Dodaj do ulubionych

vickydt i temat dla ciebie :D

31.01.09, 21:46
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20935&w=89677576
:))))))))

Więcej pisać nie trzeba :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bum Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:51
      I co to ma udowadniac, ze Viki wspomaga sie tarotem przy codziennych
      decyzjach, mysle, ze wiele osób tak robi, jesli sami nie potrafią
      się na coś zdecydować, nawet jesli sa to rzeczy błahe..
      • annashayer Re: vickydt i temat dla ciebie :D 31.01.09, 21:56
        Gość portalu: bum napisał(a):

> I co to ma udowadniac, ze Viki wspomaga sie tarotem przy codziennych
        > decyzjach, mysle, ze wiele osób tak robi, jesli sami nie potrafią
        > się na coś zdecydować, nawet jesli sa to rzeczy błahe..

Zmieńcie sobie hosty :)
        A tarota się nie nadużywa.
        • Gość: bum Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:01
          Czemu sadzisz, ze jest to naduzycie? Kazda decyzja, nawet ta
          najmniejsza ma swoje okreslone skutki..
          • annashayer Re: vickydt i temat dla ciebie :D 31.01.09, 22:22

> Czemu sadzisz, ze jest to naduzycie? Kazda decyzja, nawet ta
            > najmniejsza ma swoje okreslone skutki..

Zapewniam Cię bum iz każda osoba, która stawia tarota ( profesjonalnie ) Ci to powie... Tarot potrafi być złośliwy jeśli ktoś zadaje pytania tego typu. Oczywiście macie prawo robić jak chcecie... :P
            • Gość: bum Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:30
              Oczywiscie.. lecz skąd Ty wiesz i jakim prawem oceniasz i wysmiewasz
              sie, co dla kogos jest wazne a co nie.. od pewnych mniej istotnych
              decyzji moga zalezec rzeczy wcale nie blahe...

Wszechswiat jest utkany z "pajeczyny", która łaczy wszystko ze
              wszystkim...
              • Gość: tekla-0 Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.ed.shawcable.net 31.01.09, 23:03
                To sie jednak wczoraj nie mylilam ze napisalam czy to nie ta sama
                vickydt co na forum Tarota pisze.:)
                Pozdrawiam Pani Aniu cieplutko
              • luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:22

> Oczywiscie.. lecz skąd Ty wiesz i jakim prawem oceniasz i wysmiewasz
                > sie, co dla kogos jest wazne a co nie.. od pewnych mniej istotnych
                > decyzji moga zalezec rzeczy wcale nie blahe...
                >
                > Wszechswiat jest utkany z "pajeczyny", która łaczy wszystko ze
                > wszystkim...

Bezczelność, że wy po tym co sami piszecie do Anny i Ewy wymagacie szacunku..? Poza tym taka jest prawda!! Nie wolno tarota pytać o takie rzeczy... Ale tylko kolejny raz robicie z siebie pacanów...
                Vickydt jest pustą, agresywną idiotką... Wątpie czy w ogóle tarot współpracuje z takimi psychicznymi babami jak ona... Bo chyba nie wiecie, że jak ktoś ma kuku na muniu to karty odmawiają współpracy... :)
                • Gość: livia Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:27
                  Luna, widac , ze malo mialas do czynienia z Tarotem skoro nie wiesz
                  czym on jest. Nabozny i egzaltowany stosunek do kart ma...pewien
                  rodzaj osob. No coz, wolno im, ale niech lepiej nie biora sie za
                  uczenie innych :D
                  • luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:32
                    Gość portalu: livia napisał(a):

> Luna, widac , ze malo mialas do czynienia z Tarotem skoro nie wiesz
                    > czym on jest. Nabozny i egzaltowany stosunek do kart ma...pewien
                    > rodzaj osob. No coz, wolno im, ale niech lepiej nie biora sie za
                    > uczenie innych :D

Tak, tak... Wy napewno wiecie wszystko... Każdy sławny wróż pyta się kart co ma zjeść na śniadanie :))))))))))))))))))))))
                    IDIOCI... -_-
                    • Gość: livia Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:34
                      Luno, ja Ci nie ublizam. Jezeli 1986 to Twoj rocznik to...nie mamy o
                      czym dyskutowac w kwestii Tarota,niestety :D
                • vickydt Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:37
                  > Poza tym taka jest prawda!! Nie wolno tarota pytać o takie rzeczy...

kto tak powiedzial?

> Vickydt jest pustą, agresywną idiotką...

co do drugiego sie zgodze: na pewno nie pozwalam zasnąć adwersarzowi, ale
                  udowodnij mi to pierwsze? No już.

>Wątpie czy w ogóle tarot współpracuje
                  > z takimi psychicznymi babami jak ona... Bo chyba nie wiecie, że jak ktoś ma kuk
                  > u na muniu to karty odmawiają współpracy... :)

No comments.
                  • luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:39
                    vickydt napisała:

> > Poza tym taka jest prawda!! Nie wolno tarota pytać o takie No już.

Mam ci udowodnic, że nie można? Nie musze... Ty swoich bredni które gadasz nie próbujesz nikomu udowadniać więc i ja nie mam długu wobec ciebie... Poza tym sama na własnym tyłku się przekonasz za jakiś czas. :)
                    • vickydt Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:47
                      > Mam ci udowodnic, że nie można? Nie musze...

tak tylko paplusiasz? No tak.
                • Gość: mystery Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:47
                  Pustą agresywną idiotką?I kto tu obraża innnych?Opis pasuje do ciebie
            • vickydt Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:33
              > Zapewniam Cię bum iz każda osoba, która stawia tarota ( profesjonalnie ) Ci to
              > powie..

kłamiesz, nie kazda osoba tak powie. Wystarczy poczytac troszke literatury
              przedmiotu, w ktorym mienisz sie znawca zamiast tracic czas na wątpliwą reklame
              swych wątpliwych umiejetnosci. Slabe to było, doprawdy. Szukaj dalej, jako ta
              kura na podworzu. ;)

>Tarot potrafi być złośliwy

ty sama jestes dla siebie zlosliwa i jakos zyjesz.
              • luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:37
                vickydt napisała:

> > Zapewniam Cię bum iz każda osoba, która stawia tarota ( profesjonalnie )
                > Ci to
                > > powie..
                >
                > kłamiesz, nie kazda osoba tak powie. Wystarczy poczytac troszke literatury
                > przedmiotu, w ktorym mienisz sie znawca zamiast tracic czas na wątpliwą reklame
                > swych wątpliwych umiejetnosci. Slabe to było, doprawdy. Szukaj dalej, jako ta
                > kura na podworzu. ;)
                >
                > >Tarot potrafi być złośliwy
                >
                > ty sama jestes dla siebie zlosliwa i jakos zyjesz.

HAHAHAHAHAHA! Brednie totalne :D Swoją drogą... Chiałabym zobaczyć jak się w domu, szkole lub pracy chwalisz znajomym jak to stawiałaś tarota z zapytaniem do jakiego fryzjera masz się udać :)))))))))
                Wyborne!! ;))
                Jesteś tak głupia i pusta, że nawet już do kawałów się to nie nadaje... :D
                Poza tym, zaskakujące jest to, że masz zawsze odmienne zdanie na temat tarota, magii itd niż praktycznie każdy... :D Chyba Ty jesteś jakimś Buddą albo cholera wie czym :D Bo TYLKO TY jedna masz inne zdanie :D BO ŚWIAT SIĘ POMYLIŁ :)) Książki, profesjonalni wróżbici... Dawno się tak nie ubawiłam! Dzięki, że jesteś :D
                • Gość: bum Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:45
                  > HAHAHAHAHAHA! Brednie totalne :D Swoją drogą... Chiałabym zobaczyć
                  jak się w do
                  > mu, szkole lub pracy chwalisz znajomym jak to stawiałaś tarota z
                  zapytaniem do
                  > jakiego fryzjera masz się udać :)))))))))
                  > Wyborne!! ;))
                  > Jesteś tak głupia i pusta, że nawet już do kawałów się to nie
                  nadaje... :D
                  > Poza tym, zaskakujące jest to, że masz zawsze odmienne zdanie na
                  temat tarota,
                  > magii itd niż praktycznie każdy... :D Chyba Ty jesteś jakimś Buddą
                  albo cholera
                  > wie czym :D Bo TYLKO TY jedna masz inne zdanie :D BO ŚWIAT SIĘ
                  POMYLIŁ :)) Ksi
                  > ążki, profesjonalni wróżbici... Dawno się tak nie ubawiłam!
                  Dzięki, że jesteś
                  > :D

Nie tylko ona, ja równiez, mam inne zdanie od twojego, anno twoj
                  styl cie zdardza..
                  • luna1986 a to ciekawe... :D 01.02.09, 01:47
                    Mój styl mnie zdradza? A was jeden numer IP :)
                    Lubie Ewe, Anne i nic na to nie poradze. My chociaż nie używamy jednego komputera. ;)
                    • Gość: T Re: a to ciekawe... :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:52
                      Boże jaka z ciebie idiotka:D Dalej do ciebie nie dociera, że każdy
                      kto posiada tego samego operatora ma napisane to samo?Nawet proste
                      wiejskie dziewczyny to wiedzą.Argument Jansonowej i Shayer, więc
                      widać jesteś jedną z nich pod innym nickiem, bo takiej bzdury nikt
                      inny nie mógł wymyśleć
                    • Gość: bum Re: a to ciekawe... :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:52
                      >Mój styl mnie zdradza? A was jeden numer IP :)
                      >Lubie Ewe, Anne i nic na to nie poradze. My chociaż nie używamy
                      >jednego komputera. ;)

Gdzie Ty tu widzisz nr IP? Jednyne co widzisz to operatora
                      internetu, czyli neostrade :-)
                • vickydt Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:46
                  akurat praca z Tarotem nie jest częścią żartów i spotkań towarzyskich. Ktos tu
                  mówił o poważnym traktowaniu tych kart, zaraz, kto to był?

Mam odmienne zdanie od annyshayer i jej poplecznikow, to doprawdy nie jest
                  "kazdy" na tym forum.

> Jesteś tak pusta, że nawet już do kawałów się to nie nadaje...

po raz wtóry upraszam o poparcie swoich slow dowodami, przykladami.

I wez cos dziewcze na drgawki. Spazmy w wieku 23 lat nie rokują za dobrze.
                  • luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:49
                    vickydt napisała:

> akurat praca z Tarotem nie jest częścią żartów i spotkań towarzyskich. Ktos tu
                    > mówił o poważnym traktowaniu tych kart, zaraz, kto to był?
                    >
                    > Mam odmienne zdanie od annyshayer i jej poplecznikow, to doprawdy nie jest
                    > "kazdy" na tym forum.
                    >
                    > > Jesteś tak pusta, że nawet już do kawałów się to nie nadaje...
                    >
                    > po raz wtóry upraszam o poparcie swoich slow dowodami, przykladami.
                    >
                    > I wez cos dziewcze na drgawki. Spazmy w wieku 23 lat nie rokują za dobrze.

Aleś tempa. To jest coś o czym sama się musisz przekonać. Mam to jeszcze 666 razy napisać? Poza tym gdzie twoje dowody? Nie masz ich. Jakie spazmy? Chyba śmiech, a śmiech jest zdrowy :)
                    • Gość: T Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:51
                      Tępa jak już?:]Tepma to ty możesz nabrać znikając z tego forum:]
                      • luna1986 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 01.02.09, 01:54
                        Gość portalu: T napisał(a):

> Tępa jak już?:]Tepma to ty możesz nabrać znikając z tego forum:]

Przyganiał kocioł garnkowi.... TePma mam nabrać? ;) Ohhhh wyrzucasz mnie z forum?? Jakże mi przykrooo!! Popłakałam się... Ze śmiechu :D Ok dalej marnuj sobie życie pisząc tu bzdety dziecino... Masz pare przeglądarek? Wtedy nie musiałabyś ciągle się logować na nowy nick! PAPAŚKI :*
                        • Gość: livia Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 02:00
                          "Luna", daj spokoj juz. Jestesmy w kilku osobach i ubaw mamy my
                          kiedy nam sie zarzuca jednosc :) Zwlaszcza kiedy czynia
                          to "oswieceni" "widzacy jasno" a nie mogacy zobaczyc, ze nie
                          pokazuje sie na forum IP jesli nie jest stale. Na swoj sposob
                          jestesmy jednoscia, laczy nas wielka siec neostrady :) Ze zmiennym
                          IP :) Jestesmy roznymi ludzmi, z rozna mentalnoscia, roznym stylem,
                          nie sposob nas pomylic ze soba nawet gdybysmy pozamieniali sie
                          nickami, zwlaszcza wprawny ezoteryk nie pomyli.
                        • Gość: T Re: vickydt i temat dla ciebie :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 02:04
                          Przyganiać bym ci mogła gdybym też robiła taki byki jak ty a ich nie
                          robię.Nie jestem dzieciną i nie spoufalaj się:]
                    • vickydt samuel, anna i luna 01.02.09, 01:59
                      Samuel i Anna piszą "świat" z wielkiej litery, Anna i Luna piszą o tĘpocie przez EN.

Doprawdy Anno, to nie są literówki. To są błędy charakterystyczne dla ludzi
                      nieoczytanych. Charakterystyczne dlatego, że w necie, na forac tematycznych
                      występują bardzo rzadko, bo każdy, kto przeczytał choć "W pustyni i w puszczy"
                      czy "Dzieci z Bullerbyn" tak nie pisze.

Chcesz dalej reklamować się jako ezoteryczka, ślęczysz po forach a wiedzy nie
                      liznęłaś. Może czas odwrócić proporcje?

Tak ku zdrowotności, drgawki by ci się skończyły a i lamerskie uśmieszki, jakże
                      charakterystyczne dla pokoleniu neostrady czy znudzonych kur, co przeczytawszy
                      horoskop w Tinie mienią się wróżkami, nie wieńczyły każdego zdania.
    • luna1986 nara vickydt 01.02.09, 01:52
      ... idę spać, bo jutro wychodze ze znajomymi. Jakże mi przykro, że nie będę mogła wraz z tobą spędzać mych całych dni na tym forum jednakże ja ŻYJE w przeciwieństwie do ciebie :) Jak już czegoś dokonasz daj mi znać!
      • Gość: T Re: nara vickydt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 01:52
        Znajomymi Jansonowa i Shayer:D
        • luna1986 Re: nara vickydt 01.02.09, 01:54
          Gość portalu: T napisał(a):

> Znajomymi Jansonowa i Shayer:D

Nie :)
      • vickydt Re: nara vickydt 01.02.09, 02:05
        > ... idę spać, bo jutro wychodze ze znajomymi.

Od spraw ogolnych jest szereg innych forów, gdzie możesz opisać nawet swoją
        pierwszą miesiączkę (bo jeśli naprawdę masz 23 lata, to...)
    • ewajonline :DDD anno, warto dodać tylko, 01.02.09, 15:02
      że tacy karciani analfabeci, żebrzacy u innych o pomoc, są za to świetni w
      tekstach typu "walenie konia" /sorry, to cytat/ w wątkach o innych.
      Zazdrość?
      Poza tym Annoshayer dziś nie będę miała dla Ciebie czasu, bo przez te klątwy
      lilith mam atak paniki i boję się wyjść z domu ;)

Totalne dno!!!!!!!! Wstydź się, vikydt!!!!!!!!!!
      • Gość: T Re: :DDD anno, warto dodać tylko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 15:14
        Cóż pani Janson vicky musiała zniżyć się do poziomu rozmowy jaki
        pani prezentuje
        • Gość: An Re: :DDD anno, warto dodać tylko, IP: *.chello.pl 01.02.09, 21:15
          Czytając ten wątek nasuwa mi się jedna myśl... Nie ma znaczenia, czy
          dana osoba korzystała z pomocy Pani X czy Y. Bo ani Pani X, ani Pani
          Y nie mają wpływu na to w jaki sposób ich klienci wyrażają swoje
          zdanie.
          Klient to człowiek! Nie członek legionu, sfory czy jeszcze czegoś
          innego... Po prostu człowiek, który w taki bądź inny sposób
          wypowiada swoją opinie.. I to świadczy tylko o nim o nikim więcej...
    • agrentowy4321 Re: vickydt i temat dla ciebie :D 05.03.23, 16:11
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: vickydt i temat dla ciebie :D 26.04.23, 03:36
      Hmm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka