tapatik 20.12.09, 10:46 Jakieś pomysły co do przyjemnego spędzenia wspólnej zabawy noworocznej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglajaaa Re: Now Rok 20.12.09, 11:00 A dlaczego zostało przyjęte (gdzie i przez kogo), że spędzać należy "wspólnie" (?) Nie można samotnie(?) /Przez kilka lat planowałam samotnego sylwestra.. i jakoś w ostatniej chwili plany się sypały i nie był on samotny... Ale w tym roku chyba jednak będzie.../ Odpowiedz Link
tapatik Re: Now Rok 20.12.09, 11:13 Wczoraj w Lolku została podjęta uchwała 32 głosy za, 4 przeciw, jeden wstrzymujący się, że tegoroczny Sylwester nie będzie samotny. Uchwała została zredagowana i podpisana własną krwią przez wszystkich obecnych. Ponieważ nikomu nie chciało się ciachać zamiast krwi zostały użyte resztki piwa, ale tego i tak nikt nie zauważy.... Odpowiedz Link
mappi Re: Now Rok 20.12.09, 11:17 tylu WAS tam wczoraj było??? 37 duszyczek??? czy jakies przekrety przy glosowaniu? Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Now Rok 20.12.09, 11:20 Acha... rozumiem, że wątek nie dotyczy "niezrzeszonych". W takim razie sorki, możecie mnie skasować.. z tego wątku/wątka. Odpowiedz Link
tapatik Re: Now Rok 20.12.09, 12:40 aglajaaa napisała: > Acha... rozumiem, że wątek nie dotyczy "niezrzeszonych". Wątek dotyczy wszystkich, którzy mieli nieostrożność przeczytać go. > W takim razie sorki, możecie mnie skasować.. z tego wątku/wątka. Za późno, jakaś głupia małpa zakosiła kasownik wątków. Zostaniesz w nim na wieki. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Now Rok 20.12.09, 20:12 w samotnym spędzaniu sylwestra nie ma nic złego... tylko, że... ja w tym roku nie chcę! [po raz pierwszy od jakiegoś czasu. głupieję na stare lata! ] Odpowiedz Link
dr.kunikata Re: Now Rok 20.12.09, 21:16 Łapię deprechę. Niech się już skończą te choinki i szampany. Odpowiedz Link
magl-owa Re: Now Rok 20.12.09, 21:20 hellish.monster napisała: > już niedługo. wszystko się skończy! > a ty co w sekcie jakiejs jestes, że wiesz? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Now Rok 20.12.09, 21:21 e tam! to taka filozofia życiowa przecież - w życiu wszystko się kończy, bo nic nie może wiecznie trwać! Odpowiedz Link
tapatik Re: Now Rok 20.12.09, 23:08 Z filozofią to uważaj, bo Agla na coś takiego poluje. Trza być prosty człowiek, to będzie w miarę bezpiecznie. ;P Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Now Rok 26.12.09, 12:50 I upoluję, kiedyś... zobaczycie, ooo(!) Wolą chyba jednak siedzieć przed kompem, bo to.. bezpieczniejsze... albo po prostu wsztscy mają już jakies plany... Odpowiedz Link