Gość: woman776 IP: *.tktelekom.pl 12.02.09, 06:54 Bylam niedawno u wróżki w Lublińcu, czy ktos u niej byl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiap89@vp.pl Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 19:23 Ja byłam u wróżki w Lublińcu, a dlaczego pytasz? Poza tym nie wiem, czy myślimy o tej samej. Ja byłam u starszej kobiety, mieskzającej w jednym z domów na początku Lublińca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.tktelekom.pl 10.03.09, 07:05 Hey To chyba bylysmy u tej samej ja bylam na poczatku lutego u Pani mieszkajcej w takim starym domku na poczatku Lublinca. Pojechalam z kolezanka ktorej w ciagu 2 lat wszystko sie sprawdzilo to co mowila. Musze przyznac ze zrobila na mnie wrazenie, bo bylam juz u kilku wrozek, ale ta najbardziej mi sie wydaje wiarygodna. Poza tym duzo powiedziala na temat terazniejszosci. A jakie jest Twoje zdanie, opinia na ten temat itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 19:23 jak skontaktowałaś się z wróżką, jestem zaintrygowana, chętnie też poznałabym co ma mi dopowiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.mmj.pl 24.04.10, 14:37 Witam.Moze moglabys napisac jak tam dojechac z Tarnowskich Gor. Z gory dziekuje Moj mail izajanaszek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: wrózka z lublińca opinie 17.10.13, 10:42 Witaj. Jezeli jesteś zdesperowana, może warto jechac: samochodem jedzie się przez Kraków, Katowice, ponad 2,5 godziny (paliwo ok 150 zl, czyli w dwie strony - prawie trzy stówy). Nie napisałaś, czy wybierasz się samochodem. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.interpc.pl 16.05.11, 23:35 moze jakis adres lub telefon do niej bardzo bym chciala posjsc do niej prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 22:04 Mieszka w Lublincu za Kauflandem od 8.30 do 16 przyjmuje lepiej jechac z rana, ale nie wszystkim sie sprawdza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 22.07.13, 08:33 Witam czy mogła bym prosic o dokładny adres tej wrożki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martula Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 11:57 Byłam u niej 6 lat temu wszystko się sprawdziło co do joty... Gdy teraz po takim czasie przypomniały mi się jej wróżby to aż ciary po plecach przechodzą.Powiedziała mi że będę długo z jednym męzczyzną ale do ślubu nie dojdzie i bach 3 miesiące przed ślubem powiedziałam NIE... Coś w tym musi być... jadę tam dzisiaj:) pozrdawiam forumowiczów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: wrózka z lublińca opinie IP: 109.243.181.* 02.01.11, 12:58 Witam czytam Wasze posty o tej pani Jadzi chce jechać do niej ale mam spory kawałek 600km i chce wiedzieć czy ona przyjmuje nadal czy ktoś z was był u niej I dokładniejszy adres bo jest kilka wiadomośći mój adres haniakarina@wp.pl. Będe ogromnie wdzięczna za namairy i odp. Odpowiedz Link Zgłoś
kiara4 Re: wrózka z lublińca opinie 08.01.11, 22:58 Witam serdecznie, przeczytałam forum i chyba się wybiorę do tej Pani może ona pomoże mi rozwiązać problem z którym się borykam. Powiedzcie mi czy trzeba się wcześniej umawiać na spodkanie czy poprostu wsiąść i jechać w ciemno mam trochę kilometrów do niej i nie chciałabym przwieźć się niepotrzebnie jak macie jakieś namiary to podaję maila kiara4@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 13:30 ja bywam u niej - juz chyba z przyzwyczajenia i z ciekawości co mi powie. kilka razy pod rząd powiedziała mi dokładnie to samo, wiec jakaś prawda w tym musiała byc bo na pewno nie pamietała co mi poprzednio mówiła. częśc się sprawdziła ale większa częśc nie bo moje zycie uległo diametralnej zmianie. poszłam do niej znowu i tym razem powiedziala co innego. nie wiem juz czy jej wierzyc czy nie, podchodzę do tego raczej z dystansem, a że bierze "co łaska" to zawsze z ciekawości mozna się wybra. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.jmdi.pl 08.04.09, 22:53 Byłam dużo rzeczy się sprawdziło i poztywnych i niegatywnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.tktelekom.pl 09.04.09, 06:23 Milo slyszec ze sie sprawdzilo ja na razie nie wiele moge powiedziec bo jest za wczesnie, ale jeden taki maly szczegol sprawdzil sie po nie calym tygodniu. Na reszte jest jeszcze troche czasu, mam nadzieje ze sie sprawdzi, a kiedy Marta bylas u niej i po jakim czasie zaczelo sie sprawdzac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niffer Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 11:21 Witam, mam pytanko. Chce sie wybrać do tej wróżki, tylko nie wiem gdzie to jest. Niestety nie znam Lublińca. Czy ktoś może wytłumaczyć w którym to jest miejscu, moze ktos zna adres? Dzieki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: wrózka z lublińca opinie IP: 83.238.131.* 03.06.09, 08:46 Bylam u tej pani dwa lata temu.Niestety nic z tego co powiedziala sie nie sprawdzilo.Bylo wrecz odwrotnie.Zamiast sielanki,ktora" byla mi pisana" doswiadczylam pasma nieszczesc. Ta pani mieszka na samym poczatku Lublinca od strony Tarnowskich Gor. Na pierwszych swiatlach (przy wjezdzie do Lublinca)trzeba skrecic w prawo.To jest drugi lub trzeci dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skubi Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 23:13 Witam a w jakim miejscu ta pani mieszka w lublińcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.pl 07.01.10, 15:48 Nr domu 111 za supermarketem prawie przy końcu tej ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 22:47 jaka to jest ulica mozesz mi podac bo nie wiem jak dojechac moj mail kasko6@o2.pl a bylam tam jakis czas temu ale nie pamietam drogi dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
izunia2712 Re: wrózka z lublińca opinie 25.09.13, 23:33 Gość portalu: aaa napisał(a): > jaka to jest ulica mozesz mi podac bo nie wiem jak dojechac moj mail kasko6@o2.pl a bylam tam jakis czas temu ale nie pamietam drogi dzieki:) Kogo Ty szukasz? Jakbyś poczytał/a nowsze komentarze to wiedziałabyś, że ta pani już nie wróży...co więcej, tej pani nie ma już wśród nas!!! Nie wiem czy nie lepiej byłoby skasować ten wątek... Pani Jadzi nie ma już jakiś czas, żyje w naszych sercach, ale co musi przeżywać rodzina, gdy nadal przyjeżdżają do niej nieświadomi niczego ludzie, bo jak widać i tacy się zdarzają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skubi Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 23:15 Witam a w którym miejscu ta pani mieszka w lublincu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.gb.net.pl 17.08.09, 14:04 proszę o namiary na wróżkę Jadzię z lublińca dokładny adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość adres IP: 217.97.202.* 12.11.09, 22:23 jadac od strony tarnowskich gór mijamy tworóg i kierujemy sie na lubliniec cały czas prosto bez rzadnych zjazdów kiedy wyjerzdzamy na taka nowa droge ( expresowa) mamy znak lubliniec na prawo to to mijamy ten zjazd ( nie zjerzdamy) dalej prosto na światłach jest znak w prawo ( koszęcin) i własnie tam skrecamy za zakretem jest znak lublinic( jest to poczatek lublinca numer domu 111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 11:17 Mnie też bardzo intryguje to czy wróżby z kart są dobre, chciałabym iść do wróżki,która powróży mi bez kart tarota.Czy ktoś zna taką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 21:40 hey ja bylam w lutym i poki co nic sie nie sprawdzilo, ale chyba jest na to czas, rzekomo nawet do 3 lat. A jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medea Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 08:39 Byłam kilka razy u tej wróżki. Ona mówi terminy w jakich coś się wydarzy. Najlepiej jak się do niej idzie mieć ze sobą na kartce konkretne pytania i a jeśli masz jakieś alternatywy wyboru poprosić o sprawdzenie, która jest najlepsza a także poprosić o najlepszy czas na działanie. Im szczegółowiej pytasz tym masz bardziej szczegłowe odpowiedzi. Jeśli chodzi o mnie to jak na razie wszystko się sprawdza. Uważam ją za najlepszą wróżkę jaką znam jeśli chodzi o rozwiązanie konkretnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka_ Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:28 Witam was :) sam pracuje jako zawodowa wrozka i co ciekawe ta pani pierwsza powiedzila mi ze kiedy sam bede to robiła :) wtedy uwazalam z e to zart i nie dorzeczne n-mila wtedy 16lat :) powiedzila mi tez wtedy ze wyjde z amą z bez milosci i bede miec corke (to sie nie sprawdzilo) kiedy trafiłam do niej po latach prawie wszysko sie sprawdzilo ztego co powiedziła. ja wiem jak dziłaja wrozby i wiem ze to czlowiek jest kowalem swojego losu a karty to drogowskaz a nie wyrocznia ... Wrozka z Lub;lińca coieszy sie tam duzym zainteresowaniem jak bedziecie w lublińcu to zapytajcie s ie przechodów to napewno pokierują ona mieszka jak sie na Wymyślacz jedzie :) Ja mam do niej sentymeny jedno co mi sie nie podobalo to ona odpowida tylko na pytania nie prowadzi rozmowy z osobami ktore do niej przychodzą.... Jesli ktos oczekuje wrżóby typu pytanie odp to dobrze trafił poza tym jest bardzo tania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.tktelekom.pl 09.07.09, 06:18 Hey U mnie juz jej jedna wróżba się spełniła dość istotna i miała rację mineło dopiero 5 miesiecy od kiedy u niej byłam a jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 22:11 Wróżkę z Lublińca znam od 12 lat. Jak do tej pory wszytko o co pytałam było tak jak powiedziała. Wiele jej zawdzięczam. Mam świadomość ile płaci się wróżką i co się za to otrzymuje. Wcześniej mając na prawdę duże problemy byłam u róznych włóżek i wróżów w tym tych z "najwyżsej półki" - ale dopiero wróżka z Lublińca pomogła mi wyjść na prostą i kontktuje się zawsze jak mam problemy decyzjne. Zawsze też traktyję ją jak wróżkę z "górnej półki" i płacę tak jak pąłci się wróżką z górnej półki. Żałosne jest to, że ktoś lata do wróżki, bo "bierze co łasaka " i ot tak sobie chodzi. Na szczęście (byłam wczoraj w Lublńcu) nie ma już co łąska i latania tam z nudów bo wrózka bierze teraz 20 zł co i tak jest kwotną bardzo małą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etona Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.ovh.net 07.08.09, 01:25 Też znam tę wróżkę. Polecił mi ją 7 lat temu znajomy z Lublińca. Kiedyś poleciłam ją znajomej, która była w dramtycznej sytucji finansowej. Jak znajoma chciala płacić to usłyszała, że po tym co ta Pani zobaczyła w kartach nie weźmie od niej pieniędzy. Znajoma po 3 miesiacach dzięki poradom wróżki odzyskała płynność finansową i wysłała tej Pani pieniądze. Powiedziała, że nie wybrażała sobie, że mogłaby postąpić inczej. I zgdzam się z nią. Nie wybrażm sobie, że można latać po róznych wróżkach płacić niekiedy grube pieniądze za stek bredni a jak, ktoś bierze "co łaska" dać jak najmniej. Cieszę się z tego, że ta Pani ustalila kwotę. Szkoda, że taką małą, bo uważm ją za najlepszą wróżkę u jakiej byłam kidykolwiek i do żadnej innej już nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.tktelekom.pl 07.08.09, 06:32 ja tez u niej bylam w lutym i pare rzeczy sie sprawdzilo, czekam na sprawdzenie najistotniejszej z ktorą do niej poszlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.ovh.net 07.08.09, 22:18 Nie wiem, czy to ta sama wróżka ale chyba tak – pani około siedemdziesiątki mieszkająca na obrzeżach miasta w małym skromnym domku. Byłam u kilku wróżek w Katowicach (tych „znanych”), od dwóch wyszłam zaraz po kilku ich słowach . Znajoma widząc moje miotanie się i brak możliwości podjęcia decyzji na podstawie posiadanych informacji zwiozła mnie do "swojej" wróżki do Lublińca. Lubliniecka wróżka o nic nie pytając rozłożyła karty i powiedział mi z jakimi problemami do niej przychodzę. Potem odpowiadała na moje pytania. To było pół roku temu. Zrobiłam tak jak mi poradziła i w takich terminach, jakie mi doradzała. To było pól roku temu - wszystkie decyzje okazały się trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 08:25 tak to ta sama pani, starsza po 70 mieszkajaca w skromnym domku na obrzezach Lublińca, u mnie tez troche sie sprawdzilo i tak jak pisalam czekam na najwazniesza sprawe z ktora poszlam. Czy ktos jeszcze u niej byl i ma podobna opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eco Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 00:24 Bez obaw,czekaj cierpliwie.Znam i bardzo szanuję tą Panią.Trafiłam bowiem do Lublińca w beznadziejnej kondycji fizyczno-psychicznej w 2002 roku.Stan mojego zdrowia ulegał pogorszeniu a konsylia lekarskie pod kierownictwem znanych sław medycznych bezradnie rozkładały ręce.Pani po rozłożeniu kart precyzyjnie określiła co jest powodem pogarszającego się stanu zdrowia oraz wskazała w jakim kierunku ma iść leczenie.Zawdzięczam Pani Jadzi powrót do "normalności",dzięki NIEJ dalej mogą cieszyć się życiem.Przeszłam trzy zabiegi operacyjne,jednej interwencji chirurgicznej dzięki wskazówkom kart uniknęłam.Jestem zdrowa i nie ma żadnych wątpliwości kto jest tego autorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.tktelekom.pl 10.08.09, 06:26 dzieki za dodanie otuchy, mam nadzieje ze ta sprawa dla mnie bardzo wazna tez sie sprawdzi. Mam pytanie na jaki czas Pani Jadzia przepowiada przyszlosc itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 21:28 Na taki o jaki zapytasz ale trzba pamiętać o tym, że nie wszytko mamy "zapisane w gwiazdach" więc jeśli pytasz o coś odległego w czasie to może to ulec zmianom pod wpływem różnych czynników. Najlepiej pytać o sprawy takie, które masz akurat do rozwiązania, w takich sprawach, jeśli chodzi o mnie przepowiednie, lublińckiej wrózki są 100/100 a jesli mam załtwianie czegoś odłożyc na pózniej to mi to mówi - zaznczam, że pytam o najlepszy termin załatwianie czegoś. PS Pomimo, że to starsza Pani świetnie mi doradza od 9 lat jeśli chodzi o firmę i przyznam szczerze, że ostanio zdębiałam jak powiedziała mi (sama od siebie z kart, zapytałam tylko jaką będę maiała płynność finansową), że mam się strać o środki unijne - włąsnie to robię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ka2222sia Re: wrózka z lublińca opinie 19.02.10, 17:05 dzien dobry, to wszystko brzmi bardzo ciekawie-czy moglaby pani podac adres i ewentualnie nr. tel. tej wrozki? bylabym bardzo wdzieczna. pozdrowienia kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrózka z lublińca opinie IP: 217.97.202.* 12.11.09, 22:34 co wy gadacie za głupoty ja byłam tam około 10 listopda 2009 i niema żadnej stawki 20zł nadal jest ile łaska a pozatym ja nieuważam ze jest coś takiego jak wróżki z górnej półki ta kobietka to starsza pani która robi to bo lubi a nie dla kasy nijest wyłudzaczka pieniędzy ze dała sobie jakieś minimum 20zł nieuukrywajmy to nijest jakiś porzdany zawód zeby dawać sobie minimalne stawki a wróżki które tak robia sa poprpostu wyłudzaczkami pieniędzy i zerują na nieszcześciu innych ludzi ta pani jest miła staruszką która wie ze ludzie maja problemy i niemartwcie sie nieokradnie was z ostanich groszy każdy daje ile może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: wrózka z lublińca opinie IP: 91.188.112.* 19.08.09, 17:35 kto ma jakis adres do tej wróżki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZMBI Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 01:02 nie wiedziłam ze z lublincu jest jeszcze jedna profesjonalna wróżka :) No chyba ze ty z Tarnowskich gór Wrozka_ jestes :) z tego co wiem z tamtad pochodzi Beata Kalinowska a on a jest jak najbardziej znana i profesjonalna. Mnie kiedys wrozyła przez telefon i wiekszosc sie sprawdzilo 80% poza tym ma swietne doradztwo czego wrozka z Lublinca wogole nie ma. Ja korzystalam z wrózb jednej i drugiej i obie mają duzą sprawdzalnosc tylko pani Kalinowska ma komunikatywnosc na wysokim poziomie i te doradztwo swietne :D to strona p. Kalinowskiej www.beatakalinowska.cba.pl Wiem ze specjalizuje sie w wrozbach internetowych ,wiec nie wiem czy tak tez przyjmuje w domu. Czytałem ze osobiscie jest zapraszana na rózne imprezy ezoteryczne i wtedy mozna sie z nia spotkac osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyk Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.rev.netart.pl 25.08.09, 17:20 Zastawiam się, kto to jest „wróżka profesjonalna” ? Czy to taka co wróży przez Internet, ma stronę www i opanowała komunikację interpersonalną wraz z technikami manipulacji? Jak ma się prawie 50 letnie doświadczanie wróżki do 10 letniego? Jak to jest, że wróżka z Lublińca nie jeździ na spotkania ezoteryczne, nie ma strony www a przyjeżdżają do niej ludzie z całej Polski i nie tylko? Byłam, ba z niektórymi znam się nawet dość dobrze, u wróżek uznawanych za najlepsze. Niektóre poznałam na gruncie zupełnie prywatnym – przyjaźnię się z osobą, do której wróżki przyjeżdżają. Ale powiem Ci, że od czasu jak trafiłam do wróżki z Lublińca śmiało mogę polegać na tym, co słyszę. To co jest w kartach jest dla mnie wskazówką do działania lub do przeczekania. PS Mam znajomego piosenkarza (czołówka polskiej sceny), którego chętnie widziałby wszystkie wróżki u siebie. A on od wielu już lat ma „swoją” dość wiekową Cygankę i nie podejmuje żadnej decyzji bez jej rad a konkretnie tego, co ona widzi w kartach. Czyżby też stawiał na „nieprofesjonalizm”?, bo ta Romka chyba nawet nie wie co to Internet i „ezoteryka”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 10:38 a może Beata kalinowska to wnuczka tej wrózki z Lublińca ??? w sumie Lubliniec i Tarnowskie Góry są blisko siebie :) Być moze nie chca by je łaczono :D w sumie obie stawija klasyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubliniec Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 18:11 Ty obserwator nieźle kombinujesz . Mnie to nawet nie przyszło do głowy . Wrózke z Lublińca znam bo jestem z Lublinca a o p. Beacie słyszałam . Swoja droga to fajnie taki rodzinny interes preferowany zawód "wróżką " a tak poważnie korzystłam z wrozby Wrózki z Lublińca i wiekszosc sie sprawdzilo ,a moja koleżanka korzystala z wróżb p. Beaty i tez jej sie sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahhahah Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 02:12 No prosze wrózka z Lublinca ma wnuczke tez wróżkę :) w sumie nie dziwie sie ze nie chca byc kojarzone. Kazda znich reprezentuje inna forme wrózb oraz inne metody pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość13 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 14:47 Witam... Hej obserwator dość tak kombinujesz ale mogę Cię zapewnić że wróżka BEATA KALINOWSKA nie jest wnuczką wróżki z Lublińca i też nie jest rodziną tej wróżki. Sam chodzę do wróżki do Lublińca i prawie wszystko mi się sprawdza, pierwszy raz byłem tam 15 lat temu. I zawsze mogę na niej polegać. Myślę że jak ktoś jedzie wieczorem i nie jest przyjęty to nie powinien robić z tego problemu bo to jest już starsza osoba więc ma prawo być zmęczona i każdy chce wieczorem odpocząć... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
omron50 Re: wrózka z lublińca opinie 30.04.10, 13:25 Witam ... Prosze o dokladny adres wrózki na kry162@wp.pl Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.alfanet24.pl 16.08.09, 16:59 Mam wielką, wielką prośbę,czy mogłybyście podać mi jej adres? dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 10:29 Hey Z adresem bedzie gorzej, bo go nie znam, to jest maly stary domek na koncu Lublińca. Kolezanka mnie tam zaprowadzila. Nie wiele Ci pomoge przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:14 podaj proszę ades e-mail to wyślę Ci adres pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 11:02 jak mozesz to mi tez wyslij ja mam tylko nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mica Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 14:13 czy ma ktos numer telefonu do wrozki z lublinca pilnie potrzebuje prosze o mejla 14mica20@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
panda78 Re: wrózka z lublińca opinie 19.08.09, 15:53 czy mogłabyś mi też wysłać adres na gazetowy? chciałabym się też wybrać do tej pani. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: wrózka z lublińca opinie IP: 91.188.112.* 19.08.09, 17:38 kto wysle mi adres tej wróżki podaje emaila karina7@amorki.pl prosze napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 00:17 Wysłałam sdres "koleżance" sorki ale nie jestem zarejstrowana na GW więc nie mogę wysłać na adres gazetowy:( a forum nie jest miejscem do podawania adresów:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 11:28 czy ja moge prosic tez o adres na maila : niebieski512@wp.pl mam tylko nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 13:40 wysłałam, jesli się wybierzecie dajcie znać czy jesteście zadowolone pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelika Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.strong-pc.com 20.08.09, 15:43 Witam moge prosic o adres i numer telefonu do wrózki angelika198823@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelika Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.strong-pc.com 20.08.09, 15:48 czy ta wróżka wróży ze zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacma Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 16:06 Najlepiej wychodzi jej wróżenie z włosów łonowych i spod pachy też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 17:04 Możesz zabrać zdjęcie, ale nie jest to konieczne, jeśli zapytasz o kogoś to i bez zdjęcia dostaniesz odpowiedź. Mnie się wydaję, że ta Pani ma dar jasnowidzenia. Kiedyś zapytałam wprost, że mam wrażenie, że bez kart mogłaby mi postawić wróżbę a ona odpowiedziała nie zastanawiając się „ale jak mam karty to wiem w jakiej kolejności mówić”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: wrózka z lublińca opinie IP: 91.188.112.* 20.08.09, 18:23 dzisiaj byłam u tej pani wróżki beznadzieja totalna masakra nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehnatona Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 18:39 > dzisiaj byłam u tej pani wróżki beznadzieja totalna masakra nie polecam napisz coś więcej na jakiej podstawie ją tak oceniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: wrózka z lublińca opinie IP: 91.188.112.* 20.08.09, 18:59 chodze zawsze do wróżki do bytomia i super kładzie karty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: wrózka z lublińca opinie IP: 91.188.112.* 20.08.09, 19:07 możecie sie ze mna nie zgadzac ale nic szczególnego w tym nie było nic mi takiego nie powiedziały jej karty tam gdzie zawsze chodze juz od 5 lat do wróżki zawsze dostaje mnóstwo wskazówek i porad seans trwa 30 min i w ciągu tego czasu wiem o prawie wszystkim a ta pani z lublinca sama nie wie co mi wróży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 01:03 Nie wiem, czego oczekujesz od wróżki. Może potrzebujesz żeby ktoś układał Ci życie. Ja pytam wtedy, kiedy mam coś do rozwiązania a mam za mało danych do podjęcia decyzji. Sprawdzam własne możliwe rozwiązania– to, które z nich da mi korzyści. Nie oczekuję, że ktoś powie mi dosłownie, co mam zrobić. Zdarza się też tak, że jest coś czego nie przewiduję i wtedy Pani Jadzia mi mówi – tak było jak zapytałam ją o to, z którym mężczyzną będzie mi lepiej ( miałam 2 adoratorów i nie czułam czegoś szczególnego do żadnego z nich ale obaj mieli w sobie coś co mnie pociągało) i usłyszałam, że z żadnym, bo jest obok mnie ktoś, o kim nie wiem co do mnie czuje ale że za niedługo się dowiem i będzie mi z nim cudownie. Jestem z tym 3 osiem lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 12:59 Przykro mi, że się zawiodłaś, bo ja podałam Ci namiary na tę wróżkę. Zgadzam się z adą, że chyba ocena wróżki zależy od naszych oczekiwań, co do tego czy wróżka ma stawiać nam rady czy tylko mówić to co widzi w kartach a my po tym, co słyszymy dopytujemy o szczegóły. Powiedziałaś , że sens trwa u jakiejś Pani w Bytomiu pół godziny. Wcześniej byłam u wielu różnych wróżek i często zdarzało się, że te u których trwa seans godzinę opowiadały mi coś , tylko po to żeby wypełnić ten czas – wychodząc zastanawiam się za co zapłaciłam. Jeśli ktoś szuka wróżki, która ma zastąpić psychologa, to wróżka z Lublińca na pewno nie spełni jego oczekiwań, bo nie mówi czegoś, czego nie widzi w kartach. Jeśli ktoś oczekuje, że wróżka sama ułoży mu życie też nie będzie usatysfakcjonowany. Wróżka z Lublińca jest dla tych, co wiedzą, o co pytać, mają konkretną sprawę do rozwiązania, potrafią zadawać, dodakowe pytania do tego, co usłyszą. Zdarzyło mi się już być u niej półtorej godziny. Nie powiedziała mi, że mój czas minął, bo ona nie określa czasu dla kogoś, tylko odpowiadała na moje pytania. Nie opowiada czegoś, czego nie widzi w kartach. Żadnych „upiększeń”, dodatkowych pytań dla klienta, dobrych rad „od siebie”. Tylko konkrety z kart. Co ciekawe, zdarzyło mi się już kilka razy, że podczas wróżb rozłożonych w czasie usłyszałam dokładnie to samo (dotyczyło to spraw odległych), co usłyszałam podczas wcześniejszych wróżb. Nie spotkałam się z tym w przypadku innej wróżki. A na prawdę sporo ich było, bo szukałam takiej ”swojej”. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.09.09, 22:54 bardzo prosiłabym o podanie mi adresu wróżki na maila: katjaw89@wp.pl dziękuje i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 13:15 mam prośbę bardzo proszę o adres tej Pani nokia11-70@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ka2222sia Re: wrózka z lublińca opinie 19.02.10, 17:47 prosze o adres i nr. tel. pani jdwigi- k.nawrotek@sunrise.ch dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.tktelekom.pl 17.03.13, 12:10 Pani Jadzia jest jak najbardziej osoba godną polecenia ...sama do niej chodzę ...co do profesjonalizmu Beaty Kalinowskiej to mam spore watpliwości ...a tak na marginesie moi drodzy to sami jesteśmy kowalami swego losu karty jedynie moga nam wskazac kierunek w ktorym nalezy isc ..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madeline Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.waldex.3s.pl 22.03.13, 08:19 Katia, a sprawdza Ci sie duzo rzeczy? Rowniez takich z dalszej przyszlosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski512@wp.pl Re: wrózka z lublińca opinie IP: 46.112.45.* 30.10.10, 11:53 czy mogę cię prosić o adres i nr telefonu do tej wróżki na maila: olakaja44@wp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 14:50 Witam moze mi ktos podesłac adres tej wrozki na maila dorka1188@op.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 22:49 czy moglabym Cie prosic o podanie adresu ulica jaka ??/ nr 111 chyba tak?mail kasko6@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jacol160 Re: wrózka z lublińca opinie 05.06.12, 18:41 Czesc Karolcia:) Czy moglabys podac mi dokladny adrez do wrozki Jadzi z lublinca? Bardzo prosze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacol160 Re: wrózka z lublińca opinie 05.06.12, 18:45 Prosze o dokladny adres do p Jadzi. Pilne moj mail jacol160@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dana2281 Re: wrózka z lublińca opinie 20.08.09, 19:22 szukam nr. tel. wróżki z lublińca Odpowiedz Link Zgłoś
dana2281 Re: wrózka z lublińca opinie 20.08.09, 19:23 szukam nr. tel. wróżki z lublińca Odpowiedz Link Zgłoś
dana2281 Re: wrózka z lublińca opinie 20.08.09, 19:27 szukam nr. tel. wróżki z lublińca proszę o odpowiedż na dmalcher@.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dana2281 Re: wrózka z lublińca opinie 20.08.09, 19:36 proszę o nr. tel. wróżki z lublińca na dmalcher@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matylda_4 Re: wrózka z lublińca opinie 24.08.09, 13:03 Ja też poproszę: matylda_4@gazeta.pl Z góry dziękuję za podanie namiarów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 18:08 Wysłałam, Ci adres. Nie jestem upoważniono do podania numeru telefonu. Zresztą po pierwsze niewiele by Ci to dało ponieważ ta pani nie umawia się telefonicznie na konkretny dzień czy godzinę, trzeba po prostu przyjechać i ewentualnie zaczekać. Po drugie nie lubi jak się do niej dzwoni i bardzo często albo nie odbiera cały dzień telefonu albo po prostu go wyłącza. Zanim się wybierzesz przeczytaj, co napisałam wcześniej i co napisała ada i zastanów się czy szukasz takiej wróżki, która mówi tylko to co widzi w kartach. Jeśli się zdecydujesz to dopytuj o szczegóły stawiając bardzo konkretne pytania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.ovh.net 27.08.09, 18:37 Byłam dziś pierwszy raz u wróżki z Lublinca do czego zachęciły mnie opinie na forum. Na razie, co mogę powiedzieć to to że nie wypytywała mnie jak inne wróżki o moje otocznie (ludzi), bo wiedziała to w kartach i wszystko z aktualną moją sytuacją się zgadzało. Co do reszty przepowiedni to okaże się za jakiś czas. Ogólnie jestem zadowolona, że do niej poszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.01.11, 09:30 Pani wrozka sprawia bardzo sympatyczne wrazenie. Nie za bardzo wierze w przepowiednie, ale w sytuacji kiedy bylam bardzo zdesperowana pojechalam zasiegnac opini. Nie wiem na co liczylam .... Pewnie chcialam uslyszec, ze wszystko bedzie ok. Wszystkiego pani Jadzia nie widzi w kartach; o niektore sprawy sie dopytuje ( stan cywilny, dzieci, itp.). Akurat stracilam prace. Tak wiec brak pracy, kredyt, utrzymanie dziecka i ta STRASZNA niepewnosc sklonily mnie realistke do wizyty u wrozki. Mialam dostac nowa prace do 6tyg. i ja prawie mialam ( juz byla zaklepana w kartach). Dzieki tej sugestii nie staralam sie o inna prace, poniewaz bylam przekonana, ze ta o ktorej mysle, to ...... Szkoda slow. Minelo 6tyg i nic. Reasumujac - jezeli ktos chce poczuc sie lepiej to polecam. Na psychike i ogolna poprawe nastroju ta pani jest balsamem. Jednak w waznych sprawch lepiej liczyc tylko i wylacznie na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin46 też prosiłbym o namiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 21:18 na domin46@op.pl Pozdrawiam! Domin46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominisia_363 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.10, 15:42 BARDZO WAS PROSZE PODAJCIE MI DOKŁADNY ADRES TEJ WRÓZKI PANI JADZI GDYZ MAM BARDZO DUŻY PROBLEM. Dziękuje oto email dominisiaa_363@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.kampsys.3s.pl 20.02.12, 14:20 czy ktos moze mi podac dokładny adres tej wróżki lub numer tel?z gory dziekuje.katarzynaszweda@vp.pl gg38613986 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 15:08 Witajcie, byłam dzis u tej wróżki - i ku waszemu zaskoczeniu napiszę, że nie jest to pani po 70-tce, a mA ona 85 lat, bo koleżanka z którą byłam po prostu o to spytała. Serdeczna pani, uprzejma, kontaktowa - nie jakaś typowa wróżka w chuście w pokoju wiejącym grozą - po prostu starsza pani. Polecam, naprawdę warto. Juz sam fakt jak podniosła mnie na duchu wystarczył, mimo że musiałam przejechać w sumie 200km w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 14:01 cześć dziewczyny :) kilka lat temu byłam u tej wróżki - wtedy wyszłam niezadowolona, wywróżyła mi bardzo przykre rzeczy, które wydawały mi się nierealne, wyssane z palca. Byłam niezadowolona i żałowałam że do niej pojechałam - a miałam kawałek drogi. Po jakimś czasie wszystko dokładnie się sprawdziło, wtedy dopiero ją doceniłam. W zeszłym roku pojechałam do niej ponownie. Trochę ze strachem, ale tym razem powiedziała mi raczej same dobre rzeczy. Dwie z nich już się sprawdziły. Mam nadzieję że reszta też się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 14:03 Miałam podbną sytuację. 7 lat temu, jak pojechałam tam pierwszy raz usłyszłam nie to, co chciałbym usłyszeć.Wydawało mi się to niemożliwe. Usłyszłam, że powinnam się rozwieść, żeby nie mieć za niedługo dużych kłoptów finasowych ( i nie tylko). Usłyszłam, że i tak się rozwiodę a jeśli zrobię to jak najprędzej oszczędzę sobie wielu nieprzyjmości. Nie posłuchałam, bo to było abstrakcyjne, mąż miał świetnie prosperującą pracownię architektoniczną, nie dawał mi powodow do jakiś obaw czy zazdrości. Dwa lata pózniej, po pzejściu piekła złożyłam pozew o rozwód. Dziś spłacam niemałe długi byłego męża, który rozpił się (starałam się mu pomóc, przszkadzała mi w tm jego matka - przecież picie jest męskie), firma upadła a on "wyczyścił" nasze wspólne konta i mało tego pozaciągał na nie długi, jest w tej chwili na utrzymaniu swoich rodziców. Co najmniej raz w roku od czasu rozwodu jestem w Lublińcu (też mam do niej spory kawałek)i teraz jeśli słyszę coś złego mam "oczy szeroko otwarte", by w porę zareagować i nie wkopać się w kłopty. Wiem, że to co ma przyjść dobre i tak przyjdzie a to co złe można próbować ominąć - mam świadomość, że nie wszytko się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: wrózka z lublińca opinie IP: 89.248.166.* 30.08.09, 16:53 Bylem dwa razy. Wszystko sie sprawdzilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hana Re: wrózka z lublińca opinie IP: 85.17.145.* 01.09.09, 10:21 Prawdziwa wróżka danej daty mówica to co widzi w kartach i nie poczuwajca sie do bycia psychoanalitykiem, co coraz czescie zdrza sie "wspołczenym" wrózka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sella Re: wrózka z lublińca opinie IP: 94.75.253.* 02.09.09, 13:39 Korzystam z wróżb Pani Kadzi od prawie 40 lat. I co tu wiecej mówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.kimsufi.com 02.09.09, 14:44 z jakich kart wróży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.mirasoft.3s.pl 04.09.09, 20:23 to nie prawda ze wrozka bierze 20 zl, nadal bierze co łaska. Niestety ostatnio coraz gorzej się czuje - w koncu ma 84 lata. Ostatnio podobno byla w szpitalu. W związku z tym przyjmuje tylko do godziny 16:00 - nie radze jechac pozniej, zwlaszcza osobom z daleka, bo zostana odeslane z kwitkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nexta Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 15:03 nieprawdą jest to co napisałaś o pobycie w szpitalu i godzinie przyjmowania,bo spokojnie można przyjechać do 18, ale nie później. Jeśli sama dałaś co łaska, to nie powie Ci, że bierze więcej. A jak dajesz jakąś symbolczną sumkę, wiedząc ile wróby kosztują u innych to ją obrażasz w ten sposób, bo ona doskonale wie ile biorą inne wróżki. I możesz byc pewna, że nie powie Ci, że powinnaś dać więcej a swoje pomyśi i niezbyt chętnie przyjmie Cię ponownie. To nie chodzi o pieniądze a wycenienie jej porad gorzej (duzo taniej) niż innych, często pseudo wróżek. I kwota, którą dajesz za wróżbę świadczy o Tobie, ocenie wróżki i jej porad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.centertel.pl 05.09.09, 17:47 byłam u niej 3 tygodnie temu i znów mam problem :( czy mogłabym odwiedzić ją ponownie, jak myślicie ? Jak Ona reaguje na takie osobniki jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 21:32 Jeśli przy pierwszym pobycie nie potraktowałas jej jak żebraczki i nie dałaś jakiś drobnych wychodząc z założenia, że "bierze co łaska" to spokojnie możesz iść. Nawet gdbyś błya częściej niż co trzy tygodnie jak masz problem nic się nie stanie. Jeśli dałaś jej za wóżbę jałmużnę (drobaniaki) to to też nie odmówi Ci wróżby ale na pewno nie ucieszy jej Twój widok. Nikt nie lubi być potraktowany jak żebrak, tym bardziej wiedząc ile za tę samą usługę ludzie dają innym wróżkom. Danie 20 zł jest i tak kwotą 2,5 raza niższą niż wizyta u najtanszej wróżki. Jak napisałam we wcześniejszym poście, znam tę wrożkę od 12 lat i traktuję ją jak wróżkę z górnej półki i tak jej płacę, chociaż zawsze słyszę, że to za dużo. A tak na prawdę to dla mnie jej porady są bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.centertel.pl 05.09.09, 22:02 dziekuję za odpowiedz. Byłam u niej 2 razy i za każdym razem zostawiłam 25 zł, a siedziałam góra 15 minut. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 03:04 Olu, przepraszam jeśli wzięłaś to do siebie. Po prostu wiem trochę o tym jak niektózy potrafią się zachować i jest taki wpis w tym wątku o "chodzeniu z ciekawości i przyzwyczajenia, bo bierze co łaska" i przyzanam, że mnie to irytuje. Piszesz, że byłaś 15 mnut. Olu to od Cibie zależy ile spędzisz u tej wrózki. Ona mówi tylko to co widzi w kartach. I jeśli coś Cię interesuje (np. optymalny czas na załatwienie czegoś, inne możliwości rozwiązania jakiejś sytuacji, pomoc jakiś konkretnych ludzi itp. to muisz pytać i będzie tak długo odpowiadała jak będzesz miała pytania. Np. pytając o różne rozwiąznia pytaj a co będzie jak zrobię "A" - jeden rozkład na "A" a czy nie lepiej by było gdybym zrobiła "B" - rozkład. Każdą sytuacje wynikającą z kart też możesz tak analizować. Pytając np, o pomcne osoby np X Y Z mozesz uslyszeć, że nie X Y Z ale jest koło Cibie ktoś inny, co może pomóc - jeśli nie będziesz pewna, która to osoba z Twojego otocznia zadaj dodakowe pytania. Moja przyjaciólka, która chorowała na rzadką chorobę i przez kilka lat nie mogła się wyleczyć zapytała Panią Jadzię o lekarza, który może jej pomóc. Sama nie miała pomysłu o kogo pytać, bo wszykie znane jej sprawdziła. Z kart wyszło, że ma to być kobieta, o blond włosach około 50 lat, oddalona od moje przyjaciólki o 25 km. Szczerze powiem, że z powątpiewaniem patrzyłam jak ta moja przyjacłka zrobiła cyrklem koło na mapie i jezdziła w tym okręgu do lekarzy tej spejalności i jak pomylona desperatka szukla blond lekarki. No ale ją znalazla. Dziś nie pamięta o chorobie, niokeidy tylko wracamy ze śmiechem do tych poszukiwań. Bo to zbyt normalnie nie wygląda jak ktoś wpada i ogląda komuś kolor włosów i zaraz wychodzi albo pyta personel czy ta lekarka jest blondynką. Ta wróżka nie wrózy tak jak inne wróżki, żeby wypełnić czas przeznczony na wróżbę lub żeby przedłużyć rozmowę telefoniczną płataną miedzy 4 a 8 zł minuta. Po prostu najpierw mówi to co widzi w kartach a potem odpwiada na Twoje pytania. A to zależy od Ciebie ile ich masz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.centertel.pl 06.09.09, 07:09 Dziękuję serdecznie za wyczerpującą odpowiedz. Twoja podpowiedz, (wskazówki)jak zadawać pytania jest dla mnie bardzo cenna. W moim przypadku zawsze było tak, że po niepomyślnej wróżbie wychodziłam, niedopytując o szczegóły, czy rozwiązanie problemu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 02:19 Cieszę się, że do czegoś się przydałam. Między innymi po to pytamy wróżki, żeby uniknąć tego co nie jest po naszej myśli. Nie zawsze da się uciec przeznaczeniu. Ale wychodzę z założenia, że tak jak pomyślna wróżba dodaje nam "skrzydła" do działania tak zła powinna mobilizować nas do szukania możliwosci jej ominięcia lub złagodzenia skutków. Można zapytać po takiej wróżbie a co powinnam zrobić by tego uniknąć albo samemu, tak jak pisłam we wczesniejszym poście sprawdzać możliwe rozwiązania Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: wrózka z lublińca pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 10:22 Mam pytanie o wróżkę z Lublińca, czy ktoś wie jak ona wróży, chodzi mi na podstawie czego, czy to są karty czy może coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexta Re: wrózka z lublińca pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 04:18 wróży z kart do skata i zgdzam się z Karolcią też uważam, że ma dar jasnowidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: wrózka z lublińca pytanie IP: *.xdsl.centertel.pl 21.09.09, 12:04 a gdzie ona mieszka moze mi ktos podac jej adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: wrózka z lublińca pytanie IP: *.wieszowanet.pl 22.07.11, 11:00 Lubliniec ul Sklodowskiej nr dokladnie nie pamietam ale chyba 112. Mi sie jak do tej pory sprawdzilo malo tego jestem pelna podziwu,wzielam sasiadke do niej sasiadka wyszla i smialasie ze zostanie wdową to bylo ok miesiaca temu,wczoraj jej maz popelnil samobojstwo...i jak tu nie wierzyc w karty i dar straszej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 14:01 Droga Nexta, Jesteś strasznie arogancka i niesymatyczna. Chyba oceniasz ludzi własną miarą. Ostatnim razem jak byłam u Pani Jadzi przyjmowała wyłącznie do 16, co osobiście mi powiedziała - bo naprawdę źle się już czuje. Jeżeli chodzi o finanse - zapytałam ją wprost ile płacę za wizytę, żeby sprawdzić czy rzeczywiście wprowadziła cennik - powiedziała "co łaska", wobec tego chciałam sprostować, że żadnego cennika nie ma. Nie oznacza to, że dałam drobne, postaraj się nie szufladkować ludzi, bo świadczy to o braku Twojej wyobraźni i inteligencji. Nie każdego stać na usługi drogich wróżek, więc ta informacja mogła się komuś przydać. Życzę więcej taktu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexta Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 04:13 Przeczytaj dokładnie, co napisałam. I potwierdzam można przyjechać do 18. A więcej nie będę Ci tłumaczyła bo jestem arogancka i niesypatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.ovh.net 12.09.09, 13:04 Kaja, podajesz stare informacje i nie wszytkie prawdziwe a na dodatek obrażasz inną osobę na forum. Faktycznie można przyjechać do 18. Może się zdarzyć, że Pani Jadzia będzie się źle czuła i wtedy niezależnie, która to będzie godzina, nie przyjmie. Ale każdy ma prawo źle się czuć. Przez jakiś czas był koszyczek na pieniądze z podaną kwota 20 zł i jest to zapłata oczekiwana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.tktelekom.pl 11.09.09, 13:10 Pani Jadzia wróży z kart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 11:36 Również widziałam ten koszyczek i jak napisałam w poscie z 6 sierpnia ucieszyło mnie to, że podana jest cena chociaż sama daję dużo więcej "od zawsze" czyli od 12 lat. Ale są tacy, którzy potrafią biegać tam co chwilę i zostawić jakieś drobniaki - tak dosłownie drobniaki. I to wcale nie ci, ktróym się nie przelewa a panieny podjeżdajace samochodami, ledwo widoczne spod złotych ozdób,roztaczajace wokół siebie odór (taki efekt daje wylanie na siebie zbyt dużej ilości) dobrych perfurm. Pani Jadzia wróży z kart do skata. I zgdadzam się z dziewczynami, które uważają, że ma dar jasnowidzenia. Też mam takie odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 13:11 a skąd wiecie kto ile daje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryśka Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 13:30 Chciałabym zapytać czy ta Pani przyjmuje też w soboty? Wybieram się do Niej i taka złota myśl mnie naszła;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amine Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.interpc.pl 03.01.12, 15:17 Kochani bardzo proszę podajcie nr.tel. do tej wróżki wybrałam sie tam w piątek niestety P.Jadzia była w szpitalu i pradobodonie w tym dniu miała wyjśc.Cóż za brakło mi szczęścia na spotkanie-ale wiadomo choroby i pobytu w szpit.sie nie planuje....aby uniknąć kolejnej takiej sytuacji i daremnej drogi poproszę o nr.jesli to mozliwe z góry bardzo dziekuję.Mój mail justynka0@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amine Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.interpc.pl 22.01.12, 22:23 Wróżka z Lublińca P.Jadzia nadal w szpitalu byłam we czwartek.Zycze wam kochani troche wiecej szcześcia niz sama mam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryśka Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 13:32 I jeszcze jedno pytanie może ktoś się orientuje czy można się do tej Pani wybrać w przyszłym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 12:44 Przyjmuje w soboty pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.protonet.pl 17.10.09, 02:02 równiez mam pytanie co do wizyty w sobiote , czy taka istnieje i prosze o adres do tej pani marcepan.huba@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fe Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 14:19 Proszę o przesłanie adresu tej wróżki na fester@podkowa.net Jestem bardzo zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.stk.vectranet.pl 19.10.09, 23:39 Ta pani mieszka na poczatku lublinca od strony Tarnowskich Gór. numer domu 111.to chyba 4 dom po prawej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.stk.vectranet.pl 20.10.09, 23:36 usłyszałam od niej własnie to co chciałam usłyszec, i choc poniekat w to nie dowierzam zaczyna powoli sie spełniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa lubliniec okol Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.x.pppool.de 21.10.09, 16:19 ja bylam u tej pani pare lat temu , to co mi wtedy przepowiedziala sprawdzilo sie szybko a niektore rzeczy teraz sie sprawdzaja ta pani ma dar :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.tktelekom.pl 09.11.09, 06:26 Witajcie U Pani Jadzi bylam w ta sobote, to co mi mowila w lutym niektore rzeczy sie sprawdzily a niektore ulegly zmianie, pewnie sama tez na to wplynelam. Byla u niej masa osob, z ktorymi rozmawialam w poczekalni i potwierdzily ze duzo sie sprawdzilo. Nie miala za wiele czasu na udzielenie odpowiedzi na wszystkie pytania poza tym nie ma juz tego zdrowia co wczesniej szkoda. A jak Wasze wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: land a można do niej z rana?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.09, 18:51 Bo wolałabym nie napotkać na tłum ludzi, mam malutko czasu do dyspozycji:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: a można do niej z rana?? IP: *.stk.vectranet.pl 14.11.09, 19:13 nigdy nie wiadomo ile bedzie ludzi czasem zdarzy sie ze sa 2 osoby czasem moze byc o wiele wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: a można do niej z rana?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 03:45 Rozmawiałam dziś z Panią Jadzią. Bardzo kiepsko się czuje. Leżała w łózku. Wydaje mi się, że jak ktoś planuje się do niej wybrać to lepiej się parę dni wstrzymać. PS a co do wizyty z rana, to można. Lepiej nie wybierać się po 17, bo Pani Jadzia chodzi spać 18 - 19 i nawet jak się nad kimś zlituje i przyjmie go później to jest już bardzo zmęczona a jak wiadomo do wróżenia trzba mieć dobry nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia ważne 8:30 - 16 :00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 10:05 Witam muszę skorygować mój ostatni wpis - rozmwiałam dwa dni temu tel. z Panią Jadzią, było parę minut po 18 i usłyszała, że ktoś właśnie przyjechał pod dom. Była bardzo niezadowolona z tego powdu. Powedziała, że bardzo jest zmęczona i nie będzie nikogo o takich godzinach przyjmowała ( w efekcie kazła tym dziewczynom zaczekać aż skonczymy rozmawiać i potem przyjeła te dziewczyny, bo żal się jej zrobiło, że przyjechały aż z czestochowy). Zapytałam jakie godziny wizyt są odpowiednie i usłyszłam, że od 8:30 - 16:00. Więc jak się wybieracie nie róbcie tego w innych godzinach. Pamietajcie, że nawet jeśli uda się tak, że kogoś przyjmie pózniej to jest bardzo zmęczona i niezadowolona z takiej wizyty. Pani Jadzia ma ponad 80 lat i ma prawo po południu być zmęczona i jedno o czym marzy to, żeby odpocząć i mieć czas też dla siebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: ważne 8:30 - 16 :00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 22:29 Proszę o podanie adresu do wróżki z Lublińca... Rafal.Kulczynski@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violka warto przeczytac IP: *.stk.vectranet.pl 06.12.09, 17:53 ..az do chwili kiedy jeden najbardziej sedziwy wrozbita zapytał-dlaczego tak usilnie chce poznac przyszlosc? -aby moc zmienic los,aby odwrocic bieg wydarzen,tego co niechciałbym zeby sie stało. -wtedy to juz nie bedzie twoja przyszlosc-rzekł wrozbita -chce znac przyszlosc by moc przygotowac sie na to co ma sie wydarzyc -jesli to sa rzeczy dobre,to beda mila niespodzianka,a jesli zle bedziesz cierpial zanim jeszzce nadejda.. kiedy ludzie przychodza do mnie nie widze ich przyszlosci,ja ja odgaduje.Przyszlosc bowiem jest własnoscia Boga.on jeden moze odslonic ja w wyjatkowych okolicznosciach..ciekawy jestes pewnie jak udaje mi sie odgadanac przyszłosc..?-dzieki terazniejszosci.To w terazniejszosci drzemie cala tajemnica.Zapomnij o przyszłosci i przezyj kazdy dzienzgodnie z przykazaniem prawa,ufajac troskliwej opieca Boga,kazdy dzien nosi w sobie terazniejszosc..Bog odsłania przyszlosc niesłychanie rzadko i tylko wtedy kiedy zostala zapisana po to by odmienic jej bieg..to cytat z alchemika(paulo coelho) .. ..jesli jednak wglebicie sie w sens wiele wiecej zrozumiecie..wrozka nie powie Wam jak bedzie wasza przyszłosc..bo ona lezy w Waszych REKACH I TO OD wAS ZALEZY JAK ONA BEDZIE WYGLADAC..A mianowicie od tego co w chwili OBECNEJ czujecie myslicie czego chcecie jakie macie marzenia i wyobrazenia o sobie ,myslicie ze pytanie zadawanie czesto przez psychologow"jak widzisz siebie za 10,15 20 lat,z kim jestescie co robicie"jest głupie bezpodstawne,nie ma głebszego sensu..??uwiezcie ze przyszlosc jest bardzo elastyczna i mozna na nia wplynac..trzeba tylko wierzyc w spełnienie pragnien i uwazac zeby nie byly dla nikogo krzywdzace..mowie to na podstawie własnych doswiadczen i obserwacji..nie jest to w tym momencie z dupy wyjete..i ciesze sie ze sprawa sie tak przedstawia bo wiem ze nie kieruje na slepy los,a zycie jest w moich rekach boje sie tylko takich dni w ktorych nie do konca wiem czego che z kim chce,bo wtedy czuje ze moze to wpłynac niekorzystnie na bieg wydazen i pokierowac moje zycie nie do konca w tym kierunku ktorym bym chciala..ale ogoleni nalezy znac swoje marzeni i pragnienia ,wierzyc w nie..i pamietajcie ze marzenia nie sa po to zeby zostaly marzeniami..sa po to by je realizowac.."to proste zaklcie zakonczone wyznaniem wiary,jego moc bierze sie z czystych intencji i wiary tego kto je wypowiada" napewno znacie wplyw podswiadomosci na zycie ,elastycznosc mozgu ktory przyzwyczaja sie do okreslonych bodzcow ktorymi moga byc np.obrazy z podswiwdamosci..nie jest to jakas czarna magia..jest to z zycia wziete i jak pogłowkujecie złozy sie to w fajna calosc.. i jeszce jednoi nie zalezy mi na tym zebyscie sie tu ze mna zgadzali czy nie..szczerze mowiac i tak mam w d..chce tylko niuswiadomionym zwrocic uwage na pewne kwestie i jesli chca i maja ochote niech sie nad tym zastanowia..przeanalizuja zycie swe..:) znacie pewnie watek samosprawdzajacych sie przepowiedni..zastanowcie sie jak to dziala.. ..a na koniec taki cytat z ktory rowniez mozecie dostosowac do swych poterzeb i zamiarow.. Astrologia jest rodzajem nieomylnej prognozy pogody,ktora zapowiada ze w tym dniu bedzie padac-ale jesli nie wyjdziecie z domu w tym własnie dniu,deszcze Was nie zmoczy.Natomiast jasnowidz widzi to co nastapi jak bedzie padac.Oznacza to ze w tym dniu zdecydowliscie sie wyjsc mimo deszczu.. niezle nie..pozdrawiam..heheeh i jak to dobrze ze mamy wpływ na materie..pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman776 Re: warto przeczytac IP: *.tktelekom.pl 10.02.10, 06:45 z tego co mi powiedziala rok temu duzo sie sprawdzilo, a konkret na ktory czekalam od grudnia tamtego roku tez zaistnial, jak sie sprawdzi do konca napewno dam znac. A jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
newquay84 Re: ważne 8:30 - 16 :00 09.02.10, 19:59 Czesc bylam z kumpela w ten weekend u wróżki z Lublińca. Bardzo mila starsza Pani. Moja kolezanka byla drugi raz i spelnilo jej sie wiele konkretów.Innej mojej kolezance wywrózyla męza,pokazala go sposrod kilku zdjec chlopakow,ktore kumpela jej pokazala.Mi powiedziala dwa szczegóły dość konkretne z teraźniejszośći.Co do przyszlosci to zobaczymy czy sie sprawdzi.Chcialabym.Napiszcie co Wam sie sprawdzilo i jak odczytujecie jej wrózby,bo podobno nie zawsze trzeba bezposrednio to odczytywac.. Odpowiedz Link Zgłoś
basi_a_89 Re: ważne 8:30 - 16 :00 05.09.11, 19:19 mam w planach takze wybrac sie do tej wrózki z lublinca byla bym wdzieczna gdybyscie podali mi jej dokladny adres oto moj meil basia_89@interia.eu z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosik Re: ważne 8:30 - 16 :00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 20:28 Karolcia dobrze ze to napisałas Racja ta pani ma dobrze po 80... i cały dzien przyjmuje ja sie nie dziwie ze potem jest zmeczona LUDZIE wrózenie to wbrew pozora ciezka praca jak by kto niewiedził. Poza tym docencie prace tych osób ta pani bierze co łaska a ludzie ja wykorzystuja . widziłam kiedys dobrze sytułowana a po wyjsciu powiedziła do kolezanki"jest dobra i beze co ąłska wiec nie przepłaciłam i dałam 2zł" dpdam z e babka siedzila tam z 45 minut ja dałam jej 20zł za 20 minut . Doceniam prace innych . Potwierdzam wiekszosc tego co powiedziła mi ta wrózka sie sprawdziło innym rzeczą w sposob swiadomy zapobiegłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: ważne 8:30 - 16 :00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 12:56 Gosik, masz rację, że to ciężka praca. A co do płacenia... Ja osobiście daję 100 zł - nie latam do niej co 5 minut jak to często robią osoby dające właśnie te 2 zł a jestem u niej z 4 razy w roku, ale dzwonie tez niekiedy jak mam coś bardzo pilnego, więc to również podziękowanie za te szybkie porady. Uważam, że jeśli ktoś bierze „co łaska” to do mnie należy wycena otrzymanych informacji. A cóż jest dziś bardziej cennego niż informacja? I nie oznacza to, że tyle jej daję, że mnie na to stać, żeby lekką ręką wydać 100 zł. Dawanie wróżce 2 zł, bo bierze co laska to potraktowanie jej tak jak osoby stojącej na ulicy i proszącej o wparcie. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że zarówno te 2 zł dają i licealistki i osoby dobrze sytuowane. Moim zdaniem dawanie wróżce dwóch złotych jest po prostu obrażaniem jej:( Minuta na linii ezoterycznej kosztuje prawie 5 zł ! a ilu osobom sprawdzają się te „przepowiednie”? Pani Jadzia nie robi żadnej otoczki do wróżb (75% czasu z wróżką z linii ezoterycznej to rozmowa o niczym) – mówi wprost to, co widzi w kartach ( a moim zdaniem nie tylko w kartach, gdyż uważam, że ma dar jasnowidzenia). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: ważne 8:30 - 16 :00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 16:40 Wróżkę z Lublińca znam dwadzieścia lat. Nie dość, że to bardzo dobra wróżka to na dodatek bardzo dobra kobieta. I dziwię się, że ktoś może za wróżbę, wiedząc ile takie usługi kosztują dać 2 zł. Ale nie tylko takie zachowanie cechuje ludzi przyjeżdżających do niej. Pojechałam w niedzielę 6 grudnia z przyjaciółką z życzeniami – zawsze tak robię przed świętami. Ledwo weszłyśmy przyjechali kobieta z mężczyzną. Na prośbę Pani Jadzi wyszłam i powiedziałam, że dziś nikogo nie przyjmuje, ma gości i chce jeden dzień odpocząć, na co usłyszałam no „to my przyjdziemy za godzinę chyba gościom to starczy a my przyjechaliśmy z daleka” (sama jadę tam w jedną stronie 3 h) szczęka mi opadła i zastanawiałam się czy dobrze słyszę. Powiedziałam, że nie są od tego żeby dysponować czasem wróżki czy też czasem jej gości. Popatrzyli na mnie z niechęcią i wyszli. Jak wychodziłyśmy po trzech godzinach z uporem siedzieli w aucie i czekali. Roumiem, że oznacza to zdesperowanie ale nie po raz pierwszy spotykałam się tam z tym, że ktoś uważa, że MUSI zostać przyjety a jak pomyślę, że potem za wróżbę płaci 2 zł.. szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
poczatkujaca_tarocistka Re: ważne 8:30 - 16 :00 10.12.09, 18:56 Gość portalu: Karolcia napisał(a): > Gosik, masz rację, że to ciężka praca. A co do płacenia... Ja > osobiście daję 100 zł - nie latam do niej co 5 minut jak to często > robią osoby dające właśnie te 2 zł a jestem u niej z 4 razy w roku, > ale dzwonie tez niekiedy jak mam coś bardzo pilnego, więc to również > podziękowanie za te szybkie porady. Uważam, że jeśli ktoś > bierze „co łaska” to do mnie należy wycena otrzymanych informacji. > A > cóż jest dziś bardziej cennego niż informacja? I nie oznacza to, że > tyle jej daję, że mnie na to stać, żeby lekką ręką wydać 100 zł. > Dawanie wróżce 2 zł, bo bierze co laska to potraktowanie jej tak jak > osoby stojącej na ulicy i proszącej o wparcie. Najgorsze w tym > wszystkim jest to, że zarówno te 2 zł dają i licealistki i osoby > dobrze sytuowane. Moim zdaniem dawanie wróżce dwóch złotych jest po > prostu obrażaniem jej:( Minuta na linii ezoterycznej kosztuje > prawie 5 zł ! a ilu osobom sprawdzają się te „przepowiednie”? Pani > Jadzia nie robi żadnej otoczki do wróżb (75% czasu z wróżką z linii > ezoterycznej to rozmowa o niczym) – mówi wprost to, co widzi w > kartach ( a moim zdaniem nie tylko w kartach, gdyż uważam, że ma dar > jasnowidzenia). > Pozdrawiam ja rowniez bylam u tej pani 2 lata temu , powiedziala mi o niej moja kolezanka ktora sobie wrozyla ale kolezanka dala uwaga 1,5 :(:( wstyd , powiedzalam jej co o tym sadze , bo zawsze byla taka podekscytowana ze kobieta dobra jest itd wstyd moim zdaniem ja bylam 2 lata temu , wszystko sprawdzilo sie co mi przepowiedziala dalam 40 zl mysle ze ta kwota byla na miejscu :) dobra kobieta z niej i czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
d.nuta Re: wrózka z lublińca opinie 04.05.10, 16:31 Zgadzam się, że ma coś w sobie. 8 lat temu córka wraz z koleżanką chciała jechać do niej i prosiła, abym je zawiozła. Córka była w 2-mies. ciąży, a podobno takiej się nie odmawia..., ale byłam sceptycznie nastawiona. Córka, szczęśliwa mężatka, wszystko ok. Weszłyśmy razem, chciałyśmy się pośmiać... Usłyszałam, że córka będzie miała wkrótce dzidziusia (ciąży nie było widać), ale z mężem nie będzie dłużej niż 2 lata....., nie wiem co było dalej. Sprawdziło się wszystko dokładnie, jeżdżę tam teraz 1-raz do roku. Uważam, że sami musimy kierować swoim życiem, jednak ciekawość jest rzeczą ludzką, oby tylko nie nadużywać... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 20:04 proszę niech mi ktoś też wyśle adres wróżki czikitamiau@interia.pl...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 13:24 proszę o podanie adresu do pani Jadwigi zsalaga@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magmar0509 Re: wrózka z lublińca opinie 18.12.09, 09:23 Witam, czy ktoś mógłby mi podać numer telefonu do Pani Jadzi? Zmieniłam telefon i straciłam numer. Bardzo proszę, jestem w tragicznej sytuacji a nie mogę niestety do niej jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: wrózka z lublińca opinie IP: 85.17.146.* 25.12.09, 07:10 Nikomu nie zawdzięczam tyle, co tej wróżce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sothis Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.10, 10:48 Witajcie, Mam nadzieję, że z p. Jadzią wróżką wszystko ok. Proszę podajcie mi do Niej Adres na maila awys@poczta.onet.pl Dziękuję, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.c201.msk.pl 15.01.10, 16:54 Witam, czy można prosić o namiary na wróżkę z Lublińca Dziękuję GG 12100915 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.c201.msk.pl 15.01.10, 16:59 Bardzo proszę o namiary na t wróżka z Lublińca GG 12100915 lub logan76@op.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.dobra pani Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.10, 14:47 to ja opowiem historie spotkania z ta pania na poczatku powiem ze jest to jedna z najbardziej trafnych wrozek jakie znam ,a znam ich 2 :) bylam wtedy mloda dziewczyna mialam 17 lat i zostawil mnie moj chlopak moja milosc od sasiadki uslyszalam o owej wrozce , wiec tak z ciekawosci pojechalam ze znajomym . od razu jak weszlam usiadlam sobie pani owa patrzyla sie na mnie mieszajac karty i dala do przelozenia odkryla karty i mowi ba ! ze mnie zostawil i i i wszytsko sie zgadzalo , powiedziala mi o 2 rzeczach ktorych dostane , (jedna juz mam , a na druga czekam ) o tych dwoch rzeczach a raczej spadkach nie mogla wiedziec ! w dodtaku powiedziala o 1 domu ze beda wiele osob sie mieszac(sic ! 100%prawda ale to dopiero nastapi jak sie dowiedza) i inne rzeczy , ze wyjade za granice (nie mialam twedy takich planow) i juz siedze 5 lat zagranica :) powiedziala mi przyszlosc teraz : ze do 2 lat wyjde za maz , z powodu wpadki,ale bede miala 2 do wyboru , ciemnego i blondyna , ale wybiore blondyna, tylko zostane wdowa ,ale nie zginie on w wypadku wiec tak sobie czekam te 2 lata i nic ...3 rok i nic ... 4 rok bumm ... poznalam blondyna (ciemnego) jestem z nim ,mamy plany o slubie , ale jakis ciemny sie nie pojawil (choc duzo sie pojawialo w mym zyciu) i raczej hehe z wpadki bysmy sie ozenili :D no ale .. nim sie to jezscze nie spelnilo (teraz sie dopelnia co nie co) bylam jeszcze 2 razy u niej , w dlugiej odstepie czasu , i o dziwo powiedziala mi to samo , slowo w slowo !! rowniez jak nikogo nie mialam , a jezdzilam na zabawy itd .. powiedzala ze duzo sie ich krecic bedzie :) rowniez racja bardzo ta pani trafna jest , ale widzicie jak z czasem jest ? do 2 lat mialo sie spelnic ale mysle ze ja bardzo tego pragnelam i dlatego sie to przeciagalo , a przeznaczenie swojego znajdzie teraz sama zajmuje sie wrozbiarstwem , fascynowalo mnie to od dziecka , i kilka razy ta kobieta mi sie snila , nie da mi o sobie zapomniec napewno w lato odwiedze polske i pojde do niej bo nie daje mi spokoju ,wiele razy mi sie snila, to taki pociag jakby do niej pozyjemy zobaczymy , pamietajcie ze wrozba moze sie zdarzyc w bardzo odleglym czasie pozdrawiam i polecam ta pania :) ps mojemu koledze jak mu zaczla opowiadac takie rzeczy ze mu szczeka opadla , a moj sasiad uciekl i nigdy powiedzial nie pojdzie bo sie boi :D:D bardzo dobra kobieta i wiele dobrego jej zycze Odpowiedz Link Zgłoś
mersom Re: wrózka z lublińca opinie 12.10.16, 22:31 Hej jeśli kiedy kolwiek zajrzysz na forum ,odezwij sie na maila szybkapoczta123@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
newquay84 Re: wrózka z lublińca opinie 09.02.10, 20:18 Czesc bylam z kumpela w ten weekend u wróżki z Lublińca. Bardzo mila starsza Pani. Moja kolezanka byla drugi raz i spelnilo jej sie wiele konkretów.Innej mojej kolezance wywrózyla męza,pokazala go sposrod kilku zdjec chlopakow,ktore kumpela jej pokazala.Mi powiedziala dwa szczegóły dość konkretne z teraźniejszośći,.Co do przyszlosci to zobaczymy czy sie sprawdzi.Chcialabym.Napiszcie co Wam sie sprawdzilo i jak odczytujecie jej wrózby,bo podobno nie zawsze trzeba bezposrednio to odczytywac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 19:02 jak do niej trafic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 14:58 mnie pomogła ostanio znaleźć cenną i dla mnie o znaczeniu talizamanu rzecz, którą myślałam, że zgubiłam poza domem.Powiedziała, że to jest w domu i znajdę dopiero jak będę robiła jakieś genralne porządki jak to usłyszłam latałm po mieszakaniu i z latarką zaglądałam w każdą szczelinę i nic. Znalazłam w najmniej spodziewanym miejscu przez przypadek jak faktycznie zabrałam się za gruntowne porządki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.128.12.98.static.crowley.pl 14.04.10, 12:52 Witam, czy mozecie mi dać namiar na tą Panią? mail: mala.niunia2004@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniiita Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.10, 13:05 Pani Jadzia to bardzo sympatyczna kobieta, ale to co mówią wróżki nie pochodzi od Boga i może wam namieszać w życiu! Miałam takie przeżycie. Byłam u Pani Jadzi jakiś czas temu, powiedziała mi bardzo wiele rzeczy, które mnie zraniły, bo wolałabym o nich nie wiedzieć, może też postąpiłabym inaczej. Potem poznałam inną wróżkę - CODZIENNIE regularnie dostawałam smsy z wskazówką. W mojej głowie był jakiś brunet, jakiś blondyn i strach, że stracę ukochanego mężczyznę. Kiedyś postanowiłam pojechać na mszę do pewnej parafii w częstochowie,gdzie odprawia się egzorcyzmy. Proszę nie śmiejcie się. Po tym wydarzeniu wszelkie smsy przestały przychodzić- MOMENTALNIE,to było bardzo dziwne, odzyskałam jakiś taki spokój i wrażenie, że życie jest w moich rękach. Już nie czekam na jakiegoś tam faceta, cieszę się z każdej chwili spędzonej z MOIM facetem, a powiem, że straszna chemia jest między nami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.10, 13:44 ta kobieta czyli pani Jadzia nie pisze smsow to starsza kobieta , tak to bywa jak ludzie sie uzalezniaja od wrozek naciagaczek za smsy , by ich zycie ukladaly i wszystko za nich zrobily !! ludzie rozumu , do wrozki sie idzie 1-2 razy do roku , za zycie i decyzje wy podejmujecie decyzje .Wrozka nie da wam recepty na zlote zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.04.10, 21:31 możesz dac jakis namiar do Pani Jadzi? Bede jechała ze 100licy, a druga kolezanka ze Szczecina i nie chciałybymśmy jechac na darmo. moj mail mala.niunia2004@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caline Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.10, 19:03 prosze was o przeslanie adresu jej i nazwisko badz num tel bylam kiedys u tej pani (pare lat temu), podala mi swoj num tel ale niestety go zgubilam a chcialabym sie z nia skontaktowac prosze was podnosze :) moj email calineczka15@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubliniec Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 16:59 ja korzystam z wróżb wnuczki p.Jadzi tez stwia klasyki i jest w tym dobra .Chociaż obie zaprzeczają by były spokrwnione .W sumie nie dziwie sie kazda z nich osigneła skukses i nie chcą byc łaczone ze sobą. moja mam korzysta z wrózb pani jadzi i sobie bardzo ja chwali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman 776 Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.tktelekom.pl 07.06.10, 06:24 Mam prosbe czy mozesz mi podac namiary na wnuczke Pani Jadzi, czy mieszka gdzies kolo niej, moze jakis numer telefonu? Bede wdzieczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 22:41 przecież pisało że nie chcą być kojarzone ze sobą musi to tez być obszar śląska ale nie koniecznie . Ja dzis byłam u wrózki w Lublińcu jestem zadowolona . Zapytałam sie o jej wnuczke i nie była zachwyczona tym pytaniem .Powiedziła ze nie udziela takich pytań i ludzi nie powinno interesować co robia inne osoby w jej rodzinie . Ja w sumie rozumie ,nie bedziemy tutaj rozcząsać zycia prywatnego wrózek bo nikt nie chce by ktos z butami wchodził mu w zycie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłam u Pani Jadzi Re: wrózka z lublińca opinie IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.07.10, 21:28 Byłam u Pani Jadzi. Powiedziała mi same dobre rzeczy. Zastanawiam się czy powiedziała mi to co chciałam usłyszeć czy w rzeczywistości tak będzie. Do tej pory moje życie nie byłe usłane różami więc perspektywa, że wszystko będzie takie piękne jakoś mnie nie przekonuje. Dużo osób pisze, że przepowiednie Pani Jadzi się sprawdziły. Ja muszę trochę poczekać. I nie wiem czy na to wszystko czekać. Ta wizyta przyprawiła mnie o więcej pytań i niejasności. Będąc u niej jakoś nie pomyślałam aby dopytać. CZy można pojechać tam jeszcze raz i dopytać? :) Ach i Pani Jadzia przyjmuje również po 16 i w sobotę. I bierze ile się da. Ja dałam 20 zł bo więcej nie miałam. Spytałam czy wystarczy. A Ona powiedziała, że każdy daje tyle ile może. Ja gdybym wtedy mogła, dałabym więcej bo to bardzo dobra kobieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do woman776 Re: wrózka z lublińca opinie do woman776 IP: *.8.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 12.07.10, 19:41 Mam do Ciebie pytanie, czy ta ostatnia rzecz którą Ci przepowiedziała Pani Jadzia się już spełniła? Byłam u niej tydzień temu, ale na moja przepowiednię musze czekać może nawet rok, więc przeszukuję forum w nadziei, że warto czekać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malusia89 Re: wrózka z lublińca opinie do woman776 12.07.10, 22:01 witam ma moze ktoś jakieś namiary do tej pani Jadzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fierojgoitrbnthjob [...] IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.07.10, 22:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malusia89 Re: wrózka z lublińca opinie do woman776 19.07.10, 10:34 a trzeba się umawiać do tej p[ani wrózki, i ile bierze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: wrózka z lublińca opinie do woman776 IP: *.si-consulting.pl 19.07.10, 10:54 może będę teraz niemiła, ale ciężko Ci przeczytać odpowiedzi podane wyzej. Było o tym pisane chyba 5 razy!!!! Nie, nie trzeba się umawiać. Przyjeżdża się i czeka. Bierze tyle ile się da. Ja u niej nie byłam. Ale wyczytałam to na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: wrózka z lublińca opinie do woman776 IP: *.si-consulting.pl 28.07.10, 15:20 Ja byłam u niej wczoraj. Czy mogę liczyć na to, że to co powiedziała ta Pani spełni się? Bardzo bym chciała ale nie wiem jak mam się nastawiać. Czy jest ktoś komu się nie sprawdziły przepowiednie Pani Jadwigi? Odpowiedz Link Zgłoś