Dodaj do ulubionych

opinie na wrozbyonline.pl

24.03.09, 20:48

Witam,

skorzystałam z portalu wrozbyonline.pl. Wybierając odpowiednią osobę
zdziwił mnie brak negatywnych opinii w komentarzach klientów.

Ponieważ skorzystałam z usług dwóch osób, a jedna z tych wróżb
zupełnie nie wydawała się wiarygodna, zamieściałam negatywny
komentarz, który jednak nie został opublikowany (jednocześnie
wystawiłam pozytywną opinię innej osobie to ten komentarz się
pojawił).

Dlatego chciałam ustrzec, że brak negatywnych opinii nie jest
spowodowane taką liczbą zadowolonych klientów, tylko chyba raczej
nie publikowaniem negatywnych wpisów.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Misiek z Woli Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: *.privacyfoundation.de 24.03.09, 21:23
      Te wróżby online to jedna wielka sciema i kit. Najlepiej do wróżki osobiście się
      udać jak jest możliwość. Ja raz skorzystałem i więcej nie będę.Zero prawdy i
      same krętactwo nic więcej. lepiej dać troche kasy żebrakowi na ulicy.
      • muza24 Re: opinie na wrozbyonline.pl 24.03.09, 22:12
        ja nie mam takiego poczucia. Z jednej z wybranych osób byłam
        zadowlona.

Fakt, że wizyta osobista ma zalety.
      • elle59 Re: opinie na wrozbyonline.pl 03.07.15, 23:36
        Nic mi sie nie sprawdziło na tym portalu wrozby online. Nadzieje głupia mi robili az wpadłam w depresje... Korzystałam z wrozb Krisso-bzdury,Adrian-bzdury,Solei -no tu to woogle czyste naciaganie ..NIE POLECAM
    • Gość: Tamara Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: *.media4.pl 25.03.09, 23:34
      A ja wolę wrózby przez neta. Mam na portalu wrozbyonline 3
      sprawdzone wrożki: Agga Soyala, Oktawa i Coventina. Ich wrozby
      pokryły mi się z teraźniejszoscia i to co mi napisały wczesniej na
      temat mojego problemu - sprawdziło się. Poza tym wizyta u wrózki oko
      w oko ma jak dla mnie 2 wady: zbyt droga usługa (w moim miescie taka
      wrózka bierze ok 100-200 zł za 1 godzinną wizytę) i fakt ze
      wiekszosc wrozbitow też patrzy na reakcje klienta, na mimikę, na
      zachowanie podczas seansu. To je też naprowadza.Juz to przerabiałam
      u niejakiej wrozki Marii i Katarzyny z Wrocławia...Pozdrawiam
      wszystkich!
    • Gość: Katarzynka Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 17:20
      Na mnie taką presje wywierali wrozka Oksana i Maciej.Skutecznie na dlugo
      zniechęcili mnie do wrozb
      • Gość: Monika002 Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: *.media4.pl 16.08.09, 19:34
        Oksana to mi nic konkretnego nie powiedziala po za tym ze z facetem
        o ktorego pytalam moze byc fajny seks :)) Pociesza, poucza ale
        konkretnej wróżby nie daje. Co do Macieja nie wiem bo nie
        korzystałam. Ale jak do tej pory trafnosc blisko 100% ma Agga
        Soyala,Oktawa i Coventina.
        • Gość: gość Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:44
          Masz rację! Z usług Coventiny korzystam już od jakiegoś czasu, duże z jej wróżb
          się sprawdza. Tydzien temu skorzystałam z tej Aggy Soyala'y ... Mogę powiedzieć
          tylko tyle że w 99% pokrywa się jej wróżba z wróżbą Coventiny a w mojej sprawie
          kontaktować się ze sobą nie mogły ponieważ z wróżby tej Aggy korzystałam poprzez
          wróżby online a z wróżby Coventiny korzystałam poprzez allegro. Ale co do tej
          Pani Coventiny to jest sporo pozytywnych opinii na jej temat. Zresztą co tu dużo
          mówić, sprawdza mi sie co ta Pani pisze i nie będe tego ukrywała. Znalazłam po
          wielu bojach swoją wróżke z której usług będe już korzystała. Powiem Wam moje
          drogie że zanim trafiłam na Coventine przebrnęłam chyba przez 10 wróżek i
          wszystkie trafiały niczym kulą w płot. Do wróżby Coventiny również podeszłam
          sceptycznie choć jej wróżba była wiarygodna. Zwątpienie minęło kiedy zaczęły
          sprawdzać się pierwsze rzeczy o których ta Pani napisała ... Ale nie będe jej
          polecała bo wróżkę każdy musi znaleźc sobie sam. Nikt nie powiedział że to
          będzie łatwe. Jeśli czyjaś energia mija się z energią wróżki to później wychodzi
          bełkot a nie wróżba. Ja swoją wróżkę już znalazłam i nie zamienie jej na żadną
          inną :).
    • happyy1 Re: do klientki 17.08.09, 17:55
      czy korzystał ktoś z porady jasnowidz evelin ? słyszałam ze jest świetna
      • Gość: Mucia Anabela IP: *.devs.futuro.pl 22.08.09, 20:37
        Najlepsza jest Anabela. Totalne lanie wody niestety. Napisała mi ze
        rozejdę się z moim meżem bo zmienię orientację seksualną.. hehehe
        nie wierzyłam w to co w smsie przeczytałam!!!!
    • Gość: :) nie wierzylam ale pisalam ... i ...:) IP: *.zamek.net.pl 25.05.10, 20:31
      a ja mialam dziwny przypadek :) nie wierzylam ze spotkam tego
      jedynego i z nudow zaczelam pisac do kilku wrozek z portalu :) i
      wiecie co .. :) hihihi ciezko w to uwierzyc ale poskladalam wszystko
      w jakas w miare sensowna calosc.. od kazdej wrozki troche.. i to co
      najczesciej sie powtarzalo.. :) pytalam sie gdzie i kiedy GO
      spotkam.. nawet jaki bedzie mial znak zodiaku :) jakia bedzie mial
      prace zawod hehehe wiem ze to dziwne..ale poszlam tam gdzie mial
      byc :D I BYL.. !! i jak to wytlumaczyc?? ze go dopasowalam do
      wrozb??? nie..:) ale zgodzilo mi sie 99 % :)OBOJE WIEMY ze jestesmy
      dla siebie :) myslimy juz o slubie :)
      • Gość: widz Re: nie wierzylam ale pisalam ... i ...:) IP: *.146.145.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.10, 22:51
        To nie myslcie tylko bierzcie slub a moze znowu bedziesz pytac wrozek kiedy,czy w kosciele,kolor sukni ,znak zodiaku sprzedawcy wiazanki slubnej i nazwa kwiatow do niej uzytych.Myslalby kto ze trafilas na geniuszki i tutaj chcesz sie pochwalic.Napisalas poszlam tam gdzie mial byc i byl wrozka postawila go tam dla ciebie i stal posluchaj czasem siebie......
    • Gość: Madera Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: *.radom.vectranet.pl 22.06.10, 14:13
      mnie sie nic nie sprawdzilo z tego portalu, ktos mi polecil wrozke Agatis, i
      odtad krozystam z jej uslug - nie ma co latac po portalach.
      Jesli ktos che do niej kontakt to podaje bonita222@op.pl
      • Gość: karola Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 14:33
        A czyje wróżby nie sprawdziły wam się na wrozbyonline?
        • Gość: E,T Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: 85.134.208.* 22.03.11, 19:35
          Najlepsza wrozka na tym portalu to wrozka SATIS.. Ja bylam pod ogromnym wrazeniem ze sposobu przekazania wrozby. Odpowiedz dostajesz na mejla slyszysz jak stawia karty i jak odpowiada na pytanie . Niesamowite wrazenie. Co do sprawdzalnosci - 100 procent. polecam :)
          • Gość: Basik 98 Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: *.adsl-a-3.sezampro.rs 23.12.11, 08:18
            Ja korzystam z portalu juz rok.Korzystałam min. z Solanż,Vera i Abigail.Bzdety.Ostatnio pojawiła się tam nowa wróżka Margita.Kurcze,na początku byłam wsciekła z porady jaką mi dała,ale skorzystałam i nie żałuję.Naprawdę mi świetnie doradziła.Polecam!
            • Gość: Jola Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 10:28
              A ja korzystam od 6m-cy u Seleny Gomez (czytałam to forum i wiem ,że o niej tu są negatywne opinie)jeśli chodzi o mnie sprawdziło się.Szkoda tylko że ona wali prosto z mostu bo czasem chciałoby się złą wiadomość mieć delikatniej przekazaną -ta pani niestety tego nie umie ,ale nie będę kłamać i napiszę że wszystko mi się sprawdziło u niej bo tak było np.napisała że nie przedłużą mi umowy o pracę wydawało mi się to wierutną bzdurą ,ale niestety firma splajtowała i jestem bez pracy.Wesołych świąt Jola
    • Gość: kaska Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: 78.147.207.* 25.03.11, 23:44
      Witam
      Do niedawna ylam stala bywalczynia owego portalu.Mialam ciezki okres w zyciu i niestety nie umialam sie pozbierac.Dzieki wrozka,jasnowidzom mialam jeszcze wiekszy.Stracilam kase, wiare w siebie i ze sama decyduje o wlasnym losie.Nie ma tam nikogo,ktorego wrozy sprawdzily sie na 100%,a nawet w 70%.Wierzcie mi ja to sprawdzilam za duze kwoty.Nawet super opinie Solanz,Jasnowidz Teresa popelnialy bledy i karmily zludzeniami i marzeniami
      • Gość: Monia Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 09:54
        Jasnowidz Teresa to nie jasnowidz,a Solanz to bardziej rozmowczyni niż wróżka która w swoich rozmowach wzorcuje sie ksiązką Sekret ,wiec co sie dziwisz?
      • krolewna-1982 Re: opinie na wrozbyonline.pl 25.05.14, 21:02
        Wiem dokladnie co masz na myśli, ja tez mam cieżki okres w 'zyciu, ktory niestety sie przeciaga i ostatnio też zaczęlam sie zastanawiac nad sensem wrozenia tym bardziej ze prawie nic sie niespełnia, ostatnio nawet po każdej rozmwie jestem coraz bardziej przybita, zero nadzieji na polepszenie,dotego ogromne pieniadze wyrzucilam w błoto, ale przejżałam na oczy i wiem że sama musze wziąsc sprawy w swoje ręce a nie słuchac rad wrózki, ktora za placami jeszcze mnie obgaduje i szydzi z moim problemów z innymi wrózkami
    • coill unikajcie ten portal szerokim lukiem!!!! 27.03.11, 01:29
      !!
      nawet jak myslicie ze to 2zł to i tak zedrą z was wiecej, juz lepiej isc do wrozki "sprawdzonej" serio... pomyslcie, czy wam chcialoby sie stawiac karty i je misternie odczytywac za 3zł ceny smsa? Na poczatku pewnie tak,ale za kilkudziesiątą osobą juz pewnie nie, stąd pisanie bzdur przez panie..
    • Gość: agaciok Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: 64.233.172.* 27.03.11, 08:33
      Racja, najlepiej iść osobiście do wróżki. W każdym mieści są
      Ja tak zrobiłam i jestem zadowolona
    • Gość: gosc Dominika IP: *.profibernet.dk 27.03.11, 16:04
      Nie dosc, ze podchodzi do pracy olewacko, to jeszcze klamie. Poniewaz nie dostawalam dlugo zadnej odpowiedzi, a przyszlo mi potwierdzenie, ze sms zostal dostarczony zaraz po wyslaniu, wyslalam jeszcze jednego (po kilkunastu godzinach) ze smutnym stwierdzeniem, ze jej sie nie chce odpisywac. Po kilku godzinach dostalam odpowiedz na moje pytanie, o ile mozna te psychologiczne ogolnikowe bzdety nazwac odpowiedzia - raczej nie byly odpowiedzia na pytanie "kiedy" ktore postawilam, w ogole, potem przyszedl nastepny sms, ze przyszlo do niej potwierdzenie i ze 'zlosc milosci szkodzi' i ze 'tlumacza sie winni'. Odpisalam, ze to spore uproszczenie i ze na pytanie "kiedy" nie dostalam odpowiedzi. I na to otrzymalam bezczelnego sms-a, ze informacja o tym, ze ona odpisuje do 24h jest na jej profilu - co jej wierutna bzdura, bo sprawdzalam, zanim wyslalam pierwszego, i sprawdzalam pozniej tez - nie ma zadnej takiej informacji. No i oczywiscie napisala, ze "sztuka zwiazkow i zycia polega na wlasciwym wyborze. ja nie zajmuje sie wyrokowaniem lecz analiza". Ciezko nazwac mi analiza pare linijek o tym, ze jestem "pelna milosci". I taka baba, ktora klamie w zywe oczy bedzie na swoim profilu pierdzielic o dobru, szlachetnosci, szczerosci itp. To jest posrane!
    • to.j.a.anna Re: opinie na wrozbyonline.pl 03.04.11, 12:36
      Ja jestem zadowolona
    • Gość: fifka Re: opinie na wrozbyonline.pl IP: *.vdl.pl 18.03.14, 10:39
      moje zdanie jest takie, że Tarocista Szandor to kompletna porażka. odpowiedzi ogólnikowe, nie raz pozbawione sensu.
      Lejący stosunek do ludzi, tak go odbieram. wiem też od znajomej że ją olał. znajomej nie odpisał na emaila chociaż prosiła o spotkanie.
      Pcha się facet wszędzie chociaż nie ma nic wartościowego do powiedzenia. nie umie ciekawie pisać. trudno się go słucha. sadzi błędy. Wstyd. wstyd!
      Szkoda, że ludzie którzy tak naprawdę nie mają wiele do powiedzenia robią w około siebie tyle szumu,pchają się wszędzie a do tego nie mają serca do człowieka.

z wrozby online najbardziej polecam wróżke Carmen, sprawdzalność 95 %

Gość portalu: asasa napisał(a):

> Widzieliście może nowych doradców ? Fabiana ,Issane, Marcina Bojarskiego , Szan
      > dora? Polecacie kogoś z nich ? widziałam ich videokonsultacje na żywo ? Jakieś
      > opinie ?
    • krolewna-1982 Re: opinie na wrozbyonline.pl 09.05.14, 12:36
      czy ktoś zna córę słońca z wrozbyonline, jakieś opinie na jej temat? może ktoś korzystał z jej rytuałów?
    • animatorka1111 Re: opinie na wrozbyonline.pl 16.07.15, 17:45
      Najlepsza wróżka na tym portalu to MOKA. Jest to bardzo sympatyczna i mądra kobieta. Jej wróżby są bardzo konkretne, szczegółowe i trafne. W moim przypadku wszystko sprawdza się w 100%. Jeśli chcesz skorzystać z pomocy wróżki to polecam tylko i wyłącznie MOKE. Warto otrzymać profesjonalną wróżbę od profesjonalnej wróżki, która ma wieloletnie doświadczenie z tarotem.
    • wawiak57 Re: viversum 04.06.16, 15:32
      W programach tv na wróżbyonline są teraz lepsi wróżbici niż w Ezo czy innych telewizjach. Naturalni i wiarygodni, nie zblazowani.Polecam obejrzeć a zdanie wyrobisz sobie sama.
    • agarb Re: opinie na wrozbyonline.pl 08.10.17, 02:40
      Nadine jest najlepsza polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka