ivo_k 20.09.03, 22:50 Mam pytanie: Co trzeba zrobić rzeby dostać tu jakąkolwiek odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izea Re: pytanko 21.09.03, 08:59 A może cierpliwie poczekać?;-) Niektórzy dostają odpowiedź, ale mam wrażenie,że nie można sie obrażac za jej brak, bo nikt w gruncie rzeczy nie ma żadnego obowiązku Ci jej udzielić - zwłaszcza jeśli chodzi o innych uczestników forum. Jest też inne wyjście -poszukać dojścia do ekspertek i mieć pretensje do nich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mojra.511 Re: pytanko 21.09.03, 09:47 Witam, Iwonko mam pomysł.Może czekając na odpowiedź Mandolii weźmiesz swoje życie we własne ręcę?Co?Po prostu postępuj tak jak podpowiada ci serce,nic więcej.Spróbuj może zrobić ten pierwszy krok. --- Odpowiedz Link Zgłoś
ivo_k Re:moira 21.09.03, 12:40 Wiem jestem trochę napastliwa i niecierpliwa.Po prostu wszystko się jakoś brzydko w moim życiu układa, co jednak nie tłumaczy mojej natarczywości.Twoja rada jest naprawdę warta przemyślenia i wezmę sobie ją do serca.Czasami trzeba usłyszeć takie słowa, aby wziąść się w garść. Pozdrawiam-Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.podlaska Re: pytanko 25.09.03, 12:35 Witam, po raz kolejny to napisze: odpowiadamy na wszystkie pytania, ktore sa ciekawe i pouczajace dla innych uczestnikow forum, ktore sa powazne lub osobom, ktorym wedlug nas mozna w ten sposob pomoc. Dodam tez, ze nasze odpowiedzi nie sa pelna wrozba czy interpretacja horoskopu, bo z uwagio na publiczny charakter forum takich odpowiedzi nie udzielamy Pozdrawiam serdecznie Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
ivo_k Re: pytanko 25.09.03, 13:09 Jestem dość niecierpliwą osóbką;), a to było moje pierwsze pytanie na tym forum.Teraz dokładnie zdaję sobie sprawę, iż należy cierpliwie poczekać na odp aczkolweiek czekanie to nie jest bez owocne. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś