16.07.09, 21:13
Powiem tak bez ogródek, poszukuje kontaktu z osobami, ktorym pomaga
Pan Algiz9:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewelina Re: Poszukuje IP: *.anonymouse.org 17.07.09, 12:13
      Wszystkie wątki ostatnio prowadzą do niego Algiz9 :)
      Każda osoba pisząca podam namiary na priv czy to joanna czy hanna
      czy inne mary prowadzą do niego... Co oznacza klientów chyba
      brakuje, a takie podchody są hmmm nieładne! :(((

Pozdr. i życzę rozsądku w tej kwestii...
      • brunetka.3 Re: Poszukuje 18.07.09, 15:42
        algiz, to facet, który wróży runami i niestety moje koleżance
        zaoferował aby go gdzieś rozleklamowała, chciał za swoją wrózbę 150
        zł, a gdzieś znalazłam na stronie że bierze 50 zł.
        po za tym zadała mu pytanie na które znała odpowiedź iwyszło że
        kłamie. Facet szuka naiwnych na jego magię, o właśnie obiecuje magię
        o której nie ma pojęcia.
        Jest kilka wątków o nim na forum, już nie pamiętam imienia jesego
        ale jest z południa Polski
        • Gość: janick Re: Poszukuje IP: *.cable.ubr27.sgyl.blueyonder.co.uk 18.07.09, 16:03
          Mi ten pan zaoferowal usluge za 150-200 zl a kilka tygodni pozniej mojej
          znajomej ta sama za 400....
          • Gość: Lena Re: Poszukuje IP: *.aster.pl 21.08.09, 18:16
            Przecież nie ma dwóch takich samych spraw i dwóch takich samych ludzi-więc może druga sprawa była bardziej skomplikowana tylko o tym nie wiesz??? A może Pan Sławek opuścił Tobie cenę? Mi opuścił-bo nie miałam pieniędzy i zrobił dużą zniżkę-to jest złoty człowiek i traktuje każdego klienta indywidualnie, a nie z szablonu i masowo.
            • sui2 Re: Poszukuje 24.08.09, 22:24
              Gość portalu: Lena napisał(a):

> Przecież nie ma dwóch takich samych spraw i dwóch takich samych ludzi-więc może
              > druga sprawa była bardziej skomplikowana tylko o tym nie wiesz??? A może Pan S
              > ławek opuścił Tobie cenę? Mi opuścił-bo nie miałam pieniędzy i zrobił dużą zniż
              > kę-to jest złoty człowiek i traktuje każdego klienta indywidualnie, a nie z sza
              > blonu i masowo.

Lena pitolisz jak potłuczona, spisz z nim czy jak?
              U mnie znalazł lucyfera który wlazł mu na głowę, oczyścił mnie z tego czego nie
              było, bez pytania czy sobie zyczę. Drogą zastraszania bo to jest typowe
              działanie tego 26 letniego młokosa. Bez wiedzy i doswiadczenia, napisałam do
              niego bo chcialam sprawdzic kim jest i czy to prawda ze ma wiedze nie ma jej 20
              lat w tym siedze, ten czlowiek nie ma wiedzy, to czlowiek ktory chce sie dorobic
              latwym dydkiem szuka naiwnych. Ciekawe gdzie i kiedy on zdobyl wiedze i
              doswiadczenie chyba lezac w kolysce. Za bzdury jakich sie nasluchalam i filmu o
              odglosach egzorcyzmu kazal mi zaplacic 500 jak mowilam zem biedna to rozlozyl mi
              to na 2 raty. No coz nie w tym zyciu a i dodal ze mu w zebach przyniose jak nie
              zaplace.
              Szkoda na takich atramentu
          • Gość: ja1231 Re: Poszukuje IP: *.upc-i.chello.nl 04.10.10, 09:56
            Nazywa sie slawek i jest oszustem. duuuzo mowi i niec nie robi!!! tzn. nic nie potrafi
        • Gość: aga Re: Poszukuje IP: *.aster.pl 21.08.09, 17:55
          Prowadzą do Niego wszystkie drogi-bo jest skuteczny i wielu ludziom pomógł. Rzadko się spotyka tak uczciwego człowieka. Pozdrawiam:)
      • Gość: Być_może Re: Poszukuje IP: *.centertel.pl 21.08.09, 09:53
        Jestem już od pewnego czasu w kontakcie z Panem Sławkiem i na te chwile nie moge powiedziec zlego slowa. Jest z nim stały kontakt. Kwota owszem - nie mała, ale można sie w każdej chwili poradzic, widać naoczne rezulataty jego pracy, a pracy ma przy mnie sporo. Porównując "cenniki" innych możnaby powiedziec, że zaplaciłam standardowo, zwłaszcza że "po drodze" dochodziły inne sprawy, ktore nie były uwzględnione w rachunku. Czekam na final sprawy (mam nadzieje, ze pomyślny) a wtedy już zawsze bede dłużniczką Pana Sławka. Na te chwile napewno jest lepiej niż bylo, a to jeszcze nie koniec naszej wspólpracy.
        Po za tym dodam, że Pan Sławek nigdy nie prosił mnie o reklame.
    • 5saba55 Re: Poszukuje 18.07.09, 17:22
      mi pomaga,jestem w nim w katakcie(bo jeszcze nie zakończyliśmy naszej współpracy)
      nie wiem jak u innych ale u mnie coś ruszyło,zobaczymy jak będzie dalej
      • Gość: witia Re: Poszukuje IP: 89.163.107.* 18.07.09, 17:36
        No i proszę,są już pierwsi zadowoleni. Więcej, więcej bo jedna sarenka to za
        mało. Może jeszcze inni jelenie się znajdą co skorzystali? Ja nie korzystałem.
        • security1965 Re: Poszukuje 25.08.09, 00:56
          Jak nie korzystałeś to po co sie wypowiadasz?
      • Gość: do 5saby55 Re: Poszukuje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.09, 18:06
        O lol, jesteście w "kątakcie"? :) A w czym ten algiz Ci pomaga? Bo chyba nie
        pracuje nad Twoją ortografią, co?
        • leelay Re: Poszukuje 23.07.09, 15:22
          Pan Sławek jest uczciwym fachowcem. Mi pomógł, kiedy juz wszystko zawiodło. A
          miałam cięzką sytuacje i nie z chłopakiem tylko z meżem. Nikt nie da Wam 100%
          pewności no i potrzeba czasu i cierpliwości. Poza tym z Panem Sławkiem jest
          ciągły kontakt, ma gg i telefon, można z nim spokojnie porozmawiac o swoich
          obawach. Mało tego, potem zrobił mi i mojemu znajomemu rytuał prosperity na
          firmę i wszystko zaczęło się ładnie układać. Jak z obrazka. Ja naprawde jestem
          jemu bardzo wdzięczna. Dwa tygodnie temu znajomy miał wypadek. Leżał w szpitalu
          ze znikomą szansą na życie - lekarze postawili już krzyżyk. Pan Sławek, dopomógł
          swoją energią, znajomy żyje i lekarze mówią że to cud. Jeszcze długa droga do
          zdrowia, ale żyje! Więc nie piszcie głupot. Dziekuję Panie Sławku
          • Gość: serotyop Re: Poszukuje IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.07.09, 18:53
            blue.mimi
            napisz na serotyp@wp.pl
            Pzdr
    • Gość: gosc123 Re: Poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 12:28
      maxxs33@interia.pl
      • Gość: gosc Re: Poszukuje IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.07.09, 11:03
        właśnie, jakieś recenzje? wpiszcie tu, a ni e na skrzynki e-mail.
        ?
        • carmilla_vamp Re: Poszukuje 21.08.09, 10:01
          wrozka-algiz. republika. pl/ index.htm
          Przed chwilą ta wróżka mnie zaatakowała, wyzywając, itd. Poza tym jest strasznie
          nerwowa. Próbowała wymusić na mnie próbkę moich umiejętności. Zachwalała swoje
          runy, wiedzę i umiejętności itd., nie dając niestety żadnych objawów.
          Nie jest osobą typu Lilith, jednak sądzę, że niewiele jej brakuje.
          Rozbuchane ego bywa niestety często przyczyną upadku- tak tutaj, jak i jeśli
          chodzi o karmę w przyszłych wcieleniach.
          Brak kultury- sama musiałam się domyślać, kto mnie napada, bo nawet przedstawić
          się nie przedstawiła.
          • milena1717 Re: Poszukuje 21.08.09, 10:09
            no i co brakuje klientów że jedziesz po Panu Sławku co?? Pan Sławek jest
            mężczyzną a nie kobietą a mężczyzną i w dodatku dobrym fachowcem, który mi pomógł.
          • leelay Re: Poszukuje 21.08.09, 10:14
            Tak jak napisała koleżanka, Pan Sławek jest doskonałym fachowcem, egzorcystą,
            kimś, kto wspaniale robi rytuały. To że komuś wychodzi wróżba a komuś nie, nie
            ma nic do rzeczy. Każdy musi mieć swoją "wróżkę", jednemu pasuje Maria, drugiemu
            sprawdza sie Pan Sławek. Ale to co piszesz, to zwalczanie konkurencji w nieładny
            sposób. Tak nie można. Chcesz mieć więcej klientów, musisz sprawdzić się
            umiejętnościami.
            • tamallymaak Re: Poszukuje 21.08.09, 15:55
              Może i jest, ale sposób w jaki przekazuje wiadomości stawiając runy bądź później
              rozmawia z klientem, jeśli ten chce coś cofnąć (coś czego nie chciał od
              początku), pozostawia (mnie przynajmniej) tylko uczucie strachu przed tym Panem.
              I mogę tu na forum powiedzieć, tylko NIGDY WIĘCEJ!!!
              • Gość: Lena Re: Poszukuje IP: *.aster.pl 21.08.09, 18:30
                No cóż-przychodząc po wróżbę chcesz chyba usłyszeć prawdę, a nie to co by było pomyślne...Nie wiem czemu jeżeli się boisz poznać przyszłość-o nią pytasz....
                • tamallymaak Re: Poszukuje 21.08.09, 20:32
                  Nie chodzi o wróżbę. To nie jej się bałam, nie boję się też przyszłości, ani
                  tego co usłyszałam. Chodziło o zupełnie inną sprawę. Nieważne. Ogólnie ja nie
                  polecam tego Pana.
    • carmilla_vamp Ze strony www.wrozka-algiz.republika.pl 21.08.09, 10:16
      Anna Rataj - astrolog, antropolog kulturowy, specjalista Sztuk Mantycznych.
      Absolwentka Studium Edukacji Ekologicznej we Wrocławiu, ukończone profesjonalne
      szkolenia, kursy i warsztaty związane z pracą duchową i rozwojem osobistym.
      Współzałożycielka stowarzyszenia na rzecz rozwoju "Jaskółka". Na co dzień
      współpracuje z Wrocławskim Centrum Holistycznym " Inspiracja"
      • milena1717 Re: Ze strony www.wrozka-algiz.republika.pl 21.08.09, 10:19
        No to słoneczko trafiłaś pod zły adres chyba sobie pomyliłaś osoby Pan Sławek
        nie jest Panią Anna Rataj.
        • carmilla_vamp Re: Ze strony www.wrozka-algiz.republika.pl 21.08.09, 10:20
          To chociaż tyle dobrego. W pewnym momencie trafiłam na ten sam adres i nr.
          • carmilla_vamp Re: Ze strony www.wrozka-algiz.republika.pl 21.08.09, 10:21
            Uf, ulżyło mi. Ze strony kobiety jakoś trudniej byłoby mi uwierzyć na takie
            zniewagi i ataki.
        • Gość: Lena Re: Ze strony www.wrozka-algiz.republika.pl IP: *.aster.pl 21.08.09, 18:02
          No pewnie,że nie;)Można sprawdzić-bo ten Pan się nie boi konfrontacji z klientami i rozmawia tak przez skype'a jak i telefon;)
    • carmilla_vamp Re: Poszukuje 21.08.09, 10:24
      Nieistotne. Z ostatnich słów jakie wypowiedział w moim kierunku, doskonale
      widać, co sobą reprezentuje.
      • Gość: ja Re: Poszukuje IP: 217.153.111.* 21.08.09, 14:39
        Ja także brałam ryt u tego Pana. Jestem w trakcie oczekiwania na rezultaty. Ale
        podczas wykonywania magii faktycznie czułam na własnej skórze ingerencje magii
        pod postacią np. ciepła na ciele.......
        • Gość: ;) Re: Poszukuje IP: *.aster.pl 21.08.09, 18:04
          Ja też jestem w trakcie i co ważne ten Pan nie robi jednego rytu-tylko działa cały czas:)
          • bella_ok Re: Poszukuje 21.08.09, 19:01
            Jestem osobą, która od pewnego czasu jest pod opieką Pana Sławka.
            Jestem pod wrażeniem jego umiejętności, wiadomości i tego, co się
            tak ogólnie nazywa niesamowitego DARU. Moja osobista sytuacja jest
            naprawdę skomplikowana. Przez to forum trafiłam na Pana Stana-
            porażka, Lilith i tutaj nawet nie chce mi się wypowiadać, bo ta
            dziewczyna, w którą tak wszyscy wierzycie, w ogóle mi nie pomogła,
            zabrała tylko pieniądze, ponoć ponawiała rytuały, ale tak naprawdę
            wprowadziła w moje życie ogromny chaos i cierpienie. Przestałam
            wierzyć w magię, ale czułam się co raz gorzej psychicznie i
            fizycznie !! Przez jedną z osób na forum dostałam namiary na Pana
            Sławka. Zadzwoniłam, wcześniej wysłałam zdjęcie i kiedy zadzwoniłam
            usłyszałam, że moje złe samopoczucie jest spowodowane złymi mocami,
            które Ci wszyscy niby-magowie zaprosili do mojego życia. Przeszłam
            egzorcyzmy, kiedy odblokowywał mi czakramy, WSZYSTKO CZUŁAM. Powoli
            zaczynałam znowu żyć, a nie myśleć o śmierci. Kiedy popracował ze
            mną, zamówiłam u niego rytuał. Był pierwszą osobą, która powiedziała
            mi, że moja osobista sytuacja jest skomplikowana, że na efekty będę
            musiała poczekać, a w między czasie żyć swoim życiem, zapomnieć o
            rytuale-bo to blokuje. Wiem, że Pan Sławek odprawił jeden główny
            rytuał, a potem będzie jeszcze kilka, mniejszych, ale bardzo
            ważnych. I co najważniejsze, nie bierze pieniędzy i zostawia nas
            samych sobie, tylko dosłownie każe być w stałym kontakcie, daje
            wskazówki, rady, czasem też pokrzyczy, kiedy ignorujemy ważne
            wskazówki, które skutecznie mają wspomóc jego działaie, a nie
            zablokować. Jest ZAWSZE dostępny: telefon,gg, skype. Dodatkowo, aby
            wspomóc jego pracę, ja sama mam odmawiać wskazaną modlitwę.
            Poszperałam w internecie i znalazłam informacje, że Pan Sławek to
            niesamowity człowiek, ma swoją pasję i wielkie pragnienie niesienia
            pomocy: czytałm wpis na blogu pewnej matki,ciężko chorej dziewczynki
            nad którą pracuje Pan Sławek i ta matka opisuje niesamowite efekty,
            komuś innemu uratował życie, kiedy medycyna położyła "laskę", jest
            bardzo skuteczny w odprawianiu egzorcyzmów. Nie jest też nastawiony
            na kasę, za swoje usługi bierze naprawdę rozsądne pieniądze, mnie
            rozłożył płatność na raty, zaufał. Jest bardzo specyficznym,
            charakterystycznym i wykształconym człowiekiem, który chce nieść
            pomoc, potrzebującym.
          • Gość: Lena Re: Poszukuje IP: *.aster.pl 21.08.09, 20:37
            Tak i na dodatek codziennie jest w kontakcie z klientami i cierpliwie odpowiada na pytania i udziela porad. Mi osobiście podoba się bardzo to, że każdego człowieka traktuje osobno-jak człowieka. Każdy przypadek jest dla Niego inny i wymaga innych metod działania. On po prostu doskonale się na tym zna.
    • security1965 Re: Poszukuje 22.08.09, 02:52
      Poznalem Pana Sławka. Wspaniały człowiek pomógł mi
      niesamowicie.Byłem opętany przez wiele demonów oraz miałem klątwe
      pokoleniową. Pan Sławek wygnał ze mnie demony i przywrócił mi spokój
      wewnętrzny.Poprzez medytacje które z nim odbyłem, w moim domu
      zapanowała dobra energia.Polecam wszystkim którzy czują się w
      potrzebie kontakt z Panem Sławkiem, On naprawdę pomaga. Byłem ze
      swoim problemem u wielu osób zajmujących się tymi zjawiskami ale tak
      naprawde nikt mi oprócz Pana Sławka mi nie pomógł.Zaznaczyć chce
      jeszcze,że jestem wykształconym człowiekiem i próbowałem pomocy u
      lekarzy, skutku nie było żadnego.Pomóżcie sobie, tak jak ja sobie
      pomogłem nawiązując kontakt z Panem Sławkiem.
      • Gość: amaretto Re: Poszukuje IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.09, 12:05
        Jak chcecie wspomagać finansowo oszustów- to proszę bardzo. W końcu oni też chcą pojechać na wypasiony urlop :D
        • bella_ok amaretto 22.08.09, 16:36
          Amaretto nie żągluj tak słowami i nie rzucaj oszczerstw, jeśli nie
          masz na to dowodów. Jeśli wiesz coś o Panu Sławku, co upoważnia Cię
          do pisania o Nim, jak o oszuście-napisz, a jeśli to puste słowa, to
          wybacz nasza wola, komu sponsorujemy wypasione urlopy.
          • Gość: amaretto Do bella_ok IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.09, 21:14
            Moja wypowiedź jest OGÓLNA, nie dotyczy tej konkretnej osoby. Róbta co chceta. Tylko poniekąd żal mi Was... Waszych gonitw za marzeniami i powierzania SWOJEGO losu w ręce przypadkowo wybranych ludzi. No i tego, że gra nie zawsze jest z Waszej strony tak do końca "czysta". Ale to sprawa Waszego sumienia. Li i jedynie... Pozdrawiam
      • Gość: alfa Re: Poszukuje IP: *.centertel.pl 22.08.09, 17:54
        koTo może ktoś mi poda kontakt do tego Pana?
        • bella_ok dla alfa 22.08.09, 18:24
          Tutaj link do jego strony: futhark.pl.tl/
          • martaxm Re: dla alfa 22.08.09, 19:36
            Ja również niedawno nawiązałam kontakt z Panem Sławkiem i jestem pod ogromnym
            wrażeniem,w pozytywnym tego słowa znaczeniu:)Poświęcił mi prawie 2h swojego
            czasu i nie skasował ani złotówki. Nie mówiłam mu na swój temat praktycznie
            nic(oprócz daty urodzenia), wiedział wiele rzeczy, również tych skrywanych
            przeze mnie głęboko. Chciałam go prosić o pomoc w odzyskaniu pewnej
            osoby...Wyczytał z kart,że ten powrót byłby krótkotrwały i wiele bym wycierpiała
            przez tą osobę. Więc grzecznie lecz stanowczo odmówił mi pomocy:( Jestem teraz
            na etapie godzenia się z tą sytuacją...ciężko mi,lecz jestem Mu wdzięczna z
            całego serca za prawdę, nie jest kolejnym naciągaczem. Dla mnie wspaniały
            człowiek!!! Dziękuję Panie Sławku!
            • Gość: Lena Re: dla alfa IP: *.aster.pl 23.08.09, 18:59
              Powiem tak-posłałam do Pana Sławka po tym jak mi pomógł koleżankę-chciała pomocy w powrocie ukochanego i też nie wziął ani złotówki i odmówił. B powiedział, że chłopak ją będzie i tak zdradzał i jest niedojrzały. On naprawdę jest uczciwym człowiekiem. A ja sama się do niego z innym problemem zgłosiłam-a inny zobaczył od razu u mnie-o którym nikomu nie mówiłam-bo się bardzo bałam. To jest wybitny i wybitnie uczciwy człowiek.
          • Gość: xxx Re: dla alfa IP: *.multimo.pl 22.08.09, 22:45
            Tak zachwalacie, jaki to Slawek skuteczny. A co, gdy jego magia (czy co on tam
            robi) nie zadziała? Oddaje pieniądze, czy znika jak wielu mu podobnych "ezoteryków"?
            • Gość: j Re: dla alfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 00:13
              Kolego, pytanie, czy sugestia?
              • Gość: xxx Re: dla alfa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.09, 01:31
                Kolego, znak zapytania zazwyczaj oznacza pytanie, nieprawdaż? Tak też jest i w
                tym przypadku.
                Pytam, nie stwierdzam.
                • security1965 Re: dla alfa 23.08.09, 11:44
                  Oprócz kilku osób wypowiadają sie tutaj ludzie którzy nie maja
                  pojęcia o tym jaka walka nastepuje dobra ze złem w innym wymiarze.
                  Nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji i z samym sobą, co sie z
                  nimi dzieje i o wpływie istot na nich z innego wymiaru. Traktują to
                  jak zabawe i mówia tylko o pieniądzach ,że ich ktoś chce oszukać.
                  Nie pomyślą dlaczego w życiu nie ułorzyło im sie to czy tamto,
                  dlaczego maja źle, dlaczego ich ktoś nie kocha. A to wszystko jest
                  bardzo proste, na każdego z nas wpływają stany i istoty z innych
                  wymiarów. Zamiast pisac brednie, obrażac innych ludzi swoją
                  ignorancją niech wykażą sie odwagą i poprzez takie osoby jak Pan
                  Sławek zagłębia się w stan swojej duszy oraz jakie na nich są
                  naleciałości karmiczne. A przekonają się o wielkości takich osób jak
                  Pan Sławek i jak bardzo można im pomóc.
                  • Gość: Lena Re: dla alfa IP: *.aster.pl 23.08.09, 19:21
                    Security masz stuprocentową rację. Ja przez właśnie takie wpływy miałam problem z pracą, kłopoty z rodziną, ciężko zachorowałam, a jakby było mało-rozpadł się z dnia na dzień mój związek z człowiekiem, którego kochałam nad życie. Po prostu z faceta, który dałby się za mnie pokroić stał się On moim najgorszym wrogiem. Po tym jak się mną zajął Pan Sławek-wszystko zaczęło wracać do normy. Czuję się jak nigdy dobrze, rodzina też ok. Stoję na nogach-wiem,że droga przede mną jeszcze bardzo długa, ale ten Pan mi po prostu oddał życie i mnie wyrwał z piekła. I za to mu będę całe już życie wdzięczna.
                  • Gość: Bożena Re: dla alfa IP: 66.230.230.* 24.08.09, 07:50
                    Przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza, no nie?
    • Gość: Lena Re: Toż to ciemnogród IP: *.aster.pl 24.08.09, 23:05
      Dla mnie to co Ty piszesz to szok. Zdziwię Cię-miałam modlitwę o uwolnienie w kościele i nie pomogła do końca, a ksiądz mi kazał moje cierpienie traktować jako dopust Boży. Mało tego-to, że ludzi bez przygotowania się do modlitw przy opętanych bierze to skandal. Moja znajoma po takiej posługi niesieniu w jednej ze wspólnot ekumenicznych sama dorobiła się nawiedzenia. Ja nie czułam ciepła-zdziwisz się, straciłam przytomność i szarpało mnie z bólu od środka. Jedyny skuteczny egzorcysta jakiego spotkałam to ten Pan-bo nie odpuścił po jednym razie dającym poprawę i nie zostawił mnie-tylko poprowadził sprawę aż do uwolnienia.
    • security1965 Re: Toż to ciemnogród 25.08.09, 00:50
      Czy ja pisałem ,że Pan Sławek jest światłem? Oczywiście że Bóg jest
      światłem i dobrocią. Chcesz uczyć ludzi ciężko doświadczonych przez
      los wiadomościami zasłyszanymi lub z książek, czy miałeś kiedys
      bagaż doświadczeń z nawiedzeniem, człowieku wyluzuj, nikomu tego nie
      życzę co ja przeżyłem i inne osoby na forum. Rozumie ,że wypowiadają
      się tutaj osoby które miały w tym względzie doświadczenia, ale po co
      piszą osoby wiedzące o tym z teorii? I jeszcze do tego obrażasz
      ludzi nazywając ich ciemnogrodem, mało powiedziane - nieładnia.
      • tamallymaak Re: Toż to ciemnogród 25.08.09, 14:24
        Jeśli mogę się wypowiedzieć jeszcze raz. Nie chcę oczerniać Pana Sławka, bo w
        końcu pogodziliśmy się i atmosferę końcową oceniam na plus. Jednak, jeśli ja
        czegoś nie chcę, to Pan Sławek, nie może robić czegoś wbrew mnie, albo mówić, że
        jeżeli ja chcę to cofnąć to znaczy,że jestem opętana, i że on się nie zgadza na
        jakieś cofnięcia.
        Jak to? Tak nie można...
        • spirit17 Re: Toż to ciemnogród 25.08.09, 14:52
          Jeśli ktoś zamawia u mnie magie na jakaś dziedzinę a ja wykonam a ktoś się
          obudzi i nie chce tego to powinien to powiedzieć od razu, że taka decyzje
          podejmuje a nie błądzi i stwierdza, że tego nie chce energie puszczoną można
          zneutralizować bądź spowolnić ale nie wyłączyć ujścia zaklęcia magicznego to się
          tyczy magii Run.
          • tamallymaak Re: Toż to ciemnogród 25.08.09, 16:43
            mam wrażenie, że odpowiedź była kierowana do mnie. Więc już wyjaśniam.
            poprosiłam o jeden rytuał, a zostało zrobione coś nadprogramowego o co nie
            prosiłam i zostałam o tym poinformowana dopiero po fakcie. Myślę, że miałam
            prawo poprosić o cofnięcie...
            • spirit17 Re: Toż to ciemnogród 25.08.09, 17:16
              tamallymaak napisała:

> mam wrażenie, że odpowiedź była kierowana do mnie. Więc już wyjaśniam.
              > poprosiłam o jeden rytuał, a zostało zrobione coś nadprogramowego o co nie
              > prosiłam i zostałam o tym poinformowana dopiero po fakcie. Myślę, że miałam
              > prawo poprosić o cofnięcie...

Przepraszam a jakiej sprawy się tyczył ten rytuał proszę uzasadnić swoją wypowiedź
              • tamallymaak Re: Toż to ciemnogród 25.08.09, 19:14
                Nie chciałabym wdawać się w szczegóły. Ogólnie podsumowując, ja nie wątpię oraz
                nie neguję umiejętności P. Sławka. Ja sama zrezygnowałam, bo nie do końca a być
                może aż zanadto wczuł się w moją prośbę i podjął decyzję za mnie. NIGDY NIE
                POWIEDZIAŁAM, ŻE PAN SŁAWEK TO OSZUST, po prostu ja nie będę już korzystać.
                Pozdrawiam
                • bella_ok wracając do tematu 25.08.09, 21:17
                  To, żeby powrócić do tematu wątku, potwierdzę to co już wcześniej
                  napisałam. Pan Sławek ma DAR, jest szalenie mądrym i inteligentnym
                  człowiekiem. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, aby podczas naszych
                  rozmów, okazał znużenie, brak zainteresowania, zawsze z pasja
                  opowiada i odpowiada na pytania. Nie jestem jego jakąś tam kolejną
                  klientką, tylko osobą którą wziął pod opiekę i prowadzi. Oczyścił
                  mnie ze zła, które inni magowie zaprosili do mojego życia. I w
                  takich sytuacjach, jeśli wie, że ktoś oszukuje, że swoją niewiedzą
                  może komuś zniszczyć życie, że zło "leczy" złem potrafi być dosadny
                  w swojej wypowiedzi. To, że dzisiaj chce mi się naprawdę żyć, że
                  staję się znowu sobą, zawdzięczam pracy Pana Sławka.
    • Gość: Sun Re: Toż to ciemnogród IP: 88.220.69.* 25.08.09, 00:53
      sui2 ciemnogród to ty pokazałeś pisząc ułomnego posta.
    • Gość: Lena Re: Toż to ciemnogród IP: *.aster.pl 25.08.09, 15:51
      Właśnie sui-niektóre rzeczy zrozumieć można tylko z doświadczenia-nie przeżyłeś tego, a mówisz,że wiesz co czuje udręczona dusza. Od razu widać, że nie wiesz jak zamiast pochylić się nad kimś kto niewyobrażalnie cierpi obrażasz go moralizujesz myśląc, że masz monopol na prawdę. Właśnie pokazujesz jak Twoim światłem jest Bóg jak nazywasz cierpiących ciemnogrodem i ułomnymi.
      • Gość: z_dystansem Re: Toż to ciemnogród IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 17:29
        Nie rozumiem do czego ma doprowadzić ta dyskusja? Przecież każdy sam podejmuje
        decyzję i nikt nikogo nie zmusza do korzystania z usług Pana Sławka.Jeżeli
        chodzi o kasę?To ceny przez niego wyznaczane są rozsądne i można
        negocjować.Jeżeli nie pasują,to po co korzystać i potem narzekać? Myślę,że
        trochę za dużo jest tych pseudo wróżek,jasnowidzów,uzdrowicieli,egzorcystów.To
        faktycznie zrobił się niezły i dający spore dochody "zawód".
        Czy Pan Sławek jest tym prawdziwym? Jak mi się wszystko sprawdzi to odpowiem na
        to pytanie....Z całą pewnością ma jakieś zdolności,jeżeli chodzi o uzdrawianie,
        bo sama na sobie tego doświadczyłam.Było to zbyt realne i zbyt mocno
        odczuwalne,żebym to sobie uroiła.Zresztą,jeżeli coś boli i nie pomagają
        tabletki,a Pan Sławek pomaga,to trudno to zanegować, odczuwałam fizycznie ciepło
        i potem nagłe ustąpienie bólu.
        Nie mogę powiedzieć,że nie wątpiłam.Często dyskutowałam i negowałam to co
        mówi.Faktycznie pisze tak,że się nie ma wiedzy itp.,ale jak grzecznie się zadaje
        pytania to odpowiada.Język też ma delikatnie mówiąc czasami dosadny.Ale umie
        pochylić się nad czyimś nieszczęściem,oferuje swój czas,nie ma tak,że ignoruje
        prośby o kontakt i rozmowę.Nie jest to na zasadzie,że wpłacam i jednorazowo za
        to otrzymuję pomoc.Wręcz przeciwnie,długo można "nudzić" w ramach tej wpłaty.Z
        tego co się orientowałam u innych wróżek jest tak,że wpłaca się pieniądze i
        jedna rozmowa.Każda kolejna odbywa się po kolejnym wpłaceniu pewnej
        sumy,przeważnie wyższej itd.
        Myślę,że każdy powinien sam dokonać wyboru, z kogo pomocy chce skorzystać.To tak
        jak z lekarzem.Jeden pasuje,drugi nie.
        A mam wrażenie,że to konkurencja próbuje zepsuć opinię temu człowiekowi.
        Ktoś zacytował tu fragmenty wypowiedzi na gg.Dlaczego nie całą rozmowę?

• Gość: z_dystansem Re: dlaczego nie cała? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 18:08
      Dlaczego nie zacytujesz całej rozmowy?Tylko piszesz o czym była? To podniosłoby
      Twoją wiarygodność a zwolennikom zamknęłoby usta.
      A tak z ciekawości.Jak to się stało,że zaczęliście rozmawiać?
      Strasznie widzę Cię bulwersuje ten człowiek.Ja nie jestem ani zwolennikiem ani
      przeciwnikiem.Czas pokaże czy to co robi jest dobre.
    • Gość: Lestat Re: dlaczego nie cała? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.09, 18:12
      istotą sprawy nie jest to czy zacytowano tu część rozmowy czy całą ale to jak ten człowiek odzywa się do drugiej osoby. Po przeczytaniu czegoś takiego przestaję wierzyć w ludzi. Szanowny pan profesor, jak sam się raczy nazywać, nie odebrał chyba w domu należytego wychowania. Jeśli o mnie chodzi to w życiu nie poszedłbym po radę do takiego człowieka. Najwyraźniej uważa, że skoro jest starszy to jest też wszechwiedzący i może obrażać każdego na swojej drodze. Taka uwaga skierowana do kobiety jest wg mnie dowodem niezwykłego chamstwa, nieważne czym się trudni. Nie wyobrażam sobie, żebym mógł kiedykolwiek zwrócić się tak do przedstawicielki płci przeciwnej
      • spirit17 Re: dlaczego nie cała? 25.08.09, 18:20
        Gość portalu: Lestat napisał(a):

> istotą sprawy nie jest to czy zacytowano tu część rozmowy czy całą ale to j
        > ak ten człowiek odzywa się do drugiej osoby. Po przeczytaniu czegoś takiego prz
        > estaję wierzyć w ludzi. Szanowny pan profesor, jak sam się raczy nazywać, nie o
        > debrał chyba w domu należytego wychowania. Jeśli o mnie chodzi to w życiu nie p
        > oszedłbym po radę do takiego człowieka. Najwyraźniej uważa, że skoro jest stars
        > zy to jest też wszechwiedzący i może obrażać każdego na swojej drodze. Taka uwa
        > ga skierowana do kobiety jest wg mnie dowodem niezwykłego chamstwa, nieważne cz
        > ym się trudni. Nie wyobrażam sobie, żebym mógł kiedykolwiek zwrócić się tak do
        > przedstawicielki płci przeciwnej
        Już tak nie moralizuj dostała reprymendę za to, że osoba tej Pani może dokonać
        szkód w stosunku do wielu potrzebujących ludzi, przyznała się do tego
        publicznie, że jest na usługach złych mocy a do Boga czuje obrzydzenie, więc
        pytani jak może zło pomagać na zło??
        • carmilla_vamp Re: dlaczego nie cała? 25.08.09, 18:23
          Złych mocy? Powiedziałam, że jestem za równowagą. Czytaj ze zrozumieniem,
          proszę, bo robisz ze mnie kogoś, kim nie jestem :)
          • spirit17 Re: dlaczego nie cała? 25.08.09, 18:27
            równowagą w rozumieniu 100 % zła no chyba, że utrzymujesz równowagę pomiędzy
            Lucyferem a Satanaelem to gratuluje, jeśli Cię odrzuca od światłości Boga tzn,
            że nie ma w Tobie równowagi króluje w Tobie 100 % brudne zło.
            • carmilla_vamp Re: dlaczego nie cała? 25.08.09, 18:29
              Brudne to Ty masz myśli, mości panie :)
              Mówi Ci coś Taijitu? Nie? To poczytaj troszkę.
          • Gość: z_dystansem Re: dlaczego nie cała? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 18:32
            Droga Carmillo skąd tyle złości, a wręcz prawie nienawiści.Twierdzisz,że ktoś
            Cię obraża.Cytujesz kilka wypowiedzi wyrwanych z kontekstu, nikt nie wie co Ty
            pisałaś.Może to Ty zaczęłaś wyzywać i atakować? Dlaczego masz taką awersję do
            aniołów? Może tylko nie lubisz Aniołów Światła?
            • carmilla_vamp Re: dlaczego nie cała? 25.08.09, 18:36
              Czy Wy nie czytacie? Nie używam kart anielskich, bo mnie rażą i stanowią
              opozycję do mojej równowagi. Stosuję oracle kamieni szlachetnych i tarot ridera
              waite.
              Dlaczego tak uparcie chcecie wcisnąć komuś coś, co nie jest jemu przeznaczone?
              Gdzie tolerancja? Nie, nie ja zaczęłam atakować. Nie wierzysz? Nie musisz. Tylko
              zastanów się- dlaczego ja miałabym atakować.

Prof dr hab (20-08-2009 22:45)
              siema
              Bea (21-08-2009 9:14)
              No więc słucham ;)
              Prof dr hab (21-08-2009 9:26)
              umiesz wrozyc??
              Bea (21-08-2009 9:26)
              Tak, jestem wróżką.
              Prof dr hab (21-08-2009 9:26)
              moze mi pokazesz próbke swoich umiejetnosci??

Widać, kto się odezwał i kto zaczyna prowokować. Z miejsca energie zaczynają
              wskazywać.
              • Gość: Lena Re: dlaczego nie cała? IP: *.aster.pl 25.08.09, 21:26
                Carmillo kochana-jakby mnie odrzucało jakoś "magicznie" od aniołów to już bym szukała pomocy u Pana Sławka-bo to sprawa dla egzorcysty. Wszak objawem opętania już takiego skrajnego jest chyba wstręt do aniołów, wody święconej etc. i to wcale nie stereotyp. A co do równowagi-to ciekawie ją rozumiesz jeżeli wręcz odrzuca Cię od istot z czystego światła i miłości-bo człowiekowi zrównoważonemu nie wadzi specjalnie to co święte. Ciekawi mnie ta Twoja wyrocznia poza tym z kamieniami, czy minerałami-bo to chyba jakiś skrajnie newage'owy dziwny wynalazek i aż trąci cukierkowością-to ona nie zagraża Twojej równowadze? Ciekawe-może "coś" w Tobie jest w opozycji nie do tego co "przeróżowione" tylko właśnie tak jak mówię-do przejawów absolutu?
              • Gość: Lena I wytłumacz mi może jeszcze IP: *.aster.pl 25.08.09, 21:31
                Piszesz,że anioły stanowią opozycję do Twojej równowagi-na mój "chłopski" małoezoteryczny rozum-mówisz, że anioły reprezentują sobą brak równowagi? I co to znaczy "kto prowokuje energie od razu wskazują"-bo sorry, ale to jakiś newage'owy i niezrozumiały bełkot
                • carmilla_vamp Wiele odcieni szarości 25.08.09, 21:47
                  Eh, i nadal zero rozumienia.
                  Nie lubię korzystać z kart, które określają z góry jakieś stanowisko jednoznacznie.
                  Karty anielskie dokładnie mówi- Światło.
                  Tarot Wampirów- Ciemność.
                  Jeśli karty mi nie leżą, to dlaczego mam korzystać z tego badziewia?
                  Ubrałabyś się w coś skrajnie nie w Twoim guście?
                  Oracle się nie mylą, Tarot także nie- wątpisz? SPRAWDŹ.
                  Nie mówiłam, że wątpię w zdolności Sławka. Wątpię w niego, jako w człowieka po
                  tym, co wyczytałam.
                  Nikt mu nie dał prawa wtrącać się w moje życie, bez mojego pozwolenia. A jednak
                  wlazł w nie z buciorami. Od innych osób dowiedziałam się, że wielokrotnie im groził.
                  Sądzisz, że ZDROWY i NORMALNY człowiek posuwa się do gróźb karalnych? Bo
                  ja sądzę, że nie.
                  Zaburzenia emocjonalne by to wytłumaczyły, jak i również to, że ciągle się
                  spieszy...
                  Rozumiem, że może mieć potrzebę dowartościowania swojej osoby, ale próbując
                  wejść w drogę mi bądź innym sam sobie krzywdę robi- bo prędzej czy później
                  zapłaci za to. Złe energie zawsze wracają do nadawcy, często po wielokroć. Nie
                  jest bezkarny.
                  • Gość: Lena Re: Wiele odcieni szarości IP: *.aster.pl 25.08.09, 22:15
                    Carmillo-nie mów badziewo o wyroczni ok.? I nie mówimy tu o deseniu sukienki tylko o dobru i złu. Słuchaj-jeśli Cię kochają wszyscy-jesteś żaden-najłatwiej być szarym, żadnym i nie zajmować na dobrą sprawę stanowiska. W ezoteryce nie panuje Chwała Bogu polityczna poprawność. I fajnie, że Ty, która o sobie mówi: "zły człowiek, dobra wróżka" wątpisz w kogoś jako człowieka.
                    • carmilla_vamp Re: Wiele odcieni szarości 25.08.09, 22:22
                      1) Zło oraz Dobro nie noszą konkretnych znamion.

2) Istnieje między nimi równowaga we Wszechświecie.

3) Są osoby, które dążą do takiej równowagi w sobie. Nieliczne ją osiągają.

4) Dla mnie złym człowiekiem jest ktoś, kto:

a) nie szanuje drugiego człowieka
                      b) niszczy bez opamiętania Ziemię
                      c) krzywdzi niewinnych ( dzieci i zwierzęta ).

Niestety, nie spełniam żadnego z tych kryteriów.
                      Może naruszam Twoje subiektywne odczucia względem mojej osoby, owszem, masz
                      prawo do własnych przekonań. Jednak proponuję zastanowić się, czy tak naprawdę
                      rozumiesz pojęcia "dobro-zło".
                      Wszyscy tutaj szafują nimi na lewo i prawo, tak naprawdę mając jedynie ogólny
                      obraz, a czasami nawet i jego brak.
                      Jeśli dobrem jest dla Ciebie głaskanie po główce, niezależnie od popełnionych
                      czynów- to ja dziękuję za takie "dobro".
                      • Gość: Lena Re: Wiele odcieni szarości IP: *.aster.pl 25.08.09, 22:28
                        Kotek-ja mam za sobą dwa lata filozofii i pojęcia dobra i zła według różnych koncepcji znam;) Nie mam subiektywnych odczuć do Ciebie-bo Cię nie znam. Po prostu cytuję Twoje zdanie-które o sobie wypowiadałaś chyba gdzieś na tym forum: "jestem złym człowiekiem, ale dobrą wróżką". Skąd wiesz czy we wszechświecie jest równowaga dobra i zła, jeśli widzisz tylko jego drobny wycinek? 2. jeżeli rozumiesz zło jako krzywdzenie jak piszesz np.bezbronnych i dzieci-to czy człowiek w równowadze to taki, który przez pół dnia bije dziecko, a przez drugie pół je głaszcze po głowie? Coś się chyba gubisz w tych swoich niespójnych poglądach;)
                        • carmilla_vamp Re: Wiele odcieni szarości 25.08.09, 22:32
                          ;) widać spałaś na zajęciach z filozofii, skoro jest Ci obce pojęcie
                          Taijitu...
                          • Gość: Lena Re: Wiele odcieni szarości IP: *.aster.pl 25.08.09, 22:50
                            Carmilko-nie spałam i je rozumiem;) nie wiem tylko jak Ty je rozumiesz? Może mnie oświecisz;) Tao to nie równowaga samego dobra i zła, ale przeciwstawieństw. Nie jest statyczna. Tak naprawdę w pierwotnym założeniu to równowaga tego-co rozumiemy jako żeńskość i męskość, a taoiści i ich alchemia nie są nastawieni na wróżenie i dywagowanie o tym co dobre i złe, ale na praktyki mające im zapewnić nieśmiertelność poprzez równoważenie różnych sił w organizmie. Ale Ty przecież nie mówisz o tao-tylko nawijasz bez przerwy o tym,że : "jesteś złym człowiekiem" -to Twoje słowa, 2-nie jesteś dobrym człowiekiem-bo nie utożsamiasz się z tym co nazywasz złem. Czy masz może coś co nazywamy osobowością dwubiegunową i nie utożsamiasz się z sobą czy coś? Powiem Ci jak chcesz już "filozofować" wieczorową porą-takie dwa stwierdzenia nazywamy w logice sprzecznością;) Elementy logiki są w szkole, ale ludzie logiczne rozumowanie podobno mają w naturze-więc spaniem na zajęciach się nie tłumacz;)
                  • Gość: Lena Re: Wiele odcieni szarości IP: *.aster.pl 25.08.09, 22:22
                    I od kogo masz kotek te wiadomości o grożbach karalnych??? Jak mówisz, że jest was wielu zastraszonych to gnajcie na policję, że tu normalnie wróż jakiś terror sieje. A z tego co czytam-to wynika bynajmniej, że się chełpisz tym, że Ci ktoś uwagę zwrócił dosadnie, bo tak Ci łatwiej wykosić konkurencję. Nie rzetelnie umiejętnościami, tylko zarzucaniem dosadnych opinii rzuconych prosto z mostu, zamist półsłówkami: aczkolwiek, gdyż, iż, ponieważ
            • Gość: Lestat Re: dlaczego nie cała? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.09, 18:37
              Jako osoba starsza i "kulturalna" szanowny pan profesor powinien zlekceważyć byle zaczepki..chyba że trafiła w czuły punkt. Wracając do wątku przyznawania się to ciekawe ilu ludziom zakoszkodził ten człowiek swoimi wypowiedziami. Może warto byłoby go zapytać? Pewnie by się nie przyznał, do tego potrzeba odwagi..
              • Gość: z_dystansem Re: dlaczego nie cała? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 18:55
                Anioły szkodzą równowadze, a tarot nie.Ciekawe,nawet bardzo....Co jest nie tak z
                tą Twoją równowagą?Kto komu próbuje naprawdę zaszkodzić?Może niektórzy walczą ze
                złem i wyznawcami Lucyfera?
                • Gość: Sun Re: dlaczego nie cała? IP: 88.220.69.* 25.08.09, 22:27
                  Pokaż co potrafisz uważam że nie pustym gadaniem lecz umiejętnościami należy
                  zmierzyć wartość dobrego ezoteryka.
                  • carmilla_vamp Re: dlaczego nie cała? 25.08.09, 22:33
                    Bardzo dobrze mówisz, Sun. Cały czas pokazuję- wiele osób dostało ode mnie
                    horoskopy, kilka wróżb.
                    Proszę, o to efekty :
                    forum.gazeta .pl/forum/f,91719,WROZKA_CARMILLA .html
                    • Gość: Sun Re: dlaczego nie cała? IP: 88.220.69.* 25.08.09, 22:41
                      Ale ja nie mówię o takim lekkim bawieniu się wykresami i karteczkami tylko o
                      czymś co stanowi wyzwanie dla ezoteryka niejednokrotnie stanowi dla niego samego
                      zagrożenia życia, bo wróżenie to zbyt lekki wysiłek chodzi o pracę w ciężkiej
                      energii typu oczyszczanie, zdejmowanie, klątw, łącznie związków, powroty
                      partnerów, robienie magii na prace, pieniądze itd. Np to co Pan Sławek zrobił z
                      jedna chorą dziewczynką, która by zmarła na wiosnę tego roku tutaj znalazłem
                      tekst o tym Panu uważam, że facet sporo potrafi są tu dowody
                      Pan Sławek. To człowiek z którym skontaktowała mnie nasza wspólna znajoma.
                      Oczyścił Agniesię i od tej pory Agunia przestał "uciekać z ciała". Wiem, dla Was
                      brzmi to zabawnie i głupio. Jednak nie widzieliście Agniesi, która w bólu, albo
                      stresie uciekała oczkami do góry. Widać było tylko jej białka. Pojawiał się
                      wtedy szybki krótki oddech, potworne napięcie mięśni. Sama robiła sobie w ten
                      sposób krzywdęwystawiając boleśnie bioderka. Nie mogłam wtedy złapać z nią
                      kontaktu. Ani słowem, ani dotykiem, krzykiem, śpiewem. Nic nie pomagało. Czasami
                      odwracając ją głową w dół udawało się ją "odzyskać". Zdażyło się tak nawet, że
                      Agniesia leżąc na piesku musiała być z niego zdjęta i musiałam ją uspokajać. To
                      było okropne. Teraz dusza Aguni jest "zablokowana" w ciele. Takie rzeczy nam się
                      już nie zdarzają. Od tamtego czasu Agniesia zaczęła coraz więcej obserwować.
                      Coraz łatwiej było z nią nawiązać kontakt. Uspokoiła się, nie budzi się
                      przerażona w nocy. Pan Sławek nadal pracuje i mam nadzieję, że uda mu się
                      uwolnić rączki i nóżki od spastyki. Panie Sławku, liczę na Pana również!
                      Pytacie mnie na czym polega to obudzenie się Agniesi. Nie mamy już tych momentów
                      pustego patrzenia się Agi w dal. Agunia wie, że jest mama, którą łatwo urobić.
                      Wie w jaki sposób szaleje się z tatą

a tu jest
                      źródło
                      • carmilla_vamp Re: dlaczego nie cała? 25.08.09, 22:46
                        ;) niestety, nie sądzę, żeby ktoś, kto korzystał z moich poważniejszych usług,
                        pisał na takich forach.
                        • Gość: Lena Re: dlaczego nie cała? IP: *.aster.pl 25.08.09, 22:59
                          Carmilko-brutalna prawda jest taka,że Ty nie powinnaś żadnych usług świadczyć. Z tego co wiem-do 21 roku życia człowiek ma jeszcze kształtującą się energetykę i NIE WOLNO. Nie wierzysz? Spytaj Ryśka Ullmanna, czy Jurka Strączyńskiego dlaczego na naukę bioterapii nie biorą ludzi poniżej 24, 25 lat. 1-niestabilna energetyka, 2-psychika, fizjologii nie przeskoczysz. Jka już jesteś przy tarocie-ekspert (ponoć) bo zaraz powiesz, że Tyś jest lepsza-pan Suliga mówi, że tej talii nie daje się dzieciom, ani nie wolno z niej nawet dzieciom wróżyć. Ona bazuje na podświadomości i naprawdę tu w grę wchodzą ciężkie energie-lepiej nie zrobić sobie kuku i czasem posłuchać jakiegoś autorytetu? AAAAA-sorry, tyś jest leworęczna i sama sobie jesteś sterem, żeglarzem, okrętem i oceanem;) Twój wybór jak lubisz ryzyko, ale nie narażaj innych.
                          • carmilla_vamp Re: dlaczego nie cała? 26.08.09, 06:21
                            Powiedziałabym coś na temat inkarnacji, ale widzę, że jak grochem o ścianę, więc
                            po prostu dam sobie spokój z tłumaczeniami, bo jak widzę, na szczerość, i zwykłą
                            otwartość niewiele można tu zyskać.
                      • security1965 Re: dlaczego nie cała? 25.08.09, 22:47
                        Niesamowite, dowód (zdjęcie) dla niedowiarków, ale czy oni są w
                        stanie w cokolwiek uwierzyć?
    • Gość: kolorowanka Re: Poszukuje IP: 94.254.168.* 26.08.09, 08:43
      Czy dobrze wykonany rytuał gdzie została już wysłana energia i wszystko
      działa....są widoczne i naoczne efekty - można usunąć - zniszczyć?
      I ile działa taki rytuał?
      Zawsze na zawsze czy tylko tymczasowo?
      • inessa_22 Re: Poszukuje 26.08.09, 23:14
        Jestem klientką Pana Sławka i potwierdzam, że nie spotkałam jeszcze człowieka,
        który z taka pasją opowiadałby o runach, o magii. Ten człowiek ma dar i potrafi
        z niego korzystać. Oczyścił mnie z tego, co inni magowie na mnie nasłali. nie
        mam już wahań nastrojów, ponurych myśli, wreszcie jestem kobietą, która patrzy
        zupełni inaczej na świat. a na początku wprost nie mogłam uwierzyć, jak to się
        stało, że ci inni magowie naściagali na mnie różnego "ustrojstwa".
        Poza tym, to jest człowiek, który zawsze ma czas, żeby odpowiedzieć na nurtujące
        pytania dotyczące rytów, run - nie biorąc za to żadnych dodatkowych pieniędzy.
        Zawsze jest dostępny pod telefonem lub na skypie i wiem, że naprawde pomógł
        wielu osobom.
        • Gość: ona Re: Poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 23:37
          Carmila, to tak jak kij w mrowisko!
          Czego tu szukasz?
          Jestes wielka i pij mleko!
        • Gość: do Inessy do Inessy_22 IP: *.multimo.pl 27.08.09, 00:01
          Inesso, przed chwilą wysłałam Ci mail na pocztę gazetową.:) Jak będziesz miała
          chwilę, to proszę o kontakt.
          e.
    • spirit17 Re: do Lena 30.08.09, 13:45
      espresso69 napisała:

> Nie jestem ezoterykiem!
      > Jestem zwykłym człowiekiem, który zna akurat okolice, w których ten Pan
      > mieszka.I mogę tylko powiedzieć, ze w gminie Dukla nie ma chyba istoty ludzkiej
      > ,
      > która powie na temat tego "ezoteryka" jakiekolwiek dobre zdanie. Moja wypowiedź
      > w tym temacie jest tylko przestrogą dla wielu osób szukających pomocy. Bo jak
      > wiadomo "tonący się brzytwy chwyta"
      > To tyle w tym temacie.
      >
      Twoja filozofia jest jest bardzo płytka ponieważ oceniasz ludzi nie po
      umiejętnościach tylko po adresie, a adres zamieszkania nie świadczy o tym, że
      ktoś stąd pochodzi. Sam nie znam gminy Dukla gdyż pochodzę z innego rejonu
      Polski. Skoro nie masz wiedzy ezoterycznej to sobie doczytaj a potem dyskutuj.
      Poczytaj ustawę o ochronie danych osobowych, gdyż nieznajomość prawa szkodzi.
    • Gość: Lena Re: do Lena IP: *.aster.pl 30.08.09, 14:47
      No to pudło. To nie są rodzinne strony tego pana:] A Ty masz chyba jakąś niebezpieczną obsesję na punkcie jego osoby skoro bawisz się w detektywa i rozpytujesz o nim po sobie tylko znanych okolicach, z których Ci się wydaje, że jest. Jak nie jesteś ezoterykiem-to się nie wypowiadaj na temat ezoteryki. Ps. zgodnie z art. 24 kodeksu cywilnego naruszyłeś podając dane tego pana jego dobra osobiste. To jest karalne wiesz? Lecz ty się człowieku i przestań siać obelgi na uczciwych ludzi pomagających innym.
      • bella_ok Re: do Lena 30.08.09, 16:17
        Niestety na tym forum nie można nikogo skutecznego polecić, bo zaraz
        znajdzie się grupa osób, która musi zarzucić osobie podającej
        pozytywną opinię, albo współpracę, albo reklamę, a ezoteryka
        zmieszać z błotem, podwarzać jego pracę, nie mając najmniejszego
        pojęcia o tym co robi, jak specyficzne i dziwne działania musi
        zastosować. A negatywne opinie zawsze obrażają. Dodatkowo podając
        dane osobowe złamał Pan prawo i powinien Pan ponieść stosowne
        konsekwencje. Pana negatywna opinia obraża nie tylko Pana Sławka,
        ale jego klientów !!
        Jestem zadowoloną klientką Pana Sławka, powtarzam to po raz n-ty,
        swój przypadek już opisałam, nie będę się powtarzać. Gdybym nie
        potrzebowała pomocy nie zgłosiłabym się, dlatego wcele nie dziwią
        mnie podobne wypowiedzi klientów Pana Sławka, odnaleźliśmy go w
        wiadomym celu.
        I z tego co wiem większość prawdziwych szmanów, ezoteryków mieszka
        daleko od wielkich miast, są zaszyci gdzieś na jakiejś wiosce.
        Jeśli ma Pan jakąś szczególną pretensję i zarzuty do Pana Sławka,
        mógł to Pan inaczej wyrazić, nie obrażając nikogo i w tak chamski
        sposób zniechęcić innych.
        • security1965 Re: do Lena 30.08.09, 17:58
          Zastanawiam sie dlaczego ludzie obrażają innych ludzi nie znając
          ich. Chcą innych niby przestrzec a łamia podstawowe zasady 10
          przykazań " nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu
          swemu".Piszą oszczerstwa nie poparte faktami.Jestem klientem Pana
          Sławka i wiem jak bardzo mi pomógł.
          • Gość: xyz Re: do Lena IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.09, 18:03
            i takie opinie sie b.ceni
        • Gość: Lena Re: do Lena IP: *.aster.pl 30.08.09, 18:05
          Bella pewnie, że obraża. Ten Pan-i mówię to z całą odpowiedzialnością, uratował mi życie, właśnie dlatego, że widzi i umie przepędzać to wszystko w co szkalujący go nie wierzą. Ponad 20 lat moje życie układało się tragicznie i nie pomagali mi lekarze, ani inni "mądrzy ezoterycy" dużo mówiący o tym, że tak naprawdę demonów nie ma, a wszystko pokona zwykłe oczyszczanie i "energia miłości". I tak trafiłam do niego schorowana, z dużymi długami, z rozbitą rodziną i po stracie jedynej bliskiej mi osoby. Gdyby nie jego trafna diagnoza i pomoc jakiej mi udzielił nie byłoby mnie tutaj. Bo było bardzo żle-3 miesiące byłam tak słaba, że prawie nie wstawałam z łóżka. Teraz podoszę się z tego wszystkiego, bo ciągle jeszcze jestem w trakcie pracy pana Sławka nad moją sprawą. Ale żyję, czuję się dobrze, mam siłę żyć, depresja zniknała, pracuję, o dziwo automatycznie poprawiły się mocno moje relacje rodzinne. Czeakam jeszcze na rezultat ostatniej sprawy w której pan Sławek mi pomaga. Kiedy tu będzie sukces, będę mogła powiedzieć, że Pan Sławek naprawił wszystko w moim życiu, a i tak za to co już zrobił będę mu wdzięczna do końca życia!
    • Gość: Kamil Re:Polecam IP: *.chello.pl 31.08.09, 00:33
      Witam Polecam [00:29:35] Algiz jest naprawde bardzo dobry, nie jest oszustem
      zadnym ani zadnym nie wiem kim. Jest szczery, problem polegal na milosci
      niestety nie ma sensu jej ratowac gdyz osoba ktora kocham jest nieodpowiedialna
      i bardzo ranic moze. Dowiedzialem sie ze jest szansa wrocic do bylej milosci :)
      polezam napiszecie jezeli potrzebujecie pomocy... oto mail algiz9@o2.pl Pozdrawiam
      • martaxm Re:Polecam 31.08.09, 14:44
        Ja również, mimo,że dopiero jestem na etapie wstępnym współpracy z Panem
        Sławkiem, jestem zadowolona z efektów i myślę,że to człowiek wyjątkowy...Potrafi
        pomóc bezinteresownie,pewne rzeczy wyperswadować...
        Pomaga mi zapomnieć o pewnej osobie,z którą nie mogę być,a przez którą nie
        mogłam dotąd szczęśliwie poukładać sobie życia...Wydawało mi się rzeczą
        niemożliwą o nim zapomnieć...a jednak,dzięki pomocy Pana Sławka stało się to
        MOŻLIWE!!!Nawet jak o nim pomyśle to już zobojętniale i jest mi z tym dobrze...a
        to dopiero początek współpracy z Panem Sławkiem , i początek,mam nadzieję,samych
        pozytywnych zmian w moim życiu:)
        • bella_ok Re:Polecam 31.08.09, 15:33
          To ja Wam napiszę o pewnym skutku "ubocznym"pracy Pana Sławka. A
          mianowicie stałam się atrakcyjniejsza dla otoczenia, szczególnie dla
          mężczyzn. Kobiety też mnie komplementują. Wiecie, jak to poprawia
          humor :-) Dzisiaj na ten przykład podszedł do mnie chłopak i
          powiedział, że zrobi dla mnie wszystko, bylebym tylko napiła się z
          Nim kawy, a jeśli mam męża, to opłaci mój rozwód.
          • Gość: do belli Re:Polecam IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 15:37
            Bello- czy Ty miaaś u p.Sławka ryt na konkretnką osobę??
            • bella_ok Re:Polecam 31.08.09, 15:55
              Tak, a przede wszystkim porządnie mnie oczyścił ze wszystkich
              świństw i to bardzo poprawiło mój komfort życia. Z wiecznie smutnej
              i depresyjnej kobiety, stałam się pewniejszą siebie osobą i
              otoczenie to zauważa.
        • Gość: Lena Re:Polecam IP: *.chello.pl 31.08.09, 20:37
          Tak-to jest właśnie wyjątkowe w Panu Sławku, że nie obiecuje każdemu cudów, tylko podpowiada czy da się coś zrobić, a jeżeli-to jak można pomóc. Jest bardzo uczciwy i nie zajmuje się sprawami jakby to, o co prosimy miało się nie udać, albo nam miało zaszkodzić. Moja koleżanka na przykład bardzo chciała, żeby jej chłopak wrócił, ale Pan Sławek odmówił-bo chłopaka powrót byłby krótkotrwały, bo miał ciągoty do alkoholu i zdrad co od razu zobaczył w kartach. Nic o niej nie wiedział, więc była zaskoczona, że to co o nim jej powiedział i jeszcze inne o nim rzeczy się zgadzały z rzeczywistością. Pocieszył ją,że niedługo spotka kogoś nowego i teraz jest ona w nowym związku już zgodnie z przepowiednią i dziękuje za otwarcie jej oczu. Pan Sławek za to nie wziął od niej ani grosza-za ocenę przypadku jej, a wcześniej dwóch innych "ezoteryków" obiecywało jej cuda i tylko straciła na nich dużo kasy i zdrowia. Nie ma uczciwszego człowieka, któremu nie zależy na pieniądzach, a na pomocy innym. Polecam jeszcze raz i dziękuję za wszystko!
        • Gość: bonita Re:Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 15:00
          Czy mogłby mi ktos z Was podać maila...chciałabym porozmawiać.

Czy algiz jest bardzo drogi ?
      • Gość: aga Re:Polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:54
        Zgadzam się , Sławek pomógł mi raz i teraz w ciężkich chwilach pomaga mi .
    • Gość: Skowronek Do bella_ok IP: *.mobile.playmobile.pl 31.08.09, 20:27
      Bello....No aż niemożliwe!!!!
      Jakaś Ty cudowna i piękna!
      Aż tu czuję Twój blask hehhehehhehhe

No to nieźle ten Pan Sławek musiał Cię magicznie przelecieć skoro aż tak się
      atrakcyjna zrobiłaś! Hehehhehehhehe
      • Gość: Lena do skowronka IP: *.chello.pl 31.08.09, 20:44
        Nie pleć bzdur i nie obrażaj innych cynicznie, bo twoje uwagi są nie na miejscu. Prawda jest taka, że przyciągamy to-co do nas podobne. Jak mamy w sobie negatywne energie i inne paskudztwa to sami przez to przyciągamy do siebie i inne nieszczęścia, niechęć, konflikty itd. One po prostu mają podobną energię. Człowiek rozprominiony i oczyszczony z tych paskudztw naturalnie przyciąga pozytywy, na zasadzie podobne-podobne. Poza tym-uśmiechnięty zdrowy i radosny człowiek naturalnie budzi miłe reakcje otoczenia.
        • bella_ok Re: do skowronka 31.08.09, 21:03
          Lena a niech sobie Skowronek pośpiewa, juz niedługo odleci, by znowu
          zawitać wiosną.
          • Gość: Lena Re: do skowronka IP: *.chello.pl 31.08.09, 21:12
            Tak;) ale wolę jak skowronki śpiewają, a nie myślą tylko jakby tu być złośliwym dla innych.
            • Gość: ss Re: do skowronka IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 22:31
              to jest chyba zazdrosć:]
              • Gość: duuuuupa ogólnie IP: 188.33.0.* 01.09.09, 00:25
                A może Wasz Pan Sławek?
                • mala_slicznotka Re: ogólnie 01.09.09, 15:21
                  A ja obiektywnie stwierdzam ze magia milosna Pana Slawka działa.
                  Dzieki niemu poznalam kogos cudownego.
                  Pozdrawiam niedowiarkow.
                  Cierpliwosci dla wszystkich ktorzy korzystaja z uslug, wtedy sie uda
    • Gość: ss Re: Poszukuje IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.09, 18:07
      może więcej osób wypowie się o efektach???/
      • Gość: martita Re: Poszukuje IP: 79.139.97.* 02.09.09, 17:25
        A moze ktos sie wypowie o magii, ale dla znalezienia partnera,
        milosci, nikogo konkretnego oczywiscie...
        • Gość: Asia Do martita IP: 94.254.227.* 02.09.09, 19:53
          Zrób sobie ogólny na przyciąganie miłości!
          Działa jak cholera :)
          Nie koniecznie musi być u tego Pana...bo go nie znam...nie wiem czy jego metody
          działają.
          Wiem tylko, z tego co tu czytam, że ze wszystkich złe demony wypędza hehe
          ...trochę to dziwne, że nagle wszyscy je mają - no ale cóż.

Tak więc, zrób sobie ogólny!
          Myślę, że będziesz zadowolona :)
          A jak trafisz na dobrego ezoteryka, który dobrze pokieruje energią przyciągnie
          Ci tego właściwego - jedynego :) i całą resztę "podrywaczy - gawędziarzy" :p
          Życzę szczęścia!!!

Ps.A przy wyborze Ezoteryka - radzę kierować się intuicją!
          Słuchać serca!
          • Gość: Do Asia Re: Do martita IP: 79.139.97.* 02.09.09, 19:56
            Asia, czy mozesz mi podac jakis Twoj adres mailowy,
            jesli nie, to napisz prosze do mnie marietta_77@o2.pl
            • Gość: e Re: Do martita IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 13:06
              komu ten pan Słąwek pomógł? czy mogłby by siewypowiedzieć konkretne osoby?
              • Gość: Lena Re: Do martita IP: *.chello.pl 15.09.09, 09:06
                Ja się już wypowiadałam-znajdziesz moje posty na początku wątku,ale mogę jeszcze raz. Mi Pan Sławek bardzo pomógł w oczyszczeniu z negatywnych sił i pomaga nadal w ogarnięciu ciężkich sytuacji w moim życiu.
                • Gość: e Re: Do martita IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 11:26
                  a jast skuteczny w łączeniu ludzi w pary?
                  • Gość: Lena Re: Do martita IP: *.aster.pl 15.09.09, 15:11
                    Mnie łączy w parę-i bynajmniej nie chodzi tu o łatwą sprawę-typu rzucił mnie chłopak po miesiącu znajomości, ale skleja paroletni związek, który rozpadł się z powodu kłopotów, osób trzecich i został rozbity dodatkowo czarną magią niedługo po zaręczynach....Powiem tak-na początku ten chłopak był na mnie tak wściekły,że mnie wyzywał i miał pretensję o jakieś absurdy, teraz sam pisze,żeby pogadać o filmie, a minęło półtora miesiąca od rozpoczęcia współpracy z Panem Sławkiem do kontaktu , byliśmy długo po rozstaniu. Jest coraz lepiej i wiem,że On wróci.
                    • Gość: e Re: DoLena IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 16:08
                      oooo no to super! oby tak dalej:)
              • Gość: aga Re: Do martita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:42
                mnie pomógł jak chcesz pogadać to na gg1518184
    • Gość: e do Lena IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 16:10
      Lena... takie informacje podtrzymują na duchu! oby wiecej takich osób było!:)
      • Gość: do lena Re: do Lena IP: *.chello.pl 15.09.09, 16:52
        Mozesz podac swojego emeil, chcial bym sie podzielic z toba
        doswiadczeniami?
        • Gość: Katarzyna Re: do Lena IP: 79.139.97.* 16.09.09, 12:30
          Lena, ja tez poprosilabym adres mailowy do Ciebie, jesli masz nie
          gazetowy, bo on ostatnio nawala.
          A mam jeszcze pytanie, czy masz, mialas 'skutki uboczne' w postaci
          zainteresowania woja osoba przez mezczyzna ogolnie?
          • Gość: Lena Re: do Lena IP: *.aster.pl 16.09.09, 19:42
            Mój mail helenarium@wp.pl. Nie dziękuję;) Też wierzę, że teraz już będzie coraz lepiej;) Co do zainteresowania facetów moją osobą-to jest ogromne. Zaczepiają mnie non stop w autobusie i na ulicy i prawią komplementy, albo próbują się umówić na kawę, a nawet wczoraj mój szef stwierdził,że mu nieżle swoją osobą namieszałam w głowie;) Nie wiem czy to skutek uboczny rytu, czy oczyszczenia, ale ja ogólnie teraz widzę,że gdzie się nie pojawię i co nie powiem to robię bardzo pozytywne wrażenie;)
            • Gość: asia Reklama na forum zawsze szkodzi tym, którzy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 16:46
              Stosujecie podobne metody jak lilith666 i jej drużyna - magiczne pogotowie. Czy
              wiecie, że im bardziej zachwalacie tym bardziej staje się to podejrzane?
              Nie ufam tym, którzy nadgorliwie podchodzą do sprawy, bo to nie jest naturalne,
              zawsze kryje się za tym jakiś cel.

• Gość: aga Re: Poszukuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:38
      napisz do mnie na gg 1518184 Sławek mi pomaga
      • Gość: sa Re: Poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 13:51
        pomogl i czy jest dobry?
        • milena1717 Re: Poszukuje 14.02.10, 15:49
          Gość portalu: sa napisał(a):

> pomogl i czy jest dobry?
          Jak widać pomógł skoro jest zdecydowana większość pozytywnych komentarzy, ja
          osobiście korzystałam z usług Pana Sławka i muszę powiedzieć, że gość potrafi
          mocno wpłynąć na czyjś los w sposób bardzo pozytywny mi pomógł bardzo zdrowotnie
          i materialnie (chodzi o pracę zrobił mi magię z Run i po 6 tygodniach dostałam
          dobrze płatną pracę, jest on runologiem i runista za pomocą tych znaków uzdrawia
          psychicznie i fizycznie a także pomaga w sprawach miłosnych i materialnych mojej
          przyjaciółce, która za moim pośrednictwem skontaktowała się z nim uratował
          małżeństwo, które się rozpadało a potem zostało scalone, Pan Sławek oderwał męża
          mojej przyjaciółki od kochanki i rozbił ten chory romans i mąż wrócił do
          żony.)Była chora na oskrzela i sprawy kobiece i dzięki pomocy tego człowieka
          jestem zdrowa. Osobiście polecam tego człowieka każdemu kto szuka pomocy.
          • Gość: Lena Re: Poszukuje IP: *.aster.pl 14.02.10, 16:25
            I ja polecam:) Ten Pan wie co robi i naprawdę potrafi pomóc na bardzo wiele ciężkich życiowych sytuacji. Mi pomógł właśnie w ciężkiej sytuacji losowej i zdrowotnej.......
            • luthien-numenesse Re: Poszukuje 17.02.10, 22:49
              Ja się dołączę do polecających :) Mi ten Pan uratował związek, który juz w sumie
              był przekreślony. Chłopak nie chciał mnie widzieć, słyszeć itp. I już nawet mi
              się nie chciało wierzyć w jakiekolwiek odnowienie kontaktu, a co dopiero
              związku. A tu po trochę ponad miesiącu po uroku odnowienie kontaktu z jego
              strony, po prawie 2 miesiącach błagał mnie na kolanach o jeszcze jedną szansę. a
              ten Pan dalej mi pomaga. Nie, że chłopak wrócił i kończymy współpracę, tylko
              wciąż działamy. I mogę naprawdę z czystym sumieniem go polecić :)
              • Gość: POMOC Re: Poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 09:58
                Nie rozumiem. Już nic nie rozumiem. Jest kilku zadowolonych
                klientów, którzy piszą po zalogowaniu, a nie tak ja teraz, jako
                gość. To też chyba o czymś świadczy. Czy na tym badziewnym forum nie
                można o nic zapytać i nikogo polecić? Czy zawsze musi zjawić się
                ktoś, kto opluwa i krzyczy. Prowadzmy konstruktywną dyskusję, bo
                naprawdę z byłego forum eksperckiego zrobiło się całkowite dno.
                Jeśli Pan Sławek pomógł tylu osobom to powinniście o tym pisać i nie
                dać się. Może ktoś kiedyś również potrzebować pomocy. Nie dajmy się
                złym ludziom, którzy nienawidzą.
                • Gość: ?? Re: Poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 23:11
                  To jak w końcu, sprawsza się u tego Pana Sławka??
              • Gość: sara Re: Poszukuje IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 23:26
                ja tez polecam! jedyny który potrafił mi pomóc.
                • Gość: krajowa Re: Poszukuje IP: *.ds.tu.koszalin.pl 02.09.10, 16:07
                  jest jeszcze jakaś osoba która może coś powiedzieć o Panu Sławku?? chodzi mi o
                  te osoby które skorzystały z jego pomocy i są zadowolone. będę bardzo wdzięczny
                  jak napisze ktoś do mnie na krajowa123@wp.pl

pozdrawiam :)
                  • Gość: siwa Re: Poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 16:18
                    Mnie nie pomógł i co tu pisać więcej!
    • agrentowy4321 Re: Poszukuje 05.03.23, 11:02
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Poszukuje 25.04.23, 21:43
      To dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka