Dodaj do ulubionych

Sprit-Sławek-opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:26
kto sie o nim wypowie
Obserwuj wątek
    • Gość: pistacja Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 18:29
      nie znam .Ale czesto sie tu reklamuje na forum.
      • bella_ok Re: Sprit-Sławek-opinie 30.08.09, 09:10
        Pistacjo, a wskażesz mi gdzie niby Pan Sławek się tak często tutaj
        reklamuje ?? Bo ja się z jego osobistą reklamą nie spotkałam !! Nie
        myl opini wystawianej przez klientów z reklamą. Jeśli chodzi o mnie
        to zdecydowanie POLECAM !! Zresztą już się wypowiadałm, jak wielu,
        innych zadowolonych klientów.
        • Gość: Aga Re: Sprit-Sławek-opinie do bella IP: *.fejk.se 19.02.10, 08:32
          I co bello, nagal jestes zadowolona z Pana Sławka ?
    • Gość: fryc Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:33
      nie polecam
    • Gość: elizka Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 16:29
      czy ktoś mógłby podać stronę internetową pana Sławka?? szukam i nie mogę znaleźć :(
      • Gość: NICOLA Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.toya.net.pl 02.10.09, 16:37
        Pan Sławek czasem udziela się na innym forum ezoterycznym czasem pomaga w
        interpretacji run słyszałam ze zna się na tym ale nie korzystałam osobiście
        • Gość: gosc Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.chello.pl 02.10.09, 16:47
          www.futhark.pl.tl
          • Gość: Lena Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.aster.pl 02.10.09, 19:53
            Mi ten Pan pomógł już bardzo i nadal mi pomaga. Muszę powiedzieć, że to jedna z nielicznych osób-które przejmują się klientem. Ten Pan nie rozkłada rąk jak coś jest nie tak, czy kontakt z nim nie kończy się na przeprowadzeniu rytuału-prowadzi sprawę, której prowadzenia się podjął aż do skutku i cierpliwie odpowiada na pytania. Noi to chyba jedyny ezoteryk, który jest dostępny dla klientów dosłownie o każdej porze dnia i nocy. Jak miałam problem wymagający natychmiastowej pomocy-usiadł do komputera, dowiedział się o co chodzi i interweniował od razu-a była 3-cia w nocy! Naprawdę ciężko spotkać drugiego człowieka, który tak traktuje innych ludzi i tak bardzo stara się pomóc.
    • koralina.1 Re: Sprit-Sławek-opinie 02.10.09, 23:24
      Witka? A tak w ogóle twoim zdaniem to-że krytykował-jeśli nawet krytykował innych ezoteryków świadczy o tym, że to oszust? To, że nie zgadzasz się z jego oceną Twojego stanu też ma o tym świadczyć? Bardzo ostre słowa na temat tego Pana mówisz i bardzo nieuzasadnione. Co do mojej opini-mój stan dobrze ocenił i dzięki niemu żyję, a było kiepsko już. To był temat o opiniach, a wyszła pyskówka, więc może wróćmy do wątku-moja opinia jest taka: mi bardzo pomógł i nie będę się 10-ty raz powtarzać, to dobry ezoteryk, dobry fachowiec i dobry człowiek. Tyle w temacie.
      • Gość: BeaAnn Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.09, 01:09
        Nie bardzo rozumiem, po co kilkakrotnie wywoływany jest temat opinii o Panu
        Sławku. Co chwilę pojawia się się jakiś wątek.Przecież nikt nikogo nie zmusza do
        korzystania z pomocy udzielanej przez tego Pana.Odnoszę wrażenie, że ktoś
        próbuje oczernić tego człowieka.Sama korzystałam z oczyszczania i prosiłam o
        wróżbę na przyszłość. Najpierw mnie zirytowało to co mówił ten Pan o ludziach z
        mojego życia i wywołało nawet lekką złość a nawet bunt przeciwko temu co
        mówi.Ale jedno muszę przyznać to wszystko jednak okazało się prawdą,bardzo
        dobrze wychwycił prawdziwą naturę tych osób.Powoli wszystko się sprawdza.I nie
        jest tak, że może sama w podświadomy sposób dążę do spełnienia tej wróżby.Na
        pewne rzeczy nie mam wpływu. Np. stwierdził, że będzie jakaś kontrola w miejscu
        pracy i wyjdą spore krętactwa.I tak się stało zjawił się NIK i wyszło sporo
        nieprawidłowości.Przypadek?Trochę dziwny by to był zbieg okoliczności?Tym
        bardziej, że nikt nie wnosił żadnej skargi.
        Samo oczyszczanie też było dla mnie odczuwalne fizycznie,zdejmowanie bólu,gdzie
        wcześniej wzięłam tabletki przeciwbólowe na receptę i nie chciały pomóc.Nie
        mogłam tego sama wywołać,nie mam skłonności do placebo.A ból po prostu zniknął...
        Jeżeli chodzi o kasę,można się dogadać, ceny są do przyjęcia i uzgodnienia,
        przynajmniej ja nigdy nie miałam problemu z negocjowaniem ceny,czy rozłożeniu
        zapłaty w czasie.
        Zawsze raczej sceptycznie podchodziłam do tego typu działalności,ale w tym
        wypadku muszę stwierdzić,ten człowiek potrafi pomóc.
        Czy w każdym przypadku? Na to nie umiem odpowiedzieć, w moim tak.....
        Jeżeli w tych wątkach pojawiają się nieprawdziwe informacje, to one nie szkodzą
        najbardziej temu Panu,ale tym osobom,które potrzebując pomocy natrafiły na te
        wypowiedzi, zrezygnowały ze skorzystania z usług Pana Sławka i zostały z jakimś
        tam problemem.

• witka55555 Re: Sprit-Sławek vel Sara ,Eliza ,lehehe i Beaąna 03.10.09, 08:55
          Nie pojawiająca się karolino ;) to o tym nie świadczy ,to świadczy tylko o jego wychowania , bo zachowanie ezoteryków nie powinno go obchodzić ,zwłaszcza ,że nie usłyszałam od żadnego ezoteryka nic na jego temat . A o jego skuteczności świadczy fakt ,że żyje choć od terminu minęły już 2 tygodnie i jeśli umrę w wieku 80 lat to ze starości nie z powodu sił demonicznych , nagabywanie klientów oraz przebieranie się za sarę niby swoją klientkę , elize - tu Panie Sławku nie wie Pan gdzie ma stronę czy jak ;) potem probując się tłumaczyć jako lehehe ,że nikt tego nie zabranił i znów długi post jako swojej klientki BeaAna jest po prostu śmieszny . To tyle ode mnie z temacie tego nawiedzone Pana oczywiście jak tylko spróbuje się jeszcze raz przebrać i będę akurat wymienię następne nicki ;)
        • Gość: Iza Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.aster.pl 03.10.09, 14:39
          A ja powiem tak-skorzystałam z pomocy tego Pana-dałam namiar na niego 3 koleżankom, którym nie wyszedł ryt u kogo innego i żadnej z nas ani jakimś dziwnym trafem nie dręczył, ani nie straszył-koleżance powiedział wręcz szczerze, chociaż bardzo chciała, żeby jej pomógł w sprawach sercowych, że nie pomoże-bo facet wróciłby krótkotrwale i ją krzywdził. Mam kontakt z innymi klientami Pana Sławka i nie słyszałam, żeby komukolwiek groził, czy się narzucał-nie każdego przyjmuje, więc tym bardziej nie szuka klientów na siłę. Jak już nie można się przyczepić do konkurencji, że nieskuteczna-to trzeba wymyślić coś innego w celu jej oczernienia? Szkoda, że to już nie forum o ezoteryce-a jedynie miejsce ordynarnych przepychanek.
          • Gość: T Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 14:40
            Tyle, że to prawda:]Jak ktoś chce z niego skorzystać to się nie narzuca, bo
            jeleń sam przyszedł, ale jak ktoś korzystał u kogoś innego to straszy demonami,
            śmiercią i opętaniem:]To, że ciebie przyjął normalnie, nie znaczy, że kogoś, kto
            korzystał z kogoś innego, też.Więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.
            • Gość: T Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 14:43
              Poza tym spieprzył kilka rytów swoim oczyszczaniem, między innymi kati.
              kati.Postraszył je demonami one skorzystały i finito.Poszukaj sobie jej postów
              jak się tutaj żaliła na niego, a potem się wypowiadaj
              • Gość: do T Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 15:31
                moze wkleisz te posty, bo to co do tej pory z jej wpisow znalazlem ro raczej pisale o tej calej lili i bynajmniej w zadnych superlatywach
                • Gość: T Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 15:39
                  To jesteś na dobrej drodze:)Potem się okaże, że korzystała ze Sławka tak jak
                  jeszcze 2 dziewczyny(jest dyskusja o tym).Poszukaj sobie tego.
                  • Gość: gość Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 16:42
                    Konkurencja nie śpi. jak widać
              • Gość: do T !!! Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.09, 13:36
                Gość portalu: T napisał(a):

> Poza tym spieprzył kilka rytów swoim oczyszczaniem, między innymi kati.
                > kati.Postraszył je demonami one skorzystały i finito.Poszukaj sobie jej postów
                > jak się tutaj żaliła na niego, a potem się wypowiadaj

T - nic nie wiesz a siejesz ploty!! kati kati nie korzystała ze sławka tylko z kogoś innego. wiem to bo z nią o tym rozmawiałam i nawet dawała mi namiar do tego kogoś
                • Gość: to pewne Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 13:39
                  Tylko, że potem się okazało, że to był Sławek!Jeszcze 2 dziewczyny u niego
                  korzystały.
                  • Gość: GOSC Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.09, 13:52
                    to była babeczka:]
                    • Gość: T Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 16:09
                      Nie!Korzystały z faceta i się żaliły pózniej.Kati kati miała efekt a po
                      oczyszczaniu u niego jej koleś jej powiedział, że chciał się z nią spotkać żeby
                      jego laska była zazdrosna.Pamiętam to.
            • Gość: do T Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 03:33
              T co ty wmozesz wiedziec jak nic nie wiesz.!?
              • Gość: martaaaaa Re: Sprit-Sławek-opinie IP: 67.159.44.* 04.10.09, 16:24
                :((
          • witka55555 Re: Sprit-Sławek-opinie 04.10.09, 17:23
            Sławku czy nie nie rozumiesz ,że nie wystarczy jak napiszesz jako Iza ,eliza ,sara ,lehehe i tak dalej ;) ,że widać ip domowe ;) ? skontaktuj się z informatykiem który Ci doradzi ;) dać Ci adres jakiejś firmy ?
            • Gość: :) Re: Sprit-Sławek-opinie IP: 79.139.97.* 05.10.09, 15:14
              Dla ciebie witka kazdy jest Slawkiem,
              a ty pewnie nie zauwazasz, ze opluwajac innych i tak gorliwie
              broniac lilith, jestem po prostu dla innych lilith... :))))
              Lubisz sie niszczyc, wylewajac pomyje na innych, podnieca cie to?
              • Gość: ;) Re: Sprit-Sławek-opinie IP: 79.139.97.* 05.10.09, 15:15
                mialo byc "jestes dla innych lilith" i coraz wiecej osob tu
                czytajacych uwaza, ze to lilith pod pseudo witka sie produkuje i
                chwali sama siebie :)))
            • Gość: kuma Re: Sprit-Sławek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 17:28
              Pan Sławek ma jeszcze słaby spirit do kompa, więc robi tylko to, co
              umie... Na takim poziomie jak reszta jego umiejetności.
              • witka55555 Re: Sprit-Sławek 05.10.09, 19:30
                Ale przynajmniej sam się przyznaje bo w końcu nikt nie zabornił pisać jako swoje klientki , pisać sam do siebie czy nie jako on ;D
                • Gość: BeaAnn do witka55555 IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.09, 20:55
                  To jest po prostu śmieszne.Podobno podejrzewa się innych o to, co się samemu
                  robi.Z całą pewnością nie jestem Panem Sławkiem.Nigdy nie musiałam podszywać się
                  pod cudze nicki.Witka ośmieszasz się i chyba jesteś strasznie zdesperowana,że
                  tak bezpodstawnie atakujesz osoby, które się tu wypowiadają. To że ich zdanie
                  jest pozytywne od razu Cię wkurza i zarzucasz,że to Pan Sławek się podszywa pod
                  inny nick.Wyluzuj kobieto
                  • martaxm Re: do witka55555 26.11.09, 21:27
                    Ja akurat ostatnio na własnej skórze doświadczyłam daru Pana Sławka,gdy wróżył
                    mi w sierpniu...przepowiedział mi pewną rzecz i własnie teraz jej doświadczam,
                    tj miało być - w listopadzie!!!Nie radziłam sobie z tym,więc ostatnio
                    zadzwoniłam do Niego i jak zwykle,porozmiawiał,miał czas,pomógł...Dla mnie to
                    wyjątkowa osoba.
                    Czekam jeszcze wytrwale na efekt rytuału...podobno wszystko jest na dobrej drodze:)
                    • Gość: sara Re: do witka55555 IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.09, 21:32
                      ja tez moge z czystym sumieniem polecic pana Slawka. moj rytual zamowiony u
                      Niego powoli sie rozkreca:P
                      • Gość: viktoria Re: do witka55555 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 10:39
                        Czy on pomaga, napiszcie i jak jest z jego skutecznością?
                        Zainteresowana
                        • Gość: a Re: do witka55555 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 12:26
                          poczytaj sobie ten temat i dwie ostanie świeże opinie o tym ezoteryku.
                          forum.gazeta.pl/forum/w,468,97930435,97930435,Poszukuje.html
                          • m_alwinka1 Re: do witka55555 18.02.10, 00:05
                            Jakis czas temu w interwencji na polsacie był program o Zbigniewie Popko i
                            właśnie też o tym spiricie więc sławę ma ogólnokrajową po tym
                            programie, szkoda tylko, że z najniższej półki.
                            Więc w sumie faktem jest, że ten pan sam sobie robi reklamę, a znając
                            IP komputera każdy może uzyskać adres jak osoba tu, która podaje tego
                            pana wszystkie jego nicki. To młody facet i tak się władował na własne życzenie.:(
                            • Gość: Łodzianka Re: do witka55555 IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 09:20
                              Nie jest taki młody to nie jest szczyl tylko facet który ma swoje lata.Swoją
                              drogą zna Runy jak nikt ,prawdziwe mistrzostwo w interpretacjach
                              • Gość: Łodzianka Re: do witka55555 IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 09:32
                                Malwinko dziś z ciekawości w necie obejrzałam ten program ale tam nie było słowa
                                o Sławku tylko o tym gościu Popko ,nawet słowo nie padło o Spircie
                                • Gość: Malwinka Re: do witka55555 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 12:06
                                  to bylo cos o nim czy nie bylo?
                                  • sui2 [...] 18.02.10, 13:06
                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                    • Gość: Łodzianka [...] IP: *.toya.net.pl 18.02.10, 13:27
                                      • Gość: ela Re: do witka55555 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 13:53
                                        i ja nic nie widzialam tylko o Popko bylo
                                        • m_alwinka1 Re: do witka55555 18.02.10, 18:46
                                          Ja ogladałam w telewizji i była w niej wzmianka, może zbierają materiał
                                          na oddzielny program i wycięli to co poza programem jest umieszczone.
                                          Lub prokuratura sprawę wzięła pod lupę.
                                          • Gość: nikola Re: do witka55555 IP: *.017-62-6b73642.cust.bredbandsbolaget.se 19.02.10, 00:08
                                            dobry jest czy kolejny niedobry?
                                            • Gość: ŁODZIANKA Re: do witka55555 IP: *.toya.net.pl 19.02.10, 10:29
                                              Dla jednego dobry dla drugiego nie wszystkim się nie dogodzi .Na pewno jest
                                              fachowcem od run z tego co wiem wielu ludzi jest zadowolonych ,osiągnęło sukcesy
                                              i zadowolenie materialne dzięki skryptom runicznym
                                              • Gość: ŁODZIANKA Re: do witka55555 IP: *.toya.net.pl 19.02.10, 10:42
                                                m_alwinka1 masz dar jasnowidzenia więc pewnie wiesz więcej od innych wyczuwasz
                                                kto jest kim i kto jest uczciwy .Ja to mogę tylko się wypowiedzieć co słyszałam
                                                o Sławku i o jego pracy z runami .Zresztą raz skorzystałam z tej wiedzy i to
                                                wszystko .
                                                • m_alwinka1 Re: do witka55555 19.02.10, 14:02
                                                  Nie chcę się wypowiadać za bardzo w temacie bo to nie moja sprawa.
                                                  Faktem jest, że każdy kto robi jakiekolwiek rytuały dla zarobku, to ma problem z
                                                  materializmem, łamanie Bożego planu to otwieranie się na zło, ciemne energie. Te
                                                  zaś dla korzystających mają złe skutki, nie muszą być one odczuwane za życia,
                                                  ale w godzinie śmierci najpóźniej trzeba będzie za to odpowiedzieć. Ktoś kto
                                                  widzi od razu powie skąd ma tyle ciemności w koło siebie osoba. wielu dziwi się,
                                                  że życie idzie pod górkę, poprawiają to magią cieszą się ulgą, która wyjawi swe
                                                  oblicze w swoim czasie. Ci, Którzy odczuwają skutki magii za życia mogą ten błąd
                                                  odpokutować naprawić, inni płacą wyższą cenę na sądzie. Po śmierci zamiast iść
                                                  ze spokojem do światła plączą sie uwięzione strachem przed sadem Bożym w
                                                  wibracji Ziemii. Tyle, że kiedy będzie sąd ostateczny to i tak nie unikną tego
                                                  przed czym starają się uciec, będą sądzeni żywi i umarli. Wielu żyje tu i teraz
                                                  chwilą i chcą iść na łatwiznę zaspokajając potrzeby egoistycznie nie myśląc co
                                                  będzie, nie wierzą w Boga i sąd, a kiedy odchodzą z padołu
                                                  i prawda staje się obezwładniająca jest za późno na poprawę, zmianę.
                                                  A ogromna szkoda. Każdy sam według własnych reguł ustosunkuje się do tego co
                                                  napisałam. Bóg dał nam wolną wole więc podejmujemy własne wolne decyzje do czego
                                                  każdy ma prawo. To nasze wzrastanie na różnych doświadczeniach jest nam
                                                  potrzebne, pamiętając, że każdy ma własną drogę i własne doświadczenia. Nie
                                                  wolno nam ingerować i niszczyć cudzych doświadczeń. Czasem trzeba upaść by powstać.
                                                  • Gość: joasia Re: do witka55555 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:18
                                                    co o nim sadzicie?
                                                  • Gość: kamil Re: do witka55555 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:22
                                                    www.sfora.pl/Duchy-diably-i-demony-atakuja-na-potege-a19531
                                                    moze to to
                                                  • Gość: jla Re: do witka55555 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 23:27
                                                    porabalo ciebie
    • Gość: a.m Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.inowroclaw.mm.pl 03.10.09, 09:15
      Sluchajcie jest miano ezoterykow ktorzy sie myla
      jest ezoteryk Sevilla ktora zupenie mowila co innego o moim zyciu
      nie trafila w nic i nie krytykowalam jej chodz miala opinie dobra
      jej wrozby z niczym sie nie pokrywaly
      Pana Slawka znalazlam przez internet postanowilam skorzystac
      przeszlosc polozyl mi w ciagu jednej minuty oczy zrobilam jak duze 5
      zloty powiedzial mi wszystko
      mowi konkretnie rzeczowo i na temat ma wiedze i chyba zna sie na tym
      co robi .
      Co do przyszlosci to sie pomalu sprawdza ale czasem na pewne
      zdarzenia trzeba poczekac.
      Kazdy idzie do ezoteryka aby znalesc tam odpowiedzi na pytania
      jedni je znajduja drudzy traktuja to z przymrozeniem oka ale nikt
      nie zmusza i na siłe nie ciagnie wybor jest wasz
      Wiec uwazam ze z opinią osoby trzeba ostroznie latwo kogos ocenic i
      nie zawsze słusznie a oszustem to chyba jest nasz rząd .....ja
      polecam i dziekuje panu Sławkowi i mam nadzieje ze bedziemy nadal w
      kontakcie i powiem wam ze jest zawsze kiedy go poprosze ....anna.m
      • takizwyczajnynick a.m 03.10.09, 10:34
        Ty też pod różnymi nickami ,choć dla powagi używaj jednego przecież w tym temacie piszą 4 osoby ^^ to forum staje się coraz bardziej chore .
    • skorupka-3 Re: Sprit-Sławek-opinie 28.04.10, 20:21
      To jak mu w końcu jest ? Spirt117 , Sławek , Algiz9 , Sprit bo
      sie już pogubić można . Nie wiadomo o kim pisać
      • Gość: ja Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.10, 20:59
        każdy z forum wie o kogo chodzi.więc nie marudź
        • Gość: Gość Re: Sprit-Sławek-opinie IP: 83.16.115.* 29.04.10, 13:04
          Ja korzystam. Ktoś ma pytania niech pisze gg 9305666
          • Gość: ciekawa Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 21:04
            dobry, czy zly jest ten sprit?
            • Gość: mmmmmmm Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 21:16
              po co się głupio pytasz idź do niego i się przekonaj.
              • Gość: czlowiek Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 22:48
                czyli zly jest podobnie jak i inni, to sugerujesz w stwierdzeniu ze glupio ktos
                pyta a moze to ty sam piszesz ze soba samym.............
              • Gość: mmmmmmm Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 22:54
                Jest skuteczny jedynie trzeba poszukać informacji na temat jego pracy i dokonań,
                a ty zamiast pytać mógłbyś to zrobić i poszukać.
    • Gość: Samanta Re: Sprit-Sławek-opinie IP: 118.142.39.* 02.05.10, 23:09
      moze nie warto o nim gadac, sami rozumiecie
      • Gość: dyfteryt Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.privacyfoundation.de 02.05.10, 23:16
        ale go wspieraja dzieci neo albo jedna osoba lub on sam ciagnie ten watek!
        Piekne!
        • Gość: kargulena Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 23:21
          jestes jego wrogiem dyfterycie
      • Gość: sara Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.10, 23:35
        jedyna najskuteczniejsza osoba jaką znalazłam dot. rytuałów:)))
        • Gość: wolf Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 23:37
          i ja tak mysle
          • Gość: Mona Re: Sprit-Sławek-opinie IP: 79.139.97.* 03.05.10, 10:53
            Nie polecam, porazka.
            • basiaa75 [...] 08.10.10, 15:54
              • Gość: gosc Re: Sprit-Sławek-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 20:45
                Co Ci zrobił?
    • agrentowy4321 Re: Sprit-Sławek-opinie 05.03.23, 09:49
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: Sprit-Sławek-opinie 25.04.23, 20:20
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka