gapa_net 14.04.09, 16:50 Proszę o pomoc w interpretacji następującego układu: 9 Mieczy, 10 Mieczy, Koło Fortuny. Co oznacza karta Koło Fortuny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po.prostu.ona Re: Proszę o pomoc w interpretacji 14.04.09, 19:28 Moim zdaniem, w tym przypadku Koło Fortuny oznacza, że rozgrywające się wydarzenia są konsekwencją Twoich wcześniejszych działań i decyzji. Nie masz teraz wpływu na rozwój sytuacji, zdarzenia muszą toczyć się własnym torem. Skądinąd ciekawy rozkład, mam nadzieję, że nie dotyczy uczuć? Odpowiedz Link Zgłoś
gapa_net Re: Proszę o pomoc w interpretacji 14.04.09, 19:30 Nie dotyczą uczuć, dotyczą życia zawodowego. Czy taki rozkład może oznaczać zmianę na lepsze?! Odpowiedz Link Zgłoś
gapa_net Re: Proszę o pomoc w interpretacji 14.04.09, 20:25 Czy można odczytać, jak długo potrwa ten stan? Odpowiedz Link Zgłoś
sagun Re: Proszę o pomoc w interpretacji 14.04.09, 20:32 Nie można odczytać....bo pytanie by musiało dotyczyć czasu, choć 10 - 9 mieczy ma swój czas w tarocie i można by to zinterpretować czasowo. Koło Fortuny oznacza zmianę, ale brakuje mi kart po "kole" doświdczony tarocista rozłożył by choć jedną więej, choć to jest wielki arkan. Odpowiedz Link Zgłoś
gapa_net Re: Proszę o pomoc w interpretacji 14.04.09, 20:41 No to pięknie! Nic dodać, nic ująć! Wróż nic nie powiedział. Powiedział tylko, że zaczynam wspinać się po Kole Fortuny i to czy wejdę w 10 Mieczy zależy ode mnie . . . Odpowiedz Link Zgłoś
sagun Re: Proszę o pomoc w interpretacji 14.04.09, 20:47 zauważ iż karta 10 mieczy jest przed kołem zatem po Kole się może i wspinać będziesz ale po 10 mieczy... , która oznajmia ból i cierpienie i widać że to jest droga 9 z 10. Odpowiedz Link Zgłoś
gapa_net Re: Proszę o pomoc w interpretacji 14.04.09, 20:50 A jeżeli założymy, że 10 jest po Kole? Jak zmienia się interpretacja? Co znaczy "wspinać się po kole"? Odpowiedz Link Zgłoś
gapa_net Re: Proszę o pomoc w interpretacji 14.04.09, 21:36 No to pięknie! Można zinterpretować tak, że mam siedzieć w domu, bo aktywnością mogę sobie bardziej zaszkodzić, niż pomóc! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Proszę o pomoc w interpretacji 15.04.09, 03:00 Jest tak tragicznie, że może być tylko lepiej - tak widzę te karty. Odpowiedz Link Zgłoś
gapa_net Re: doanahella 15.04.09, 08:07 Czy taki układ kart oznacza, że jest tragicznie, ale wkrótce nastąpi przełom? Czy taka sytuacja długo jeszcze potrwa? Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: doanahella 15.04.09, 17:17 Żeby określić czas, wypadałoby pociągnąć karty poza rozkładem. Można zaryzykować, że sprawy rozstrzygną się na przełomie września/października (według niektórych wykładni Tarota, miecze oznaczają miesiące i jesień). Trochę długo jakby... Ale nic innego na razie nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Proszę o pomoc w interpretacji 05.03.23, 12:56 Ile czasu trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś