku? Najlepiej z okolic Katowic Będę wdzięczna za namiary. Jeśli nie na forum to mailem prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 08.09.03, 11:12 jatz pisalm na tym forum o tym samym problemie i niktmi nie odpowiedzial,jakbys cos znlazla to napisz mi prosze,dziek Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka24 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 08.09.03, 12:10 jest dora wróżka w sosnowcu. Niestety nie znam adresu ale wiem jak tam dojść. Za wróżbe bieże ona ponoc teraz 40 zł. JAk zdobęde adres dam wam tu znać Odpowiedz Link Zgłoś
kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 08.09.03, 14:39 dzieki poziomko jak zdobedziesz adres to napisz,a ty bylas u tej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka24 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 08.09.03, 15:43 tak byłam u niej ale ze 3 lata temu i wszystko mi sie sprawdziło prócz jednego:miłości ale mówiła że będe musiała poczekać. Koleżanka też była i jej się wszystko sprawdziło: szkołan śmierć w rodzinie, itp... JAk będe w okolicach sprawdze adres i go tu podam.Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 09.09.03, 10:44 fajnie bede czekala na wiadomosc:)))pozdrawiam cie Odpowiedz Link Zgłoś
katrin77 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 10.09.03, 09:29 Dzięki Poziomko, jak zdobędziesz adres to będę wdzięczna. Też słyszałam o wróżce w Sosnowcu ale nikt nie potrafił podać namiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 16.09.03, 14:17 witam, poziomko masz juz moze jakies namiary na ten sosnowiec?:)najlepiej to jakbys miala telefon do tej pani:)))) a moze ty katrin cos znalazlas?:)pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka24 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 06.10.03, 20:50 Sorki ze tak pózno wam odpowiadam ale nia miałam czasu i miałam kilka problemów. MAm naniary na wróżki w sosnowcu. 1.Wróżka ul WArszawska 18/6 tel. 266-72-66, 603-073-070, 691-701-369 lub 0708-788-861. Za jedem seans bierze 5 zł a za cały 40 zł.Byłam dzis u niej i co mi powiedziała o obecnej sytyacji w moim życie to prawda. 2.Studio doradztwa zyciowego - tarot, numerologia,karty klasyczne już od 20 zł tel. 503-625-321 3.wróżka i jest też psychologiem. Jest ona w kuratorium Oświaty ul. krzywa 2. Niestety nie wiem czy ona jeszcze przyjmuje ale wiem że ona była najlepsza. Więc możecie coś sobie wyrac. Życze wam powodzenia i PozDraWiaM. Odpowiedz Link Zgłoś
kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 07.10.03, 09:41 Dzieki stokrotne poziomko:))))pozdrawiam serdecznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
katrin77 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 07.10.03, 19:16 ja również bardzo dziękuję poziomko i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa122 Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 06.11.03, 15:16 W Sosnowcu był bardzo dobry wróż KARIM na Modrzejowskiej, a w Katowicach Ligocie wrózka Makrama (?) Brali po 50 zł. Nie wiem czy są dalej dostępni, natomisat ich wróżby sprawdziły mi się w 100 proc. Odpowiedz Link Zgłoś
kroolik Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 06.11.03, 15:53 Witam dyskutantow.. trafilem tu tak z nudow sszczerze mowiac i bardzo mnie zaciekawilo to co tu piszecie. Jako iz jestem z Katowic, a moja sytuacja zyciowa jest conajmniej dziwna, az sie zastanawiam czy sie nie wybrac, tylko tak jakos mi glupio. Czy ktos moze mi napisac jak taka wizyta u wrozki wyglada? Tzn pokazuje sie jej cos swojego ? Czy ona tak ,tylko na podstawie mej osoby wrozy? Itd.. itd:) Mam nadzieje ze rozumiecie moje pytanie. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 06.11.03, 17:35 witam kawa122,a masz moze numery telefonow?jezeli nie chcesz ich pisac na forum to skrobnij na mojego prv na gazete.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adogaj Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 31.12.03, 04:28 Wróż może być? Sławomir Stach 052868159 Odpowiedz Link Zgłoś
kamayak Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 31.12.03, 12:21 adogaj a warto?sprawdzilas albo ktos z twoich znajomych?ja pewnie i tak nie znajde czasu,juz pol roku sie wybieram do jakiejs wrozki:)))moze nowy rok mnie zmobilizuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Wróżka - Śląsk najlepiej okolice Katowic 01.05.23, 00:28 Jestem wstrząśnięta Odpowiedz Link Zgłoś