annashayer 31.01.09, 21:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20935&w=89677576 :)))))))) Więcej pisać nie trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bum Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:51 I co to ma udowadniac, ze Viki wspomaga sie tarotem przy codziennych decyzjach, mysle, ze wiele osób tak robi, jesli sami nie potrafią się na coś zdecydować, nawet jesli sa to rzeczy błahe.. Odpowiedz Link Zgłoś
annashayer Re: vickydt i temat dla ciebie :D 31.01.09, 21:56 Gość portalu: bum napisał(a): > I co to ma udowadniac, ze Viki wspomaga sie tarotem przy codziennych > decyzjach, mysle, ze wiele osób tak robi, jesli sami nie potrafią > się na coś zdecydować, nawet jesli sa to rzeczy błahe.. Zmieńcie sobie hosty :) A tarota się nie nadużywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:01 Czemu sadzisz, ze jest to naduzycie? Kazda decyzja, nawet ta najmniejsza ma swoje okreslone skutki.. Odpowiedz Link Zgłoś
annashayer Re: vickydt i temat dla ciebie :D 31.01.09, 22:22 Gość portalu: bum napisał(a): > Czemu sadzisz, ze jest to naduzycie? Kazda decyzja, nawet ta > najmniejsza ma swoje okreslone skutki.. Zapewniam Cię bum iz każda osoba, która stawia tarota ( profesjonalnie ) Ci to powie... Tarot potrafi być złośliwy jeśli ktoś zadaje pytania tego typu. Oczywiście macie prawo robić jak chcecie... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:30 Oczywiscie.. lecz skąd Ty wiesz i jakim prawem oceniasz i wysmiewasz sie, co dla kogos jest wazne a co nie.. od pewnych mniej istotnych decyzji moga zalezec rzeczy wcale nie blahe... Wszechswiat jest utkany z "pajeczyny", która łaczy wszystko ze wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.ed.shawcable.net 31.01.09, 23:03 To sie jednak wczoraj nie mylilam ze napisalam czy to nie ta sama vickydt co na forum Tarota pisze.:) Pozdrawiam Pani Aniu cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:22 Gość portalu: bum napisał(a): > Oczywiscie.. lecz skąd Ty wiesz i jakim prawem oceniasz i wysmiewasz > sie, co dla kogos jest wazne a co nie.. od pewnych mniej istotnych > decyzji moga zalezec rzeczy wcale nie blahe... > > Wszechswiat jest utkany z "pajeczyny", która łaczy wszystko ze > wszystkim... Bezczelność, że wy po tym co sami piszecie do Anny i Ewy wymagacie szacunku..? Poza tym taka jest prawda!! Nie wolno tarota pytać o takie rzeczy... Ale tylko kolejny raz robicie z siebie pacanów... Vickydt jest pustą, agresywną idiotką... Wątpie czy w ogóle tarot współpracuje z takimi psychicznymi babami jak ona... Bo chyba nie wiecie, że jak ktoś ma kuku na muniu to karty odmawiają współpracy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:27 Luna, widac , ze malo mialas do czynienia z Tarotem skoro nie wiesz czym on jest. Nabozny i egzaltowany stosunek do kart ma...pewien rodzaj osob. No coz, wolno im, ale niech lepiej nie biora sie za uczenie innych :D Odpowiedz Link Zgłoś
luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:32 Gość portalu: livia napisał(a): > Luna, widac , ze malo mialas do czynienia z Tarotem skoro nie wiesz > czym on jest. Nabozny i egzaltowany stosunek do kart ma...pewien > rodzaj osob. No coz, wolno im, ale niech lepiej nie biora sie za > uczenie innych :D Tak, tak... Wy napewno wiecie wszystko... Każdy sławny wróż pyta się kart co ma zjeść na śniadanie :)))))))))))))))))))))) IDIOCI... -_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:34 Luno, ja Ci nie ublizam. Jezeli 1986 to Twoj rocznik to...nie mamy o czym dyskutowac w kwestii Tarota,niestety :D Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:37 > Poza tym taka jest prawda!! Nie wolno tarota pytać o takie rzeczy... kto tak powiedzial? > Vickydt jest pustą, agresywną idiotką... co do drugiego sie zgodze: na pewno nie pozwalam zasnąć adwersarzowi, ale udowodnij mi to pierwsze? No już. >Wątpie czy w ogóle tarot współpracuje > z takimi psychicznymi babami jak ona... Bo chyba nie wiecie, że jak ktoś ma kuk > u na muniu to karty odmawiają współpracy... :) No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:39 vickydt napisała: > > Poza tym taka jest prawda!! Nie wolno tarota pytać o takie No już. Mam ci udowodnic, że nie można? Nie musze... Ty swoich bredni które gadasz nie próbujesz nikomu udowadniać więc i ja nie mam długu wobec ciebie... Poza tym sama na własnym tyłku się przekonasz za jakiś czas. :) Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:47 > Mam ci udowodnic, że nie można? Nie musze... tak tylko paplusiasz? No tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:47 Pustą agresywną idiotką?I kto tu obraża innnych?Opis pasuje do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:33 > Zapewniam Cię bum iz każda osoba, która stawia tarota ( profesjonalnie ) Ci to > powie.. kłamiesz, nie kazda osoba tak powie. Wystarczy poczytac troszke literatury przedmiotu, w ktorym mienisz sie znawca zamiast tracic czas na wątpliwą reklame swych wątpliwych umiejetnosci. Slabe to było, doprawdy. Szukaj dalej, jako ta kura na podworzu. ;) >Tarot potrafi być złośliwy ty sama jestes dla siebie zlosliwa i jakos zyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:37 vickydt napisała: > > Zapewniam Cię bum iz każda osoba, która stawia tarota ( profesjonalnie ) > Ci to > > powie.. > > kłamiesz, nie kazda osoba tak powie. Wystarczy poczytac troszke literatury > przedmiotu, w ktorym mienisz sie znawca zamiast tracic czas na wątpliwą reklame > swych wątpliwych umiejetnosci. Slabe to było, doprawdy. Szukaj dalej, jako ta > kura na podworzu. ;) > > >Tarot potrafi być złośliwy > > ty sama jestes dla siebie zlosliwa i jakos zyjesz. HAHAHAHAHAHA! Brednie totalne :D Swoją drogą... Chiałabym zobaczyć jak się w domu, szkole lub pracy chwalisz znajomym jak to stawiałaś tarota z zapytaniem do jakiego fryzjera masz się udać :))))))))) Wyborne!! ;)) Jesteś tak głupia i pusta, że nawet już do kawałów się to nie nadaje... :D Poza tym, zaskakujące jest to, że masz zawsze odmienne zdanie na temat tarota, magii itd niż praktycznie każdy... :D Chyba Ty jesteś jakimś Buddą albo cholera wie czym :D Bo TYLKO TY jedna masz inne zdanie :D BO ŚWIAT SIĘ POMYLIŁ :)) Książki, profesjonalni wróżbici... Dawno się tak nie ubawiłam! Dzięki, że jesteś :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:45 > HAHAHAHAHAHA! Brednie totalne :D Swoją drogą... Chiałabym zobaczyć jak się w do > mu, szkole lub pracy chwalisz znajomym jak to stawiałaś tarota z zapytaniem do > jakiego fryzjera masz się udać :))))))))) > Wyborne!! ;)) > Jesteś tak głupia i pusta, że nawet już do kawałów się to nie nadaje... :D > Poza tym, zaskakujące jest to, że masz zawsze odmienne zdanie na temat tarota, > magii itd niż praktycznie każdy... :D Chyba Ty jesteś jakimś Buddą albo cholera > wie czym :D Bo TYLKO TY jedna masz inne zdanie :D BO ŚWIAT SIĘ POMYLIŁ :)) Ksi > ążki, profesjonalni wróżbici... Dawno się tak nie ubawiłam! Dzięki, że jesteś > :D Nie tylko ona, ja równiez, mam inne zdanie od twojego, anno twoj styl cie zdardza.. Odpowiedz Link Zgłoś
luna1986 a to ciekawe... :D 01.02.09, 01:47 Mój styl mnie zdradza? A was jeden numer IP :) Lubie Ewe, Anne i nic na to nie poradze. My chociaż nie używamy jednego komputera. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: a to ciekawe... :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:52 Boże jaka z ciebie idiotka:D Dalej do ciebie nie dociera, że każdy kto posiada tego samego operatora ma napisane to samo?Nawet proste wiejskie dziewczyny to wiedzą.Argument Jansonowej i Shayer, więc widać jesteś jedną z nich pod innym nickiem, bo takiej bzdury nikt inny nie mógł wymyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: a to ciekawe... :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:52 >Mój styl mnie zdradza? A was jeden numer IP :) >Lubie Ewe, Anne i nic na to nie poradze. My chociaż nie używamy >jednego komputera. ;) Gdzie Ty tu widzisz nr IP? Jednyne co widzisz to operatora internetu, czyli neostrade :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:46 akurat praca z Tarotem nie jest częścią żartów i spotkań towarzyskich. Ktos tu mówił o poważnym traktowaniu tych kart, zaraz, kto to był? Mam odmienne zdanie od annyshayer i jej poplecznikow, to doprawdy nie jest "kazdy" na tym forum. > Jesteś tak pusta, że nawet już do kawałów się to nie nadaje... po raz wtóry upraszam o poparcie swoich slow dowodami, przykladami. I wez cos dziewcze na drgawki. Spazmy w wieku 23 lat nie rokują za dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:49 vickydt napisała: > akurat praca z Tarotem nie jest częścią żartów i spotkań towarzyskich. Ktos tu > mówił o poważnym traktowaniu tych kart, zaraz, kto to był? > > Mam odmienne zdanie od annyshayer i jej poplecznikow, to doprawdy nie jest > "kazdy" na tym forum. > > > Jesteś tak pusta, że nawet już do kawałów się to nie nadaje... > > po raz wtóry upraszam o poparcie swoich slow dowodami, przykladami. > > I wez cos dziewcze na drgawki. Spazmy w wieku 23 lat nie rokują za dobrze. Aleś tempa. To jest coś o czym sama się musisz przekonać. Mam to jeszcze 666 razy napisać? Poza tym gdzie twoje dowody? Nie masz ich. Jakie spazmy? Chyba śmiech, a śmiech jest zdrowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:51 Tępa jak już?:]Tepma to ty możesz nabrać znikając z tego forum:] Odpowiedz Link Zgłoś
luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:54 Gość portalu: T napisał(a): > Tępa jak już?:]Tepma to ty możesz nabrać znikając z tego forum:] Przyganiał kocioł garnkowi.... TePma mam nabrać? ;) Ohhhh wyrzucasz mnie z forum?? Jakże mi przykrooo!! Popłakałam się... Ze śmiechu :D Ok dalej marnuj sobie życie pisząc tu bzdety dziecino... Masz pare przeglądarek? Wtedy nie musiałabyś ciągle się logować na nowy nick! PAPAŚKI :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 02:00 "Luna", daj spokoj juz. Jestesmy w kilku osobach i ubaw mamy my kiedy nam sie zarzuca jednosc :) Zwlaszcza kiedy czynia to "oswieceni" "widzacy jasno" a nie mogacy zobaczyc, ze nie pokazuje sie na forum IP jesli nie jest stale. Na swoj sposob jestesmy jednoscia, laczy nas wielka siec neostrady :) Ze zmiennym IP :) Jestesmy roznymi ludzmi, z rozna mentalnoscia, roznym stylem, nie sposob nas pomylic ze soba nawet gdybysmy pozamieniali sie nickami, zwlaszcza wprawny ezoteryk nie pomyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 02:04 Przyganiać bym ci mogła gdybym też robiła taki byki jak ty a ich nie robię.Nie jestem dzieciną i nie spoufalaj się:] Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt samuel, anna i luna 01.02.09, 01:59 Samuel i Anna piszą "świat" z wielkiej litery, Anna i Luna piszą o tĘpocie przez EN. Doprawdy Anno, to nie są literówki. To są błędy charakterystyczne dla ludzi nieoczytanych. Charakterystyczne dlatego, że w necie, na forac tematycznych występują bardzo rzadko, bo każdy, kto przeczytał choć "W pustyni i w puszczy" czy "Dzieci z Bullerbyn" tak nie pisze. Chcesz dalej reklamować się jako ezoteryczka, ślęczysz po forach a wiedzy nie liznęłaś. Może czas odwrócić proporcje? Tak ku zdrowotności, drgawki by ci się skończyły a i lamerskie uśmieszki, jakże charakterystyczne dla pokoleniu neostrady czy znudzonych kur, co przeczytawszy horoskop w Tinie mienią się wróżkami, nie wieńczyły każdego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
luna1986 nara vickydt 01.02.09, 01:52 ... idę spać, bo jutro wychodze ze znajomymi. Jakże mi przykro, że nie będę mogła wraz z tobą spędzać mych całych dni na tym forum jednakże ja ŻYJE w przeciwieństwie do ciebie :) Jak już czegoś dokonasz daj mi znać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: nara vickydt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:52 Znajomymi Jansonowa i Shayer:D Odpowiedz Link Zgłoś
luna1986 Re: nara vickydt 01.02.09, 01:54 Gość portalu: T napisał(a): > Znajomymi Jansonowa i Shayer:D Nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: nara vickydt 01.02.09, 02:05 > ... idę spać, bo jutro wychodze ze znajomymi. Od spraw ogolnych jest szereg innych forów, gdzie możesz opisać nawet swoją pierwszą miesiączkę (bo jeśli naprawdę masz 23 lata, to...) Odpowiedz Link Zgłoś
ewajonline :DDD anno, warto dodać tylko, 01.02.09, 15:02 że tacy karciani analfabeci, żebrzacy u innych o pomoc, są za to świetni w tekstach typu "walenie konia" /sorry, to cytat/ w wątkach o innych. Zazdrość? Poza tym Annoshayer dziś nie będę miała dla Ciebie czasu, bo przez te klątwy lilith mam atak paniki i boję się wyjść z domu ;) Totalne dno!!!!!!!! Wstydź się, vikydt!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: :DDD anno, warto dodać tylko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 15:14 Cóż pani Janson vicky musiała zniżyć się do poziomu rozmowy jaki pani prezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: :DDD anno, warto dodać tylko, IP: *.chello.pl 01.02.09, 21:15 Czytając ten wątek nasuwa mi się jedna myśl... Nie ma znaczenia, czy dana osoba korzystała z pomocy Pani X czy Y. Bo ani Pani X, ani Pani Y nie mają wpływu na to w jaki sposób ich klienci wyrażają swoje zdanie. Klient to człowiek! Nie członek legionu, sfory czy jeszcze czegoś innego... Po prostu człowiek, który w taki bądź inny sposób wypowiada swoją opinie.. I to świadczy tylko o nim o nikim więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 05.03.23, 16:11 To elektryzuje wręcz Odpowiedz Link Zgłoś