Dodaj do ulubionych

Czy ktos korzystal z urokow tej pani?

• Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 16:30
      damy rade! musimy. nie mamy innego wyjścia
      • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 02.12.08, 16:44
        To ja sie juz nie odzywam, zeby niepotrzebnie nie robic nadziei ;) A
        tak powaznie to mam dzis zly dzien tzn. dopadlo mnie zwatpienie :(
        Ta cisza mnie dobija :( Ale dalam temu jeszcze czas, czekam do konca
        miesiaca.
        • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 02.12.08, 17:01
          W sumie święta/nowy rok mogłby być dobrym pretekstem żeby nawiązali
          kontakt prawda ? Jednak wiem, że "mój" nigdy nie przywiązywał
          specjalnej wagi do życzeń więc... Zresztą ciekawa jestem czy w ogóle
          ma nadal mój numer ;-/ .
          • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 02.12.08, 19:06
            Tak samo myslalam :) Przeciez Swieta to okres kiedy ludzie sie
            godza, wiec moze i oni zechca wykonac jakis gest w nasza strone :)
    • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 02.12.08, 19:30
      a ja bym już chciałą efekty:(ahh
      • Gość: v Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 19:34
        możecie mi powiedzieć co jest potrzebne do przeprowadzenia tego
        zaklecia? zdjęcie tej osoby czy coś innego?
        • Gość: madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.piekary.net 02.12.08, 19:50
          Wiara, że się uda, czerwona(najlepiej) świeca, zdjęcie, skupienie
          myśli na tej osobie, myśl pozytywnie i wyobrażaj sobie co byś
          chciała osiągnąć...
          • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 02.12.08, 19:57
            ja miałam tylko świecę czerwoną (chociaż pani mówiła że obojętnie jaka)! no i myśleć o tym pragnieniu. no i o północy
    • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 02.12.08, 19:50
      odemnie chciała zdjecie ale nie do rytu. do rytu świeczka
    • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 10:06
      Jak tam Dziewczyny ? :-) Niebezpieczna cisza tu zapanowała...
      • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 04.12.08, 10:14
        Cisza przed burza ;) U mnie bez zmian :(
        • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 10:50
          eeeee.... a już myślałam że coś się dzieje.. :((( BUUUUUUUUU
          • Gość: madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.piekary.net 04.12.08, 10:55
            U mnie się coś działo ale znowu jest cisza :(
            • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 10:56
              Nie dobijajcie mnie !!

Madzior zamilkl ??
              • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 10:59
                Było dobrze a teraz on znowu się nie odzywa....

Pani z MP zapewniła mnie, że bedzie dobrze i wszystko jest na dobrej
                drodze:) Trzeba wierzyć i czekać :)
                • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 11:04
                  musimy cierpliwie czekać
                • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 04.12.08, 11:05
                  A czy pani z MP napisala Ci jak bedzie przebiegac ten proces po
                  zastosowaniu uroku? Moze sie powtarzam, ale wedlug innego zrodla, to
                  ma sie odbywac powoli czyli stopniowa przemiana, najpierw delikatne
                  znaki a pozniej coraz mocniej. Cos w tym stylu.
          • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 04.12.08, 10:57
            Bardzo bym chciala, zeby cos sie zaczelo dziac, chocby jakis malutki
            znak z drugiej strony.
            • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 11:08
              Tak ja o tym doskonale wiem, ale stało się to czego się tak
              obawiałam... (mniejsza o to). Mój mnie zapewnił, że nie mam o co
              martwić itd i od tamtej pory cisza.. Przestał teraz pisać np
              dobranoc albo jak sie spało, co robisz:P a momentami był taki, że
              jak się nie odezwie to pisze czemu nic nie pisze itd :P
              • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 11:21
                ale malutkie kroczki są!
                • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 11:31
                  Są jak najbardziej, a czasami nawet są duże postępy ;) Jak się
                  widzimy jest po prostu super, tylko cisza jest jak sie nie widujemy.
                  • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 11:39
                    no to widzisz. nic tylko się cieszyć że się coś dzieje:) a nie stoi w miejscu;]
                    • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 11:54
                      No ciesze się i to bardzo:)
                      • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 12:07
                        a po ilu dniach miałyście jakies efekty?
                        • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 12:13
                          po Annie von Bauer 2tyg i były efekty :) a Pani z MG to po kilku
                          dniach :)
                          • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 12:25
                            no ciekawe jak to będzie ze mną....jesli chodzi o anne...to u mnie nie
                            podziałało... a o MP wypowiem sie za tydzien- moze dwa
                            • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 04.12.08, 12:56
                              Dlaczego u mnie nie dziala ani po von Bauer ani po MP? :( Moze
                              dlatego, ze nie ma kontaktu. Echh... pozostaje mi czekac... oby nie
                              daremnie :(
                              • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 13:08
                                Możliwe, ja se swoim miałam jakiś kontakt więc dlatego tak szybko są
                                efekty...
    • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 13:23
      hmmmm ja z nim mam kontakt taki wizualny...wiec może coś się zacznie dziać..... :>
      • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 13:37
        Ja też nie mam kontaktu, choć niby przypadkiem mogłabym na niego
        wpaść, ale nie chcę - nic na siłę.
        Sam fakt, że on mógłby nawiązać kontakt to w obecnej chwili dla mnie
        jakieś kosmos.
        • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 14:25
          a jak to jest...to oni powinni sie pierwsi do nas odezwac prawda?
          miałyście jakieś polecenia od MP?
          • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 14:56
            Ja nie miałam żadnych poleceń, ale sama postanowiłam, że ja już
            walczyć o niego nie będę, a bardziej ja nie wyjdę z inicjatywą.
            Jeśli on się odezwie, ja to odwzajemnie, ale pierwsza ręki nie
            wyciągnę.
            • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 04.12.08, 15:40
              Takie info dostałam od Anny, że to powinno wyjść z jego inicjatywy.
              Pani z MP to potwuerdziła ;)
    • aniolek1011 Re: fdgh 05.12.08, 16:58
      jaką mamy pewność że na tamtej stronie też nie będzie oszustów?
      -żadną! też mogą sie podszywać pod siebie osoby i wyrażać opinie na swój temat :|
    • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 17:35
      I ja głupia też powróżyłam sobie u kogoś i się dowiedziałam że on
      już się nie odezwie :-(((
      • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.08, 18:35
        karty to nie wyrocznia/ tylko wskazówka. może powinnaś się sama odezwać po jakimś czasie?
        • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 18:38
          Wyrocznia może i nie, ale przedstawiająca pewne tendecje, a tu
          wychodzi na to, że on wcale nie będzie miał ochoty się odezwać. Ja
          nie wykonam pierwszego kroku !
          • Gość: xxx Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 18:45
            ja własnie też sobie powróżyłam u jednej wróżki i dowiedziałam się
            że wroci ale nie bardzo w to wierze.... bo jest teraz z inna...
          • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.08, 19:33
            a może dlatego ze Ty nie wykonasz pierwszego kroku on się nie odezwie? co by było gdybyś się dowiedziała że on by się odezwał gdybyś Ty się odezwała?
            • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 19:55
              Aniołku wiem co mówię, ja kiedyś o niego walczyłam, dałam mu wyraźny
              sygnał, że mi zależy i że wybaczyłam to co kiedyś nam nie wyszło -
              drugi raz nie wykonam kroku - bardzo mnie to wtedy przybiło, długo
              nie mogłam z tego wyjść, pogodzić się. Nie zafunduję sobie tego
              ponownie.
              • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 20:10
                Ja również wywróżyłam u pewnej Pani i dowiedziałam się, że on ze mną
                jest i będzie tylko z przyzwyczajenia.... :(
                Z jednej strony żałuje... :( ale jak widze postępy w tej sprawie to
                ta wróżba odchodzi w zapomnienie..
                • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.08, 20:30
                  Madzior877 ? czyli ryt MP powolutku działa i są efekty????????/
                  • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 20:39
                    Tak są i nawet bardzo widoczne :) ale są też momenty, że cały dzień
                    się nie odzywa :(
                    • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 20:51
                      a po jakim czasie zauważyłaś efekty? i jak długojestes po rycie?
                      • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 20:57
                        Niecałe 2tyg temu był wykonany urok a efekty widziałam już po
                        3dniach
                        • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 20:58
                          korzystałam również z Anny von bauer i widziałam efekty po 2 tyg, a
                          Pani z MP dopomogła :)
                        • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 20:59
                          ah... mój był wykonany w poniedziałek. narazie efektów nie widzę...zobaczymy...
                          • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 21:01
                            Czas pokaże jak będzie .....
                            • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 21:13
                              U mnie minął ponad tydzień i nic.
                    • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 05.12.08, 23:12
                      Do madzior -> jesli raz sie odzywa a raz nie to normalne. Anna von
                      Bauer wyjasnila mi, ze najpierw beda delikatne znaki a pozniej
                      mocniejsze, najpierw kontakt bedzie rzadko a pozniej coraz czesciej.
                      Dlatego nie martw sie tylko ciesz, ze w ogole masz kontakt i ze tak
                      szybko widac efekty uroku :)
                      • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 05.12.08, 23:23
                        Lena mnie wróżono po rytuale :-(.
                        • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 06.12.08, 00:01
                          Firka mnie po rytuale karty zaczely pokazywac, ze urok zaczal
                          dzialac i ze wszystko zmierza we wlasciwym kierunku choc na razie
                          tego nie widac golym okiem. Jakos trudno mi w to uwierzyc, uwierze
                          dopiero wtedy, gdy cos dobrego zacznie sie dziac. Poki co nie chce
                          juz zadnych wrozb, bo to wywoluje zamet.
                        • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 06.12.08, 00:18
                          Przykro mi firka, ze tak pokazuja karty u Ciebie :( A moze ta wrozba
                          byla wykonana zaraz po rytuale i nie dalas temu czasu, zeby
                          cokolwiek zaczelo sie dziac? Wierze, ze magia zadziala u Ciebie :)
                          • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 09:49
                            Mnie też wróżono po rytuale...

Wiecie ja sie bardzo ciesze, że on sam wychodzi z inicjatywą :) ale
                            mam czasami takie dni:( że chciałabym aby w danym momencie się
                            odezwał i mnie pocieszył..
                            • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 06.12.08, 10:19
                              I co Ci wyszlo w tej wrozbie po rytuale? Mam nadzieje, ze byly to
                              optymistyczne wskazania :)
                              U mnie nadal cisza... buuu :(
                              • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 10:24
                                Pisałam chyba wczoraj co mi wyszło ;/

>Ja również wywróżyłam u pewnej Pani i dowiedziałam się, że on ze
                                mną jest i będzie tylko z przyzwyczajenia....
                                Z jednej strony żałuje... ale jak widze postępy w tej sprawie to
                                ta wróżba odchodzi w zapomnienie..
                                • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 06.12.08, 10:35
                                  Ok, myslalam, ze to wrozba sprzed rytualu.
                                  • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 10:49
                                    Niestety po :p
                                    czekam na jeszcze jedną opinie sprawdzonej wróżki :) bede miała
                                    pewność ;)
                                • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 10:51
                                  Madzior, widzialam Twoj post o wrozce Mirabelli. Weszlam na jej
                                  strone, sa tam zaklecia. I takie zdanie: "Aby zaklęcie przyniosło
                                  efekty musimy to zachować w tajemnicy , tylko dla siebie." Czy to
                                  znaczy, ze jesli rozmawiamy tutaj na forum o naszych urokach to nic
                                  z tego nie bedzie? :(
                                  • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 10:58
                                    Też się nad tym zastanawiałam zanim zaczełam się wypowiadać.. Miałam
                                    takie właśnie obawy, że jak zaczne z wami klikać na forum to magia
                                    się odwróci i urok przestanie działać..
                                    Skoro Pani z MP mówiła, że wszystko jest na dobrej drodze więc może
                                    urok działa. Nikomu z otoczenia nic na ten temat nie mówiłam, tylko
                                    tutaj z wami rozmawiam oraz na gg.
                                    • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 11:01
                                      Trzeba się kogoś poradzić..
                                      • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 11:03
                                        Nie zaszkodzi zapytac :)
                                        • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 11:07
                                          Ciekawa jestem co odpowiedzą.

Z jedej strony się nie dziwie , że chcą aby zachować to w tajemincy,
                                          jakby każdy korzystał z magii to byłby jeden wielki młyn :P

Gdybym chciała wykonać jakiś rytuał(osobiście) to nikomu bym nie
                                          powiedziała ;)
                                          • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 11:09
                                            Aha i jeśli macie jakieś zamiary, np zastosować urok to nie mówcie
                                            nikomu o swoich zamiarach.
                                    • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 11:02
                                      Ja tez nikomu nie mowilam, tylko tu na forum. Mam nadzieje, ze
                                      jednak to nie zaszkodzi.
                • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 05.12.08, 23:08
                  Czy karty byly stawiane przed czy po rytuale? Bo jak przed to
                  wiadomo, ze pokazywaly cos innego a teraz jak zostal zastosowany
                  rytual to one na niego reaguja i moze byc cos innego czyli dobrze :)
              • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.08, 20:25
                aj Firka, dobrze Cię rozumiem.... ja w sumie też nie chcę wyciągać ręki....
    • Gość: a_y Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.gprs.plus.pl 06.12.08, 14:02
      Witam Mial ktos otatnio jakis kontakt mailowy z ta pania z mp?Od momentu jak z
      mojej strony poszly pieniadze na jej konto dziwnie zamilkła i zaczyna cos tu
      dziwnie pachniec sciemą
      • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 14:30
        Ja rozmawiałam z nią jakieś 2dni temu. Czasami długo odpisuje na
        maile. Głowa do góry, napewno się odezwie ;)
        • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 17:22
          eh..niech już to wszystko zacznie działać :(
          • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 06.12.08, 20:38
            Wróżba była tydzień po rytuale...

Z tym niemówieniem to hmm nie wierze to, czasem są też zabobony, że
            nie należy mówić o tym co wyczytała z kart wróżka, że nie wolno
            dziękować za wróżbę itd, itd. Ja nikomu z otoczenia też o tym nie
            odpowiadałam, tylko z Wami dziele się wrażeniami - a raczej brakiem
            wrażeń ;-).
            • Gość: Lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 07.12.08, 17:24
              Dziewczyny, napisalam do pani z MP, zeby ja zapytac czy te rozmowy o
              uroku moga jakos zaszkodzic. Napisala mi, zebym sie nie martwila, bo
              to nie powinno w niczym zaszkodzic :) Rytual zostal wykonany,
              uczestniczyly w nim nasze emocje, wiec nie ma powodu do obaw :)
              • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 07.12.08, 22:27
                No to super ;)
                • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 07.12.08, 22:35
                  A jak tam u Ciebie? Jakies postepy? Moze nie chcesz tu na forum o
                  tym pisac, moze na gg :)
                  • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 07.12.08, 22:46
                    narazie ucichło :P Gdybym się teraz odezwała to napewno on by się
                    nakrecił, ale chce żeby sam znowu wyszedł i inicjatywą.

Moje gg 9260994 ;)
                    • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 08:33
                      u mnie narazie cisza:(
                      • Gość: lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 08.12.08, 16:47
                        U mnie tez cisza, jesli to jakiekolwiek dla Ciebie pocieszenie :(
                        • Gość: madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.piekary.net 08.12.08, 16:55
                          U mnie też teraz cisza :(
                          • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 08.12.08, 17:16
                            u mnie nie było żadnego odzewu....u Was na szczescie cos drgnęło :(
                            • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 08.12.08, 21:48
                              z tym przyciaganiem innych facetow to miałyście racje:(
                              nie ten co trzeba:((((9
                            • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 08.12.08, 21:48
                              U mnie też NIC :-(.
                              Najgorsze, że podglądam go na NK i on i jego klasa z podstawówki
                              organizują teraz spotkanie (wiecie on jest sporo starszy ode mnie) i
                              aktywnie on udziala się na forum klasy i jak go czytam to mnie
                              ściska w dołku...taki jest zadowolony, radosny, żartuje tam,
                              dyskutuje, a ja ech sfiksuję niebawem.
                              • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 08.12.08, 21:54
                                Aniołku napisałyśmy w tym samym momencie. :-)

Przyciągasz innych :-) ? Napisz coś więcej ;-)
                                • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 08.12.08, 22:19
                                  a taki kolega, który od zawsze za mną latał...tylko teraz sie jakoś jego aloty nasiliły... no i jeszcze jeden..
                                  ale nie ten cotrzeba :(
                                  • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 08.12.08, 23:52
                                    No ale może to już jakiś znak, że coś się dzieje.

Gorzej jak się nie dzieje nic.....
                                    • Gość: madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.piekary.net 09.12.08, 09:35
                                      Aniołku ja mam tak samo, przyczepił się taki jeden i nie rozumie, że
                                      go nie kocham itd.. Nachalny sie zaczyna robić ;/

a mój piekny się nie odzywa :(
                                      • Gość: aniolek Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 11:08
                                        hmm... ja nie w tym sensie przyciągam. odzywają się Ci którzy już kiedyś do mnie
                                        startowali.... i nie rozumieją słowa NIE! ueh!
                                        a może to nie jest wcale działanie magii?
                                        • Gość: xxx oj dziewczyny dziewczyny IP: *.subscribers.sferia.net 09.12.08, 12:11
                                          zobaczcie mówicie że przyciągacie facetów których nie kochacie... i
                                          oni nie rozumieją nie... a co jeśli ten facet z którym byliście was
                                          nie kocha? Też nie rozumiecie nie.... straszne....
                                          • Gość: lucia lucia Re: oj dziewczyny dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 13:45
                                            XXX nie widzisz że one nie latają za tymi swoimi facetami tylko grzecznie
                                            czekają aż oni sami zaczną to robić, najgorsze jest to że te uroki wcale nie
                                            działają i chyba nie zadziałają bo z tego co słyszałam urok NALEŻY WYKONAĆ
                                            SAMODZIELNIE, i to nawet nie jeden jest cały cykl tych abra kadabra i jest to
                                            bardzo skomplikowane, w życie nie uwierzę że ta babka z MP im to zrobiła tylko
                                            bidule tracą czas zamiast samemu działać
                                            • Gość: madzior877 Re: oj dziewczyny dziewczyny IP: *.piekary.net 09.12.08, 13:52
                                              Tak to prawda, że największą moc mają uroki wykonane samodzielnie bo
                                              to są wtedy nasze emocje i moc.
    • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 09.12.08, 16:00
      Wierzycie, że ta Pani nie robi nas w balona ? Zaczynam mieć
      wątpliwości :-0.
      • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 09.12.08, 16:04
        łee.... nie mów tak :(
        • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 09.12.08, 16:15
          Sorry, że ja robię tu za czołową narzekaczkę, ale wiecie jestem
          cholernie nieufna jeśli chodzi o takie sprawy...
        • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 09.12.08, 16:22
          Ja nadal czekam. 17-go minie miesiac od uroku w mp. Na ocene czy to
          oszustwo czy nie chyba jeszcze nie pora.
          • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 09.12.08, 16:28
            masz rację Lena:) stanowczo za wcześnie.....ale ten czas eie tak wlecze
            • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 09.12.08, 16:32
              Ja juz nie wyrabiam z tym czekaniem ;) ale nie ma wyjscia :(
              • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 09.12.08, 17:06
                Lena wierz mi ja też już mam dość, chciałabym tylko z nim pogadać,
                dowiedzieć się co słychać, nie oczekuję wielkich zmian, ale
                drobnostek, jakieś inicjatywy.
                Szkoda, że ta osoba która założyła ten temat wcale się nie odzywa...
                • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 09.12.08, 19:15
                  Ja oczekuje dokladnie tego samego. Zalezy mi na odnowieniu kontaktu.
                  I wiem, ze cud nie zdarzy sie z dnia na dzien, to bedzie powolony
                  proces. Oby wszystko we wlasciwym kierunku.
    • Gość: FAŁKA Chyba jednak ściema................ IP: *.gprs.plus.pl 09.12.08, 17:33
      Ciekawe ze "pani z mp" odpowiada na jedne maile a na inne juz nie Oczywiscie
      odpisuje na te w ktorych chodzi o mozliwosc skorzystania z jej "uslug" i wplate
      pieniedzy Pozniej juz po wplaceniu raczej marna z jej strony chec wyjasnienia
      czegokolwiek a po wykonaniu czary mary zupelna cisza Zainteresowanej kolezance
      odpisala od razu(oczywiscie podajac nr konta itd)a mi juz nie odnosnie co dalej
      bo jak wspominala w mojej sytuacji potrzebne sa dwa rytualy Dziwne prawda? Niby
      to jeszcze o niczym nie swiadczy ale...zaczyna to podejrzanie wygladac Czyzbysmy
      znalazly kolejnego naciagacza/naciagaczke???
      • Gość: xxx Re: Chyba jednak ściema................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 18:26
        Od początku to było podejrzane, banda cwaniaków przegląda fora patrzy czego
        ludzie potrzebują stworzyli chwilową stronę, pewnie zaraz jak nazbierają forsy
        stronka pstryk i zniknie, zresztą jak ta strona wygląda, widać że robiona na
        łapu capu, najpierw się koleś wypowiadał że kuzynce pomogła jejku jejku co on ma
        zrobić teraz gościa nie widać nie słychać, "nieoczekiwanie" wypowiadała się też
        osobiście "wielka czarodziejka" od siedmiu boleści teraz też słuch o niej
        zaginął a dziewczyny wierzą mają nadzieję i same sie nakrecają, a prawda jest
        taka że nikt kto UMIE to robić nie ogłasza się w ten sposób
        • firka111 Re: Chyba jednak ściema................ 09.12.08, 18:29
          Ta osoba z MP założyła również bloga i jakaś stronę w www - ale też
          taka na łapu capu właśnie.
          Nie wiem, ja też zaczynam czuć podstęp niestety.
          • Gość: magiczne pogotowie Re: Chyba jednak ściema................ IP: *.serv-net.pl 09.12.08, 19:01
            Witam Was Kochani...
            Nie czytałam co prawda wszystkich wypowiedzi, ale ktoś życzliwy wysłał mi te "najmądrzejsze" ...
            Najpierw o mojej stronie internetowej. Przepraszam, ale czy to ważne czy jest ładna? Jeśli chcecie korzystać z usług ludz którzy mają piękne strony internetowe.... PROSZE BARDZO! Nie korzystałam z pomocy informatyka... Widze, że ludziom zależy na pozorach.
            Po drugie... To nie magia satanistyczna! Więc nie można wymagać aby osoba na którą Państwo rzucacie urok z miejsca stała się uległa! Tymbardziej jeśli mówie o cierpliwości, bo czasami zaczyna działać po 3 miesiącach! Ale Wy nie... Musicie na tych osobach wymuszać wyznania dzień po uroku a potem jesteście zdziwieni?! Jesli interesuje WAs silny, pewny urok który zapewnie am nie miłość lecz poddaństwo prosze się zgłosić d Belzebuba! Napewno chętnie Wam pomoże... Przepraszam, że nie odpisuje czasami na e-maile w których ktoś pisze do mnie bez szacunku wręcz mnie wyzywając, ale ja miałam wykonać rytuał czy stać się czyimś parno-miesięcznym workiem treningowym? Nie jestem przewodnikiem duchowym... A to, że odpsiuje Państwu po wykonanu uroku na każde zadane pyanie jak przyjaciółka to już moja pomoc humanitarna.
            Pozdrawiam.
            • lilith666_vip Do Pani Z Magicznego pogotowia 10.12.08, 20:49
              Ja nie jestem klientką wiec na temat czy działa nie wypowiem sie ,ale mam kilka uwag . Jest Pani juz osobą w pewnym wieku więc kiedyś ktos mnie przez meila o Pania zapytał .Odpowiedziałam ,że jest możliwośc ,że działa.Każde wysyłanie pozytywnej energii działa w jakiś sposób tak samo jest ze zła . Nie trzeba być ezoterykiem by to czuc .kiedy masa osob zyczy zle fatalnie sie czujemy przeciez .Piszę uważam ,że jako ezoteryk powinna Pani wiedzieć :
              1. Jak ktoś już się para enochem lub theurgia to Bael jest od milości ;> Belzebub to boss ,ze się tak wyraże.

2. CZARNĄ MAGIĘ WYMYŚLILI CI " BIALI"ZEBY ZNISZCZYC KONKURENCJĘ . Nie ma bialej i czarnej magii jest teylko magia uzyta w dobrej lub zlej intencji a kazda magia i niewazne czy skierowana do baela ,belzeuba czy archaniola gabriela skutkuje zmiana energetyczną wiec musialaby byc zla .

2. Magia satanistyczna to jaka? To pytanie jest retoryczne .La'vey byl hedonista i z tego zaslyna ,bo nie z przetlumaczonych marnie kluczy enochianskich wiec nie wiem jak tu mozna mowic w ogole o magii satanistycznej .Chyba ,ze ma Pani na mysli sredniowiecze.ale my nie zyjemy w sredniowieczu ..
              Osobiscie uwazam ,ze nie powinna się Pani wypowiadac w ten sposob i ze to przypadkowo Pania ponioslo .
      • aniolek1011 Re: Chyba jednak ściema................ 09.12.08, 19:29
        czy wy musicie we wszystkim węszyć jakąś ścieme???
    • Gość: FAŁKA Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.gprs.plus.pl 09.12.08, 18:58
      Dobrze by było gdyby ktos kto korzystał (lub tez ma taki zamiar) z uslug MP byl
      z Trójmiasta lub okolic Mamy pewne dane(oprocz nazwiska nr konta i miasta)ktore
      mozna sprawdzic na miejscu w Gdansku...
      • Gość: KAROL Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: 195.116.35.* 13.02.09, 16:10
        Ja nie znam tej pani.
        • Gość: ciekawska Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 01:54
          co ma wspólnego magiczne pogotowie i lilith?
          • Gość: ciekawa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 13:09
            ja wiem co ma wspolnego lilith i magiczne pogotowie
            • Gość: aga Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 13:16
              no ciekawe co ma wspólnego?:D
              • Gość: ciekawa Jesteś pewna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 13:48
                Jesteś pewna, że chcesz, abym napisała to na forum?
                • bogini_ate Re: Jesteś pewna? 23.02.09, 15:40
                  no napisz:)też chętnie poczytam:)
    • Gość: FAŁKA Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.gprs.plus.pl 09.12.08, 19:14
      Net to potega!!!Coz za czas reakcji MP Brawo!!!Liczylysmy na to ze sie w koncu
      ktos odezwie ;-) Niestety odpowiedz nie na temat...prosze dokladnie czytac :-)
      • Gość: magiczne pogotowie Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.serv-net.pl 09.12.08, 19:21
        Cóż za mądra wypowiedź... :D
        Odpowiedziałam na posty które przeczytałam nie na wszystkie, b ne mam czasu pisać tu książki... Macie Państwo mądre pytania? Proze je kierowac na mojego e-maila... Zabrakłoby mi życia by odpowiadać na 350 postów. Prosze o realizm. A moja odpowiedź była na temat... Chyba, że to Pan/ Pani sama nie wie co na tym forum wyisujecie... :S
        • Gość: lucia lucia Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 20:27
          Przede wszystkim pani czarodziejko proszę sie logować jak się Pani wypowiada w
          Pani wypadku to niezbędnik, a to że odpowiedziała pani na negatywne posty
          świadczy o tym że śledzi pani forum nie po to by pomagać lecz trzymać rękę na
          pulsie - cóż ręka pana konia tuczy, jak nie będzie naiwnych na pani czary nie
          będzie też kasy, zresztą pożyjemy zobaczymy ja jestem pewna że pani magia nie
          zadziała- i nie jest to wiedza z tego wymiaru
          • Gość: apsik... The end IP: *.gprs.plus.pl 10.12.08, 16:08
            Bardzo słuszne i celne uwagi na temat MP... :-) Jakoś zastanawiająco ucichło tu
            po wczorajszej " burzliwej debacie" Czyżby koniec "firmy MP" nastapił szybciej
            niz zakładałysmy??? ;-)
            • aniolek1011 Re: The end 10.12.08, 16:47
              hmm ja bym też sie na miejscu MP nie wypowiadała- nawet gdybym była oszustką czy też nie
    • dskr77 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 09.12.08, 20:33
      Śledzę ten wątek i najgorsze, że Pani z MP ma to samo IP co
      NiezdecydowanyOn!!
      • Gość: pzoatematem Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 20:38
        nie wiedziałam że serv-net może mieć tylko jedna osoba w tym kraju
    • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 10.12.08, 19:40
      Hmm z mojej strony cisza związana jest tylko z tym, że nie wiem co
      po tym wszystkim napisać. Ot tyle. Nie wiem bo niejako pojechano po
      nas "naiwniaczkach" co się zdecydowały, zaufały itd. I czasem
      wstydzę się sama za siebie bo niby jestem dorosła i w większości
      spraw zachowuję spory rozsądek, ale czasami umiem też pokazać, że w
      niektórych sprawach mogę dać się łatwo oszukać. Zaczekam te 3
      miesiące, zaczekam bo to i tak nic nie zmienia, uczucia do niego nie
      znikną z dnia na dzień, później zobaczę co dalej zrobię.
      • Gość: lucia lucia Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 20:14
        Firka to nie jest Twoja wina i nikt nie chciał Ci zrobić przykrości nie jesteś
        naiwniaczką, po prostu nie miałaś do czynienia z tego typu sprawami i nie musisz
        wiedzieć ani czuć wewnętrznie kto jest dobry a kto nie będę śledziła wątek, jak
        po trzech miesiącach nic się u Ciebie nie ruszy to Ci powiem co masz zrobić i
        wtedy będziesz mieć 95 % gwarancji sukcesu - głowa do góry))))
        • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 10.12.08, 20:34
          lucia lucia! ja też chcę ja też chcę:P pozdr
          • Gość: lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 10.12.08, 21:58
            W razie czego ja tez jestem chetna :) Ale jesli mam czekac kolejne 3
            miesiace... :/
            • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 11.12.08, 15:47
              Lucia co miałaś na myśli :-) ?

Ja wiem, że może Waszym zamysłem nie było to by tu po
              nas "pojechać", ale to też nie zmienia faktu, że ja się z całą tą
              sytuacją czuję nienajlepiej. Gdy tak nic się nie dzieje, sama
              wyrzucam sobie, że jestem pierwsza naiwna i denerwuję się sama na
              siebie.
              Tylko ja już wcześniej próbowałam wszystkiego żeby odciąć się od
              tego co było, uwierzcie przerobiłam wszystko zacznając od związania
              się z kimś innym po wyjazdy za granice i wizyty u psychologa! Kiedyś
              jak go jeszcze widywałam, te moją nieszczęsną miłość to właśnie gdy
              już spotkaliśmy się to było zawsze sympatycznie, miło, potem
              postanowiłam się odciąć i nie wchodzić w jego drogę z nadzieją, że
              on mnie znajdzie...i jakoś widzę, że jednak nie próbuje mnie szukać.
              Musiałam się trochę wywnętrzyć:-/
              • Gość: lucia lucia Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 18:06
                Przede wszystkim istnieją moim zdaniem dwa aspekty rzucania uroków- po pierwsze
                czasami plan Boski zakłada dla Ciebie inaczej a Ty upierając się przy swoim
                zakłócasz to co przygotował dla Ciebie los i po drugie faktycznie jakaś głupota
                rozłączyła Cie z facetem i można a nawet tzreba to odkręcić, z kolei
                niezrozumiałe dla mnie jest rzucanie uroku na faceta którego w ogóle się nie
                zna, to powinno być zabronione, bo po pierwsze nie wymieniliście energii a po
                drugie - może wystarczy go poznać i urok będzie zbędny bo np. będzie dla Ciebie
                śmierdzący czy cuś hihihi, ja najbardziej lubię jak łączą się w pary ludzie
                między którymi przebiegła iskra ale okoliczności im nie sprzyjają, nie zawsze są
                to trwałe związki ale na pewno ciekawe, co do samego rytuału to jest on inny dla
                każdego, wręcz indywidualny, najlepiej jak sam zainteresowany/a znajdzie środek
                wyrazu który mu pomoże jest to też proces złożony długotrwały ponieważ potrzeba
                dotrzeć do podświadomości "obiektu", co przecież nie jest takie łatwe choć wiem
                z dośwaidczenia że są mega szybkie efekty czary mary- ale tylko wtedy gdy ludzie
                bardzo się pożądają ale wstydzą do tego przyznać, zresztą ja nie jestem
                prawdziwą wiedźmą malutko wiem czasem tylko coś tak zrobię....ale w dobrej
                wierze))) teraz już wiesz Firka co miałam na myśli)))))
                • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 11.12.08, 19:10
                  Lucia powiem Ci, że w tej całej sytuacji wolalabym być na tej
                  pozycji hmm, że ja tego faceta wcale nie poznałam, nie byłam z nim,
                  nie kochałam i że nie mieliśmy żadnych wspólnych planów. Sądzę, że
                  to byłoby super fajne i takie łatwe, na pewno nie myślałabym o
                  żadnych czarach, urokach - ba na pewno bym się tego nie chwytała.
                  Jednak cóż stało się, wszystkie "nie" można wykreślić z pierwszego
                  zdania które napisałam bo : poznałam go, byłam z nim, kocham i
                  mieliśmy wspólny plan na dalsze życie. Pech ? Nie wiem.
                  Dotrzeć do jego poświadomości, przypomnieć mu o sobie, skłonić do
                  choćby niewielkiego kroku, ok! Tylko jak ? Da się ? Już sama nie
                  wiem.
                  • Gość: lucia lucia Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 19:25
                    Wyśle ci @ na gazetowego ))))
                    • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 11.12.08, 19:36
                      :-) Ok Lucia chętnie przeczytam :-)
                      • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 11.12.08, 23:08
                        Firka, wyslalam do Ciebie wiadomosc na maila gazetowego. Zajrzyj
                        prosze :)
                  • titti1986 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 11.12.08, 19:53
                    czesc moge cie rowniez prosic o uchylenie rabka tajemnicy?
                • titti1986 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 11.12.08, 19:57
                  czesc, moge cie rozwniez prosic o przeslanie tej cudownej metody na
                  moj mail gazetowy?
                  bardzo proszeeee:)
                  • Gość: słoneczko Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 14:49
                    Obserwowałam cały czas ten wątek i też chciałam zrobić to co Wy, ale ciągle coś
                    mnie powstrzymywało. Teraz już wiem co to było. Teraz zrozumiałam, że nie wolno
                    nikomu narzucać swojej woli.
                    Zrozumiałam to dzisiaj. To było jak olśnienie, jakby piorun strzelił.
                    Słuchajcie pewien chłopak /Robert/, który chodzi za mną od kilku miesięcy
                    powiedział mi dziś coś takiego: "i tak będziesz moja, bo ja tak chcę. Wiem do
                    kogo się zwrócić abyś wreszcie mnie zechciała"
                    To powaliło mnie.
                    Wiem, że Robert chce zastosować dokładnie to samo co wy i co ja sama chciałam
                    zrobić by przyciągnąć do siebie Jacka /który z kolei na mnie nie zwraca uwagi/.
                    I wiecie co?
                    Wyobraziłam sobie, co byłoby gdyby ta magia, którą zastosuje Robert wobec mnie
                    zadziałała. Byłabym z kimś - z kim nie chcę być. Brrrr, robi mi się niedobrze
                    na samą myśl.

Czy chcecie być z kimś kto Was nie chce???

Jeśli nie jest to z serca płynąca miłość to taki chłopak nigdy Was nie uszczęśliwi.
                    Pokręcę się jeszcze koło Jacka i jeśli nadal nie zwróci na mnie uwagi to odpuszczę.
                    Nie chcę być z kimś kto tak naprawdę mnie nie chce.
                    Może ktoś inny jest mi pisany...

• Gość: lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.wlan.plusgsm.pl 12.12.08, 15:46
                      Too late to apologize ;)
                      Poza tym jestem w innej sytuacji niz Ty. Wywnioskowalam z Twojej
                      wypowiedzi, ze chcesz zwrocic uwage faceta, ktorego nie znasz zbyt
                      dobrze, nie bylas z nim zwiazana, nic miedzy Wami nie bylo. A to
                      jest roznica, bo ja chce na nowo obudzic to co bylo miedzy nami.
                      • Gość: słoneczko Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 15:55
                        A czy jesteś pewna, że on tego chce?

Przeraziło mnie to, co Robert chce zrobić.
                        Przeraziło mnie to jego kategoryczne: "bo ja tak chcę"

• Gość: lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.wlan.plusgsm.pl 12.12.08, 16:16
                          A moze tak tylko powiedzial, zeby Cie nastraszyc?
                      • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 12.12.08, 16:23
                        no dokładnie Lena.tu jest różnica. między zwróceniem uwagi na siebie a obudzeniem na nowo tego co było! :)
                        • Gość: słoneczko Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 16:29
                          A może druga strona tego nie chce?

Słuchajcie coś się ze mną dzieje dziwnego. Nagle uświadomiłam sobie swoje błędy.
                          Wszystko widzę jasno.
                          Może to wpływ zbliżającego się Bożego Narodzenia?
                          Takie oczyszczenie...
                          takie coś duchowego, co trudno wytłumaczyć...
                          Chcę aby we mnie była Miłość i Światło.
                          Wysyłam Wam Miłość i Światło

• Gość: lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.wlan.plusgsm.pl 12.12.08, 16:32
                            Nie, to nie wplyw Bozego Narodzenia. To Robert zadzialal i ktos
                            rzucil na Ciebie urok ;)
                            • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 12.12.08, 16:49
                              hmm mize to faktycznijakies efekty uroku?:Dhmm..moze by sie tak skontaktować z tym Robertem jak to zadziała?:D:D hehehe
                              wybacz:P
                              • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 12.12.08, 16:52
                                ale wiecie co? ja też mam dzisiaj takie dziwne uczucie! pozytywne nastawienie ze wszystko się ułoży! i taki zappał do działania.. nie wiem co sie ze mna dzieje. to napewno nie święta!:D
                                • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 12.12.08, 16:58
                                  A moze to efekt uboczny dzialania uroku? :) Moze dzieki niemu tez
                                  sie z nami dzieje cos pozytywnego :)
                                  • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 12.12.08, 17:05
                                    ah no moze może....:)
                              • Gość: słoneczko Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 20:58
                                Lubię ludzi z poczuciem humoru i nie odniosłam tego do siebie.

Słuchajcie ten stan się pogłębia...
                                mam przebłyski jasnowidzenia
                                • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.08, 21:06
                                  a to jasnowidzenie w czym się objawia?:P
                                  • Gość: słoneczko Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 21:11
                                    Pokazują mi się migawki i odczuwam a słowa same mi się piszą
                            • Gość: a...a Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.toya.net.pl 12.12.08, 17:00
                              ja tam nie wiem, ja się rok już męczę z myslami o jednym takim,
                              ledwo żyję i czuję się jak zombi, raz skorzystałam z usług jednej
                              takiej pani ale myslałam, że ona wie, że ja nie chce uroku żadnego
                              abrak adabra, ale że może ona zrobi coś, żebym mogła mieć chcoiaż z
                              tym kimś kontakt naiwnie, no ale jak już się jest w takim stanie to
                              na prawdę często się nie myśli). I wiecie co? Jeszcze gorzej było, 4
                              m-ce w depresji i nici z tego. Wystarczyło wyjść gdzieś, zająć się
                              sobą, nie myślec i było wszystko okey., ale znowu u mnie się zaczęło
                              i najlepiej nie jest. Jak ja bym chciała żeby mi te uczucia odeszły
                              i poszły sobie, ale nie chcą. I jedno wam powiem ani uroki ani Bóg
                              nie istnieje! Jego też błagałam żeby mi to odpuściło i nic, nie
                              słucha:( Nie wiem, skoro one są to niech będą, najwyżej umrę
                              szybciej, skoro taka wola Boga:( Mam to wszystko gdzieś juz. pisałam
                              juz na tym forum, to sami sobie możecie poczytac jak mi na mózg
                              wali.!! Ale ja wam powiem nikt wam nie pomoże, nikt, sami musimy i
                              już sobie ze sobą radzić :(
                              • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 12.12.08, 17:06
                                a...a głowa do góry! myśl pozytywnie! :* wyjdź do ludzi! uśmiechaj się!:) ciesz się życiem! bo szkoda czasu na tych durnych facetów! wiem co mówie:P
                                • Gość: a....a Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.toya.net.pl 12.12.08, 17:15
                                  aniołku ja tak próbowałam,za każdym razem kiedy ktoś fajny się
                                  pojawia tzn., facet i mogłoby mi wyjść z nim to za każdym razem
                                  klapa, i to wychodzi przez durnotę, bo jak mi już odpuszcza ale
                                  jestem sama to wszystko jest ok, jak tylko poznaje kogos to znów to
                                  wraca natarczywe myśli i sny i ja już po prostu z tym kimś nowym
                                  nie mogę być. Po prostu nie wyrabiam, teraz znowu zaczęłam z kimś
                                  mam szanse, a wróciło to co zawsze:( nie wyrabiam już, nawet mnie
                                  już przechodzą myśli czy ja nie jestem pod wpływem uroku
                                  jakiegos,hehe ... bo to jest jakies fatum :( nie wyrabiam. Wczoraj
                                  do niego pisałam, wiem, że czyta to co ja pisze ale milczy. :(
                                  Wolałabym chyba być pozbawiona jakiegokolwiek uczucia, tak, żeby już
                                  sie w nikim nie zakochać i zeby o nim nie myśleć:( masakraaaaa
                                  • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 12.12.08, 17:18
                                    oj wiem... rozumeim Cię bardzo dobrze. tez mam podobnie ale nie aż do tego stopnia.ja nie chcę żądnego innego bo nie chcę żeby ktoś inny znowu mnie zranił....moze idź gdzieś do wróżki na jakieś oczyszczanie?
                                • Gość: a...a Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.toya.net.pl 12.12.08, 17:19
                                  no ja wiem , ale co z tego jak nie potrafie. Zawsze jak poznaje
                                  kogos nowego, z kim mogłoby mi sie udać, to sie pojawiaja natarczywe
                                  mysle o tym drugim, sny i jest klapa normalnie. Jak jestem sama to
                                  jest wszystko okey, i mi odpuszcza wystarczy ze pojawia sie ktos
                                  nowy, z poczatku jest dobrze a potem wielkie buuum. Nie wyrabiam juz:
                                  ( wczoraj pisałam do niego, wiem, ze on czyta to co ja pisze, ale
                                  milczy :( czasem to mam mysl, że jestem pod wpływem jakiegos
                                  cholernego uroku , hehe wiem , że to głupie no i nie mogę już :( Do
                                  psychiatry pójde moze mi pomoże:(
                                  • Gość: słoneczko Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 20:54
                                    Do a...a
                                    Uśmiechnij się, Twoje życie niedługo się odmieni.
                                    • Gość: a...a Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.toya.net.pl 12.12.08, 21:04
                                      Chciałabym żeby się zmieniło, ale to jest jakieś fatum które nie
                                      chce dać mi spokoju, na oczyszczaniu tez byłam bo juz sie
                                      wszystkiego łapie co mogę i nic :( a jak sie pytam wrózek o niego to
                                      one mi mowia ja sorry, ale że ja jestem wazna dla niego i taakie
                                      inne, dlatego juz do wrózek nie chodzę :( bo sie boje, bo nie chce
                                      znów dostac nadziei jakichkolwiek :( ehssssss
                                      • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 22:53
                                        a u mnie znowu zaczyna się coraz lepiej układać :)
                                        • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 22:57
                                          Juz myslalam, ze sie nie doczekam na zadna dobra wiadomosc :) Ciesze
                                          sie :)
                                          • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 22:58
                                            A ja się nie mogłam doczekać aż on sam coś napisze :P
                                            • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 23:10
                                              A ja nadal czekam :(
                                              • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 23:14
                                                A nie chciałabyś sama czegoś spróbować? Wykonać po swojemu jakieś
                                                rytuału?
                                                • titti1986 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 23:27
                                                  a czy ty wykonalas jakis rytual? czy myslisz ze to zasluga Pani z mp?
                                                  • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 23:36
                                                    Jak narazie to jeszcze nie :P ale się zastanawiam bo własne rytuały
                                                    mają większą moc.
                                                    Wydaję mi się, że tak bo jak on mnie teraz widuje to jest inny i
                                                    częściej gdzieś wychodzimy :)
                                                  • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 23:38
                                                    No ale jak my sie nie widujemy to takie palenie swiecy cos da? Ja
                                                    chce, zeby sie w koncu odezwal.
                                                  • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 23:43
                                                    Mam pare ale to tylko przez gg możemy o tym pogadać :)
                                                    To nie jest tylko zwykłe palenie świecy :P Wtedy zaklęcie nasycasz
                                                    emocjami i tym co czujesz, co chcesz osiągnąć. Możesz sama nawet
                                                    zapalić świece i mówić czego pragniesz, myśl co byś chciała aby on
                                                    zrobił, co robicie razem... Gdy skończysz nie myśl o tej osobie
                                                    przez noc. Czytałam w książkach, że komsmos może źle odebrać gdy po
                                                    rytuale(zgaszeniu świecy) się nadal myśli o tej osobie.
                                                  • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 23:47
                                                    Mozemy temat pociagnac na gg :) A to palenie swiecy to codziennie o
                                                    jednej porze czy kiedy chcemy?
                                                  • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 23:52
                                                    To zależy już sprawa inwidualna.. Zależy jaki sposób nam odpowiada.
                                                    Są metody, że palimy świece przez 7 wieczorów o tej samej porze, są
                                                    rytualy które stosujemy podczas pełni, a są też które wykonujemy
                                                    tylko w piątki albo w niedziele :) Teraz aukrat nie jest dobry
                                                    pomysł bo jednak księżyca zaczyna ubywać a lepiej jak go przybywa bo
                                                    wtedy wykorzystujemy moc księżyca.
                                                • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 14.12.08, 23:37
                                                  Moge sprobowac, ale obawiam sie, ze zabraknie mi wytrwalosci. Z
                                                  drugiej strony skoro jestem taka wytrwala w czekaniu to z tym nie
                                                  powinno byc problemu ;) Masz jakis przepis co trzeba robic czy to
                                                  Twoja wlasna inwencja? :)
                                              • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 08:29
                                                ja też czekam:(
                                                • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 15.12.08, 09:39
                                                  Teraz chyba już miesiąc minął od rytualu
                                                  • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 15.12.08, 15:53
                                                    a jakie widzisz efekty? on się sam od siebie odezwał?
                                                  • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 15.12.08, 17:03
                                                    Aniolku, wyslalam Ci wiadomosc na maila gazetowego. Zajrzyj prosze :)
                                                  • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 15.12.08, 17:10
                                                    już Ci odpisałam:)
                                        • Gość: aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 07:02
                                          ooo...to to miło czytac:) a ile jestes po rytuarze?
                    • magicznepogotowie Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 21.12.08, 16:52
                      Brawo! Czy któraś z Pan które wylewają wiadra pomyj odczekała 3 miesiące ? Nie,
                      wszystkie oczekujecie cudów dzień po ! A Pani która była uprzejma złamać ustawę
                      o ochronie danych osobowych gratulację, sprawa została zgłoszona do
                      administracji forum, i zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne, sądzę że też
                      Państwa partnerzy ucieszą się w jaki sposób chcieliście ich odzyskać, mam
                      nadzieję że życie nauczy Was szacunku w końcu i pokory do człowieka. Daj komuś
                      palec a urwie Ci rękę, tyle wdzięczności za pomoc. Rozumiem,że ja teraz mogę
                      wystawić w internecie, w waszych miejscach pracy, u waszych rodzin wasze dane i
                      z czego korzystaliście, nie zapominajcie że kij ma dwa końce , a zło obróci się
                      przeciwko Wam, bo nie łaska zaczekać , cierpliwie jak pisałam, nie po co lepiej
                      oskarżać i obrzucać jadem i błotem. Brawo !
                      • Gość: ciekawa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 17:06

Proszę o wyjaśnienie co oznaczają Pani słowa:

"sądzę że też Państwa partnerzy ucieszą się w jaki sposób chcieliście ich odzyskać"

Drugie pytanie
                        Czy odda Pani pieniądze, jeśli nie będzie efektów?

• magicznepogotowie Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 21.12.08, 17:11
                          to samo co podawanie publicznie danych osobowych chronionych prawnie na forum
                          publicznym
                          • Gość: ciekawa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 17:18
                            Czyli wyznaje Pani zasadę oko za oko?

Jeszcze jedno pytanie:
                            czy ma Pani zarejestrowaną działalność?
                            • Gość: ciekawa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 17:30
                              Nie odpowiedziała Pani na moje pytanie
                              1 Czy odda Pani pieniądze jeśli nie będzie efektów?

Proszę o odpowiedź także na to pytanie:
                              2. Cza ma Pani zarejestrowaną działalność?
                              • magicznepogotowie Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 21.12.08, 17:32
                                wszelkie zapytania na e-mail , nie odpowiadam obcym osobom , który nie wiem
                                książkę piszą chyba z życia mojego żegnam , nie ja wyznaję taką zasadę tylko
                                Panie , niektóre krytykują nawet po kilku dniach od
                                • Gość: ciekawa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 17:34
                                  Myślę, że odpowiedź na moje pytania nie zajmie Pani dużo czasu.
                                  Wystarczy przecież napisać tylko TAK lub NIE
                                  • Gość: ciekawa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 17:39
                                    Czy to o co pytam to również chronione dane, że nie chce Pani odpowiedzieć?
                      • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 21.12.08, 23:35
                        no tak ma pani rację...ale 3 miesiace to szmat czasu. ja na szczęście nie osądzam ludzi zbyt wcześnie! staram się tego nie robić.

eh.. jestem trochę nie w temacie. nie było mnie jeden dzień a tu proszę...tak się wszystko rozwinęło:D
                        • Gość: livia Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 00:00
                          Pani magiczna moze wam naskoczyc. Skoro oglasza sie jako uslugodawca
                          (branza niewazna tu) i podaje adres wraz z numerem konta ,na jaki
                          nalezy kierowac zaplate,oznacza to, ze adres ow jest przypisany do
                          firmy (niewazne ze wyglada na mieszkanie prywatne), konto tez
                          powinno byc do firmy przypisane. Firma nie musi miec nazwy osobnej,
                          moze widniec nazwisko wlascicielki i ewentualnie rodzaj uslug albo i
                          nie. Szanowna pani prowadzac legalna opodatkowana dzialalnosc ( a
                          przeciez tak zakladamy, wszak nie domyslamy sie ze pani owa ma
                          firme "krzak") nie ma prawa do ochrony danych osobowych z ta
                          dzialalnoscia zwiazanych bezposrednio( nazwisko, adres firmy, numery
                          telefonow, NIP). Jesli zas pani owa powoluje sie na ochrone danych
                          osobowych dotyczace tych informacji, znaczy ze dzialalnosci legalnej
                          nie ma a tym samym ona popelnia przestepstwo skarbowe za co najmniej
                          25 tysiaczkow sie buli :P. Nie ma problemu, wystarczy w urzedzie
                          miejskim w miejscu zamieszkania damy sprawdzic czy jej nazwisko w
                          ewidencji dzialalnosci gospodarczej figuruje. Wszystkie takowe wpisy
                          sa dostepne dla zainteresowanych poniewaz NIE SA chronione ustawa o
                          ochronie danych osobowych
                          • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 22.12.08, 00:04
                            a ja uważam że wrogów lepiej sobie nie zbierać...
                            mozemy więcej stracić niż zyskać.........
                            • Gość: livia Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 00:08
                              Dodam jeszcze grzecznie, ze jesli pani magiczna powyciaga jakies
                              wasze dane i opublikuje GDZIEKOLWIEK to ja mozecie scigac sfora
                              prawnikow na Sahare albo na biegun obojetnie ktory. Jej nie wolno bo
                              WY JESTESCIE OSOBAMI PRYWATNYMI, KTORYCH DANE SA CHRONIONE PRAWEM-
                              WASZE I WASZYCH BLISKICH -WSZELKIE JAKIE PODALYSCIE PANI MAGICZNEJ.
                              Jesli zrobi Wam taka jazde to dlugo sie nie wyplaci i beknie z
                              paragrafu :P
                            • Gość: jasnowidz Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 00:08
                              Jedni zyskują inni tracą.
                              Do których należysz aniolku?
                              • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 22.12.08, 10:56
                                no właśinie narazie nie wiem... wole zyskać niż stracić
                            • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 22.12.08, 00:10
                              E tam nie przesadzaj z tymi wrogami. Nikt tu sobie wrogów nie
                              zbiera, a że czasem padną ostrzejsze stwierdzenia to i wynik
                              niecierpliwości, nerwów i nieufności. Bez przesady.
                              • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 22.12.08, 00:14
                                Poza tym inna sprawa zyskiwanie wrogów, a dobieganie swoich praw.
                                Nie mozna iść przez życie z lękiem, że zaraz komuś się narazimy i
                                źle to na nas i nasze życie wpłynie.
                                Poza tym ja nie mówiłam, że mam zamiar robić coś teraz, umawiałyśmy
                                się na okres 3 miesięcy - ok, pasuje, co będzie potem, zobaczymy.
                                • Gość: ciekawe Tylko pytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 00:29
                                  Ciekawa pytała Pani z Magicznego Pogotowia:

Autor: Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 17:30

"Proszę o odpowiedź także na to pytanie:
                                  2. Cza ma Pani zarejestrowaną działalność? "

i ta pani nie odpowiedziała a miała napisać tylko TAK lub NIE a na napisanie
                                  tego nie trzeba dużo czasu.
                                  Dlaczego nie odpowiedziała?

• Gość: livia Re: Tylko pytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 00:38
                                    Ciekawe, taak...a coz szkodziloby odpowiedziec, byle prawde...w
                                    zasadzie klientela powinna wiedziec. A jakby chcialy babki
                                    faktury??? No czemu nie, wolno im chciec...
    • Gość: Jaaaaaaa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 16:16
      Ja nie! a warto?
      • Gość: lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.chello.pl 15.12.08, 16:20
        Czy warto to bedzie wiadomo jak minie okreslony czas od wykonania
        uroku. U mnie po miesiacu od wykonania uroku na razie nic sie nie
        dzieje :(
    • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 18.12.08, 16:56
      I jak tam ?
      • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 18.12.08, 17:13
        bez zmian:(
        • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 18.12.08, 17:18
          Czyli tak jak u mnie.

Ciekawe co u M_m dawno się nie odzywała.
      • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 18.12.08, 20:01
        bez zmian :(
    • Gość: samasobiewinna Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.gprs.plus.pl 18.12.08, 19:55
      Raczej nie liczcie na nic po "dzialaniach" MP Po prostu czas zaczac szukac
      nowego zyciowego partnera i przestac sie łudzic ze stanie sie cud..
      • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 18.12.08, 20:00
        Korzystalas moze z MP i nie zadzialalo? Skad to stiwerdzenie??
        • Gość: samasobiewinna Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.gprs.plus.pl 18.12.08, 20:24
          Zobaczysz ze tak bedzie..tzn ze nic nie bedzie Albo poszukac kogos naprawde
          sprawdzonego Ale tu na forum takich NIE MA
          • Gość: manessa Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 20:41
            Dziewczyny a może przypomnijcie sobie to co napisała Słoneczko.
            Pamiętacie ją?
            Pisała tutaj. Ciekawe dlaczego już nie pisze.
            Obserwuję wątki i sprawdzam czy nie pojawi się jej jakiś wpis, ponieważ chciałam
            nawiązać z nią kontakt.

Słoneczko jeśli to czytasz - odezwij się
            • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 18.12.08, 20:50
              no pamiętamm... hmmm
          • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 19.12.08, 15:07
            Skoro tak to czy znasz kogos naprawde skutecznego?
            • Gość: samasobiewinna Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.gprs.plus.pl 19.12.08, 17:23
              Nie znam Ale wydaje sie ze mamy kolejna "oferte" tego typu usług Ciekawe tylko
              czy ktos jeszcze da sie na to nabrac ;-)
              • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 19.12.08, 17:58
                a kto coś oferuje?
    • Gość: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 18.12.08, 21:25
      u mnie bylo lepiej,duzo lepiej,a teraz bez zmian wlasciwie,czyli
      nic,hmm ja tam nie feruje wyrokow narazie
      • madzior877 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 18.12.08, 22:22
        u mnie też było na początku super a teraz jest coraz gorzej :(
        Dowiedziałam się, że mówi wszystkim o mnie "bliska koleżanka" i że
        nie nadaje się na żonę :( Szuka sobie innej laski przez neta, a jak
        się spotykamy to zachwuje się jakby nic się nie stało, cały czas mi
        się przygląda..

Nie wiem co jest grane ;( nie mam już siły ale ciągle chce wierzyć,
        że będzie tak jak dawniej.... ;(
    • Gość: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.12.08, 00:41
      widzialyscie watek o oszustkach rzucajacych uroki?
      dla przestrogi przeklejam wam tutaj dziewczyny ten post.
      Trzeba uwazam,komu sie ufa i dobrze sprawdzac na poczatku.

Uwaga!!! Pani zjawinska@o2.pl i fretka007@o2.pl to ta sama osoba!!!
      Ogloszenia
      na portalu Gumtree Podaje sie za zupelnie dwie rozne osoby i oferuje
      w
      zaleznosci kim jest rozne rodzaje obrzedow...Oczywiscie platne z
      gory hehe Droga
      pani Prosze uwazac na przyszlosc komu i co pani odpisuje bo takie
      bledy sa
      niewybaczalne dla kogos kto chce naciagac ludzi Bez powazania ;-)
      • lenaaa7 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 20.12.08, 03:27
        Ale niby jak sprawdzic taka osobe?? :(
        • Gość: Żabka Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 12:24
          Kochane moje:) tak nam razem fajnie się pisało w tym wątku szkoda
          tylko że zmarnowałysmy czas:( bo mp to napewno sciema mam
          potwierdzenie że osoba która wróży napisała jednej dziewczynie że
          żadnej magii nie było i nie widzi bo napewno by zobaczyla, wiec to
          mp to sciema:( no to ta Pani sie wzbogaciła na nas:( ja tam stawiam
          na swoją pracę karty podpowiedziały że wróci tylko musze pracowac
          nad soba, ale najważniejsze że kocha:) , jest dobrze i jest źle jak
          mam pretensje do niego, no cóż nie raz mnie tak denerwuje jak każdy
          facet, postawiłam na swoją pracę w odzyskanie jego, nie chcę
          korzystac z magii, a wychodzi na to że wszedzie pełno oszustów:(
          Życzę wam żeby wam sie udało i żebyście wkońcu znalazły kogoś kto
          wam pomoże, wiem jak to boli:( też cierpiałam i to tyle miesięcy
          zanim zaczęło się pomalutku układac, teraz też jest źle może dlatego
          ze sie nie widzieliśmy 3 tygodnie,raz dobrze raz źle:( ale ja wiem
          że bedzie dobrze,wierze w to! zobaczymy sie niedługo i znów będzie
          lepiej, będę sie starac, wiem że będzie dobrze. Życzę wam Kochane by
          wam się udało:) jak znajdę kogoś kto jest skuteczny dam wam napewno
          znac bo mam z wami kontakt:) pozdrawiam was buziaczki:*** trzymajcie
          sie cieplutko.
          • Gość: devilangel Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 13:33
            Gość portalu: Żabka napisał(a):
            ja tam stawiam
            > na swoją pracę karty podpowiedziały że wróci tylko musze pracowac
            > nad soba, ale najważniejsze że kocha:) , jest dobrze i jest źle
            jak
            > mam pretensje do niego, no cóż nie raz mnie tak denerwuje jak
            każdy
            > facet, postawiłam na swoją pracę w odzyskanie jego, nie chcę
            > korzystac z magii

Żabko, fajnie sie czyta te slowa. Madrze myslisz.Praca nad zmianami
            w sobie, swoich zachowaniach i mysleniu na pewno da Ci o wiele
            szersze korzysci niz cel dla jakiego to podejmujesz, z tego zawsze
            wychodzi sie wygranym. Czasem powodem jest facet a w efekcie
            ostatecznym o wiele wiecej sie dzieje ( zmienia sie prace, status
            zyciowy, wybiera kierunek ksztalcenia korzystny, wracaja bliskie
            osoby, ktore sie odsunely albo przychodza nowe, bardzo do nas
            pasujace). Dlatego zawsze takie decyzje sa dobre i zawsze ich skutki
            moga nam sie zdawac magiczne bo nie przewidywalismy ich i wykraczaja
            poza powod z jakiego sie te prace nad wlasnym ja podjelo:D Zycze Ci
            powodzenia, niech Ci ta praca dobrze zaplaci , z premia :DDD
    • Gość: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.12.08, 12:38
      to daj moze namiary na ta wrozke,ktora zadnej magii w kartach nie
      zobaczyla,co?
    • Gość: NKT Przekręt............ IP: *.gprs.plus.pl 20.12.08, 16:49
      Magicznepogotowie to sciema przez duze S!!! Byc moze (a raczej nawet na pewno)
      MP, zjawinska i fretka007 ktore niedawno dziwnym trafem pojawily sie
      oferujac ten sam rodzaj uslug to ta sama osoba...Uwazajcie ludzie kogo prosicie
      o pomoc...Kretaczy naciagaczy i zlodziei u nas nie brakuje
      • aniolek1011 Re: Przekręt............ 20.12.08, 19:20
        jesteśmy naiwne :(:(:( ;/
        • madzior877 Re: Przekręt............ 20.12.08, 20:04
          Jak każdy zdesperowany człowiek ;(
          • firka111 Re: Przekręt............ 20.12.08, 20:16
            Dziewczyny, a jeśli to lipa jesteście skłonne "coś" z tym zrobić ?
            • aniolek1011 Re: Przekręt............ 20.12.08, 20:22
              tylko co?
              • firka111 Re: Przekręt............ 20.12.08, 20:28
                Jeśli to oszustwo to jest kilka możliwości.
                • aniolek1011 Re: Przekręt............ 20.12.08, 20:33
                  jakie?
                  • firka111 Re: Przekręt............ 20.12.08, 20:41
                    No chociażby zgłoszenie oszustwa na policji...proste. Wiem, ze 100zł
                    to nie majątek, ale ja te 100zł sama zarobiłam i nie mam zamiaru
                    nikomu robić "prezentów".
                    • aniolek1011 Re: Przekręt............ 20.12.08, 20:49
                      a kto to udowodni...
                      • firka111 Re: Przekręt............ 20.12.08, 20:51
                        Oj uwierz jest to wszystko do udowodnienia, są treści mailowe które
                        pisałaś Ty i ta Pani, jest konto na które płaciłaś pieniądze itd
                        itd, własnie problem polega na tym ze oszustwa są na porządku
                        dziennym i nikt z tym nie robi, a one żyją nadal swoim życiem, a
                        ludzie są bezkarni.
                        • firka111 Re: Przekręt............ 20.12.08, 20:53
                          Kolejna sprawa, że w "kupie" siła, bo wiadomo jeden rycerzyk
                          niewiele zwojuje.
                        • aniolek1011 Re: Przekręt............ 20.12.08, 20:55
                          wydaje mi się ze szkoda zachodu....
                          • aniolek1011 Re: Przekręt............ 20.12.08, 20:57
                            a jak udowodni się fakt że żądna z tych pań nie zrobiła tego za co płąciłyśmy...
                            ja narazie sie wstrzymuję od osądzania. nie wiem co będzie za 2 miesiace... a nóż... wiem moze i naiwna jestem....ale nie lubię tak pochopnie oceniać ludzi. a może za bardzo w ludzi wierzę:/
                            • Gość: już kiedyś oszukan Re: Przekręt............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 21:24

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88776565&a=88790195
                              • aniolek1011 Re: Przekręt............ 20.12.08, 21:35
                                krakow.gumtree.pl/c-Firmy-Us-ugi-inne-us-ugi-Rzucanie-urokow-zaklecia-mi-osne-oczyszczaj-ce-W0QQAdIdZ91952039
                                warszawa.gumtree.pl/c-Firmy-Us-ugi-inne-us-ugi-RZUCANIE-KL-TW-I-UROKoW-ORAZ-ODCZYNIANIE-W0QQAdIdZ94096509
                                • firka111 Re: Przekręt............ 20.12.08, 21:41
                                  I pisalas z ta fretka i zjawinska ?
                                  • aniolek1011 Re: Przekręt............ 20.12.08, 21:44
                                    tak pisałam z obiema.
                                    • firka111 Re: Przekręt............ 20.12.08, 21:50
                                      I tez pewnie cuda na kiju ?
                                      • aniolek1011 Re: Przekręt............ 20.12.08, 22:02
                                        hmm.. wiesz.. trudno powiedzieć. ja juz sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć :|
    • Gość: m_m Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.12.08, 20:50
      wy 100zl ja 200zl ale ciekawe czy prokuraturasie tym zainteresuje :(
      • aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 20.12.08, 20:54
        wydaje mi się że szkoda zachodu...
        • Gość: już kiedyś oszukan Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 21:14
          Aniolku1011 czy Ty za plecami reklamujesz p. Zjawińską?

Urok miłosny kto rzucił??
          Autor: titti1986 18.12.08, 20:31

"aniolku a wiesz cos moze o osobie ktora ma mail zjawinska@o2.pl?
          dostalam ten mail od lena a ona podobno od ciebie"

Aniolku1011 a dlaczego teraz powstrzymujesz dziewczyny przez zgłoszeniem tego na
          policję?

• aniolek1011 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 20.12.08, 21:22
            no co Ty ... nie reklamuje. tylko dostałam od tej pani meila i się oferowała. jakoś mam już dość tych wszystkich uroków nie uroków, oszustów nie oszusów.... a przede wszystkim mam dość zastanawiania się czy ktoś jest oszustem czy nie! i nie powstrzymuje dziewczyny przed zgłoszeniem tego na policję. róbcie co uważacie:P jestem dziś dziwnie do tego wszystkeigo nastawiona soorryy:P
            • Gość: manessa Ile razy musicie zostać oszukane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 22:18

Ile razy musicie zostać oszukani, by wreszcie coś zrozumieć?

Przesyłam Wam światło

może coś wreszcie do Was dotrze...
              • aniolek1011 Re: Ile razy musicie zostać oszukane? 20.12.08, 22:24
                do skutku;D:D
                • Gość: manessa Re: Ile razy musicie zostać oszukane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 22:50

Przesyłam Wam Światło.

Wiem, że dotrze ono do niektórych i Ci, którzy się na nie otworzą odnajdą szczęście.
                  • Gość: Elektrownia Re: Ile razy musicie zostać oszukane? IP: *.gprs.plus.pl 20.12.08, 23:10
                    Nie po oczach z tym światłem!
                    • firka111 Re: Ile razy musicie zostać oszukane? 20.12.08, 23:22
                      Może jednak to wszystkie znaki na Ziemi i niebie mówią by jednak
                      szukać nowej miłości... a nawet jeśli nie szukać to się na nią
                      otworzyć ? Ja nie wierze w przeznaczenie, wierze że sama sobie
                      kształtuję los i to co mnie czeka jest tylko wynikiem dróg jakie
                      wybiorę. Nie wierzę w dwie połówki jabłka czy księcia z bajki co po
                      prześcieradle wejdzie do mojego domu.
                      I czasem też myślę, że wolalabym nową miłość, bo to jak czysta karta
                      bez zbędnych wcześniejszych bazgrołów i zagiętych rogów ;). To co
                      było to tylko wielkie emocje, niekończące się czekanie, szarpanie
                      samej ze sobą, a ja chyba najbardziej potrzebuje stabilności i
                      spokoju, czego ostatnio powoli sobie uświadamiam ten którego kocham
                      nie jest w stanie mi dać. No chyba że naprawdę cuda się zdarzają, a
                      on przejdzie zabójczą metamorfozę.
                      • Gość: Maria HD Będziesz szczęśliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 12:27

Firka napisała:

Ile razy musicie zostać oszukane?
                        Autor: firka111 20.12.08, 23:22

"Może jednak to wszystkie znaki na Ziemi i niebie mówią by jednak
                        szukać nowej miłości... a nawet jeśli nie szukać to się na nią
                        otworzyć ? Ja nie wierze w przeznaczenie, wierze że sama sobie
                        kształtuję los i to co mnie czeka jest tylko wynikiem dróg jakie
                        wybiorę. Nie wierzę w dwie połówki jabłka czy księcia z bajki co po
                        prześcieradle wejdzie do mojego domu.
                        I czasem też myślę, że wolalabym nową miłość, bo to jak czysta karta
                        bez zbędnych wcześniejszych bazgrołów i zagiętych rogów ;). To co
                        było to tylko wielkie emocje, niekończące się czekanie, szarpanie
                        samej ze sobą, a ja chyba najbardziej potrzebuje stabilności i
                        spokoju, czego ostatnio powoli sobie uświadamiam ten którego kocham
                        nie jest w stanie mi dać. No chyba że naprawdę cuda się zdarzają, a
                        on przejdzie zabójczą metamorfozę"

Firko
                        To co napisałaś powinno być wydrukowane złotymi literami.
                        Wielka jest w Tobie mądrość.

Będziesz szczęśliwa.
                        Tak będzie.
                        Zachowaj tylko odrobinę cierpliwości i wiarę.
                        Osiągniesz to bez żadnej magii z zewnątrz, ponieważ tą magię masz w sobie.

• firka111 Re: Będziesz szczęśliwa 21.12.08, 12:51
                          Ojoj chyba nie trzeba było tak na forum podawać wszystkich danych
                          tej Pani... Ja do Gdańska mam kawał więc niestety niczego sprawdzić
                          nie mogę.

Mario dziękuję. Mam nadzieje, że te moje ambitne plany nie opuszczą
                          mnie po drodze, bo już niestety nie raz i nie dwa mi się to
                          zdarzało. Rzucanie wszystkiego i taplanie się we wspomnieniach i
                          dawnym bagienku, no ale może tym razem już się uda, bardzo bym
                          chciała kochać kogoś ze wzajemnościa i być zwyczajnie szczęśliwa,
                          mając wsparcie drugiego człowieka.
                      • lenaaa7 Re: Ile razy musicie zostać oszukane? 21.12.08, 18:01
                        Madrze napisalas Firka :) Wlasnie cos sobie uswiadomilam. To zle
                        doswiadczenie z magicznym pogotowiem to znak, ze los chcial, zeby
                        sie nie udalo, tak mialo byc. Mimo, ze sterujemy swoim losem to
                        pewnych wydarzen nie da sie odwrocic. Jego rola w moim zyciu
                        dobiegla juz konca i trzeba sie z tym pogodzic. Wierze, ze na mojej
                        drodze stanie ktos kto pokocha mnie prawdziwym uczuciem i bedzie
                        chcial zostac ze mna sam z siebie bez ingerencji jakichs
                        nadprzyrodzonych mocy.
                        Wszystko dzieje sie po cos.

• Gość: jasnowidz to, co zakryte zostanie ujawnione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 20:38
                          Lenaaa7

oj, nieładnie....

czy mam wszystkich wymienić?
                        • aniolek1011 Re: Ile razy musicie zostać oszukane? 21.12.08, 23:47
                          a skad wiecie że sie nie uda.... nie minęło jeszcze 3 miesiace????nie wiecie co będzie za miesiąc... nie osądzajmy od razu!
                          • Gość: jasnowidz Re: Ile razy musicie zostać oszukane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 23:54
                            Oczywiście, i już nawet wiemy co powiemy jak się nie uda.

• firka111 Re: Ile razy musicie zostać oszukane? 22.12.08, 00:01
                              Jeśli się uda deklaruję, że wyślę tej pani bukiet kwiatów :-D ! He
                              he. Dojrzałam jednak do myśli, że i bez niego jakoś mogę żyć i może
                              mnie spotkać jeszcze coś lepszego. Ot tyle.
                              • firka111 Re: Ile razy musicie zostać oszukane? 22.12.08, 00:04
                                Livia fajnie, że to napisałaś :-) .
                    • Gość: już kiedyś oszukan Re: Ile razy musicie zostać oszukane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 23:28

Czy nie widzicie, że są tu podstawione osoby, które udają, że niby korzystają i
                      grają na Waszych emocjach a zainteresowane są tylko i wyłącznie tym, aby
                      "zwerbować" jak najwięcej naiwnych?

Mają uszy do słuchania a nie słyszą...
                      Mają oczy do patrzenia a nie widzą...

• Gość: hhhhhhhhhh Re: Ile razy musicie zostać oszukane? IP: *.gprs.plus.pl 20.12.08, 23:37
                        Bardzo słuszna uwaga...W pełni się z nia zgadzam
                • titti1986 Re: Ile razy musicie zostać oszukane? 20.12.08, 23:08
                  przperaszam aniolku ze przeze mnie zostalas posadzona o reklamowanie
                  kogos;/ ja poprostu zapytalam bo szukam kogos skutecznego - ciagle i
                  wciaz... korzystalam miesiac temu z mp i jak narazie brak efektow,
                  nie chce oceniac bo to zrobie po uplywie 3 miesiecy ale z drugiej
                  strony jestem juz zmeczona tym czekaniem;/
    • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 20.12.08, 23:49
      Teraz to już jest po fakcie, więc umoralnianie w tym momencie to już
      nie ma sensu, można ewentualnie działać w ramach ostrzeżenia innych.
      Mnie osobiście irytują głosy - o ty naiwna, o ty glupia - oczywiscie
      przytoczyłam w dużym uproszczeniu w momencie gdy juz klamka zapadła
      i czasu nie cofnę. Na początku nikt się tu nie odzywał, a jak się
      okazało wiele osób podczytuje, wtedy trzeba było trąbić.
      • Gość: Maria HD Odrzućcie poczucie winy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 12:53

Autor: firka111 20.12.08, 23:49

"Teraz to już jest po fakcie, więc umoralnianie w tym momencie to już
        nie ma sensu, można ewentualnie działać w ramach ostrzeżenia innych."
        "czasu nie cofnę"

Wszystko dzieje się po coś. Wystarczy wyciągać wnioski, by nie popeniać tych
        samych błędów.
        Tak zdobywamy mądrość.

• firka111 Re: Odrzućcie poczucie winy 21.12.08, 13:28
          Tak tylko ja wyciągam wnioski sama, glowa pracuje, nie potrzebuję
          nacisków i wytykania co robię źle, może zajmie mi to dluzsza chwile,
          ale na pewno sama do tego dojdę.
    • Gość: kasia [...] IP: *.gprs.plus.pl 21.12.08, 04:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • firka111 Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? 21.12.08, 20:42
      Lena ostatnio mam wiele takich dni gdy chciałabym to wszystko rzucić
      w cholere i znaleźć sobie tę nowa, lepsza i mam nadzieje mniej
      wyboistą drogę. Mam nadzieje, ze nie braknie mi odwagi. Jednoczesnie
      jest tez we mnie jakas wiara, ze moze jeszcze z nim mi sie jakos
      ulozy - to jest dopiero szczyt naiwnosci, ale przyznaję się do
      tego...

• Gość: ciekawe Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 00:42
        Ciekawe

Autor: Gość: livia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 00:00

Pani magiczna moze wam naskoczyc. Skoro oglasza sie jako uslugodawca
        (branza niewazna tu) i podaje adres wraz z numerem konta ,na jaki
        nalezy kierowac zaplate,oznacza to, ze adres ow jest przypisany do
        firmy (niewazne ze wyglada na mieszkanie prywatne), konto tez
        powinno byc do firmy przypisane. Firma nie musi miec nazwy osobnej,
        moze widniec nazwisko wlascicielki i ewentualnie rodzaj uslug albo i
        nie. Szanowna pani prowadzac legalna opodatkowana dzialalnosc ( a
        przeciez tak zakladamy, wszak nie domyslamy sie ze pani owa ma
        firme "krzak") nie ma prawa do ochrony danych osobowych z ta
        dzialalnoscia zwiazanych bezposrednio( nazwisko, adres firmy, numery
        telefonow, NIP). Jesli zas pani owa powoluje sie na ochrone danych
        osobowych dotyczace tych informacji, znaczy ze dzialalnosci legalnej
        nie ma a tym samym ona popelnia przestepstwo skarbowe za co najmniej
        25 tysiaczkow sie buli :P. Nie ma problemu, wystarczy w urzedzie
        miejskim w miejscu zamieszkania damy sprawdzic czy jej nazwisko w
        ewidencji dzialalnosci gospodarczej figuruje. Wszystkie takowe wpisy
        sa dostepne dla zainteresowanych poniewaz NIE SA chronione ustawa o
        ochronie danych osobowych

Autor: Gość: livia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 00:08

Dodam jeszcze grzecznie, ze jesli pani magiczna powyciaga jakies
        wasze dane i opublikuje GDZIEKOLWIEK to ja mozecie scigac sfora
        prawnikow na Sahare albo na biegun obojetnie ktory. Jej nie wolno bo
        WY JESTESCIE OSOBAMI PRYWATNYMI, KTORYCH DANE SA CHRONIONE PRAWEM-
        WASZE I WASZYCH BLISKICH -WSZELKIE JAKIE PODALYSCIE PANI MAGICZNEJ.
        Jesli zrobi Wam taka jazde to dlugo sie nie wyplaci i beknie z
        paragrafu :P"

to znaczy, że Kasi nic nie zrobią, że podała jej dane?

• Gość: livia Re: Czy ktos korzystal z urokow tej pani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 00:51
          Nic nie moga zrobic. Usuneli tylko post z danymi.Pani magiczna
          reklamuje sie ze swymi uslugami, wiec jej dane przypisane do
          dzialalnosci czy konta na ktore pobiera pieniadze za uslugi- NIE SA
          CHRONIONE. Gdyby bylo inaczej, cala ewidencja dzialalnosci
          gospodarczej we wszystkich miastach bylaby tajna. A nie jest. Kazdy
          moze sobie tam sprawdzic firme po nazwie albo nazwisku
          wlasciciela.Natomias tekscik nizej w wykonaniu pani magicznej
          jest...poza wszelka klasa, etyka i komentarzami :P Zenada, dno i
          wodorosty.
          • Gość: ciekawe to bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 01:14
            Po przeczytaniu tych wątków doszłam do pewnego wniosku...

Uroki i klątwy prosze o wasze opinie (25)Gość: NiezdecydowanyOn

"magicznepogotowie"-czy ktoś korzystał? (132)Gość: Żabka

u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy!!!! (55)marysza1

Milosna Magia powrot - Szukam pomocy! (72)Gość: krystyna45

no i ten, w którym teraz piszemy
            Czy ktos korzystal z urokow tej pani? (469)Gość: Niezdecydowanyon

Przeczytałam wszystko bardzo dokładnie post po poście i doszłam do pewnych wniosków.
            Ciekawe czy Wy również to zauważycie?
            • Gość: m_m Re: to bardzo ciekawe IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 22.12.08, 01:17
              pozna pora na glowkowanie i analize,moze podpowiesz?
              • Gość: ciekawe Re: to bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 01:20
                Po to abyś mnie atakowała?

A po drugie przecież już wiesz, to po co pytasz?
                • Gość: livia Re: to bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 01:23
                  Wnioski sa wielkie jak slon i maja smieszny czerwony nos clowna :P
                  • Gość: m_m Re: to bardzo ciekawe IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 22.12.08, 01:27
                    a czemu ja mam cie niby atakowac,czy ja tu kogos kiedykolwiek
                    zaatakowalam???
                    • Gość: ciekawe Re: to bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 01:32
                      Dodałabym jeszcze jeden wątek...

• Gość: m_m Re: to bardzo ciekawe IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 22.12.08, 01:35
                        jaki i czemu tak enigmatycznie piszesz?
                    • Gość: livia Re: to bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 01:36
                      Pozno juz, ide spac :)Pieknych snow, dziewczyny :) A czytajac tu
                      wypowiedzi magicznej dochodze do jednego wniosku podstawowego. Jesli
                      ktos nie zna przepisow podstawowych obowiazujacych podmioty
                      gospodarcze ( w tym wylaczenie danych firmy spod ochrony) i reaguje
                      jak osoba zupelnie prywatna, przyslowiowa pani Iksinska, ktora swoje
                      dane nagle w sieci znalazla to...nalezy szybciutko zalozyc firme,
                      zaczac placic zusik i podateczki bo sie urzad skarbowy i inne organa
                      moga dobrac do ... Dobrej nocki wszystkim, ci co moga spac
                      spokojnie, niech sie raduja :D
            • lenaaa7 Re: to bardzo ciekawe 22.12.08, 03:45
              Chyba wiem o co Ci chodzi. Moze masz racje tylko, ze nie do konca
              jest to zgodne z rzeczywistoscia. Jeden z watkow -
              "magicznepogotowie"-czy ktoś korzystał? (132)Gość: Żabka, powinien
              zostac wykluczony z Twojej spiskowej teorii, gdyz mam staly kontakt
              z jego zalozycielka poza forum, nawet znam ja z imienia i nazwiska,
              wiec nie podchodzi pod to o czym myslisz. O ile myslalas o tym samym
              co ja
              • Gość: m_m Re: to bardzo ciekawe IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 22.12.08, 10:31
                a ja nadal nie wiem :(
                • madzior877 Re: to bardzo ciekawe 22.12.08, 15:40
                  Lenka ma rację, Żabka powinna być wykluczona! :)
                  • amarta25 Re: to bardzo ciekawe 22.12.08, 15:48
                    wykluczona z czego z grona podejrzanych?to mnie tez wykluczcie :)
                    pozdrawiam tych,z ktorymi mam kontakt nie tylko tu na forum
                    • madzior877 Re: to bardzo ciekawe 22.12.08, 15:51
                      dokładnie.. :)
                • lenaaa7 Re: to bardzo ciekawe 22.12.08, 15:52
                  Chodzi o to, ze jak ktos pyta o kogos (w naszym przypadku o mp) to
                  albo jest kims kto reklamuje te osobe albo ta osoba. Czyli zwykly
                  czlowiek nie moze wejsc na to forum, zadac pytania, bo od razu jest
                  oskarzany :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka