Gość: Sziwa IP: *.media4.pl 17.08.09, 18:53 Co sadzicie o tej Pani???????? Ktos był? Jakie opinie? Wybieram sie o niej, wiem tylko ze stawia karty klasyczne.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happyy1 Re: Pani Grażyna z Wrocławia 17.08.09, 19:49 Chodzi tobie o Grażynę V jasnowidz ? Jest sporo Grażyn wróżek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sziwa Re: Pani Grażyna z Wrocławia IP: *.media4.pl 17.08.09, 19:59 Chodzi mi o Pania Grazyne ktora stawia tylko karty klasyczne i mieszka we Wroclawiu..Nie reklamuje sie na zadnych portalach. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: Pani Grażyna z Wrocławia 18.08.09, 10:19 Chodzi Ci o p. Grazyne z Kozanowa? Jakis czas temu polecala ja jej znajoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sziwa Re: Pani Grażyna z Wrocławia IP: *.devs.futuro.pl 18.08.09, 11:23 Tak, chodzi mi o Pania Grazyne z Kozanowa... Cos wiesz na ten temat? Bede wdzieczna za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: Pani Grażyna z Wrocławia 18.08.09, 13:04 Bylam u niej mniej wiecej rok temu, przez wiekszosc spotkania opowiadala o jakis procentach, pokazywala wykresy, jak to programujemy wlasny mozg, odmawiala rozaniec i pytala co czuje. Samo wrozenie zajelo niewiele czasu, bylam wtedy przed egzaminem i pyatlam mniedzy innymi jak ona widzi ten egzamin, tak wiec programowala podobno mozgi egzaminatorow itd niby mialo byc ok. Uczylam sie do egzaminu, a nie zdalam. Co do pozostalych wrozb, trudno powiedziec, ale generalnie malo konkretnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik kaska 123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 13:07 kaska 123 jak zwykle z nikogo nie jest zadowolona,tylko ocena krytyczna,szkoda brać Twoje oceny pod jakakolwiek uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: kaska 123 18.08.09, 14:53 Przede wszystkim przeczytaj sobie wszystkie wypowiedzi na temat p. Grazyny. Poza tym przeczytaj sobie wszystkie moje wypowiedzi n/t wrozek i czy faktycznie nikt mi nie odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
trzykropek.0 Do Kaśka 123 18.08.09, 15:24 Witaj, Napisałam do Ciebie na gazetowego. Odpowiedz w wolnej chwili. Pozdrawiam kaska123 napisała: > Przede wszystkim przeczytaj sobie wszystkie wypowiedzi na temat p. > Grazyny. Poza tym przeczytaj sobie wszystkie moje wypowiedzi n/t > wrozek i czy faktycznie nikt mi nie odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Pani Grażyna z Wrocławia IP: *.devs.futuro.pl 18.08.09, 15:50 A ja byłam u tej Pani i żadnych statystyk i zestawień nie uprawiała. Zapytała tylko w jakiej sprawie do niej przyszłam. Rozłożyłam karty i powiedziała rzeczy które sama wiedziałam i o których jej nie wspominałam. Myśle, ze jest wiarygodna. Wrózba trwała ok. 45 minut.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: Pani Grażyna z Wrocławia IP: *.as.kn.pl 18.08.09, 16:44 Nie krytykujcie Kaśki123,bo to co powiedziała jest prawdą. Byłam u tej kobiety też jakiś rok temu,zaraz jak tylko pojawiła się jej osoba na tym forum.Siedziałam u niej ok.1,5 godziny i wysłuchiwałam różnych rzeczy, mnie nie interesujących, a samego wróżenia było może 10 - 15 min.Pani Grażyna ciągle coś sprawdzała wahadełkiem i rzeczywiście odmawiała różaniec na poczet uzdrowienia. Moim zdaniem ( które zaraz zostanie skrytykowane ) szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Pani Grażyna z Wrocławia IP: *.media4.pl 18.08.09, 18:20 to reasumujac skoro Grazyna jest do bani to ktora wrozke z Wroclawia polecacie?? Ale szczerze..bo ja sie zamierzam do jakies wybrac.. ale chodzi mi o konkretna wrozke.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Pani Grażyna z Wrocławia IP: *.media4.pl 20.08.09, 11:40 Byłam kilka miesiecy temu i potwierdzam to co pisze Kaska. Pani najpierw zaproponowala mi jakis rytual zwiazany z oczyszczeniem psychiki bo jak stwierdzila mam otwarte kanaly mozgowe na toksycznych facetow i ze to pomaga na znalezienie dobrego partnera. Powiedzaialam ze interesuja mnie tylko karty wiec caly seans wmawiala mi ze bede miec meza ale jak pozbede sie toksycznych facetow dzieki jej rytualom. Troche dziwne jak dla mnie, przy 1 rozkladzie powiedziala ze maz bedzie brunetem a potem wzszedl blondyn zamozny. Nie wiem jak mam do tego podejsc..Mysle, ze do tego powinnam podejsc bardziej sceptycznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Pani Grażyna z Wrocławia IP: *.media4.pl 23.08.09, 21:36 Zapomniałam dodać jeszcze ze podczas seansu Pani Grazyna probuje caly czas przekonac klienta do tego rytuału ktory podałam w powyzszej opinii i to kosztuje 15 zł takie "odczarowywanie" złych toksycznych mężczyzn. W trakcie spotkania ta Pani walneła tekstem ktory mnie powalił na kolana "Pani cały czas jest taka gruba? Duzo Pani je czy to choroba?" Ważę 80 kg na 172 cm wzrostu i raczej nie wyglądam na mega otyłą i P. Grazyna zaproponowała mi kolejny rytuał na "zrzucenie wagi". Te szczegoly mi się przypomniały wiec dopisałam teraz. Wnioski wyciągnijcie sami.. Odpowiedz Link Zgłoś