Dodaj do ulubionych

Wrozbita Maciej Viversum

• Gość: realista Re: Wrozbita Maciej Viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 10:18
      oglądam ten program, żeby się pośmiać z naiwnych i niepoważnych ludzi którzy żyją w świecie "science fiction". Ten facet gada to co checie usłyszeć nie wiem jak można wierzyć w takie brednie i jeszcze za nie płacić, a on za waszą kasę leci sobie do ciepłych krajów i się wyleguje. To jest gorsza sekta jak Radio M. Lepiej sobie za to kupcie tabliczę czekolady żeby osłodzić życie.
    • Gość: kika Re: Wrozbita Maciej Viversum IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.12, 21:33
      nie-nie sprawdziły....totalna bujda i ściema...
      według wróżby miałam wyjść za mąż za chłopaka z którym się spotykałam. To niby miało być w tym roku..2012 ciąża miała być za dwa lata
      heheh nic się nie sprawdziło
      bo poznałam zupełnie kogoś innego a w ciąży juz jestem....
    • Gość: blef Re: Wrozbita Maciej Viversum IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 17.07.12, 19:51
      Byłam u tego Pana jeszcze w Wałbrzychu jak przyjmował . Straciłam chyba ponad 70zł . Bajer to on ma całkiem niezły ale nic sie nie sprawdziło z tego co mi przepowiadał .
      Pytałam go o nowo poznanego męzczyznę czy będzie mnie z nim coś łączyło odpowiedział ,że nie i następny znaczący związek będę miała gdzieś dopiero za rok ,a jak się okazało ten nowo poznany mężczyzna jest obecnie moim mężem .
      Do tego mówił mi że na studiach nie będzie żadnych problemów ,a niestety już w następnym semestrze nie poszła mi sesja i zrezygnowałam z dalszego studiowania i wyjechałam za granicę czemu on również zaprzeczał ,że jak wyjadę to turystycznie na krotki czas ,a siedzę juz dwa lata .Także śmiać mi się chce i nic poza tym od tamtej pory kompletnie nie wierze w żadne takie sprawy:)
      • maria2211 Re: Wrozbita Maciej Viversum 03.09.14, 21:43
        Muszę napisać tu kilka slow, na temat wróżenia. Wróżba to znaczy to co mówi wróżka ,ze widzi to potencjał energetyczny, jeśli mówił Ci, że będzie drugi mężczyzna, to znaczy ,że karty mu chciały pokazać ,że będzie, ale każdy ma wolną wolę i nie musi z tego potencjału korzystać, Ty wyszłaś za tego, masz juz dzieci i nie skończyłaś studiów, Twoja to była wola, gdybyś posłuchała kart, miałabyś innego faceta, skończyłabyś studia i dziecko miała za dwa lata. WRÓŻBA NIE ZABIERA NAM WOLI ANI TEZ NIE OBLIGUJE NAS DO NICZEGO! Gdyby tak było i wróżbita widzi u Ciebie dobrą pracę za 3 miesiące, mogłabyś położyć się do łóżka i czekać, aż ktoś zapuka do drzwi z tą pracą, nie jest tak, jeśli wróżbita mówi, ze widzi prace za 3 miesiące, to mówi, za masz potencjał ja znaleźć o ile będziesz dobrze szukała. WRÓŻBA TO NIE WYROK! Jeśli otrzymujesz wróżbę, która ci się podoba to zrób wszystko, żeby się sprawdziła, bo to oznacza ze możesz to zrobić, bo jest ku temu taki potencjał, ale nie możesz leżeć i czekać na trzęsienie ziemi, bo samo nic się nie zadzieje. Nie wiem po co korzystacie z porad i chodzicie do wróżek, skoro zupełnie nie rozumiecie na czym takie przekazy polegają i jak z nich korzystać. Pamiętam jak pewna kobieta na wizji, spytała się wróża - w moim zwizku jest bardzo zle, czy uda sie go uratować? Na co wróżbita odpowiedział, ze nie bedzie to dobry zwiazek, ale się da... Kobieta zadzwoniła ponownie po kilku miesiącach i powiedziała, ze wróż kłamał, bo związek się rozpadł. Gdyby zadała pierwszym razem pytanie drugie- co mam zrobić zeby uratowac zwiazek, pewnie by otrzymala na to odpowiedz, by postepowala inaczej niz do tej pory robiła, ale nie zadała takiego pytania i robiła to, co uważała za stosowne albo nic, bo przeciez wrózbita jej wywróżył ,niestety tak to nie działa. Karty mogą odpowiedz Wam na pytanie, jakiekolwiek byscie nie zadały, pod warunkiem ,że je zadacie, wykorzystacie potencjał jaki wam wywróżono i posłuchacie kart, wtedy sie spełni wróżba zwana przepowiednią. Zadawanie pytan,jest bardzo ważne, jakie precyzyjne pytanie, taka precyzyjna odpowiedz. Takie rozkłady ogolne to jest jak powiedzonko" wiemy ze gdzies tam dzwoni, tylko nie wiemy w jakim kosciele" tak na prawde nie wiemy nic i czy się spełni czy nie, to czysty przypadek i prawdopodobienstwo. Jesli chcemy korzystac z pomocy tarota, numerologi by nasze, zycie było lepsze, to trzeba to robić z głową i umiejętnie. Pozdrawiam
    • Gość: muflon Re: Wrozbita Maciej Viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 19:09
      Słynny wróżbita złapał drugi oddech i jest znów w natarciu, teraz wodę z mózgu robi widzom EZo.
      • hegema Re: Wrozbita Maciej Viversum 29.07.12, 16:00
        Czy ten pan wrozy gdzies poza ezo tv?
    • Gość: myszka Re: Wrozbita Maciej Viversum IP: *.is.net.pl 21.08.12, 16:18
      Ten Maciej naciaga ludzi w TVN. Kaze dzwonić , jest wolny dzwonię 3 razy i ktoś odkłada słuchawke . W ten sposób ma 15 zł nic nie robiąc. Nastepnie Kaze wysyłać SMS , jest wolny na wizji i znowu ściema. Przychodzi odpowieź , ze Mój SMS nie weszedł na wizje . Kolejne 15 zł. I tak sie mu kręci ten interes.
      • Gość: kiko Re: Wrozbita Maciej Viversum IP: *.lublin.mm.pl 10.09.12, 00:30
        Ja wyslalem wczoraj smsa na wizji z pytaniem i lipa, dostalem zwrotnego smsa ze mam wybrac sobie jakies trzy liczby i zeby odeslac smsa wiec im odeslalem a tu nastepny sms z nastepnym durnym pytaniem i zeby odpowiedziec TAK lub NIE :( i tak pewnie mozna by bylo do konca programu, odpowiedac i wysylac, odpowiedac i wysylac - a im by sara leciala. Juz nie odpisalem, dzieki za takie naciaganie! TO JEST JEDNA WIELKA SCIEMA! Nie tradzcie kasy, lepiej kupcie sobie dwa browarki i obejrzcie dobry film a nie te glupoty. Pozdro! ;)
    • organikaa Re: Wrozbita Maciej Viversum 04.09.12, 17:25
      Dziwisz się jeszcze? On szybciej gada niż myśli i obraża ludzi swoim poziomem inteligencji. Nie warto, nie warto. To tylko nabijanie kasy i celowe tak szybkie odpowiadanie w telewizji zwłaszcza na znanym portalu bajkopisaży...
    • Gość: Marlena Wrozbita Maciej Viversum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.13, 16:20
      Cierpię na bezsenność, dlatego ostatnio oglądam ezoteryczne programy. Myślę, że mają one jakiś sens i na pewno (jeśli wróżka lub wróż są empatyczni) mogą oddziaływać terapeutycznie. Nie neguję wartości tych programów. Niedawno występowała wróżka pani BEATA NOWAK (bodajże) i jej wypowiedzi bardzo mi się podobały, bo były pełne ciepła i zrozumienia.
      Nie wiem, czy wróż Maciej dobrze wróży, czy źle, ale słowa, które wyrzuca, jak z katapulty, bałwochwalstwo ("...a nie mówiłem", "...ja przecież to wiem", etc, przerywanie rozmówcy, aby chełpić się swoją wiedzą) są co najmniej drażniące. Zauważyłam, że dzwoniący często potwierdzają trafność jego przepowiedni, ale sposób przekazu - dla mnie - jest nie do przyjęcia.
    • poleczny Re: pomylka 12.09.14, 08:29
      owszem on wróży ale jednocześnie dla kasy spekuluje i organizatorom nakręca kupę szmalu za naszą naiwność sprzedał się za naszą kasę zaufanie i naszą naiwność mówi że ma najwięcej z wróży połączeń ale 90% idzie na zaplecze i to wszystko w sumie robi się gó... warte śmiało stwierdzić można to pospolity oszust który do swego procederu włączył własne umiejętności żebyś zczezł oszuście szkoda ludzi!!!
    • maria2211 Re: Wrozbita Maciej Viversum 20.09.14, 06:06
      No ja też się nabrałam, taki głupie jak my zrobły mu sławę i dobre imie, teraz kiedy chcesz mu cos napisac na fb, coś co powiedział a nie ma miejsca, usuwa i blokuje takie osoby, dlatego dalej siedza i mu tyłek liżą tylko Ci, którzy nawet nie moga zweryfikować tego co on wygaduje, bo nie mieli z nim żadnego kontaktu, oprócz jego fałszywych przymilnych uśmieszków, wyuczonych na zawołanie łez, to bardzo dobry aktor, sam tak zresztą o sobie mówi, jego zachowanie jest bulwersujące. To normalny psychol, cham i naciągacz!
      • catarinapl Re: Wrozbita Maciej Viversum 29.03.17, 11:21
        Niestety w pełni potwierdzam. Osobiście spotkałam się z nim na konsultacji w Warszawie. Za 25 min - 300 zł, za każde 5 min - 50 zł dopłaty. I niestety za tą cenę - niedyspozycja. Bolała go głowa, brał przy mnie proszki i mówił, że się źle czuje. Zamiast pełnych rozkładów wyjmował po trzy karty. Miałam naprawdę b. ważną życiową decyzję do podjęcia. Nie tylko mi nie pomógł, ale nagadał głupot, bo jak można np. powiedzieć, żebym się zaopiekowała mężem, to wszystko będzie dobrze, jak od 3 lat jesteśmy w separacji i mój mąż ma mnie w nosie. Wiedziałam, ze to totalna bzdura, ale nie miałam siły mu udowadniać, bo przecież on gdy się zaprzecza wpada we wściekłość. I wychodzi z niego całe chamstwo i prostactwo. Cóż żeruje na ludzkiej desperacji. Ja przyznaję - miałam o nim jako o człowieku fatalne zdanie, ale "tonący brzytwy się chwyta", więc mimo to zdecydowałam się na konsultację. Może gdy mu zależy i się skupi - bywa trafny. Niestety tak naprawdę ludzi ma w gdzieś i to co mówi o szacunku do widzów i klientów to jedno wielkie kłamstwo i nieuczciwość.
    • eve-ewa Re: Wrozbita Maciej Viversum 14.07.18, 13:28
      Sławny panie wróżbito Macieju!
      Czy Pana wspaniałe umiejętności i uczciwość nie przeszkadzają Panu w naciąganiu na smsowe wróżby? Oszukiwanie polega na tym, że naiwny człowiek wierzy, że dostanie całą wróżbę za 1 sms, bo o tym jest zapewniany, a to nie jest prawda. Żeby otrzymać całą wróżbę, trzeba wysłać od 10 do (przynajmniej) 20 smsów. Bo Pan po dwóch zdaniach pyta, czy chce wiedzieć więcej. Więc proszę uczciwie informować, że wróżba kosztuje od 36 zł do (minimum) 70 zl, a nie 3,60 czy 2,40. Dałam się nabrać, ale więcej nie napełnię Pana kiesy.
    • czypiotka Re: Wrozbita Maciej Viversum 23.06.21, 22:36
      Celebryta po prostu nic więcej.
    • agrentowy4321 Re: Wrozbita Maciej Viversum 05.03.23, 09:46
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: Wrozbita Maciej Viversum 25.04.23, 20:17
      Elektryzujące i nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka